cnm malesef 1 ay içinde yanaklarda daha bi şiddetli oluyo ama birazda psikolojk takma yani.inşallah gerekli zamanda söner tatlım..Çok teşekkür ederim a.s. Daha varmış puffffffff benneyaptımki Ya bir de ne kadar sürer 1 ay içinde söner diyin nolur yaa..geçmek zorunda çünkü ühüüüüüüüüüüü
arkadaşlar Bepanthen merhem dudak kuruluğu içinmi kullanılıyo acaba
ben sormadım o yüzden korkuyorum bugün 7.günüm 7 gündür ne yiyosam korka korka yiyorumarkadaşlar facebook tada roaccutane kullananlara üye olursanız http://www.facebook.com/group.php?gid=40719465184&ref=mf
zaten şu 1 ay bi geçsede kontrole gitsem hemen doktordan bana diyet yapmasını isticem çünkü bu şekilde olmuyo:) yan etkilere gelince hala bişi yok sadece günden güne kuruyorum
canım böyle bi yan etki hiç duymadım ben.sadece doktorum bana hastalığın düzensiz olabilir demişti belki hastalığındır bilemiyorum ilacı bende içme derim yalnız doktoru bekleme bi kadın doğumcuya git hiç ihmal etme bence sonra pşman olma.çok çok geçmiş olsun ve mutlaka doktora git mutlaka.belki başka bi ilaçta yapmış olabilir.hadi öptüm seni moralini bozma ama ihmalde etme.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
valla tedavim biteli 2 ay oldu herşey süper olacak sabredinnn hayat yeniden başlıyor hepiniz içinn.... sabrınızım mükafatını göreceniz.. hemde fazlasıyla.. a.s:teytey:
peki izler o derece mi kötü mesela benim arkadaşım 60 mg kullanmasına rağmen o kadar da kusma yapmamış bu izler hep kalıyo mu yanisenağlamasenağlama
Merebalar canım bişi sölicem bu konuda benim 2.ci ayım bitmek üzere ama ilk 2.ci haftamdı sanırım aynı sorun bendede oldu ama çok az afedersin lavaboya girdiğimde işim bittikten sonra tuvalet kağıdı kullanırken baktımki kağıt senin tarif ettiğin gibi kan olmuş silmeye devam ettikçe kan lekesi oluyodu ama çok az yinede korktum birkaç gün sürekli kontrol etmeye başladım takibe aldım kendimi 1 kaçgün böyle bi sorun yaşadım ama geçti bende ondan sonrada allaha şükür hiç bi problem yaşamadım şimdi cildimde baya düzelmeler var..senin anlattığına göre durum ciddi gibi geldi bana kendi doktorun tatildeyse başka bi doktora gitbitanem çünki anneme bu kanama mevzunu sorduğum zaman karaciğerin zarar görürse kan gelir diye benimle olmaz kavgayı etti bu ilacı bırakıcaksın diye ben bi cahillik ettim bırakmadım allahtan o etkileride devam etmedi şansımın iyiliğinden ama sen muhakkak görünmelisin durum ciddi bana göre ihmal etme derim..
acaba ben de ne olacak çok merak ediyorum bnm 30 mg ve daha 8.günüm sadece kuruyorum ve soyuluyorum:çok üzgünüm:sadece korkum aşırı dozdakilerin kusma dönemi hemen oluyo bitiyo ama acaba ben de daha mı geç etkisini gösterir ilaçta kusma 3, aya falan sarkar:sm_confused:keşke herkes de aynı etkiyi gösterseydi resmen belirsizlik içindeyiz kimde hangi yan etkiler görülüyo zaman gösteriyofisfisfisve okullar açılınca okula sivilceli gitmek istemiyorum 2 buçuk aya kadar ne oluyosa olsa keşke:çok üzgünüm:tmm doktorun verdiği bi diyet yok ama ben işi gerçekten abarttım çünkü kolesterollü gıdalardan uzak durmak gerek kolesterollü olmayan gıdalarda genelde a vitamini eee a vitaminini de fzla yememek gerek şimdi ben ne yicemm CADIARZU
mrb kızlar uzun zamandır yazmıyordum tedavim biteli 2 hafta oldu ve artık pudra kullanmıorum ALLAH daim eder inş
acaba ben de ne olacak çok merak ediyorum bnm 30 mg ve daha 8.günüm sadece kuruyorum ve soyuluyorum:çok üzgünüm:sadece korkum aşırı dozdakilerin kusma dönemi hemen oluyo bitiyo ama acaba ben de daha mı geç etkisini gösterir ilaçta kusma 3, aya falan sarkar:sm_confused:keşke herkes de aynı etkiyi gösterseydi resmen belirsizlik içindeyiz kimde hangi yan etkiler görülüyo zaman gösteriyofisfisfisve okullar açılınca okula sivilceli gitmek istemiyorum 2 buçuk aya kadar ne oluyosa olsa keşke:çok üzgünüm:tmm doktorun verdiği bi diyet yok ama ben işi gerçekten abarttım çünkü kolesterollü gıdalardan uzak durmak gerek kolesterollü olmayan gıdalarda genelde a vitamini eee a vitaminini de fzla yememek gerek şimdi ben ne yicemm CADIARZU
mrb kızlar uzun zamandır yazmıyordum tedavim biteli 2 hafta oldu ve artık pudra kullanmıorum ALLAH daim eder inş
merhabalar benimde 2. gunum bgn. ancak dozu kullanma seklıne doktorum aksam yemegi arası demisti 40 mg ile baslattı doktorum ancak ikisini de aynı anda icmemı soyledi. dun oyle ictim siz nasıl iciyorsunuz? tek seferde ard arda 2 hap kullanan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?