Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
allah her donemde ınsana bı sorun verıyo demı.suan bunu takıyoruz .allah bılır bu gecerse neyı takıcaz.ama ben kac sene takmamaya calsıtım artık sınırı astı sıvılceysende sıvılcelıgını bılceksın demıPPPPPPPPPPgercekten her seyımı o na gore duzenlemeye basladım.bı yere gıdıcem mesela kac saat kalırıma caba makyajım bu surer zarfında bozulurmu dıye dusunup duruyodum.bunu yasamayanda anlamaz kımseyle de paylasamıyodum.cok sukur kı arkadaslarım da cok ıyıler ve cevrem de genıs .onların yanında da unutuyo gıbı oluyodum ama bı kafeye gıttıgımızde fılan tuvalete dahı gıtmek ıstemıyodum yuzumu gorurumde aklım oraya takılır dıye.yanı gercekten her anımı onu dusunerek gecırdım.duygu somurusu mu yapıyorum ne:))))))))))) aslında neselı bırıryımdır.sevdgıım cocukla krusa gdııyoduk yan yana oturuyoruz cocugun yuzune bakmak ıstemıyodum fılan cok zorluklar cektım.

Hayırlı olsun, bende 4. aydayım izler için tedavi oldun mu 6 ay içinde .Kaç mg tamamladın biliyormusun?

teşekkür ederim darısı senin başına. henüz doktora gitmedim yarın gideceğim izler için tedavi önerirmi bilmiyorum. ya bide kilom 60 civarı ve bana 7200 mg verdi toplamda onuda günlük 40 mg olarak kullandım. yarın muayene sonrası tekrar yazarım sonuçlarını

arkadaşlar bende kullandım yaklaşık 6 ay kadar ilk 1 yıl tamam her şey güzeldi fakat ne zamanki 1 yılı geçti sivilceler çıktı yine abartı değil ama varlar üstelik yüzümde izlerde var :S:S kapatıcılı hayata devam

canım benim 1 ay oldu sana gün gün yardımcı olabilirim kafana takılan herşeyi sor evet normal ama hemen geçiyo fazla sürmüyo o soyulma dönem dönem oluyo krem sür kötü gözükmesin tatlım çok geçmiş olsun

arkadaşlar benim 6. ayım bitti doktor bana 6 ay kullanmam için Tretin diye bir krem yazdı sanırım ciltteki izler için yada ilaçtan sonra cildin uyum sağlaması için birkaç hafta sonra başlamamı istedi bakalım nolacak...

peki canım yediklerine dikkat ediyomusun ondan da geri çıkmış olabilir.

Arkadaslar roccutanenın sivilce kremı ıntahara yol acıyomus.İntahar eden kısının ailesi firmayı mahkemeye vermiş.Saglık makalelerınde okuyabılırsınız.

eger gecmezce sıvılcelerım asıl ozaman ıntıhar edıcem:))))))))))))ozaman aılem kıme dava acacak PPPPPPPPPPPP

47. gün kendimle gurur duyuyorumŞeniz
sivilceler azalmaya başladı
nadixa kremimi akşamları cilt temizliğimi yaptıktan sonra sürüyorum
ve gerçekten sivilcelerin hızlı sönmesine yardımcı oluyo:sm_cool:
sadece yemek yeme alışkanlığımı düzene sokamadım
bakalım bunu nasıl halledicemŞeniz

Arkadaslar roccutanenın sivilce kremı ıntahara yol acıyomus.İntahar eden kısının ailesi firmayı mahkemeye vermiş.Saglık makalelerınde okuyabılırsınız.

Hiç bir ilaç intihara sebep olmaz. Psikolojik sorun yaşamayan biri ilacı içince intihar edesi gelmez yani.. Eğer gerçekse intihar eden kişi ciddi psikolojik sorunlar yaşıyordur %100. Aksi mümkün değildir, sadece bahanedir.

Her şeyin olduğu gibi a vitamininde fazlası çeşitli yan etkiler gösterir, ama birerbir intihara sebep olmaz.

Bir psikolog adayı olarak bunları söylerim,gerisi boştur

moon benım cok sııvılcem cıktı normal karsılıyorum da acaba bu cıkıp sonen sıvılcelerın yerıne yıne sıvılce cıkıyomu yoksa bı keze ozgu olup sonra bu yerler kurumaya mı baslıyo....bıraz anlatsana 47.gune kadar yasadıgın asamaları.bıde bı ay kullanınca sıyah noktalar buyuk olcude kayboluyomus dogrumu?

benim yüzüm artık kızarıyo boynum ve yüzümün arasında o kadar fark varki sanki başkasının kafasını ben takmışım gibi yüzüm domates gibi boynum bembeyaz sizde de öyle oluyor mu bende 51.günümdeyim

:roflol:Bende senin gibiydim tamamıyla aynı şeyleri düşünüyordum bende bu ara kırmızılık kalmadı sararmış gibiyim ama dediğin o fark devam ediyor.İlacı bırakınca normale döner dert etme :1hug:

canım selam ben bu 47 gün boyunca işkence gibi sivilce döktüm
suratımda feci derecede soyulmalar oldu
ama gerçekten ilacı kullanırken sabretmek çok önemli
siyah noktalar 1 ayın sonunda özellikle vciddi biçimde toparlanıyor
benim burnumda çok vardı şu an bir tane bile yok
sorulmalarına karşı banyoda ellerinde dairesel kese yapmanı öneririm
bol su içmen ve kesinlikle sivilcelerinle oynamaman gerekiyor
ilacı düzenli kullanırsan bi problem kalmıyor
kaç mg kullanıyosun canım ?

Benm daha 9.günüm ufffffffff (( Sivilceler de çıkmadı bir türli çıksada geçse hemen..dudaklarım gitti zaten artık yoklar ( devam etcem mecburen ( NADİXA kremini herkes kullanabiliyor mu acaba yoksa doktor mu veriyor bilen var mı ? geçmiş olsun herkese

nadixa kremi ben kullanıyorum canım hekim kontrolünde kullanılması gerekiyor ve tadavinin süresi önemli lütfen alıp kullanmayı deneme doktor kontrolü olmadan kaş yapayım derken göz çıkarma ayrıca dudaklarında bephanten kremi eksik etme yara olmasından iyidir hem parlatıcı gibi duruyo zaten Şeniz

Çok teşekkür ederim Daha başındayım zaten 1 ay bile olmadı yaaa.. neyse çekelim bakalım zorluğunu inşallah iyi olur.. Tekrar teşekkürler sağol a.s. :1hug: Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…