bu ilacı kullanan arkadaşlarım piskolojik olarak olumsuz etkilerini gördünüz mü bu ilacın?ben öyle duymuştum çok hassas oluyomuş insan , ağlama nöbetleri oluyomuş..sizde de oldu mu?ben kullanmadım ama kullanmayı düşündüm.bu zararları yüzünden yine vazgeçtim.şuan ilaç kullanıyorum yüzüme iyi geldiğini söyleyebilirim..eskisi gibi pütürlü ve kırmızı değil.ama ilaçları bırakınca eski haline dönüyo cildim.bende kökten çözüm istiyorum..ama bu zararları çok korkutuyo beni.çok hassasım çünkü hem vücüt olarak hemde duygusal olarak.
cnm eğer kremin a vitamini ihtiva ediyorsa kullanman zararlı benim bildigim.bnm dr bana tedavim bittikten sonra aknefug bp5 die bi ilaç verdi şimdi onu kullaniorum.tedavi sırasında ben izler için krem istemiştim ama asla olmaz demişti bnm dr.bu gün 45. günüm
doktor muayene için çağırdı ve gittimŞeniz
sürme merhem verdi ilacın yanında
izleri daha çabuk geçirir diye ama
çok erken değilmi kızlar kremin ismi Nadixa kullanan varmı aranızdaŞeniz
bu ilacı kullanan arkadaşlarım piskolojik olarak olumsuz etkilerini gördünüz mü bu ilacın?ben öyle duymuştum çok hassas oluyomuş insan , ağlama nöbetleri oluyomuş..sizde de oldu mu?ben kullanmadım ama kullanmayı düşündüm.bu zararları yüzünden yine vazgeçtim.şuan ilaç kullanıyorum yüzüme iyi geldiğini söyleyebilirim..eskisi gibi pütürlü ve kırmızı değil.ama ilaçları bırakınca eski haline dönüyo cildim.bende kökten çözüm istiyorum..ama bu zararları çok korkutuyo beni.çok hassasım çünkü hem vücüt olarak hemde duygusal olarak.
cnm eğer kremin a vitamini ihtiva ediyorsa kullanman zararlı benim bildigim.bnm dr bana tedavim bittikten sonra aknefug bp5 die bi ilaç verdi şimdi onu kullaniorum.tedavi sırasında ben izler için krem istemiştim ama asla olmaz demişti bnm dr.
arkadaslar bazı doktorlar cok bılıncsız ve donsuu olmayan hatalar yapıyolar.lutfen doktor oldukları ıcın her dedıklerıne guvenmeyın benım abım abımın esı doktor.tahlılsız olmaz bence.sonucta belkıde hepatıtle ılgılı bı sorunun baslangıcında bilurıbın oranı cok onemlı baktırması lazım.
ya bende 2 3gündür yüzüm kızarıyo güneşe çıkmak değil artık evdeki sıcaklık bile beni basıyo geçen bi dışarı çıkmıştım kollarım karardı sivilceler acayip biçimde dışarı çıkıyo izleri kalıyo ooofffffffff bu tedavi ne zaman bitecek üstüne millet aa sivilcelerin çoğalmış demeleri de cabası daha 2.ayın içerisindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?