Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
mg lar hastalığın seyrine göre değişiyor. ben 40 mg la başladım ilk 2 ay 40 kullandım sonra 50 ye çıkarttı dr. sadece son ay 20 mg kullandım ve allaha şükür hiç bir sorunum kalmadı...

tam olarak bilmiyorum ama amerika'da 2 kişi bu ilaç yüzünden intihar etmiş diyolar :) ama tabii herşey insanın kendisinde bitiyo...depresyona gircem dersen girersin zaten...bende ilk zamanlar çok korkmuştum ama 4 ay olduu hiiç bi psikolojik yan etkisini görmedim...rahat olun yaniii:)

bu gün 45. günüm
doktor muayene için çağırdı ve gittimŞeniz
sürme merhem verdi ilacın yanında
izleri daha çabuk geçirir diye ama
çok erken değilmi kızlar kremin ismi Nadixa kullanan varmı aranızdaŞeniz

cnm eğer kremin a vitamini ihtiva ediyorsa kullanman zararlı benim bildigim.bnm dr bana tedavim bittikten sonra aknefug bp5 die bi ilaç verdi şimdi onu kullaniorum.tedavi sırasında ben izler için krem istemiştim ama asla olmaz demişti bnm dr.

hayr hayatım ben görmedim ama şöyle görmedim diyebilirim mesela bu ilacı kullanmaya basladıgımda regl olmama daha vardı ve kullandıgımda oldum ve benım bu canımı sıktı biraz bıde burun kanamalarım cok oldugu için insan ister istemez morali bozuluyo sinirleri bozuluyo aglamak istiyo :) ama hersey kendınde bıtıyo moral cok onemlı iste burda kendını motive etmen lazım kendını eve kapatıp aglarsan psikolojını tabıkı etkıler bu durum eyer cok hassassan ve cıldın cokta problemli deılse kullanma derim ben ama sunuda eklıyım gercekten sıvılce problemı ıcın tek çözüm bu..öpüyorum bıtanem seni hakkında hayırlısı olsun

Benim doktor da böyle ilaç tedavisinde olmazmış.Bazen beni kızdırıyor özel hastane olduğundan işin birazda ticari kısmı olduğunu düşünüyorum.:mymeka:Çok üzgünüm çoook

Arkadaşlar bugün bende gittim dr a şuan yüzümde fazla sivilce yok siyah noktalarım çok.dr ağzımdan sivilce lafını duyar duymaz bu ilacı yazdı ve hiç bişey sormadı.yaşımı kilomu falan.tahlilde yaptırmadı :S.biraz kullan sonra yaparız dedi.kullansammı tereddütte kaldım.aranızda tahlilsiz kullnan varmı acaba

Hıımmm tahlil yapmadan kullanan hiç duymadım( belki şiddetli sivilcen yok ve uzun ağır bir tedavi geçirmiyeceksin )amfisfisfisa doktorun diyorsa doğrudur herhaldebenneyaptımki

evet canım sivilcem fazla yok ama çıkıyo yinede bazen rahatsız edici bi şekilde.bunu içip tamamen kurtulmak istiyorum.sivilceden çok siyah nokta var zaten umarım onada iyi gelir.herkese acil şifalar

ya merhem a vitamini içermiyor zoretanin kullanannlara veriliyormuş (roaccutanane benzer bi ilaç)
akne tedavisinde kullanılan bi merhem
ama anlamadım neden bu ilacı kullanırken süreme merhem verdi kafamçokkarıştı

arkadaslar bazı doktorlar cok bılıncsız ve donsuu olmayan hatalar yapıyolar.lutfen doktor oldukları ıcın her dedıklerıne guvenmeyın benım abım abımın esı doktor.tahlılsız olmaz bence.sonucta belkıde hepatıtle ılgılı bı sorunun baslangıcında bilurıbın oranı cok onemlı baktırması lazım.

ya bende 2 3gündür yüzüm kızarıyo güneşe çıkmak değil artık evdeki sıcaklık bile beni basıyo geçen bi dışarı çıkmıştım kollarım karardı sivilceler acayip biçimde dışarı çıkıyo izleri kalıyo ooofffffffff bu tedavi ne zaman bitecek üstüne millet aa sivilcelerin çoğalmış demeleri de cabası daha 2.ayın içerisindeyim

canım ben zaten tahlil yaptırmadan içmicem ilacı koydum bi köşeye acelesi yok zaten.belki bi rahatsızlığım var sonuçları görmeden içmem.haklısın dr diye körü körüne kullanmamak lazım ilaçları

Geçmiş olsun canım.galiba yaz diye sen bu sıkıntıları çekiyosun .bende çok düşünüyorum aldım ilaçları ama ekim gibi başlamayı düşünüyorum.kışın daha rahat olur gibime geliyor

ekimde baslamak en ıyısı ama benım eylule kadar bı sonu calmam lazım .yanlız kısında cok dıkkat edın cunku cok kurucaktır ruzgar soguk gbıı nedenlerle.yanı ısımız zor.yaz kıs(((((((

ya her an yuzume bakıyorum belkı bıraz ıyılesme kaydetmıstır dıye kafayı yıyecem sanrıımPPPPPPPpp soyle bı uyusam 6 ay gecmıs olsa vekalksam ve yuzum duzelmıs olsa:

oda olur inşallah canım.sivilcelerin çokmu.benimde 4-5 yıl önce kozmetiklerden dolayı bakılmaz hale gelmişti.bu ilacı verdi dr 3 ayda geçti.fakat 6 ayı doldurmadım etrafın söylentisi yüzünden ve şimdi tekrar biraz çıkmaya başladı.hiç takma bi bakmışsın geçmiş aylar.yeterki şu sivilceler geçsin dimi.

bende fondotenle kapatıyodum ve ınsanalr kapatılmamıs halını gorunce sasırıyolardı .ama bıktım artık fontodten kullanmaktan bıde bı senedır asık oldugum cocuk arkadaslıga baslamak ıstedı .nasıl rahat edıcem sıvılcelerımle yanında oyuzden de cok ıstıyorum.sıvılcelerım olmasaydı sımdı baslıcaktık ve bırlıkte dolasıp durucaktık sımdı ıse evde kapalıyım ((((((( ve ona kullandgımı soylemedım.ıl dısında oldugumu soyledım .cabuk gel dıyıp duruyo..en azından bı ay ıcınde bı duzelme olsa cok ıyı olcak .leke olsa dahı fondoten kulalnrıım yeterkı ğuruzlulugu gıtsın ve sıvılce cıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…