Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım yediklerimizde doğal a vitamini var bununla ilgili sorun olmayacaktır çünkü kitapçığı varsa elinizde a vitamini ihtiva eden ilaçlardan ve vitamin haplarından uzak durmamız gerektiğini söyleniyor.
besin zincirinizi yağlılar hariç bozmanıza gerek yok Şeniz

kesinlikle şunu yemeyin diye bişi yok canım benim ama kızartmalar ve cips kola bunlar cildimizin baş düşmanları
su tüketimini dengeleyip bunlara dikkat edersek soru olmaz tabiki doktorunuz özel bi diyet vermediyseŞeniz

canım kalıp sabun kullanma derim gerçekten cilde büyük zarar veriyo zeytin yaplı bile olsa
ben ilaca başladığımda evde gliserin içeren ne varsa hepsini attım (sabu hammaddesi bilmeyenler için :))
sadece kullandığım tek bişi var cildimin temizliği için olay markasının sabun içermeyen temizleme mendili ve gerçekten yumuşacık yapıyo yüzümü
ayrıca tekrar tekrar belirtmek istiyorum bu benim işime çok yaradığı için
banyo esnasında yüzüme dairesel şekilde ellerimle bi nevi kese yapıoyrum ve ölü derilerden arınıp bebek gibi oluyorum
kızarıklıkları kafana takma canım onlar bendede var
hatta geçenlerde biri dalga geçmeye kalktı yanakların karpuz gibi olmuş diye
yiyebilirsin dedim sivilceli sivilcelisırnaşık şey
kendi rengi benim yanaklardan beter oldusırnaşık şey
kendimizle barışık olursak sorun kalmıyor inanın herşey insanın içinde bitiyorŞeniz

tmm dır saolun bi de bişi sormak istiorum denize girmenin sakıncası yok ama güneş var ben doktorun 1 ay geçtikten sonra gidebilirsin dediğini hatırlıorum ama güneşte olan lekeler de hiç geçmiomuş hatta kimisinin tedavisine 1 ay ara verilmiş tatile gidio die ama bildiğim kadarıyla 11 le 4 arası dışarı çıkmamak gerekio onda da güneş kremi sürmek gerek coppertone un 50 faktörlük güneş kremini aldım aman iz çıkmasında 1 ay sonra :çok üzgünüm:[/QUOTE]

canım güneş konusunda dikkatli olman gerekiyo evet maalesef denizde güneş kreminin etkisi geçeceğinden çok fazla 11-4 güneşinde durmamanı tavsiye ederim zaten gölgede bile kararacaksın ama yinede bu konuyu bi doktoruna danış derim çünkü bu zincirr tedavi biçimi bi ay kes tekrar başla bence yanlış olur yinede yanlış yönlendirmek istemem seni Şeniz

Arkadaşlar bişi sorcaktım bu ilacı kullanıp aynı zamanda yüzüne lazer tedavisi yaptıran var mı? şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın ((

selam arkadaşlar ben bugün 3.ayıma girmiş durumdayım dr a gittim tahlilleri yaptırdım falan sonuç gayet iyi de ama dr a sordum tedavi ne zaman biter diye 6 8 aydan aşağı sürmeyeceğini dedi güneşten uzak duruyorum dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum dediğim gibi günde 40 mg alıyorum benden az sivilcesiolan arkadaşlarım vardı 4 ayda tedavileri bitti şimdi kaymak gibi ciltleri var benim tedaavi uzun süreceğe benziyo

selam arkadaşlar ben bugün 3.ayıma girmiş durumdayım dr a gittim tahlilleri yaptırdım falan sonuç gayet iyi de ama dr a sordum tedavi ne zaman biter diye 6 8 aydan aşağı sürmeyeceğini dedi güneşten uzak duruyorum dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum dediğim gibi günde 40 mg alıyorum benden çok sivilcesi olan arkadaşlarım vardı 4 ayda tedavileri bitti şimdi kaymak gibi ciltleri var benim tedavi uzun süreceğe benziyorÇok üzgünüm çoookbenneyaptımki:1shok:

cnm sen 4 ay hep 40 mg mı kullandın. doktor bana da ilk 40 mg verdi. Bu sayı artıcak acaba?

4. aydan sonra azalmaya başlar

..doktorum bana tahlil yaptırdı hemde 2/3 tahlil birden,öncelikle sivilcelerin nedeni araştırılmadan bu ilacın hastaya yazılmasını onaylamıyorum..sizin doktor aşık galiba biras :))

canım bende böyle bi problemle karşılaşmadım eylem isimli bi arkadaşa cevap yazdım bende senin gibi durumun ciddi oldugunu bir an önce doktora gitmesi gerektiğini söyledim.ama ilgilendiğin için sağol :)

Pardon hatlar karışmış şekerüm:1rolleyes:

hayır hayatım korkma banada ılkte tahlıl fılan yapmamıstı hatta 2 ay sonra gel tahlıl yapıcam demıstı bı problem olmadı allaha sukur sen kullan korkma ama ben bı gun 20 bıgın 10 o sekılde kullanıyorum sen nasıl kullanıyosun ??

...senle aynıyız esmer bende dün 3.cü ayıma girdim yeni ilaçları aldım tahlillerimi yaptırdım herşey temiz çıktı,ama yanaklarımda hala sivilcelenme var moralim baya bozuk bugün..

16 yaşında kullanmaya başladım yaklaşık 8 ay kullandım ve şu anda yüzümde hiçbşy yok bir daha hiç çıkmadı inş bundan sonra da çıkmaz ayrıca saçlarım da eskisi kdr kolay yağlanmıyo bu arada kullanırken 7 kilo verdim ama herkesde olmuyo ellerim ve dudaklarım çok kurudu ilacı bıraktıktan sonra geçti. her ay kan aldırdım karaciğerimde hiç bir sorun çıkmadı yani ben yan etkisini görmedim ama kişiden kişiye değişir tabi..

24,gunumdeyım burnumun ustundekı sıyah noktaların hepsı sıkılabılecek kıvamdaydı bende sıktımPPsorna da yara omasın dıye bepanten surdum.benım ılk 3 hafta sıvılce cıktı .cıkınca zaten sızde bılıyosunuzdur buyuk cıkıyo .neyse sonra azaldı cıkması sımdı sol yanagımda hıc yok zaten eskıden de pek yoktu sag yanagımda ıse sıvılce degılde ız var yanı krımızılıklar oda cok normal sanrıım buarada ben fondotendsız dısarı cıkmayı dusunmuyorum .herkes uyarıda bulunabılrı ama kesınlıkl ecıkamam bakkala bıle gıdemem .ozguvenım her konuda var ama bu konuda ne yazıkkı yok.yanlız cenemde ıcten cıkmıs bı sıvılce var bıraz krımzıı ve sısık ama okadar sorun degıl bıraz oynadım ama yınede gecıcek gıbı .ben mutluyum gercekten hıc olumsuz dusunmeyelım daha onumde 1 yıl varmıs dusunuyorum kı 3. ayda fılan duzelırse ozaman cok daha sevıneyım dıye:PPPPP

canım merak etme 4. ayda geçiyo uzun süre kullandırmalarının tek nedeni bir daha çıkmasını engellemek benm 4. ayda geçmişti sdc hafif kızarıklıklar kalmış ki onlar da kısa sürece geçiyo yerimseniben

gareng cok sagol haklısın uzun sure kullanmak ılerısı ıcın onemlı .6 ayda fılan bıtırılır heralde ama ben onumde cok varmıs gıb dusnuyorum kı erken duzelırse cok sevıneyım dıye .sakın acelecı olmayın cunku ne olursa olsun en eskı halı kadar kotu olmuyo (ılk 2-3 hafta dısında) herkese cok sabır

buarada bıseysorcam ter kokum ılac kullandıktan sonra sankı bana aıt gıbı gelmıyo cok enteresan sızdede oldumukı gereksız bı soru oldu ama sasırdım normalde terlemem fazla ama hanı baskasının ter kokusundan hoslanmaz ya ınsan bende oyle bı durumdayım ama pekde umrumda degıl allah baska keder vermesın mesela karacıgerımı baskasının karacıgerı gıbı hıseetmıyım demıPPPPPPPPPPPherkese cok sabır

Nasıl anlamadım pek maya ne demek istediğini??

...senle aynıyız esmer bende dün 3.cü ayıma girdim yeni ilaçları aldım tahlillerimi yaptırdım herşey temiz çıktı,ama yanaklarımda hala sivilcelenme var moralim baya bozuk bugün..

selam nese tahlilim benimde temiz çıktı yanaklarımda sivilceler benimde çıkyo moralim benimde bozuk biraz ayrıca kafaya takmamak gerek dr sivilcelerinde halen artış olur dedi 3.aydayım ama normalmiş benim tedavi 6 veya 8 ay sürebilirmiş sen ne kadar kullanacaksın:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…