canım yediklerimizde doğal a vitamini var bununla ilgili sorun olmayacaktır çünkü kitapçığı varsa elinizde a vitamini ihtiva eden ilaçlardan ve vitamin haplarından uzak durmamız gerektiğini söyleniyor.çok sevindim sizin için inş bizlerde görürüz o günleri:çok üzgünüm:bişi sorcam domates süt peynir bunları yemen de sakınca varmıydı doktor bana bişi demedi ama dün forumda bişiler okudum a vitamini içeren besinler yememek gerek dio gerçi ben yiyorum hala bişi olmadı bana:uhm:
kesinlikle şunu yemeyin diye bişi yok canım benim ama kızartmalar ve cips kola bunlar cildimizin baş düşmanlarıçok güzel yaw darısı bizlerin de başına. benim daha bir hafta bile olmadı. ve okulumun acılmasına 3 aydan az zaman kaldı. umarım o zamanlara kadar bi toparlanma olur. beslenme konusunu bende mrk ettim ne yenilmeyecek kesinlikle? bnim doktorum bana sadece a vitamini iceren vitain hapları alma demişti. ama yemek konusunda bi acıklama yapmadıkafamçokkarıştı
selam moon seninle aynı gidiyoruz benimde 2.ayım yarın bitiyo 3. aya girecem cildim senin dediğin gibi siyah noktaları hep kustu 1.ayda alınım şimdi çok güzel oldu pürüzsüz ve de harika duruyo ama yanaklara geldiğin zaman hiç sorma sivilceler çıkıyo sönüyo cildime hiçbişey sürmiyorum dr hiçbişey sürmememi önermişti ama bazen kalıp sabun kullanarak zeytinyağlı temizliyorum o zaman daha da bi güzel duruyo cildim dışarı çıkmayı geç balkona dahi çıkamıyorum
bende sein gibi dikkat ettim bu arada yediklerime içtiklerime benim yanaklarımdaki kızarıklarda geçmedi neyse bakalım dr yarın ne diyecek iple çekiyorumsırnaşık şey
selam arkadaşlar ben bugün 3.ayıma girmiş durumdayım dr a gittim tahlilleri yaptırdım falan sonuç gayet iyi de ama dr a sordum tedavi ne zaman biter diye 6 8 aydan aşağı sürmeyeceğini dedi güneşten uzak duruyorum dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum dediğim gibi günde 40 mg alıyorum benden çok sivilcesi olan arkadaşlarım vardı 4 ayda tedavileri bitti şimdi kaymak gibi ciltleri var benim tedavi uzun süreceğe benziyorÇok üzgünüm çoookbenneyaptımki:1shok:
mrb,ben 10 günümdeyim ve kusma dönemindeyim muhtemelen ki rezalet ölçüde arttı,alnımda hiç çıkmayan sivilceler bi anda ortaya çıktı..bu kusma dönemi ne akdar sürüyo acaba?????ne zman geçmeye başlıcak????çnkü 5 yıldır hasretim pürüzsüz bi cildebi an önce geçsin istiyorum...güneş kremi olarak sebamed aldım ben 45 faktör,yeterlimi bilmiyorum?fisfisfis
Arkadaşlar bugün bende gittim dr a şuan yüzümde fazla sivilce yok siyah noktalarım çok.dr ağzımdan sivilce lafını duyar duymaz bu ilacı yazdı ve hiç bişey sormadı.yaşımı kilomu falan.tahlilde yaptırmadı :S.biraz kullan sonra yaparız dedi.kullansammı tereddütte kaldım.aranızda tahlilsiz kullnan varmı acaba
canım bende böyle bi problemle karşılaşmadım eylem isimli bi arkadaşa cevap yazdım bende senin gibi durumun ciddi oldugunu bir an önce doktora gitmesi gerektiğini söyledim.ama ilgilendiğin için sağol :)
Arkadaşlar bugün bende gittim dr a şuan yüzümde fazla sivilce yok siyah noktalarım çok.dr ağzımdan sivilce lafını duyar duymaz bu ilacı yazdı ve hiç bişey sormadı.yaşımı kilomu falan.tahlilde yaptırmadı :S.biraz kullan sonra yaparız dedi.kullansammı tereddütte kaldım.aranızda tahlilsiz kullnan varmı acaba
selam arkadaşlar ben bugün 3.ayıma girmiş durumdayım dr a gittim tahlilleri yaptırdım falan sonuç gayet iyi de ama dr a sordum tedavi ne zaman biter diye 6 8 aydan aşağı sürmeyeceğini dedi güneşten uzak duruyorum dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum dediğim gibi günde 40 mg alıyorum benden az sivilcesiolan arkadaşlarım vardı 4 ayda tedavileri bitti şimdi kaymak gibi ciltleri var benim tedaavi uzun süreceğe benziyo
24,gunumdeyım burnumun ustundekı sıyah noktaların hepsı sıkılabılecek kıvamdaydı bende sıktımPPsorna da yara omasın dıye bepanten surdum.benım ılk 3 hafta sıvılce cıktı .cıkınca zaten sızde bılıyosunuzdur buyuk cıkıyo .neyse sonra azaldı cıkması sımdı sol yanagımda hıc yok zaten eskıden de pek yoktu sag yanagımda ıse sıvılce degılde ız var yanı krımızılıklar oda cok normal sanrıım buarada ben fondotendsız dısarı cıkmayı dusunmuyorum .herkes uyarıda bulunabılrı ama kesınlıkl ecıkamam bakkala bıle gıdemem .ozguvenım her konuda var ama bu konuda ne yazıkkı yok.yanlız cenemde ıcten cıkmıs bı sıvılce var bıraz krımzıı ve sısık ama okadar sorun degıl bıraz oynadım ama yınede gecıcek gıbı .ben mutluyum gercekten hıc olumsuz dusunmeyelım daha onumde 1 yıl varmıs dusunuyorum kı 3. ayda fılan duzelırse ozaman cok daha sevıneyım dıye: PPPPP
buarada bıseysorcam ter kokum ılac kullandıktan sonra sankı bana aıt gıbı gelmıyo cok enteresan sızdede oldumukıgereksız bı soru oldu ama sasırdım normalde terlemem fazla ama hanı baskasının ter kokusundan hoslanmaz ya ınsan bende oyle bı durumdayım ama pekde umrumda degıl allah baska keder vermesın mesela karacıgerımı baskasının karacıgerı gıbı hıseetmıyım demı PPPPPPPPPPPherkese cok sabır
cnm sen 4 ay hep 40 mg mı kullandın. doktor bana da ilk 40 mg verdi. Bu sayı artıcak acaba?
...senle aynıyız esmer bende dün 3.cü ayıma girdim yeni ilaçları aldım tahlillerimi yaptırdım herşey temiz çıktı,ama yanaklarımda hala sivilcelenme var moralim baya bozuk bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?