Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Selamlar a.s. Ben 23. gündeyim çok az sivilce çıkıyor iyleşmeye başladı..Acaba bundan sonra sivilce kusması olur mu ? şimdiden teşekkürler Geçmişler olsun herkese :1hug:

evet oluyo canım 2 ci ayımı yeni bitirdim cildim kusuyoda kusuyo anasını satayım:teytey:

2 gündür acamıyorum neti yani aslında benim bitiş tarihim de belli değil dr bana en az 6 ay dedi ama tedavim uzun süreceğe benziyor benim 2 yanağımda berbat durumda aynı senin gibi düzelme konusunda ilk günlere bakarak iyi dedi benim bide yanaklarım kırmızı duruyo moral de işte fene sayılmaz ama kafaya da takmıyorum geçecek sengözlerimebaksanab

Merhaba kızlar,

sivilcelerinizin artması normal olağandan daha fazla sivilveniz çıkacak ben yaşadım.3. ayda tektük sivilcem vardı.4. aydayım ve hiç sivilcem yok izler kaldı.Bendede mide ağrısı olmuştu doktorunuza danışın onun içinde ilaç verebilir ben kullanmıştım.Şuan kullanmıyorum.Geçmiş olsuna.s.

izlerin kalması derken ne kastediliyor merak ettim. madem iz kalıcak nicin kullanıyoruz ilacı? Hani kaymak gibi olcaktı:çok üzgünüm:

gecmiş olsun lekeler için doktorunuz ne önerdiğini buradan paylaşırsanız cok sevinirim. bende aynaya bakıyorum ama adece lekeler goruyorum. sivilcem yok denilebilir. ama lekelerin olması beni epey bi üzüyor. senağlama

ben de bu ilacı kullandım.haziranın ilk haftası 6 ayım doldu ve bıraktım.tabi ki yan etkileri oldu,hatta ilk 4 ay aynaya bakmak bile zor geldi ama kuruyan dudaklarıma krem,cildime nemlendirici sürdüm.doktorumla irtibatımı hiç kesmedim.sabretmek ve inanmak en büyük gücünüz olcak kızlar ve size destek olan sevdikleriniz.başladığımda yüzümde kocaman sivilceler ve kistler vardı,kıpkırmızıydı,acı veriyodu artık;sonuca gelince şimdi cildim bebek gibi oldu :)

ben çook uzun bi süre roaccutane kullandım, 1-2 sene kadar fln. aslında 1. senenin sonunda yüzümde tek bir sivilce bile kalmamıştı ama bıraktığımda birkaç ay sonra yeniden çıkıyordu. tekrarlamaması için o kadar uzun süre kullandım.ama benim doktorum aldığım miktara hep çok dikkat ediyordu asla yüksek dozlarda vermedi. sürekli kan tahlili fln yaptırdım. inanamıyorum, bu ilaca başlamadan önce aynaya bakmaktan bile nefret eder olmuştum şimdi cildim bebek cildi gibi oldu aynanın karşısından ayrılamıyorum. üstelik başka hiçbir şey kullanmadığım halde ne şanslıyım ki bende sivilcelerden iz de kalmadı:)
bende yan etkiler de azdı üstelik, sürekli dudak nemlendiricisi kullanıyordum ara sıra da yüzüme nemlendirici krem sürüyordum o kadar. bir arkadaşımın gözleri bile kuruduğu için damla kullanmıştı.

slm bunu kardeşim kullandı bir yıl kadar kullanırken çok dikkat edilmesi gerekiyor başlamadan vede sonrasında kan testleri özellikle karaciğer değerleri kontrol edilmeli ve de cilt kuruması izin verilmemeli kullananlar çok titizlensin lütfen birde düzenli kullanım sart 2 ay oldu gecti bunlar dememeli üzün süreli tedavide kalıcı sonuçlar alınabiliniyor herkese gecmiş olsun dikkatli olun

ne mutlu sizlere inşallah bizlerde de iz fln kalmaz. neden bilmiyorum ama bu ara cok duygusalım ve izler beni bir hayli üzüyo tedavimin 11 günündeyim daha yolun bası. dudaklarım cok kuruyo 5 dk da bir merhem sürüyorum zor gecıyor gunler.

ya bnde eylülde başliycam doktorum öyle söyledi ablamda kullandı bu ilacı we başka kullananlardanda duydum bu ilaç kilo werdirtiyomuş galibaa öle bi durum yaşayan warmı ltfen bni bilgilendirin

Kızlar ,bilgisi olan varsa cvplayabilirmi?
Benim ilaç salı günü bitmiş olacak yani yarın.Doktorda izindeymiş haftaya gelecekmiş bu durumda ben 5 gün hap yutamıyacağım sizce sorun olurmu doktorada ulaşamıyorum???

ya bnde eylülde başliycam doktorum öyle söyledi ablamda kullandı bu ilacı we başka kullananlardanda duydum bu ilaç kilo werdirtiyomuş galibaa öle bi durum yaşayan warmı ltfen bni bilgilendirin

bünyeye göre değişir canım o ama bende de iştahsızlık yaptı miğde bulantısı falan..Yiyebildiğin kadar ye fazlasını zorlama geçmiş olsun a.s.

Hap kullanmayı 2 ay boyunca geciktirirsen tedavin boşuna gitmiş olur..Bugün doktor söyledi bana benim de buna benzer bir durumum vardı da.. Yani bir sorun olmaz 5 güncük Geçmiş olsun a.s.

Hap kullanmayı 2 ay boyunca geciktirirsen tedavin boşuna gitmiş olur..Bugün doktor söyledi bana benim de buna benzer bir durumum vardı da.. Yani bir sorun olmaz 5 güncük Geçmiş olsun a.s.

Ben gereksiz yere evham yapıyorum galiba:teytey:5.aya geçmiş olucam 4 aylık emeğin boşa gitmesinden korktum açıkçası çookkk teşekkür edrim geçmiş olsun sanadaŞeniz

Canım ben hap kullanıyorum hala.Geçen ay ellerimin üzerinde ve kollarımda kırmızı lekeler oldu kaşıntı yaptı ve yaraya dönüştüler .Dooktor hap ve krem verdi kullandım ve geçti arada yine oluyor güneşte kalınca cilt reaksiyon veriyormuş.

canım hiç ara vermeden eczaneden al doktorun gelince yazdırırısınn tamam...

peki şuan tedavine nasıl devam edeceksin krem filan ne kullanmanı söledi doktorunn???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…