selam nese tahlilim benimde temiz çıktı yanaklarımda sivilceler benimde çıkyo moralim benimde bozuk biraz ayrıca kafaya takmamak gerek dr sivilcelerinde halen artış olur dedi 3.aydayım ama normalmiş benim tedavi 6 veya 8 ay sürebilirmiş sen ne kadar kullanacaksın:içelim:
slm kızlar ben geldiiiim Şeniz
kontrolüme gittim bu gün
dozumu tekrar yükseltmesini istedim doktorumun ki bi an önce bitsin tedavim
kalça ağrımdan dolayı 20 mg düşürmüştü şimdi tekrar 30. mg yükselttim
3 ayıma girdim hadi hayırlısı umarım devamı güzel gelir
buarada yuzununz kuruyosa cok evdeken kayısı cekırdegı yagı deneyebılrısınız .ben kantoran yagı kullandım bı ııkı gun sonra o sankı cok kurutuyo gıbı geldı sonra kayısı yagı kullandım o bence ıyıydı ama evde bıtmıs .sımdı bugday yagı surdum yuzume bakalım eger ıse yararsa soylerım sız bence kayısı cekırdegı yagını deneyın.hem kokusu superrrrr
Bence cildine hiçbirşey sürme maya ilaçların amacı zaten cildi kurutmak içerdeki pisliği dışarı atmak ve pul pul dökülmesini sağlamak? kremdi yağdı filan sürünce ne anlamı kalır ki? lütfen ilaç kullanım süresince hiçbişi kullanmamaya özen gösterelim yoksa bi sonuç alamayız? benim üçüncü ayım o günden beri zerre kadar bişi kullanmadım fondoten pudra veya krem adına ki krem zaten kullanmıydum günledilk hayatımda? zaten cildimizi bu hale getirende büyük oranda kozmetik ürünleri diye düşünüyorum...maya cım evet benimde çok fırsatlarım kaçtı hep insanlardan kaçma çabası içerisindeydim saçlarım hep açık geziyodum sırf şu yanaklardaki sivilceler görünmesin die aslında öle çokda kötü bi görüntüsü yoktu ama insan psikolojisi işte bi türlü bu sorunumla baş edemedim yenemedim bunu bakalım roaccutane inş dertlerimize çare olur bu genç yaşımda böylesi bi sorunu kaldıramayacağım daha fazla bıktım usandım çünki:asigim:??
bu ilacı doktor herkese öneriyormu ve yan etkisini gören varmı kızlar
ve ilacı sağlık karnesine yazıyorlarmı fiyatı nedir?????
cevaplarsanız çok sevinirim
Selamlar a.s. Ben 23. gündeyim çok az sivilce çıkıyor iyleşmeye başladı..Acaba bundan sonra sivilce kusması olur mu ? şimdiden teşekkürlerGeçmişler olsun herkese :1hug:
bıraz daha ayrıntılarıyla yazsan mesela anıdenmı sıvılce cıkması duruyo yada yavas yavasmı oluyor
buarada yuzununz kuruyosa cok evdeken kayısı cekırdegı yagı deneyebılrısınız .ben kantoran yagı kullandım bı ııkı gun sonra o sankı cok kurutuyo gıbı geldı sonra kayısı yagı kullandım o bence ıyıydı ama evde bıtmıs .sımdı bugday yagı surdum yuzume bakalım eger ıse yararsa soylerım sız bence kayısı cekırdegı yagını deneyın.hem kokusu superrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?