Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Bitanem bana ne kadar kullanıcağım konusunda bişi sölemedi henüz günlük 30 mg kullanıyorum bu şekilde devam edelim neşe dedi muayene ederken..düzelme varmış ama yanaklarım illada sol yanağım çok berbat bide soydum salak gibi kabuklu olan 3/4 taneyi kırmızı kırmızı yara gibi ne çirkin duruyo canımm bugünlerde moralim baya bozuk ,sende ne alemde durumlar fıstık?

slm kızlar ben geldiiiim Şeniz
kontrolüme gittim bu gün
dozumu tekrar yükseltmesini istedim doktorumun ki bi an önce bitsin tedavim
kalça ağrımdan dolayı 20 mg düşürmüştü şimdi tekrar 30. mg yükselttim
3 ayıma girdim hadi hayırlısı umarım devamı güzel gelir

inşallah canım bi 4 ayı bitirebilseydik gerisi kolaydı hehe

arkadaslar ben artık bu sıvılcelerden bayyyyaaaa nefret edıyorum.hayatımda yapmak ıstedıgım bı cok seyı engelledıler hep.ornegın halkoyunlarına yazılacaktım sımdı gosterıler ıl dısına cıkmalar fılan dusundum de kımsenın yanına makyajsız cıkammazken heralde okadar ınsanın yanında makyaj yapamam dedım

neyse bu cok onemlı degıl de baska bı fırsat elımden kacıyo bı araba var yarıos arabası kılomun erkeklere gore az olmasından dolayı (56) pılot olma ımkanım vardı (((((((( ama ben gıtmedım secımler yapılırken cunku dusundum yarıslar sırasında gunes altında cok bulunulacak her an yuzumumu dusunucem cok kotu moralım bu aralar bunları duusndugum ıcın (((((((( elbet gecıcek ama kac yıldır e planlarımı etkıledı pıslık seyelr

kıme anlatsam herkes sacmalama sen hayatını yasa der etrafımdakı ınsanalr ama kımsenın anlıyacagını sanmıyorum sızden baska(((((((((

buarada yuzununz kuruyosa cok evdeken kayısı cekırdegı yagı deneyebılrısınız .ben kantoran yagı kullandım bı ııkı gun sonra o sankı cok kurutuyo gıbı geldı sonra kayısı yagı kullandım o bence ıyıydı ama evde bıtmıs .sımdı bugday yagı surdum yuzume bakalım eger ıse yararsa soylerım sız bence kayısı cekırdegı yagını deneyın.hem kokusu superrrrr

Bence cildine hiçbirşey sürme maya ilaçların amacı zaten cildi kurutmak içerdeki pisliği dışarı atmak ve pul pul dökülmesini sağlamak? kremdi yağdı filan sürünce ne anlamı kalır ki? lütfen ilaç kullanım süresince hiçbişi kullanmamaya özen gösterelim yoksa bi sonuç alamayız? benim üçüncü ayım o günden beri zerre kadar bişi kullanmadım fondoten pudra veya krem adına ki krem zaten kullanmıydum günledilk hayatımda? zaten cildimizi bu hale getirende büyük oranda kozmetik ürünleri diye düşünüyorum...maya cım evet benimde çok fırsatlarım kaçtı hep insanlardan kaçma çabası içerisindeydim saçlarım hep açık geziyodum sırf şu yanaklardaki sivilceler görünmesin die aslında öle çokda kötü bi görüntüsü yoktu ama insan psikolojisi işte bi türlü bu sorunumla baş edemedim yenemedim bunu bakalım roaccutane inş dertlerimize çare olur bu genç yaşımda böylesi bi sorunu kaldıramayacağım daha fazla bıktım usandım çünki:asigim:??

bu ilacı doktor herkese öneriyormu ve yan etkisini gören varmı kızlar
ve ilacı sağlık karnesine yazıyorlarmı fiyatı nedir?????
cevaplarsanız çok sevinirim

haklısın ama bugday yagı kullanınca sankı ıse yarıyomus gıbı geldı .cunku kuruyo cıldım ama soyulması zaman alıyo bılıyosun yagı surunce soyulma hızlanmıs gıbı geldı .ve soyulunca kotu de gozukmuyo gıbı neyse ben bı kac gun deneyeyım bakalım annemde bısey surme artık yuzune dıyoPPPPPP

bu ilacı doktor herkese öneriyormu ve yan etkisini gören varmı kızlar
ve ilacı sağlık karnesine yazıyorlarmı fiyatı nedir?????
cevaplarsanız çok sevinirim

daha oncekı sayfalarda hepsının cevabı var ama belkı zamanın yoktu rben brıaz ozeytlıyeyım..

oyle herkese onerılecek bı ılac degıl yan etkılerı baya fazla cunku herseyın gıbı a vıtamınınde fazlası zarar buda toksık oranda a vıtamını ıcerıyomus a,d,e,k vıtamınlerı karacıgerde depolandıgı ıcındde karacıgerı yoruyo .karacıgerın yorulmasıda guzel bsıey degıl tabıP
saglık karnesıyle verılıyo baya pahalı bı ıılac .benım bır aylık ılac(gunde 40 mg kullanılacak sekılde)(sanrıım ıkı kutu ılac verdıler)bıdde bepanten yazdırdım saglık karneme 17 mılyon odedık (yuzde 10 mu odenıyo ya)

yan etkılerı dıstan da baya fazla ılk 2-3 hafta buyuk buyuk sıvılceler cıkıyo dudakların kuruyo gunesten korunmaya calsımalısın.yuun kırmızı fılan oluyo ..offfffffff

ama sonuc guzel olacak sanrıım PPPPPPPPP
cok yazdım galıba burdakı herkes gercı bılıyo bunları ama neyse

maya çok teşekkür ederim cevabın için
ben doktora gitsem bu ilaçı söylesem verirmi acaba?
ayrıca karaciğerin yorulması sonradan büyük rahatsızlıkların çıkmasına sebep olursa diye de korkuyorum açıkcası
ama eğer sonunda bebek gibi bir cilde sahip olacaksam değer sanırım
benimde bi arkadaşım bu hapı kullanmış kızın eski halini bilmem ama şimdi yüzü pamuk gibi
şimdilikte dier organlarında yan etkisini görmemiş

aslında çok fazlada sivilcem yok ama bazen alnımda sinir edio çok fazla çıkıo özellikle sınav zamanı alnım ve çenemde sivilce doluyo doktor ne diyecek bakalım kullan dese bile karar veremedim ya kafam çok karışık

Selamlar a.s. Ben 23. gündeyim çok az sivilce çıkıyor iyleşmeye başladı..Acaba bundan sonra sivilce kusması olur mu ? şimdiden teşekkürler Geçmişler olsun herkese :1hug:

herkese selam.

7.günüm benimde.hatta az once ictim vitamin hapımı :)

şuan dudağım kurudu baya bi rhtsızlık veriyor bana sanırım daha bi kurucak bepanten sursem de hemen kayboluyo ve gene suruyorum bu gidişle bepanten dayanmıcak bana :) burnum cok cok hafıf soyuldu. bakalım 1 ay sonunda ne olacak merk ediyorum. daha dün gibi başladım ve ilk haftayı bitirmişim bile. zaman cabuk geciyor. umarım sonuc istediğimiz gibi olur... herkese geçmiş olsun...

Selamlar a.s. Ben 23. gündeyim çok az sivilce çıkıyor iyleşmeye başladı..Acaba bundan sonra sivilce kusması olur mu ? şimdiden teşekkürler Geçmişler olsun herkese :1hug:

slm canım valla benımde bugun tam 32.günüm bendede hemen azalmaya baslamıstı bundan sonra olurmu bılememde sivilce cogalması henüz yasamadım ben

hulyalı ben de kac senedır kulalnıp kullanmamakta kararsızdım ama cok pısmanım sımdı sende ıstersen dene canım cunku benımde eskıden azdı keske eskıden kullansaydım

bıraz daha ayrıntılarıyla yazsan mesela anıdenmı sıvılce cıkması duruyo yada yavas yavasmı oluyor

ben 4.ayı bitirmek üzereyim.sivilcenin ne zaman çıkacağı belli olmuyor tam geçti derken bir tane çıkıveriyor:)ama bunlar moralini bozmasın.benim şu an geçti ama dediğim gibi belli olmuyor.tedavi bitene kadar sabıııırr:)

bence yüzüne hiçbirşey kullanma.doktoruna yüzünün çok kuruduğunu söylersen zaten nemlendirici krem verir.bana verdi ve çok işe yaradı her gün 1 defa sürüyorum.2.ay söylemek aklıma geldi:)bu kadar iyi geleceğini bilseydim 1 ay eziyet çekmezdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…