canım hiç ara vermeden eczaneden al doktorun gelince yazdırırısınn tamam...
herkese selam 4 ayımın son zamanlarındayım kolarımda yaralar oluşuyor sizdede oldumu bunlar elimi kolumu biyere carpsam hemen yara oluyo kanıyo bu carpma hafif seyler sanki vücudum cok hassas bide kolumda nokta nokta izler oldu sizlerdede oluyomu tüm bunlar sivilce cıkmıyo ama izlerde hiç gecmiyo öle kaldı yüsüm.eski izlerede sinir oldum nası geccek gecmio 1 ayımdaki iz hala yüzümde????
ya bnde eylülde başliycam doktorum öyle söyledi ablamda kullandı bu ilacı we başka kullananlardanda duydum bu ilaç kilo werdirtiyomuş galibaa öle bi durum yaşayan warmı ltfen bni bilgilendirin
Merabalar... Bayadır uğrayamadım, bir sürü yeni isimler gördüm. Hepiniz hoşgeldiniz.
Ben 7. ayımın içindeyim. 6. ayımda biticekti güya, ama son gidişimde dr. dozu yarıya düşürerek 2 ay daha devam edicez dedi. Ben de yazın kullanmıcam diye seviniyodum, ama napalım, tekrarlamasında iki ay daha kullanırız artık.
Bu arada canımı sıkan bişey daha var. Gözlerimin altında minik minik kapalı komedon (yağ bezesi) gibi noktalar okuşmuştu. Ama ilaç yüzümdeki siyah noktaları temizlediği için onlar da geçer diyodum. Dr. onların yağ bezesi olmadını, misket dedikleri bişi oldunu söyledi. Ve şimdi bu bahsettiğim yerlerde güneşten sanırım kahve rengimsi lekelenmeler oldu. Bi de güneş kremimi falan aksatmıyordum. Altı üstü üç kez denize gittim. Diğer lekeleri bıraktım bunlara üzülüyorum şimdi. Geçer işallah ama biraz umutsuzum :çok üzgünüm: ...
Kızlar ,bilgisi olan varsa cvplayabilirmi?
Benim ilaç salı günü bitmiş olacak yani yarın.Doktorda izindeymiş haftaya gelecekmiş bu durumda ben 5 gün hap yutamıyacağım sizce sorun olurmu doktorada ulaşamıyorum???
selam kızlar kaç gündür giremiyorum sayfaya ayrıca il dışındaydım ve de maalesef güneşe maruz kalmak zorunda oldum zaten kırmızıydı yüzüm üstüne bide güneşe temas etmekle birlikte tam domates kıvamına döndüm artı güneş koruyucu falan da kullanmıyorum dr um vermedi ama alsam diye düşünüyorum coppertone45+ veya sebamed45+ dan almayı düşünüyorum kollarım çok kötü yanıyor zaten karardım ya bu koruyucuları kullanan arkadaşlar yüzünüze sürüyor musunuz ayrıca yağlı mı bilgilendirirseniz sevinirim
5 günden bişi olmaz...sen kremine devam ett hem belki doktorun dozunda falan oynama yapar görüşmeden ilaç alma yani...
5 günden bişi olmaz...sen kremine devam ett hem belki doktorun dozunda falan oynama yapar görüşmeden ilaç alma yani...
Mrb,dozun normal çünkü ilk aylarda genelde düşük dozla başlatıyorlar,bi de şu an yaz olduğu için çok zor bi dönem..burun kanaması da normal diye duydum ama her sabah olması konusunda bişi diemicem,zaten kontrole az kalmış doktoruna söylersin.zaten iltihap halinde kocaman kocamna cıkıyo benimde şişlik şeklinde,ilk ay olduğu için sanırım içte kalan iltihapları dışarı atmaya çalışıyo..inşallah kısa sürede kurtuluruz hepimiz yerimseniben
merebalar arkadaşlar ben geldim..şikayetler dizilmiş yine sırayla :) e bende söliym içimde kalmasın barim :) ya arkadaşlar şu kararma mevzu gerçekten yüzümü geçtim bu kollarım nasıl oldu bi görseniz kapkara kömür gibi bakasım bile gelmiyo bide kolumu sivri sinek ısırmış uyurken en az 2/3 hafta oluyo küçücük yer iyileşmedi ya halen öle kızarıK bi şekilde duruyo ,önceden 1/2 günde kaybolurdu anlam veremedim ilacın bi yan etkisi sanırım...
kararma, kullandığın ilaçlarında oluyor..?fisfisfis
Bende roaccutane kullanıyorum ve 2 gün sonra 2 ay tamamlanmış olucak fakat pek bir düzelme yok hala eskisi gibi sivilceler çıkıyor,izleri kalıyor.Yüzümde kötü bir durumda şuan.Sivilce kusması bu kadar uzun süre devam eden başka biri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?