Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ufacık çaprmalarda bendede yara oluyo burada okumuştum başka arkadaştada olumuş ondan dert etmedim.Benimde ilk ayda çıkanların izleri hala var, eski halleri yokta yine belirgin.Doktor hap tedavisi bittikten sonra izler toparlanır demişti şimdilik bunuda dert etmiyorum.Not:4.ayım bitti doktor tatilde kontrole gidemiyorum.Haftaya yazarım yorumlarıtatlicadiarzu

ya bnde eylülde başliycam doktorum öyle söyledi ablamda kullandı bu ilacı we başka kullananlardanda duydum bu ilaç kilo werdirtiyomuş galibaa öle bi durum yaşayan warmı ltfen bni bilgilendirin

hayır canım bende ne kilo vermesi aldım bile istaham acıldı :)kilo vercem diye kendını o psıkkolojı altına sokma bence ben memnunum ılactan ıns sonuda güzel olur hepımız için canlarr

Merabalar... Bayadır uğrayamadım, bir sürü yeni isimler gördüm. Hepiniz hoşgeldiniz.
Ben 7. ayımın içindeyim. 6. ayımda biticekti güya, ama son gidişimde dr. dozu yarıya düşürerek 2 ay daha devam edicez dedi. Ben de yazın kullanmıcam diye seviniyodum, ama napalım, tekrarlamasında iki ay daha kullanırız artık.
Bu arada canımı sıkan bişey daha var. Gözlerimin altında minik minik kapalı komedon (yağ bezesi) gibi noktalar okuşmuştu. Ama ilaç yüzümdeki siyah noktaları temizlediği için onlar da geçer diyodum. Dr. onların yağ bezesi olmadını, misket dedikleri bişi oldunu söyledi. Ve şimdi bu bahsettiğim yerlerde güneşten sanırım kahve rengimsi lekelenmeler oldu. Bi de güneş kremimi falan aksatmıyordum. Altı üstü üç kez denize gittim. Diğer lekeleri bıraktım bunlara üzülüyorum şimdi. Geçer işallah ama biraz umutsuzum :çok üzgünüm: ...

o misketlerden bendede oldu gözümün altında göz altına krem sürüyordum iyice kurumaması için misket dediğin birikme olunca bıraktım ,geçmicekmiymiş yani :çok üzgünüm:

bugun fondoten surup saat 6 cıvarı dısarı arkadaslarla bulusmaya cıktım.sonra alısverıs yaptık ozaman anladımkı ılerleme var .cunku ben sıvılce problemı cekerken alısverısyapmaktan sogumustum.ne zaman bısey almaya kalksam kıyafetı deneyıp aynanın karsıısına gecınce asla kıyafetle ılgılenemyıp yuzum berbat dıyerek (ıcımden tabı) magazadan cıkıyodum..ılk kez kıyafetle ılgılendım(fakat acayıp cok alısverıs yapasım geldı bu butcem acısından hıc ıyı olmıcak sanırım:))))))))

ılk ayımı bıtırmıs bırı olarak hala makyajsız dısarı cıkacak durumda degılım ama makyaj apınca en azıdna kendımı ıyı hıssedıyorum cok mutluyum bugun PPPP
herkeseeee bu konuda cok basarılar dılıyorum ınanın bırbırımızı destekleyelım emınımmmm cok ıyı olucak bıde kısa zamanda olmasını beklemeyın ..olursada ne ala

Herkese selam;
Ben de bu sayfadaki birçok arkadaş gibi yıllarca sivilcelerinden muzdarip olmuş biriydim.Ta ki roaccutane kullanmaya başlayana kadar.Denemediğim ilaç,kozmetik kalmadı,bu sorunum yüzünden o yalancı kozmetiklere az paralarım gitmedi.Saçlarımda beyazlar çıkmaya başlamıştı bile ama lanet sivilceler kesinlikle pes etmiyorlardı.En sonunda duyarlı bir cildiye uzmanına muayene oldum ve bu ilacı tavsiye edip etmeyeceğini sordum.Kullandığım ilaçları sorunca o da artık son çare budur diyerekten roaccutane e başlamam gerektiğini söyledi.Roaccutane'i yaklaşık 6 ay kullandım.Geçtiğimiz şubatta tedavim sona erdi.İlaca başlayacak arkadaşlara kesinlikle eylül ekim gibi start vermelerini tavsiye ediyorum.Kim ne dersin bence mucizevi bir ilaç.Tüm hayatınız değişiyor.Eskiden kapatıcı sürmeden dışarı çıkmayan ben,aylardır rimel,ruj dışında başka birşey kullanmaya ihtiyaç duymuyorum..Şahsen bende depresyona sokma değil ama cildimin düzeldiğini gördükçe depresyondan çıkarma etkisi olmuştu bu ilacın.Yine olsa yine kullanırdım.Eğer ki ciddi bir kolesterol sorununuz yoksa herkese tavsiye ediyorum,korkmayın;ilacı kullanırken kendinize ve sağlığınıza daha çok özen gösterin.Herkese sivilcesiz,pırıl pırıl bir cilt temenni ediyorum...

Son düzenleme:
slm kızlar...ben de 24 gündür kullanıyorum..çok düşük dozla başladım.günde 20 mg alıyorum buna rağman burnum beni öldürecek..çok kurudu..neredeyse her sabah kanıyor..sivilcelerim eskiden ufak ufak çokça çıkardı ilacı almaya başladığımdan beri sadece 2 tane ve büyük çıktı...tüm bunlar normal mi??

selam kızlar kaç gündür giremiyorum sayfaya ayrıca il dışındaydım ve de maalesef güneşe maruz kalmak zorunda oldum zaten kırmızıydı yüzüm üstüne bide güneşe temas etmekle birlikte tam domates kıvamına döndüm artı güneş koruyucu falan da kullanmıyorum dr um vermedi ama alsam diye düşünüyorum coppertone45+ veya sebamed45+ dan almayı düşünüyorum kollarım çok kötü yanıyor zaten karardım ya bu koruyucuları kullanan arkadaşlar yüzünüze sürüyor musunuz ayrıca yağlı mı bilgilendirirseniz sevinirim

5 günden bişi olmaz...sen kremine devam ett hem belki doktorun dozunda falan oynama yapar görüşmeden ilaç alma yani...

Canım koruyucu kullanırken dahi güneşe çıkmak çok tavsiye edilen bişey değil.Ben kullanıyor olmama rağmen leke oldu cildim.Bana doktor la roche posay fluid extreme 50+ vermişti ben bunu yüzüme sürüyorum kollarım için marketten nivea aldım50+.Kesinlikle koruyucusuz çıkma hatta koruyucu varkende dikkatli ol derim ben.yüzüme sürdüğüm pek yağlanma yapmıyor.

5 günden bişi olmaz...sen kremine devam ett hem belki doktorun dozunda falan oynama yapar görüşmeden ilaç alma yani...

Oynama yapmaz gibi geliyor benim hesaplarıma göre ben 9000mg tamamlarım sanıyorum bunun içinde bu ayda aynı doz verip son ay düşürmesi gerekir gibi gibi.5 gün yutucam ki çok fazla değil yani

Oynama yapmaz gibi geliyor benim hesaplarıma göre ben 9000mg tamamlarım sanıyorum bunun içinde bu ayda aynı doz verip son ay düşürmesi gerekir gibi gibi.5 gün yutucam ki çok fazla değil yani Şeniz

merebalar arkadaşlar ben geldim..şikayetler dizilmiş yine sırayla :) e bende söliym içimde kalmasın barim :) ya arkadaşlar şu kararma mevzu gerçekten yüzümü geçtim bu kollarım nasıl oldu bi görseniz kapkara kömür gibi bakasım bile gelmiyo bide kolumu sivri sinek ısırmış uyurken en az 2/3 hafta oluyo küçücük yer iyileşmedi ya halen öle kızarıK bi şekilde duruyo ,önceden 1/2 günde kaybolurdu anlam veremedim ilacın bi yan etkisi sanırım...

selamlar bende aynı dertten muzdaripim
derdini veren Rabbim dermanınıda verir inş. ve bu ilaç dermanımız olurda hemencicik geçiverir inş :)
uzun zamandır yazılarınızı okuyorum fakat üye diildim.nasip bugüneymiş..bende zoretanin isimli ilacı kullanıyorum adı gibi ZOR..
hayırlı günler..vesselam..

çok saolasın ya valla rahatladım biraz...doktorun verdiği bepanten kremi uyumadan burnuma da sürmeye başladım..biraz yumuşattı...keşke sonbaharda başlasaymışım.zor bir yaz olacak sanırım...ama sonuç iyi olcak gibi yaa şimdiden beğendim yüzümü :1rolleyes:

kararma, kullandığın ilaçlarında oluyor..?fisfisfis

Bende roaccutane kullanıyorum ve 2 gün sonra 2 ay tamamlanmış olucak fakat pek bir düzelme yok hala eskisi gibi sivilceler çıkıyor,izleri kalıyor.Yüzümde kötü bir durumda şuan.Sivilce kusması bu kadar uzun süre devam eden başka biri var mı?

Canım benim 3.aydada çıkmaya devam ettiler ama öncekiyle kıyaslanınca çok az sayılır.Sivilce çıkması herkezde aynı olmuyormuş önceki sayfalarda bazı arkadaşların son aylarında bile sivilce çıkmış kafaya takma birdaha tekrarlamasın yeterki değilmi?:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…