Cnm aynen bnmde saçlarım hiiç yağlanmaz olduhihoyyytbuna çook seviniorum!!çünkü bn saçlarımı 2 günde bir yıkamak zorunda kalıyodum öyleydi yani..sırnaşık şeyve bnde gelecek pazatesi doktora gitcem,tam 1 ayım doluyor...sanki bnmde yüzüm kağıt gibi olmaya başlıyor..yüzüm soyuluyor..helede burun çevrem çok kuruyor..devamlı ıslatmak zorunda kalıyorum,yoksa herkesin dikkatini çekiyor..
Ama bnde geçen akşam burun kanaması olduu!!bnde zaten sinüzit vardı devamlı kullandığım burun pomadını sürdüm sze bunun için bir ilaç verildimi??ve alnımda sanki büyük siviceler çıkcak gibi acıyor puturlar oldu biraz :S
bnm durumum bu!:teselli:
benim 4. ayım ve sivilceler hala çıkmaya devam ediyor. normal mi?
evet canım normal çıkması en azından bende öyle olmuştu.6.ayım bitti 1-5 2 ay önnceye baktığımda sivilceler çıkıyodu.onun için sorun etme.5.aydan sonra tek tük çıkar sonrada hiç çıkmıcak inşa.s
TEşekkürler lizim,bnmde sinüzit için bi ilacım var devamlı onu sürüyorum.depresayonu sölersenizde onu zatern doktor da dedi ama hiç hesaba bile almadı zaten szde öle bişey olcapğını anlasa vermezdi ilacı merak etmeyin..bide LOTF,snn sivilcelerin tamamen geçtimii??
kızlar bile bile çok büyük bir aptallık yapıp bıyığımı sir ağdayla aldım :mymeka:
şimdi yara oldu kaç saattir yanıyo kabuk bağlar yarına :çok üzgünüm:
üstelik yasak olduğunu bile bile yaptım deneyim bir bişe olmaz belki 1 ayda dedim ufff çok salağım çokklava:
sakın siz denemeye kalkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?