Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba bende zoretanin kullanmaya bugün başladım.ruh halim bi garip.çünkü ialcın yan etkilerini biliyorum yani olumsuz tarafı çok oldugundan tedirgin oldum.ama biliyorum ki her güzel şey için bir süre ödün vermek gerekir.yani bunada çok şükretmeliyim ve abartmamalıyım diye düşünüyorum.bende sizlerle tüm bildiklerimi paylaşıcam.araştırmacı ve meraklı bi insanım ki saglık konusu benim içinde çok önemli her insan gibi.doktorumu da iyice araştırıp buldum.a.s

merhaba umarım benimde bebek gibi bi yüzüm olur.gerçi benim şuan bakıldıgında çok fazla sivilcem yok ama deri altında çıkmaya çalışan ama çıkamayan agrılı kistik nödüllerim oluyo.ve bazen azalıyo bazen artıyo.doktorum zoretanin ialcını uygun gördü.zaten doktorumu iyi araştırıp buldum.

Konu hakkında çok bilgili değilim ilacı kullanmadım ancak doktor verdiyse ve düzenli olarak gittiğiniz kontrollerinizde de sorun çıkmazsa ilacı kullanmamak için bir sebebiniz olmamalı bence.

İlacı kullandığınız süre içinde sürekli cildinizi, dudaklarını ve hatta burun içinizi de nemlendirmeniz gerekiyormuş. Arkadaşıma doktorun önerisi bu şekildeydi. Eğer kontrollerinizi düzenli olarak yaptırır, ilaçlarınızı zamanında içip cildinizin nemlendirilmesine dikkat ederseniz sorun olmaz(umarım). İlacın yan etkilerini okuyup aynısı size olacakmış gibi düşünürseniz bunun tedavinize faydası olmaz sadece doktorunuzu iyi seçin ve ona güvenin.

Depresyona girmiş ve eğilimi olan insanların da psikolojik olarak gözlemlenmesi tavsiye ediliyor. Bana göre sınava girecek kişilerin kullanması olumsuz etki yapabilir ancak yinede kendinizi kötüye şartlandırmayın :)

meraba arkadaslar..bende ilk 2 ay 20 mg kullandım buay 30 mg oldu ve sivilcelerim baya bi arttı..kuruluk dısında bi şikayetim yok..yalnız bişi sorcam..sivilceler sönunce kabuk oluyo..yani 2 haftadır yuzumde aynı yerde kabuk duruyo dokunsam duscek sanki ama ellemiorum iz kalır die..sizinde kabuklanıomu ve nasıl bas ediosunuz o kabuklarla..:)))kendiliginden dusmeyecek gibi sanki..herkese gecmiş olsun...

eczanelerde bulabılıyrmuyuz ne kadar fiyatı

benimde oldu birara öyle kabuklanmalar ama kendiliğinden döküldü

arkadaslar 2nci ayima girdim, 1nci ayda sivilce patlamasi olmustu suratimda sonra yavas yavas gecmisti, ama bugun sabah kalktigimda yine sol yanagimda 3 koca koca, sag yanagimda ise 2 tane kistik sivilce cikmis, bitanede kocaman dudagimin altinda, zaten dudaklarim soyuluyor yara bere icinde bide altinda sivilce cok fena oldu yaa napcaam ben, gecti diye sevinmistim oysaaaaa

benim de yanaklarımda sivilce sorunu var,bir de son dönem çenemde arada uçsuz,sert bir iki tane fırlıyor.dermataloğa tekrar gidersem bu ilacı soracağım,fakat ilk başta yüz sivilce kusuyor anladığım kadarıyla hele o kurutma,soyma olayı sinir ediyor beni.sivex+tretrin kullanıyordum,2 hafta dayanamadım.kıpkırmızı bir yüz,soyuk soyuk,arada kabuklaşmış deriler ve yanıyor..günlük hayatı çok etkiliyor

Son düzenleme:
Kızlaarrrrrrrr!
Ben bugün bayağı bi geç kalkmışım hemen dershaneye gittim sabah ilacımı içmediğimi akşam farkettim ve bugün sabahki 10 mg ı içmedim bi problem olur mu??Antibiyotik gibi etkisi geçip baştan başlamaz dimi ?

yok hiçbir sorun olmaz benim arkadsta kullandı bu ilacı
o da unutuyodu arada içmeyi
şimdi yüzü bebek gibi :)

arkadaşalr bugün 1ayım doldu ve doktoruma gittim..Tahlil yapmıycağını 2 ayda bir yapacağını söledi..ve yine 30 mg lık ilaç yazdı mama rauccutane değil zoretanin yazdı..raukutan ın firması değişmiş ve aynı içerikli ilaçmış..gerçi biraz tedirgin oldum keşke aynısı olsaydı diye ama yazılanlar okudum zoretanin hakkında demekki aynısı diye düşündüm..Peki rouccutane nin firması değiştiyde hala bunu kullanan nasıl oluyor??? :S bide bnde çok dudak kuruması oluyor oof hep kabuk bağladı..yüzümde sivilceler çıkıyor..birde bnde gennellikle akşam ilacımı içmeyi unutmuşum nasıl oldu bilmiorum ama bi baktım sabahtan 2 akşamdan 5 tane kalmış yaa inş. birşey olmaz...''gurbetcikiz'' eklediğin resimi nrden aldın cnm ?? fotoshop olma ihtimali felan yok değilmi??gerçek olmasını çok isterim tabi mucize gibi inş. inş. hepimiz öyle olucaz....hepinize sağlık dolusu günler

canım bildiğim kadarıyla zoretanin türkiyede üretiliyor roaccutane ise yurtdışında.Ama aynı içeriğe sahipler.mesela banada dr zoretanin yazıyor ama eczanede roaccutane veriyorlar

yaaa!! ama bn rouccutane istiorum oof!!çünlü tanıdıklarımın çoğu bu ilaçla iyleşti oof ya zoretanin faydası olmazsa ne yapcam bn kızalr?? :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…