merhaba umarım benimde bebek gibi bi yüzüm olur.gerçi benim şuan bakıldıgında çok fazla sivilcem yok ama deri altında çıkmaya çalışan ama çıkamayan agrılı kistik nödüllerim oluyo.ve bazen azalıyo bazen artıyo.doktorum zoretanin ialcını uygun gördü.zaten doktorumu iyi araştırıp buldum.ben zoretanin kullandım, bu ilacın aynısıymış, birkaç kişi olumsuz olabileceğini yazmışta yazmadan edemedim :) geçen sene mayıs ayında tedavim bitti benim o zamandan beri yüzüme hiçbirşey yapmıyorum ama hala sivilcem yok ve bebek gibi bir yüzüm var.. çok memnun kaldım ilaçtan ve herkese de tavsiye ediyorum bana bu ilacı veren doktoru..
bu ilaç kullanıldığında kolestrolü yükseltiyo, o yüzden benim doktorum ayda 1 tahlil yaptırıyodu kontrol altında tutmak için, ayrıca bi diyet vermişti uyarsan iyi olur demişti, yağlı yemicem falan filan kolestrol yükselmesin diye bir diyetti, hiç uymadım aslında :S dediğiniz gibi ilacı kullanırken çok kötü oldu cildim, dudaklarım kurudu ve çatladı ama sonrasını gördüğünüzde inanın hiçbirini hatırlamıcaksınız :)
Lütfen sivilceleriniz için kesin çare olarak, üstelikte ilaç sınıfında olmayan ve kozmetik sınıfında olan ACNE MED ürününü deneyin. Ve hatta shopunt.com dan uzman doktorlara cildinizi tarif edip, sorununuzu anlatıp, hiç bir ücret ödemeden yardım alabilir ve sonuçtan da %100 memnun kalırsınız. Lütfen deneyin.
meraba arkadaslar..bende ilk 2 ay 20 mg kullandım buay 30 mg oldu ve sivilcelerim baya bi arttı..kuruluk dısında bi şikayetim yok..yalnız bişi sorcam..sivilceler sönunce kabuk oluyo..yani 2 haftadır yuzumde aynı yerde kabuk duruyo dokunsam duscek sanki ama ellemiorum iz kalır die..sizinde kabuklanıomu ve nasıl bas ediosunuz o kabuklarla..:)))kendiliginden dusmeyecek gibi sanki..herkese gecmiş olsun...
Kızlaarrrrrrrr!
Ben bugün bayağı bi geç kalkmışım hemen dershaneye gittim sabah ilacımı içmediğimi akşam farkettim ve bugün sabahki 10 mg ı içmedim bi problem olur mu??Antibiyotik gibi etkisi geçip baştan başlamaz dimi ?
arkadaşalr bugün 1ayım doldu ve doktoruma gittim..Tahlil yapmıycağını 2 ayda bir yapacağını söledi..ve yine 30 mg lık ilaç yazdı mama rauccutane değil zoretanin yazdı..raukutan ın firması değişmiş ve aynı içerikli ilaçmış..gerçi biraz tedirgin oldum keşke aynısı olsaydı diye ama yazılanlar okudum zoretanin hakkında demekki aynısı diye düşündüm..Peki rouccutane nin firması değiştiyde hala bunu kullanan nasıl oluyor??? :S bide bnde çok dudak kuruması oluyor oof hep kabuk bağladı..yüzümde sivilceler çıkıyor..birde bnde gennellikle akşam ilacımı içmeyi unutmuşum nasıl oldu bilmiorum ama bi baktım sabahtan 2 akşamdan 5 tane kalmış yaainş. birşey olmaz...''gurbetcikiz'' eklediğin resimi nrden aldın cnm ?? fotoshop olma ihtimali felan yok değilmi??gerçek olmasını çok isterim tabi mucize gibi inş. inş. hepimiz öyle olucaz....hepinize sağlık dolusu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?