evet başlarda çok kötü oldu, hatta daha öncelerde olmayan dev gibi sivilceler çıktı o dönem çok moralim bozulmuştu ama doktorum dediki cildinin altındaki bütün iltihap bu şekilde dışarı çıkıcak sonrasında hiçbirşey kalmıcak.. ve gerçektende öyle oldu.. 5. ayın sonunda zaten yüzüne dokunuyo, eğer hala varsa cildinde belirtiler devam ediyosun bana 1 ay daha kullandırdı o şekilde bakıp.. sende şimdi dokun bak sivilcelerin alt kısımları dolu böyle derinin altı pütür pütür geliyo, onların hepsi çıkıcak işte :)
dudaklarımda çok kuruyodu onun için bepanthene merhem sürüyodum geceleri, gündüzde sürekli dudak koruyucu ile dolaşıyodum sorun olmuyodu. yüzüm içinde bepanthol nemlendirici var onu kullanıyodum yoksa pul pul oluyodu cildim kuruluktan..
ben nemlendirici kullanmıyorum. Sürekli dışarı çıktıgım için güneş koruyucu kullanıyorum sadece. Nemlendirici gibi oda zaten. Çokta memnunum. Hiç yağlı bi his bırakmıyor. Bugün kontrolüm vardı 4. ayıma girdimDoktorum da sordu nemlendirici hangisini kullanıosun die. Kullanmıorum dedim. Çok ii devam edebiliosan böyle devam et dedi :1shok:
canım hangi güneş kremini kullanıyosun?
meraba.ben 8 gündür günde 20 mg kullanıyorum.yüzümde 1-2 tane sivilce çıkardı. ya bi de bu hap önceden kalan çok ileri durumda olmayan izleri geçiriyor değil mi?
evt izleri geçiriyor.benm bazı arkadaşlar da sırf iz için kullanıolar cildi soyduğu için.bi de ben de 20mg kullanıorum 11 gün oldu ama kuruluk falan yok 47 kiloyum acaba düşük mü geldi mg'ı.sende başladı mı kuruluk
evt izleri geçiriyor.benm bazı arkadaşlar da sırf iz için kullanıolar cildi soyduğu için.bi de ben de 20mg kullanıorum 11 gün oldu ama kuruluk falan yok 47 kiloyum acaba düşük mü geldi mg'ı.sende başladı mı kuruluk
Kızlar bu ilaç soymuyo cildi kurutuyo ama soyulmuyo
Cnm aynen bnmde saçlarım hiiç yağlanmaz olduhihoyyytbuna çook seviniorum!!çünkü bn saçlarımı 2 günde bir yıkamak zorunda kalıyodum öyleydi yani..sırnaşık şeyve bnde gelecek pazatesi doktora gitcem,tam 1 ayım doluyor...sanki bnmde yüzüm kağıt gibi olmaya başlıyor..yüzüm soyuluyor..helede burun çevrem çok kuruyor..devamlı ıslatmak zorunda kalıyorum,yoksa herkesin dikkatini çekiyor..hanımlar bende 4 gün sonra 2.ayımı dolduracağım kesinlikle tavsiye ediyorum bu ilacı ,bunca yaşıma kadar ne bekledim ki ..yüzüm kağıt gibi olmaya başladı sivilce çıkmaz oldu ve izlerde yok oluyor, ve yağlı cildim kurudu hatta saçlarım bile artık hiiiççç yağlanmıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?