Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Mrba Arkadaşlar..bnmde nerdeyse 20 gün oldu diyebilirim ilaca rouccutane ye başlayalı..Ya yalnız bnde hiç dediğiniz kadar sivilce çıkmıyor...Hatta düzelmeye başladığını bile düşüüyorum :S Öncden yanaklarımda büyük kırmızı süvülceler vardı putur putur gelirdi elime..Şimdi onlar bile gitmeye başlıyor SANKİ :S tABi yeni çıkan sivilcelerimde oluyor..O kadar da fazla şikayetçi değilin yani şu anda tabi..Yanağıma dokunduğumda yumuşak geliyor cildim..Kuruyor zaten!!Ya arkadaşlar bu normal bişey mi neredeyse 1 ay olcak yani daha 1 ay olmadı ondan çıkmaz diyorum ama...İLK 1 ayda çıkan varmı??Aslında bn çıkmasını istiyorum biliyorum gülceksiniz nasıl çıksın istiyosun diye...ama sizinde dediğiniz gibi sivilceler dışarı kusuyor yani cildim temizeniyor bir bakıma..Ve bnmde ne kadar varsa hepsinin bitmesini istiyorum ki ilerde bir problem yaşamayayım Neyse belkide çok erken belirtiler için...Ben size yaşadıklşarımı anlatayım:Benim öncelikle dudaklarım çok kuruyordu,şu anda pek kurumuyor ama kuru yani..Bepantheni okula giderken sürmek hiç istemiyorum çünkü çok parlatıyor dudaklarımı ama napayım işte...gıcık kapıyorum dudaklarım soyuldukça birazda bn soyuyorum iz kalcak diye korkuyorum Ve bnm yüzümdede kuruma meydana geldi,özellikle burun çevrem aşırı dercede kurudu soyuldu,yine yanaklarımda..ama şimdi durdu kuruması..Aslında buna sevindim çünkü yeni deri geliyor,cildim temizleniyor diye..Ve şu anda hafif dudak kurulupu hariç bir derdim yok....
Ve bugün bir doktor söyledi akne tedavisinin tam çözümü için kesinlikle kanın temizlenmesi gerekiyormuş alınan kozmetik ürünleri ne kadar pahalı olursa olsun hiç fayda etmez,kanın temizlenmesi gerek dedi.Ve duyunca pek sevindim çünkü hepimizin kullandığı rouccutane bzm kanımızı temizilior hepimizin akneleri inş. kökten hallolcak!! hepinize sağlıklı günlerrr!!!

ilacı kullanmaya başlayalı 4 ay oldu ama hala sivilcelerim çıkıyooo. normal mi bilmiyorum. doktor ilk üç ay kadar fazlaca çıkar demişti. sonumu merak ediyorum ne olacak. kimi geçti şu kadar yıl oldu diyo, kimi etkisi olmadı diyo. kişiden kişiye göre etkisi değişiyor demek ki. bi de izlerim çok kötü , aynaya bile zor bakıyorum gerisini siz düşünün artık. ama 6. ay sonunda inşallah kurtulacağım!!!

ya cnm ama benimkiler sivilce gibi değil çok büyük vede çok acıyolar sanki geçmiycek gibi senağlama senağlama senağlama

bugün 25.günüm 2 gündür yüzüm pul pul dökülüyor
yüzünüz için nemlendirici kullanıyormusun
dr larınızın tavsiye etiiği bir marka varmı fisfisfis

ben nemlendirici kullanmıyorum. Sürekli dışarı çıktıgım için güneş koruyucu kullanıyorum sadece. Nemlendirici gibi oda zaten. Çokta memnunum. Hiç yağlı bi his bırakmıyor. Bugün kontrolüm vardı 4. ayıma girdim Doktorum da sordu nemlendirici hangisini kullanıosun die. Kullanmıorum dedim. Çok ii devam edebiliosan böyle devam et dedi :1shok:

canım hangi güneş kremini kullanıyosun?

dışarı çıkarken bende kullanıyorum güneş kremi
ama evdede nemlendirici şart sanki pul pul döklüyo:)
sonsuz yalnızlık ben clinique kullanıyorum memnunum biodermayıda çok övüyorlar bitince onu alıcam a.s.

meraba.ben 8 gündür günde 20 mg kullanıyorum.yüzümde 1-2 tane sivilce çıkardı. ya bi de bu hap önceden kalan çok ileri durumda olmayan izleri geçiriyor değil mi?

Ben nemlendirici olarak Neutrogena kullanıyorum, doktorum önermişti şu ana kadar da gayet memnun kaldım . Bugün 16. günüm yüzümde ilk defa bugün bir tane küçük bi sivilce çıktı onun dışında diğer sivilceler küçük kabuk şeklinde biraz oynasam düşecek ama korkuyorum işte iz kalır falan diye mümkün olduğunca ellemiyorum

meraba.ben 8 gündür günde 20 mg kullanıyorum.yüzümde 1-2 tane sivilce çıkardı. ya bi de bu hap önceden kalan çok ileri durumda olmayan izleri geçiriyor değil mi?

evt izleri geçiriyor.benm bazı arkadaşlar da sırf iz için kullanıolar cildi soyduğu için.bi de ben de 20mg kullanıorum 11 gün oldu ama kuruluk falan yok 47 kiloyum acaba düşük mü geldi mg'ı.sende başladı mı kuruluk

yok bende de pek başlamadı sadece dudak çevremde var biraz. düşük geldiğini düşünmüyorum biraz daha zaman geçsin yan etkileri görmeye başlarsın bence.

Ben 30 mg kullanıyorum ve 1 hafta içip 3 hafta ara veriyorum ona rağmen hergün dudak kuruluğu oluyo yani hergün içen biri de mutlaka etkisini gösterir biraz zaman daha beklemek lazım benimde 8. günden sonra başlamıştı

Arkadaslar su an tam olarak 1nci ayim bitmek uzere, carsamba kan tahlili ve idrar tahlili yine yapildi ve her ay yapilmali bu, pazartesi gunude doktorda randevum var. Su ana kadar 3 4 koca sivilce cikti o kadar, ve cildim pul pul dokuluyo resmen, ve dudaklarim catladi gulerken bile kaniyor o derece, ve sirtimdan kaslarimdan cok rahatsizim bunlar bendeki yan etkisi ilk ayimda.. Zaten cok sivilcem yoktu, ara ara yanagimda cikardimi ama ciktimi 2 3 yanyana cikardi ve ben bunu sikistirirdm ve ondan sonra yaninda yine sivilce cikardi yani ben yaptim bunu kendime.. Ama ilk haftalarda patlama oldu suratimda koca koca sivilceler, ne zaman ilerleme gorucegim yaaaaaaaaaaa

Kızlar bu ilaç soymuyo cildi kurutuyo ama soyulmuyo

hanımlar bende 4 gün sonra 2.ayımı dolduracağım kesinlikle tavsiye ediyorum bu ilacı ,bunca yaşıma kadar ne bekledim ki ..yüzüm kağıt gibi olmaya başladı sivilce çıkmaz oldu ve izlerde yok oluyor, ve yağlı cildim kurudu hatta saçlarım bile artık hiiiççç yağlanmıyooo

çok şükür ilaç etkisini gösteriyo yavaş yavaş bide şu alerjilerim geçseydi mirmirmirmir

bugün 10. günüm oldu ve dudaklarımın kenarları kurudu hafiften de kaşlarımın üst tarafları soyuluyor. peki sivilceler ne zaman iyice artmaya başlar?

Cnm aynen bnmde saçlarım hiiç yağlanmaz olduhihoyyytbuna çook seviniorum!!çünkü bn saçlarımı 2 günde bir yıkamak zorunda kalıyodum öyleydi yani..sırnaşık şeyve bnde gelecek pazatesi doktora gitcem,tam 1 ayım doluyor...sanki bnmde yüzüm kağıt gibi olmaya başlıyor..yüzüm soyuluyor..helede burun çevrem çok kuruyor..devamlı ıslatmak zorunda kalıyorum,yoksa herkesin dikkatini çekiyor..
Ama bnde geçen akşam burun kanaması olduu!!bnde zaten sinüzit vardı devamlı kullandığım burun pomadını sürdüm sze bunun için bir ilaç verildimi??ve alnımda sanki büyük siviceler çıkcak gibi acıyor puturlar oldu biraz :S
bnm durumum bu!:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…