anemon doktorun malesef yanlış davranmış muhakkak test istemesi gerkirdi.birde şunu söylemeliyim sivilcelerin sadece adet dönemlerine çıkıyorsa ruakutane tedavisine ihtiyacın yok demektir çünki bu tedaviyi görüp sonuca ulaştıktan sonra muayyen günlerinde yine o sivilceler çıkıcak malesef .tabi yinede sen daha ilgili bir doktora danış istersen tedaviyi yarım bırakma canım daha zararlı olura.s.bu ilaçtan dr.bana da vermişti ancak test tahlil yapılmadı bana sadece imza istedi ve sağlık sorunumun olup olmadığını sordu bende yok dedim bi kaç tane kullandım ancak bıraktım acaba yine başlasam mı?yüzümde çok aşırı sivilce yok sadece izler çok var sivilce adet zamanında çoğalıyor ve izler kıpkırmıuız oluyor adetten bi süre sonlar sönüyor izler ne yapsam kii bilemedim şimdi.
anemon doktorun malesef yanlış davranmış muhakkak test istemesi gerkirdi.birde şunu söylemeliyim sivilcelerin sadece adet dönemlerine çıkıyorsa ruakutane tedavisine ihtiyacın yok demektir çünki bu tedaviyi görüp sonuca ulaştıktan sonra muayyen günlerinde yine o sivilceler çıkıcak malesef .tabi yinede sen daha ilgili bir doktora danış istersen tedaviyi yarım bırakma canım daha zararlı olura.s.
Canım bende 30. gün gidiyorum. Gittiğim gün yazıyo doktor ilacımı. Tahlil sonuçlarınıda 2 gün sonra alıp doktora gösteriyorum.
Doktorum bana bikaç gün öncesinden gel ilacı aksatmayalım demişti ilk başta. Demekki ara verilmemesi gerekio.
nasıl yani dr ilacın dozunu tahlillere bakarak vermiyor mu :uhm:
ilacı zaten yazıyorsa o tahlillere ne için bakıyor :uhm:
ayy kafam çok karıştı kafamçokkarıştı
çiğdem87 bence doktorun sana yanlıi bilgi vermiş kesinlikle öyle bir ilaç değil kökten çözüm diye veriyor tüm doktorlar. Benim ailemdede kullanan kişiler var ve 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadılar ciltleri pürüzsüz. Sen de çıktıysa başka birinde çıkacak diye birşey yok ayrıca eğer doktorun verdiği süre bitmeden ilacı bıraktıysan zaten o yüzden tekrar çıkmaya başlamıştır
ben zoretanin kullandım, bu ilacın aynısıymış, birkaç kişi olumsuz olabileceğini yazmışta yazmadan edemedim :) geçen sene mayıs ayında tedavim bitti benim o zamandan beri yüzüme hiçbirşey yapmıyorum ama hala sivilcem yok ve bebek gibi bir yüzüm var.. çok memnun kaldım ilaçtan ve herkese de tavsiye ediyorum bana bu ilacı veren doktoru..
bu ilaç kullanıldığında kolestrolü yükseltiyo, o yüzden benim doktorum ayda 1 tahlil yaptırıyodu kontrol altında tutmak için, ayrıca bi diyet vermişti uyarsan iyi olur demişti, yağlı yemicem falan filan kolestrol yükselmesin diye bir diyetti, hiç uymadım aslında :S dediğiniz gibi ilacı kullanırken çok kötü oldu cildim, dudaklarım kurudu ve çatladı ama sonrasını gördüğünüzde inanın hiçbirini hatırlamıcaksınız :)
mrb arkadaşlar bende bu ilacı yaklaşık 8 ay kullandım tabi doktor kontrolü altında ve inanılmaz sonuç cildim tertemiz oldu valla kendime güvenim geldi. sadece şuan yüzümde çok hafif izler var doktor son aşamada bir peeling yapacağım dedi sanırım yüz soyuluyormuş bu peelingle ve pürüzsüz cilt ortaya çıkıyormuş bugün kontrole gidiyorum doktora bunu danışacağım ve yaptırcam
Ben ikinci ayıma gırecegim nerdeyse, ve pek sivilce kalmadı ama 2 tane kocaman cıktı sadece, ve cildim cok kuru. Ama Vıchyının foundatenını kullanıyorum Dermablendden cok guzel kapatıyor ve yag bazlı degıl, lekeler belli olmuyor.
Bir sorum olacak, bu ilacla beraber anti depresivan kullanabilirmisn, cunku kendime gopre piskolojik sorunlarım var ve bazı gecelerim uykusuz geciyor, yani mumkunmu? Ha bide migran icinde özel hapım var, baska haplarla kullansam bısey olurmu? Doktorumada soracagm haftaya, ama belki sizinde bilginiz olur dedım.
Tesekkur ederim simdiden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?