Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bu ilaçtan dr.bana da vermişti ancak test tahlil yapılmadı bana sadece imza istedi ve sağlık sorunumun olup olmadığını sordu bende yok dedim bi kaç tane kullandım ancak bıraktım acaba yine başlasam mı?yüzümde çok aşırı sivilce yok sadece izler çok var sivilce adet zamanında çoğalıyor ve izler kıpkırmıuız oluyor adetten bi süre sonlar sönüyor izler ne yapsam kii bilemedim şimdi.

anemon doktorun malesef yanlış davranmış muhakkak test istemesi gerkirdi.birde şunu söylemeliyim sivilcelerin sadece adet dönemlerine çıkıyorsa ruakutane tedavisine ihtiyacın yok demektir çünki bu tedaviyi görüp sonuca ulaştıktan sonra muayyen günlerinde yine o sivilceler çıkıcak malesef .tabi yinede sen daha ilgili bir doktora danış istersen tedaviyi yarım bırakma canım daha zararlı olura.s.

ben ilacı bırakalı 1 sene oldu akşam annem gösterdi bu ne hapı diye aklıma öle geldi ben unutmuştum onu kullanma tarihi geçmemiş kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım. en iyisi ben kullanmıyım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim aynaya baktım da hakkatten çok fazla yok ama rahatsız oluyorum işte senağlama

bende bugün gittim doktora 10 gün aradan sonra tekrar başladık ama dozu düştü ben o kremi ihmal etmeyip sürseymişim mikrop kapmıycakmışım neyse artık olacağı varmış ama roaccutane kavuştum ya o bana yeter hihoyyyt

nasıl yani dr ilacın dozunu tahlillere bakarak vermiyor mu :uhm:
ilacı zaten yazıyorsa o tahlillere ne için bakıyor :uhm:
ayy kafam çok karıştı kafamçokkarıştı

nasıl yani dr ilacın dozunu tahlillere bakarak vermiyor mu :uhm:
ilacı zaten yazıyorsa o tahlillere ne için bakıyor :uhm:
ayy kafam çok karıştı kafamçokkarıştı

ilacı 3-4 gün tahlillere bakmadan içmenden bir şey olmaz. en azından bana bir şey olmadı:roflol: sanırım tüm doktorlar aynısını yapıyor benimki de dahil, önce ilacı yazıyor sonra tahlil sonucuna göre değerlendirme yapıyor. hem öyle dozunu değiştiren pek görmedim. belki çok yüksek çıkarsa değerler ya da doz kişiye çok yüksek gelirse değiştirilir. sonuçta aslolan kilon, doktor, sana bir doz öngörüyor ve sen bu dozda tedavini devam ettirebiliyorsan tedavini bu şekilde planlıyor. endişelenme demekki doktorların çoğu ilacı bu şekilde veriyorkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

cnm ben 3 dr gezdim ankarada üçüde aynı şeyi söyledi kesin çözüm değil diye üç drdamı yanlış bilgi vericek koca ankarada üstelik ben tamamladım drumun verdiği süreyi tam aldım ilaçlarımı en fazla 6 ay sonra yeniden çıkıyolar kullanan arkadaşlarımdada aynı sorun var uydurma bişey değil bu sağlık sonuçta kullandığıma pişmanım yani sizlerle paylaşayım dedim ama sert bi tepki aldım siz bilirsiniz benden dost tavsiyesi umarım siz yaşamazsınız bu sorunları yerimseniben

evt tekrarlama olabiliyor ama şu şekilde oluyormuş.kilo çarpı(120-150) ((çarpı işaretini bulamadım:)) bu kadar doz alınması gerekiyor max 150 min 120.. eğer alınmazsa tekrarlama oluyormuş o da %20-30'luk kısımda..benim bütün tanıdıklarımın cildi düzeldi.. hepsinin bebek gibi yüzleri var. off off:) 6 ay sonra hepimizn öyle olck inşallah:)

Ben ilk ayımı bitirdim başlarken benden tahlil istemedi..sonra birinci ay bitiminde gittim yine istemedi ikinci ayı bitirince ister belkii :S:s

ben zoretanin kullandım, bu ilacın aynısıymış, birkaç kişi olumsuz olabileceğini yazmışta yazmadan edemedim :) geçen sene mayıs ayında tedavim bitti benim o zamandan beri yüzüme hiçbirşey yapmıyorum ama hala sivilcem yok ve bebek gibi bir yüzüm var.. çok memnun kaldım ilaçtan ve herkese de tavsiye ediyorum bana bu ilacı veren doktoru..

bu ilaç kullanıldığında kolestrolü yükseltiyo, o yüzden benim doktorum ayda 1 tahlil yaptırıyodu kontrol altında tutmak için, ayrıca bi diyet vermişti uyarsan iyi olur demişti, yağlı yemicem falan filan kolestrol yükselmesin diye bir diyetti, hiç uymadım aslında :S dediğiniz gibi ilacı kullanırken çok kötü oldu cildim, dudaklarım kurudu ve çatladı ama sonrasını gördüğünüzde inanın hiçbirini hatırlamıcaksınız :)

ya canım yüzüme bakıyorumda acayip kötü oldu aynaya bakıyorum geri dönmez bu yüz diye umutsuzlanıyorum senindemi ilk başlarda çok kötü olmuştu ?

evet başlarda çok kötü oldu, hatta daha öncelerde olmayan dev gibi sivilceler çıktı o dönem çok moralim bozulmuştu ama doktorum dediki cildinin altındaki bütün iltihap bu şekilde dışarı çıkıcak sonrasında hiçbirşey kalmıcak.. ve gerçektende öyle oldu.. 5. ayın sonunda zaten yüzüne dokunuyo, eğer hala varsa cildinde belirtiler devam ediyosun bana 1 ay daha kullandırdı o şekilde bakıp.. sende şimdi dokun bak sivilcelerin alt kısımları dolu böyle derinin altı pütür pütür geliyo, onların hepsi çıkıcak işte :)

dudaklarımda çok kuruyodu onun için bepanthene merhem sürüyodum geceleri, gündüzde sürekli dudak koruyucu ile dolaşıyodum sorun olmuyodu. yüzüm içinde bepanthol nemlendirici var onu kullanıyodum yoksa pul pul oluyodu cildim kuruluktan..

ya herkeste oluomu bu kusma dönemi:S ben daha 10. günümdeym:S nasıl geçcek günler üniversitede rezil olcm yha

ya maalesef bende üniversitede son sınıftaydım, bide stajım vardı :) lise2. sınıflarda derse giriyodum, cildim kuruduğu için makyajlada kapatamıyodum sivilceleri, sadece sivilce üstlerine pudra sürüp azıcık kapatmaya çalışıyodum.. zaten bi süre sonrada amaaan dedim bıraktım hiçbirşey yapmamaya başladım, ne yapalım buda bir hastalık sonuçta sıkmamaya çalışın canınızı..

tekrar söylüyorum ilaç bittikten sonra çok rahat edeceksiniz, hiçbirini hatırlmayacaksınız bu sıkıntıların sürekli şükredeceksiniz :)

mrb arkadaşlar bende bu ilacı yaklaşık 8 ay kullandım tabi doktor kontrolü altında ve inanılmaz sonuç cildim tertemiz oldu valla kendime güvenim geldi. sadece şuan yüzümde çok hafif izler var doktor son aşamada bir peeling yapacağım dedi sanırım yüz soyuluyormuş bu peelingle ve pürüzsüz cilt ortaya çıkıyormuş bugün kontrole gidiyorum doktora bunu danışacağım ve yaptırcam

Bende zoretanin kullanıyorum..Açıkcası çok umutsuzum öyle büyk sivilceler çıkıyo ki kendimi çok kötü hissediyorum insan içine çıkmak istemiyorum ..Ben bi çocuktan hoşlanmaya başlamıştım..Sanırım oda benden hoşlanıyo..Cuma günü yani yarın bişiler yapalım dedi tamam dedim ama bugün kalktığımda kocaman bi sivilce yanağımda duruyodu yarına kadarda geçmez belki iptal etmeliym ilaç bitene kadar insan içine çıkmasam mı nee :S

canım ya bende bitirmek üzreyim ilacı.çok şükür hiç sivilce kalmadı yüzümde.şimdide lekelerin derdine düştüm.sen bitireli kaç ay oldu.hemen pling yapılıyomu.yaptırınca bizide bilgilenidrirsen sevinirim canım

Ben ikinci ayıma gırecegim nerdeyse, ve pek sivilce kalmadı ama 2 tane kocaman cıktı sadece, ve cildim cok kuru. Ama Vıchyının foundatenını kullanıyorum Dermablendden cok guzel kapatıyor ve yag bazlı degıl, lekeler belli olmuyor.

Bir sorum olacak, bu ilacla beraber anti depresivan kullanabilirmisn, cunku kendime gopre piskolojik sorunlarım var ve bazı gecelerim uykusuz geciyor, yani mumkunmu? Ha bide migran icinde özel hapım var, baska haplarla kullansam bısey olurmu? Doktorumada soracagm haftaya, ama belki sizinde bilginiz olur dedım.

Tesekkur ederim simdiden ...

benim arkadaşım aynı zamanda anti depresan kullanıyordu dr yasaklamamış.
bende ağrı kesici için sormustum dr a bu soruyu bir zararı olmaz kullanabilirsin demişti. :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…