canım benimde yüzüm yanıyor ve kızarıyor.özelliklede sıcak ortamlarda 7. ayıma girdin hala yanıyor.sanırım bırakınca geçer
Bence hiç de ilginç değil. Dalga geçilmesi falan söz konusu değil. Bilmediğin bir konuda böyle büyük iddialarla kesin bi şekilde ortaya çıkman da çok yanlış. İnsanların yanlış fikirlere kapılmalarına sebep olabilirsin. Arkadaş doğru söylemiş lökositlere de bi etkisi var. Bu ilacın lökositlerden başka bir sürü şeye çok olumsuz etkisi var. Bu şeker değil çok ciddi ve tehlikeli bir ilaç. Dikkat ederseniz ilacın prospektüsü prospektüs gibi değil, hafif bi kitapçık havasındadır. Lökositlere etkisi olduğu da birebir prospektüsünde yazmaktadır:
Yan Etkiler/Advers Etkiler (İstenmeyen Etkiler)
Kan bozuklukları
Lökosit sayısında ve eritrosit parametrelerinde azalma, trombosit sayısında artış veya azalma, yüksek sedimantasyon oranı.
..............Prospektüs (20 mg)[/url] (Roaccutane'ın resmi sitesinden alıntıdır)
En azından bir kere prospektüsü okusaydınız buraya ''sadece ve sadece'' diye bir bilgi yazmadan önce:enbuyukkk:
benim cumartesi günü 1ayım doluyor..sivilce kusma dönemi,dediğimiz dönem bi'gelemedi:)
2 tane sivilce cıktı ama 1hafta içinde iyileşti o da:1rolleyes:
şuan tek bi'tane bile sivilcem yok,soyuk soyuk ama yüzüm,ovalayıp helak ediyorum hersabah,fondoten sürebilmek için ama fondoten surunce mukemmel oluyor gercektenyerimsenibensaclarımı 3günde bi'yıkıyorum ki normalde fön çektirdiğim akşam yağlanırdı:)bu galiba ilacın en iyi yanıyerimseniben
bunlar haricinde cok sinirliyim,gerginim,surekli aglıyorum desem yalan olmazsenağlamaama aglarken neden aglıyorum diyip,güldügümde oluyoryerimseniben
garip bi'ruh hali içerisindeyim anlıyacagınızyerimseniben
peki simdi bi'sorum var bu kusma dönemi genelde ne zaman başlıyorsenağlamaolma ihtimali var mı bendede..buarada boyum 1.75 kilom 65(yeni düştüm)mg'ım 20 :))
cevaplayın nolur cabuk
arkadaşlar siz 4 yada 6 aylık tedavi sürecinde hergün mü kullanıyorsunuz ben her ay 7 gün kullanıyorumda merak ettim
ilaç zaten özel reçeteyle, hastanında imzasıyla satılan bi ilaç.. tabiiki doktor senden imza almadan önce etkilerinide anlatıyo neler olabileceğinide, zaten bilmediği birşeye kimsenin imza atacağını sanmam.. ondan sonra gerekli tahlillerde yapılıp o şekilde ilaç kullanılıyo.. hatta ben sigortada numara al bekle sıkılıyodum her ay tahlil yaptırmaktanda doktorum etkilerindne ötürü her ay yapmak zorunda olduğumu söyledi
normal bir ağrı kesicinin bile etkileri var tabiiki, ama bu ilacı kullanmaya başladığınız zaman çok çok fazla etkileri olduğunu ister istemez anlıyosunuz CADIARZU
bunu eczaneden alıpta kndi başına kullanamassın zaten dermotolog tarafından tüm tetkikler yapıldıktan sonra kullanabilirsin hangi ilaçın yan etkisi yok allah aşkına en ufak bir ağrı kesicisinin bile vücuda zararı var prospektüslerde anlamadığınız bir sürü yazı var belli bnce doktorunuza sorun burdan yazışarak biyere varamasınız eyer doktor izni olursa kullanılabilir ben kullandım hiçbir zararını görmedm arkadaşımda aynı şekilde ama usulüne uygun tabi hata arkadaşımın sivilceleri yeniden çıkmaya başladı kışın tekrar başlıcak bu sene için geç kaldı artık yazın sakın kullanmayı denemeyn bu arada....
bu arada sendede çok bilgi oldunu sanmıorum prospektüsünden okuyup buraya yazmışın anlamı ne desek eminimki bilmiosundurdelikafadulden
arkadaşlar eğer sakıncası yoksa iyileşen arkadaşlarım sivilcelerinin önceki ve iyileşen halinin fotolarını koyabilirlermi?? :S
Kızlar bende 8-9 yıldır sivilce sorunu yaşıyorum, duyduğum bütün doğal yolları denedim, doktora da gittim, acnelsye, salsil (yazımı yanlış olabilir), tarzı cildi sadece kurutup soyan melhem tarzı ilaçları kullandım ama sivilcemin çıkmasını engellemedi. O yüzden doktora gitme taraftarı değildim uzun zamandan beri, ama yaş geldi 26 ya ve yüzümde yanak kısmımda izle birlikte sivilceler hala mevcut. İnternette araştırma yaparken tesadüfen bu ilaçla ilgili yorumları okudum, ama gözüm korktu. Taki yüzümde guruplar halinde kırmızı sivilceler çıkıncaya kadar ve cesaretimi toplayıp doktora gittim. tetradox diye bir antibiyotikle cleoctin verdi 2 haftadır kullanıyorum yüzümde ağrılı ve hiç olmadığı kadar sivilce çıktı,2 hafta sonra kontrolüm var. ve doktor yazmazsa o ilacı ben talepte buluncam, evet tüm cesaretimi topladım riskleri göze aldım ve o ilacı yazmasını isticem doktordan. napim son çere artık insanların beni sivilceli suratımla hatırlamalarını istemiyorum. bu durumun özel hayatımıda etkilediğini düşünüyorum. Şu 2 haftanın bir an önce geçmesini ve o mucize ilaca başlamak istiyorum. gelişmelerden sizi haberdar edcem. :)
]teşekkür ederim canım darısı senin başınaa.s. az kaldı di mi senin de?
evet boşluğa düştüm resmen...sürekli bişey yapmayı unuttum ama ne diye soruyorum-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?