Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Benimde aşırı derecede kemik ağrılarım oluyo öyle böyle değil.ilk aylarda olmuyoduda 2 aydır iş bile yapamıyorum nerdeyse dr söyledim ağrıyor diye bol su içmezsen ağrır dedi.ama çok suda içiyorum.napalım artık biraz daha katlanıcaz.zaman zaman düşünüyorum nasılsa 6 ay oldu bırakayım diye.ama sonrada az kaldı sık dişin diyorum kendi kendime.şimdi neysede inş ilacı bıraktıktan sonra bişe kalmaz

teşekkür ederim canım:) doktor hiçbir şey kullanmamamı söyledi 2-3 ay cildimi dinlendirecekmişim. zaten bu süreçte cilt kendini yenilemeye devam ediyormuş. memnun olmazsan çözüm olarak gelecek kış kimyasal peeling yapabiliriz dedi...

üzüldüm bak şimdi:teselli:..kaç mg kullanıyorsun canım sen? eğer çok rahatsızsan bence de uzun vadeye yaymak yararına olur. inşallah senin de biticek kurtulucaksın sen dea.s.

sakın bırakma canım..bak sonuna kadar getirmişsin birazcık daha dayan lütfen:1hug: ben tedavi sürecinde almam gereken dozun fazlasını aldım fakat korkuyorum tekrarlar mı diye..tedavimin uzayacağını düşünüyordum fakat doktor yeterli dedi işte...onlara güvenmekten başka çaremiz yok.. sen bitirdiğinde de ben çok sevinicem, az kaldı kızlar zafer yakındır:lepi:

evet zafer yakındır!! ama bir türlü geçmek de bilmiyor zaman...o kdara merak ediyorum ki 6 ay sonraki halimi ve düşüncelerimi..artık dayanamayacağımı bile düşündüğüm oluyor..altı üstü sivilce işte ne takıorsun diyenler olablirama yaşamayan anlayamaz..herkesin yüzüme dikkatli bakmasından ve sorular sormasından bıktım..insanlardan yüzümü saklar hal aldım.bnde istemezmiyim dierleri gibi yüzümü göstere göstere gezmek ama kader buymuş diyerek çekioruz cezamızı..ama artık bir umudum var biliyorum hissediyorum,çok yaklaştım,doğru yoldayım ve ilerleyeceğim..artık bnde yüzümü seve seve gezeceğim..Hep bu ümitle yaşıorum,bununla tutunuoyrum hayata..artık hissediorum kzlar hepimiz doğru yoldayız..ümitlerimiz kırlmasın!!! sizleri sevioruum....

kızlar ben 5.ayımdayım..
ama bu ay dr roaccutane yerine zoretanin verdi..
ikisi aynıymış..
bilgisi olan var mı bu konuda???

zoretanin ve roaccutane aynı içeriğe sahip.zoretanin türkiyede üretiliyor roaccutane ise yurtdışında canım.banada dr zoretanin yazıyor eczanede roaccutane veriyorlar

asla sana katılmıorum hiçbir eczane bu ilacı öle elini kolunu sallayıpta isteyen insana vermior burda yanışısıon o kadarda kötülemeyin bu ülkeyi yurdum eczanesi filan hiç hoş deil onu isteyen insandan zaten hiç bir kontrol yapılmadan cesaretine hayran kaldım doğrusu okumayı akıl etmişsen ii canım en azından yapmışın süppersinndelikafadulden

herkesin münyeside bir deil sana yan etkisi çok olur bana hiç bir zararı olmas...burdan yazaan her insanın münyesi farklı çalışıo bunu bilmiosan sana e diim ben hastaneler var doktorlar var biliomusun duydunmu daha önce insanlara burdan abuk şeyler yazarken biras düşün prospektüsü okudum die bilgi veremesin insanlara....ne diim ben sana daha ..

ben 11 ay kullandım tedavim bi tene kadar günde üç ilaç ilaçların her biri 50mg çok sıkıntılar çektim belki 5 sene daha çıkacak olan sivilceler 1 ayda çıktı berabet durumdaydım 44 gün gitmedim okula kuruluk en başki etkisi ama onun çözümüde bepanthene benim ağızlarımın kenarları gem tutuyordu cildim soğan kabuğu gibi soyuluyodu çok sıkıntılı tabi ama sonucu mükemmel sırtıma kadar olan sivilcelerimden bir tane bile yok fotolardan bakabilirsiniz tabikide ama ben çok memnunum tek gereken şey sabır saırsız olan kullanmasın bu ilacı çünkü hakkatten çok inatçı bi ilaç kilo psikilojik bozukluk eklem ağrısı gözüm dahi bozuldu yani kayma oldu gözümde ama genede pişman dedğim ben tavsiye ediyorum

kızlar ben size bir şey soracağım...roaccutanedan dolayı sürekli uyuma isteği duyan var mı acaba aranızda?ben 12-1den önce uyanamıyorum kaçta yatarsam yatayım..üstelik bütün gün okulda evde dışarıda akşam eve gdip te uyusam diye hayaller kuruyorumokulum filan da çok kötü etkileniyor bu durumdan...depresyonda filan olduğumu da sanmıyorum...psikolojimde bir sorun yok...6-7 ay daha nasıl gider böyle...senağlama senağlama senağlama

evet aynen ''mathilda_ss '' yoğun bi uyku var üstümnde sabah hiç kalkmak istemiorum hele okulda zaman geçsinde eve gideyim uyuyayım diorm..brde bnm gözümde buy aralar kuruluk moldu çok yanıyor,sulanıyor..''sevgi0535'' göz kaymasından bahsetmişsin valla okuyunca bi hoş oldum,nasıl yani geçtimi sonra bu ilaç mı nedn oldu! of ya bana da olursa :S bide ''fotolardan bakabilirsiniz'' demişsiniz nasıl bakıcaz cnm??grçektn iyileşen arkadaşlarımın fotolarını çok merak ediyorum çünkü buna çok ihtiyacım var artık bnde iyileşmeık istiyorum.
BN 2.ayımın içindeyim arkadaşlar yüzümde ve dudaklarımda kuruma devam ediyor.hatta burnum kurudupu için 3 kez kanadı çok korkuyorum okuldada kanarsa diye çünkü durmuyor,tampon yapıyorum..yüxümde her zmanki gibi yanaklarımda kırmızı büyük sivilcelerim hiç eksik olmuyor..ama bazen yüzümün güzelleştiğini hissedyirm.daha geçen gün arkadaşım yüzün düzeliyor dedi pek mutlu oldum artık tek isteğim ilaç tedavim bittikten sonra tekrarlaması...
HERKESE SORUNSUZ GÜNLER....

Kızlar ben ilk aylarda fazla uyku ihityacı hissetmiyodum.şimdi 7.ayımdayım yataktan kalkamıyorum.Yüzümün gözümün şekli değişti.çok çirkinleştim acayipp derecede moralim bozuk anlatamam.inş bıraktıktan sonra bu şişlikler iner yoksa kafayı yicem.

mrb kızlar bende kullandım bu ilacı yaklaşık tedavim biteli 9 ay oldu ben günlük 30 mg kullandım ilk bir iki hafta yüzümde soyulma oldu sonra olmadı benim cildim çok yağlı belkide ondan yada dozajdan bilemiyorum ben ilaç kullanım süresince yalnızca dudaklarım kurudu onun içinde bepantene kullandım onun dışında bir yan etkisini görmedim allaha şükür her ay düzenli kan verdim ilaç bittikten sonra iki -üç hafta burnumu sildiğimde kan geldi bu kanama sürekli bir kanama değil sildikçe geldi onun dışında bir sorunum olmadı netice ise süper şimdide gözeneklerim sıkılaşsın ve izler için ısotrexın jel kullanıyorum umarım herkes güzel neticeler alır hepinize geçmiş olsun diyorum...

bu arada benim fotolarım var o resimleri çekindiğimde bu ilacı kullanıyordum.. birde günlük +50 faktör güneş koruyucusu kullandım mutlaka kullanınız ben sebamet kullandım halada kullanıyorum

arkadaşlar hangi güneş koruyucusunu kullandığımızı yazsakkkk :/

çok yazdım ama birdaha yazayım benim dışımda kimse yazmıyo :)
clinique sph 40 kullanıyorum çok güzel memnunum biodermayıda çok övüyorlar bitince onu denicem bende
kızlar bu arada benim 50. günüm sivilceler hala gecmeye baslamadı bilakis kusma devam ediyor :mymeka:
yakında yanagımda bos yer kalmıcak allah korusun :tomato:
sizlerinde böylemi oldu

benimde 2.ayım bitti acayip çok çıktı yanağımda yer kalmadı ama şimdi geçiyolar ama izleri kalıyoooo senağlama bide bişey sorcam ben güneş kremi kullanmıyorum bişey olurmu:uhm:

benimde 2.ayım bitti acayip çok çıktı yanağımda yer kalmadı ama şimdi geçiyolar ama izleri kalıyoooo senağlama bide bişey sorcam ben güneş kremi kullanmıyorum bişey olurmu:uhm:

bu ilacı kullanırken cilt aşırı hassaslaşıyomuş o yüzden kullanmak şartmış
kullanmazsak ne olur bilemiyorum :uhm:

Herkese selam,

Roaccutane ı 2 yıl once kullanmıştım , 7 ay boyunca 30 mg. Ancak tedavi sonunda yüzümde hiç bir değişme olmadı.. Sivilcelere hiç etki etmedi. Benim cildim için uygun bir ilaç olmadığını düşünmekle bereber 2 yıldır birsürü doktora gidip farklı farklı ilaçlar kullandım ancak hepsi geçici çozum sağladılar.
Şimdi gittiğim bi doktor ısrarla tekrar roaccutane ı kullanmamı istiyor ve ilaçın yan etkilerinide bildiğimden mart ayında başlarsam yaz geleceğinden geç başlamış olacağımı dusunuyorum.. Son zamanlarda başlayanlar varmı ? Yoksa bu doktorlar gerçekten boşuna mı okumuşlar ..

bu ilacı kullanırken cilt aşırı hassaslaşıyomuş o yüzden kullanmak şartmış
kullanmazsak ne olur bilemiyorum :uhm:

güneş lekeleri yapıyormuş canım:) ben kışın kullandığım için kullanmamıştım. bitmesine rağmen şimdi kullanmaya başlıyorum, ilkbahar yaz aylarında kullanıcaklar bence dikkat etsinlera.s.

bu arada ben avene emulsion 50+ kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…