evet canım az kaldı
yalnız benim çok şiddetli kemik ağrılarım var öyle önemsenmicek gibi değil hemde...
Tekrar gidicem doktora ilacın dozunu düşürürsede kabulüm süre uzasın ama bu ağrılar geçsin gerçekten çok zor..
Hayırlısıyla benimde bitseydiii :1no2:
lotf benimde 6,5 ayım doldu daha 1,5 ay kullanıcam ben.canım sen leke için bişey kullnmaya başladınmı soyucu kremler acnleys gibi ilaçlar bende baya leke var ne zaman başlamamız gerekiyor acaba.ayrıca senin adına çok sevindim.
evet canım az kaldı
yalnız benim çok şiddetli kemik ağrılarım var öyle önemsenmicek gibi değil hemde...
Tekrar gidicem doktora ilacın dozunu düşürürsede kabulüm süre uzasın ama bu ağrılar geçsin gerçekten çok zor..
Hayırlısıyla benimde bitseydiii :1no2:
Benimde aşırı derecede kemik ağrılarım oluyo öyle böyle değil.ilk aylarda olmuyoduda 2 aydır iş bile yapamıyorum nerdeysedr söyledim ağrıyor diye bol su içmezsen ağrır dedi.ama çok suda içiyorum.napalım artık biraz daha katlanıcaz.zaman zaman düşünüyorum nasılsa 6 ay oldu bırakayım diye.ama sonrada az kaldı sık dişin diyorum kendi kendime.şimdi neysede inş ilacı bıraktıktan sonra bişe kalmaz
bunu eczaneden alıp kullanan bazı cahil insanlar da biliyorum ben, herkesi kendiniz gibi sanmayın. reçete falan da sormuyor yurdum eczacısı. Alıp şeker içer gibi içiyor çevremde bi sürü çok akıllı (!) insan. Yazışarak burdan çok yere vardım ben, sen varamıyorsan bilemem. Sen zararını zaten ''göremezsin'' lökositlerini azaltırsa bunu ancak testlerle tahlillerle anlayabilirsin. Bu ilacın yan etkileri çok uzun vadede çıkıyor ayrıca.
Senin sanıp sanmaman hiç önemli değil, ben ne bildiğimi gayet iyi biliyorum, hadi senin dediğin gibi olsun bilmiyor olayım en azından prospektüsünü okumayı akıl etmişim.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
arkadaşlar hangi güneş koruyucusunu kullandığımızı yazsakkkk :/
çok yazdım ama birdaha yazayım benim dışımda kimse yazmıyo :)
clinique sph 40 kullanıyorum çok güzel memnunum biodermayıda çok övüyorlar bitince onu denicem bende
kızlar bu arada benim 50. günüm sivilceler hala gecmeye baslamadı bilakis kusma devam ediyor :mymeka:
yakında yanagımda bos yer kalmıcak allah korusun :tomato:
sizlerinde böylemi oldu
benimde 2.ayım bitti acayip çok çıktı yanağımda yer kalmadı ama şimdi geçiyolar ama izleri kalıyoooo senağlama bide bişey sorcam ben güneş kremi kullanmıyorum bişey olurmu:uhm:
bu ilacı kullanırken cilt aşırı hassaslaşıyomuş o yüzden kullanmak şartmış
kullanmazsak ne olur bilemiyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?