Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar kırmızı lekeleriniz dediğim gibi eğer cildinizi güneş ışığından korursanız kesin geçer. Ama 1-2 haftada olmasını beklemeyin. Tabiki biraz vakit gerekiyor. Ya ben roacutane dan önce bir dönem VICHY NORMADERM kullanmıştım. O zamanda acayip iyi gelmişti bana. Leke diye birşey kalmamıştı. Hatta 1 ayda falan ciddi düzelme vardı. Ama sorun daha derinden olduğu için 3-4 ay sonra benim sivilceler gene hortlamıştı ısterseniz Normadermi deneyebilirsiniz. Fiyatıda çok yüksek değildir. Sanırım şu an fiyatı 50-60 tl arası.

Lizm, şu internet sitesinin linkini gönderebilirmisin. Bende bi bakayım. Benim o kadar kötüydüki kırmızı lekelerim falan. Şimdi kırmızı lekelerim yok ama çukurlar çok canımı sıkıyor ((

nazimsin26;
Valla senin yazdıklarını okuyunca benim bu ilaca başladığımdaki halim geldi aklıma. Aynen senin yazdığın gibiydim bende. Bıkmış durumda yani. Herşeye rağmen kararlı olmak en doğru başlangıç :) Umarım rahat atlatırsın. Şimdiden geçmiş olsun :))

Son düzenleme:
zeynepcim teşekkür ederim cevapların içina.s. kırmızı lekelerin geçtiğine bende inanmaya başladım. tabi insan kendinden deneyimlemeden inanamıyor. bendeki lekelerin yavaş yavaş silinmeye başladığını görüyorum ama yüzeysel izlerim var sanırım bunlar kalıcı...artık izlerin çaresine de kışın bakacağım.

nazımsın26 eğer doktor ilacını yazarsa, umarım faydasını görürsün. hep böyle umutlu ve kararlı olmanı dilerima.s.

zoretanin başlığı altında yazmıştım. bu konuyuda görünce burayada yazdım. eğer sakıncası yoksa sizlerden yardım istiyorum doktorumada sordum ilaca bağlı değil diyor

öncelikle merhaba

bende zoretanin kullanıyorum 2.ayımı bitirmek üzereyim ama bu ay reglde gecikme yaşıyorum bu normalmi 10 gün oldu ve şuan baş ağrısından ölecek gibiyim bu ilacın yan etkisimidir .bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim

başakcım normal olup olmadığı konusunda bir şey söyleyemem çünkü doktor değilim fakat şunu söyleyebirim ki ben ve buradaki bazı arkadaşlarım da böyle bir durumla karşılaştıka.s

kızlar selam,dün yazmıştım doktora gidcem diye, şimdi geldim doktordan, verdiğiniz ilaçların faydası olmadı hala çıkmaya devam ediyor dedim, o da tamam a vitamini olan bi ilaç var diye söze başladı behihoyyyt ben istemeden yani, kan tahlilini alalım dedi, bakıp ona göre değerlendiririz dedi. Kızlar bende kansızlık ve demir eksikliği var, bu ilacın böyle bir olumsuz etkisi varmı, yani kanı azaltma gibi, içinizde böyle sorun yaşayan oldumu.
bakalım salı günü çıkcak sonucum ilacıda o gün yazcak:dance: keyfim yerine geldi valla, en çok neye canım sıkılıyor biliyomusunuz dudaklarımın kuricak olmasına senağlama dudaklarım genelde zaten kurudur, niveanın stiğini sürmeden ekmek almaya bile gitmem, sürmesem heralde roaccutane daimi kullanısı gibi olur diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3. Şu aklıma geldi, ben bu nemlendiriciyi kullanma alışkanlığım varya, bunu günlük kullanımımın 3 katına çıkarsam yinede kururmu, böyle sürekli kullandığı halde kuruyan arkadaşlar oldumu ?

ben cevap vereyim, bepanthen sürersen bence daha rahat edersin tabiki elinden hiç düşmeyecek, 6 ay aynen bu şekilde yaşadım ve dudaklarımda çatlama olmadı, elbet çok kurudu hatta 3 kere şişti resmen pütür pütür soyuldu ama çatlamadı. kuruma oluyor mu diye sormuşsun evet kuruma her şekilde oluyor. fakat önlemini iyi alırsan kurumayla başa çıkabilirsinkaydirigubbakcemile5

cevapladığınız için teşekkür ederim o zaman biraz daha bekliyeyim bakalım.ilk ay yaşamadım böyle birşey bu ay olunca bide daha önce böyle bir düzensizlik yaşamadığım için birden korktum

size katılıyorum kuramayı önlemek için bepantenin yağlı olanı kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor özellikle dudaklara dikkat edin yoksa yarılabiliyor ben ihmal etmiştim sonra dudak nemlendiricisi elimden düşmüyor şuan etraftan görende ne kokoş diyodur ama sağlık bu önemli tabi .

teşekkür ederim lotf ve başak_m.
ben başladığım gün ve her hafta resmimi çekcem, bitiminde sonucu görebilmek için, mümkün olursa burayada ekleyebilirim, en azından somut olarak bir örnek olmuş olur

kızlar ben roaccutane eylülde başladım ama düzenli doktora gitmedigm için uzadı baya tedavi.
haftaya 6.haplarımı yazdırcam..
tedaviye 5 aylık diye başladık ama daha sonra dr günlük tek hapa indirdi.
böylece tedavi 7 aya cıktı
dudaklarım, yüzüm acayip kuruyo
sürekli nemlendirici kullanıyorum..
ayrıca bende adet düzensizligi var bikaç aydır, hapla ilgsi var mıdır sizce??
aranızda bu problemle karsılasan oldu mu??
bide bende suan sivilce yok ama lekeler var,
dr bu tedaviden sonra bide izler için farklı bi tedavi yaparız dedi..
o da hapla mı oluyo yoksa krem vs mi??
roaccutane tedavisi bitip de lekeler için tedavşi gören var mı ya da oldu mu??

arkaslar yardımlarınızı bekliyorummm... :1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.

leylacım en kısa zamanda düzelir umarım, sivilceler ne durumda senin, 5 ay omuş anladığım kadarıyla, azalma oldumu, değişikliğini farkettinmi

Roaccutane kullanımında adet düzensizliği olabilirmiş bende de oldu doktorum da ilacın sebep oldugunu söledi. ilkinde 2 ay sonunda oldum sonrakinde 15 gün gecikti. Sürekli bi düzensizlik söz konusu değilmiş.İlaç bitiminde normal düzenine girermiş.

Bu ay kan sonuçlarıma yenisi eklendi. Kan sayımı yazıyo ama terimleri anlamadım tabi. Hepsi normal. Yalnız doktor istediğine göre ilacın bunada bi etkisi olabilir diye düşündüm. .

Kolesterolüm 200 e yaklaştı ldl kolesterol 112 ve diyet yapıcak durum kalmadı bende akışına bıraktım artık canım ne isterse yiyorum. Yüksek kolesterolden ölmem heralde cokacimcoookcokacimcoook

sende bendensin-tatlicadiarzu-son ay nasıl saldığımı bir ben biliyorum:roflol: ama sen yine de dikkat et canım..benim aklımın bi köşesinde kolesterolümün yüksek olduğu hep duruyor, vicdan azabı çekiyorum abartınca bu yüzdenlaelaelaelaelae

benimde aklımın bi köşesinde çıkmasına izin vermiyorum hapsettim sırnaşık şeysırnaşık şey
Roaccutane kullananlara katılım ve sabır belgesi vermeleri gerekiyo üstün başarımızdan dolayı sırnaşık şeysırnaşık şey

ya arkadaslar ilacı içeli 2.5 oldu.ilk ay 30 aldım,2. ay 50 kullandım bu ayda doktor 50 werdi ama kilomda 50 oldugu için başka bir tanıdıgm 40 a indir o senın kilona cok fazla dedi pekte sivilcem yok %70 i izlerdi we bunun için içiorum ilacı. .önceden hiç bir şikayetm yoktu fakar son 10 gundur derimin inceldigini hissettim.ellerm o kdr inceldiki kaşıdıgım an kanıyor ve elimi yıkasam burusuyor:S her an bepanten sürüorum..sürekli...aynı sekilde yuzumde asırı inceldi güneşe cıkmıorum asla ama pencerenin yanında otursam yüzümün yandıgını hissediorum.napıcam yaa (((((

mays bende ilk ay 30 sonraki aylar 50 mg kullandım 52 kiloyum ve % 80 lekeydi.. kilo başına düşen mg olarak hesaplandı bi fazlalık yok doktoruna güvenmelisin..

bende 3.ayima girdim en basindan beri 30 mg kullaniyorum kilomda 60 :S
biraz tezatlik var bu iste sanki :s

banada doktorum öyle dedi..50 kilo oldugun için ilk ay bunu 0.5 ile carpımı sonrakı aylar içinde kilon ile 1 çarpımı dedi...ama cevremdeki herkes 50 mg neee sen napıosun nie konusuyorlar..yuzu en ktu olan arkım bile 4 aldı ki kilosu 60 tı.prospektüsündede aynı bnm dedgm gbi yazıo ilk ay 0.5 ile carpımı iknci ay 1 ile carpımı
fakar arkadaslar son 5 gundur dişlertim kanamaya basladı..bugun farkettkki diş etim iltihaplanmış doktoru aradım yapabilir ilac dedi..doktor 50 demesine ragmen ben 40 içioırum..bu son 10 gundur bu ilacla ilgili cok mutsuzum tum yuzum ellerim kanıoyr smdi dişlerime geld, sıra we bu sabah aglama krizine girdim cok agresif oldum 3 ay olucak hiç böyle seyler olmuyordu((((((((

mays benim dr hic bi aciklama yapmiyo sorularima bile zorla cvp aliyorum
verdigi cvplara bakarmisin
ben: ne kadar surecek tedavi
dr:duruma goe bakariz
ben:ne zaman duzelmeya baslicak
dr:belli olmaz
ben:cildim cok kurudu hangi nemlendiriciyi tavsiye edersiniz
dr:eczaneye sor onlar uygun olani verir :S
kilom 60,30 mg kullaniyorum ve 3. ayimdayim
dudak ve cilt kurulugu disinda yan etki gostermedi
senin ellerinin bile kanamasi biraz asiri olmus sanki ilk defa duyuyorum böyle birsey
istersen drunu degistir :S
izmirde hangi dr a hastaneye gidiyosun
ben 9 eylulede goruyorum tedaviyi

ben istanbulda gidiyorum.öğrenciyim cunku burda..acıkcası benım doktorumda hiç bir acıklama yapmıor ama ben cok arastırdım..neye göre nasıl doz veriliyor diye..sanırım bana 50 mg fazla geldi ben öyle düşünüorum..cogu doktor geçiştiriyor.insan kendi doktoru olmalı birzda bence ,kendimizin biraz arastırması lazım..ilacın cildin inceldigini biliyordum ama ellerimin artık damarları görünüyor cok hassaslaştı..benımki cildin kurursa bepanten sür dedi..ama hiç nemlendirici sürmedim 3 ay olucak belki yaglandırır die..bide bir arkım bepanten kıl cıkartır fln dedi acaba dogru mu??
15 gun sonra gidicem doktora ztn yaz gelıoyor dozu azaltıcam dedi..ama gidene kadar ben 40 içmeye devam edıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…