benim 3. ayım bitti canlar hala tek korkum izler kalıcak siz nasılsınız nasıl gidiyo :1no2:
kızlar, ilk fotoğraf, 1 hafta önceki halim.
ikinci ise, bugün 3. günüm zerotanin...
cildim bronzlaştı sanki. bir de düzleşti...CADIARZU
valla bence 2.si cok daha saglıklı duruyo... wayyyy diyorum.. rengi baya acılmıs.. cok sevindim ya... :) süpersin... durmak yok.. zoretanine devammmm =)Şeniz
insallah canım ya.. sende soyulma basladımı bu arada.. ben yazmıstım kullaklarım bile soyuluyo .. ( ay cok igrencim )çok tesekkur ederim sinekçiğim a.s
ben de umutlandım baya, açıkçası bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum, dilerim böyle devam eder ve kullanan herkes sivilcesiz bir hayata merhaba deriz heppimiizz :1rolleyes: a.s.
insallah canım ya.. sende soyulma basladımı bu arada.. ben yazmıstım kullaklarım bile soyuluyo .. ( ay cok igrencim )
kızlar yaz gelmeye başladı bu kıl tüy meselesini ne yapacağız=(((
ağda olmuyor...epilasyon makinesi de çok batık yapıyor=(
orman gbide çıkılmazki ayol=)
=( bugün dudaklarım kanadı kuruluktan oysa ben gecek diye umarken kafamçokkarıştı .. uffff yaaa... krem dayanmıyo valla.. tedavi süresince (daha 10.gün) ilk defa bukadar kuruluk hissettim siddetlice... aman allahım ya ne gülebiliyorum ne bişey yiyebiliorum benneyaptımki.. bide bikac tane daha cıktı suratımda :1closedeyes: ama umursamıyorum.. onlarda inecek :dilcikar: :icecream: ya bu arada ben kulaklarıma varana kadar soyuluyorum.. normal mi...:sm_confused:
nazımsın benimde ellerim dediğin gibi olmuştu doktorum ellerim ve vücudum için excipial verdi. Şuanda düzeldi ellerim. Ayrıca kuruluktan baya bi kaşınıyodum. Gündüz kendimi tutsamda uyku halinde kaşıdıgım oluyodu. Ve bacaklarım kollarım belim yara içinde kaldı. Derim çok hassas oldugu için dokundugum yer kanamaya başlıyo. Excipial iyi geldi şuan kaşınmıyorum yaraların geçmesini bekliyorum
nisan senin önceki cildinde cok güzelmis benim öyle olsaydi ilac kullanmak aklima bile gelmezdi :))
benimde kulaklarım soyuldu, bi kaçgün sürdü geçti şimdi, hatta kulak memesiyle yüz arasındaki yer yırtıldı :sm_confused: nooluyosa hiç ellemiyorum bile. kaşımı cımbızla aldım soyuldu, bıyığımı iple aldım dersi kalktı kanamalı oldu benneyaptımki iyice kuruduk valla. hatta elim 2 gündür cımbızla etlerimi tek tek çekmişim gibi derisi yoluk yoluk.
seksisineğim ben bugün 1. ayımın son ilaçlarını içiyorum, yarın doktor 2. ayın ilacını yazcak. ben yine resimlerini göremedim ama senağlama neyse yorumlardan sivilcelerinin kuruduğunu anladım. sanırım cildimiz senle aynı tepkileri veriyo, bende de ilk günden beri olan sivileceler kurudu, birkaç küçük sivilce ve regl dönemimde 1 büyük sivilceden başka bişey çıkmadı :dance: bende hergün yüzümün kusmasını bekledim ama bişey yok. dün banyoda yüzümü sevmeye doyamandımo kadar kaygan ve pürüzsüzdüki. hep böyle olması mucize gibi bişey olur, dün aynaya baktım baktım şükrettim. hayırlısıyla sağlığımız bozulmadan bi bitirseydik şu günleri..:hooray:
seksisineğim söylemeyi unutmuşum, dudaklar benim normaldede kurudur, nivea sitiksiz gezmezdim hiç, ilaçla bepanthene başladım, tabikide kuruluk kaçınılmaz bu ilaçla , benimde 4. haftamda dudaklarım mahfoldu, daha çok kurudu, bende yoldum, ağız kenarım yırtıldı, gülemiyodum bile,hele banyodan sonra hiçbir mimik yapamıyorum-tatlicadiarzu- 3 gündür ellemiyorum daha iyi şimdi, nolursa kuruyor yine ama hiç ellememek lazım.
aman yüzünü alma sakın, varmı öyle tüy problemin, seni idere edecekse sakın alma. ben pala olmicağımı bilsem bıyığımı almicam, baya baya deri kalktı, neyseki 2 güne filan geçiyo. Sivilcelerinlede oynamaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?