Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sgursoy, o hastalığın tek belirtisi ağrılı ve kanamalı olmasımı? çok şiddetli bi ağrı olmadan kanasa yine dediğin gibi sinir yırtılması olma ihtimali varmı ki?

Bu aralar düzeldim çok şükür bi sorunum yok. Dikkat ettim hep boğazıma engel olamadığım zamanlarda yaşıyorum bu sorunu. Her tatlı şeyin bi acı sonu var demekki -tatlicadiarzu-

Benimde sırtımda sivilceler vardı. Esmer oldugum için söndüğünde kahverengi lekeler bırakan türden. Çok rahatsız edici elimi sırtıma attıgımla kanayan, t-shirt e bulaşıp saçlarımla kapatmaya çalışmama sebep olan kocaman sivilcelerim vardı senağlama
Geçen yaz tatile gittiğimde bu sefer her zaman yaptıgım gibi daha çok kararmaktan korkup güneşten kaçmadım. Aksine nerde güneş orda ben :teytey: Denize güneşin dik oldugu saatlerde girdim :teytey: Bi hafta sonunda tek bi sivilcem bile kalmadı kızlar. Ne yüzümde ne sırtımda. Lekelerimde yok denecek kadar kayboldu. Ama tatil dönüşü bir ay kadar sonra yüzümdeki sivilceler tekrar çıkmaya başladı senağlama Ama sırtımda bidaha hiç çıkmadı ve şuanda hiç leke yok. Görünümü hafiflese ona bile razıydım ama ben istedim bi göz allah verdi iki göz misali kökten kayboldular :dance: Artık güneş mi iyi geldi yoksa deniz suyu mu onu bilmiyorum -tatlicadiarzu-

lizm deniz suyu cok iyi gelmiştir.. bizim büyüklerde hep der.. yaraların sivilcelerin vs. oldugunda denize girceksin diye.. denize girdigim süre boyunca endede aynı şeyler oluyo.. ah keşke her gün yaz olsa hergün denize girebilsek. ne selülit kalır ne yag kalır nede sivilcekaydirigubbakcemile3

slm kıslar, bazı arkadaşların karamsar olduğunu gördüm :mymeka: hepimiz bir şekilde bu yan etkilerden öyle yada böyle etkileniyoruz, sonunun güzel olcağını bilmesek, kimse 1 tane fazla içmez bu ilacı,bendee. haftasonunda ayaktopuklarım o kadar ağrıdıki, bir an birdaha yürüyemeyeğimi sandım, o kadar şiddetli yani, yürürken zaten yampiri yampiriyim. yürüyüş yapmak istiyorum yapamıyorum. inanmicaksınız belki ama 17 gün önce kan testi yaptırdığım kolum benek benek mor, ve elleyince ağrıyor, hafifte uyuşukluk var :çok üzgünüm: şişlikde var, neden böyle olduğunu anlamadım, o da ayrı bir dert. beni en çok korkutanda baş dönmelerim :bbo: aranızda başı dönen yada ilacın böyle bir yan etkisi varmı bilmiyorum ama benim 1 haftadır başım dönüyor, bi yere düşüp bayılcam diye korkuyorum, beni sarsacak kadar dönüyor. eeee biz neden katlanalım bu dertlere, sonunu düşünün kızlar, hepimizin eminim buraya bile anlatmadığımız sıkıntılarımız var. ama neden 40 yaşımıza kadarda sivilce derdiyle uğraşalım, bu yüz, bu cilt de bizim, insanlar önce yüzümüze bakar. bu tedavinin sonucu yabana atılacak bişey değil. sadece sabır vede biraz unutmak, günlük işlerimize daha fazla yoğunlşarak da unutabiliriz, birde bakmışız günler aylar geçmiş kaydirigubbakcemile2

İyiki Roaccutane Kullanıyorum Dedirten Şeyler
(morali bozulan arkadaşlarıma gülümsemelik. sizde kendinizce ekleyip devam edebilirsiniz)a.s.
1-Tırnak etlerim çekildi, manikür yaptırmama gerek yok
2-Yağ ve kırmızı etten uzak duruyorum, daha sağlıklıyım
3-Birisi beni sevmek için burnumu veya yanağımı sıktığında karşıdakinin elinin artık yağlanmadığını biliyorum ve utanmıyorum
4-1 hafta banyo yapamasamda farkedilmiyor, saçlarım yağlanmıyor

hepsine katılıyorum canım :)) hihoyyyt

aklıma ek bir şey gelmedi ama :)) gamyoncuiremsu

sabahları kendimi cok seviyorum.....ve sürekli sac yıkama derdi yok...:dance: yani zorunluluktan yok...

kızlar ben 4 aydır ntedivi görüyorum ama cildim hala ilk günki gibi bi düzelme yok

ayağım yanmıştı bundan 2 ay önce yanık bile geçti izi kalmadı cildim geçmedi:çok üzgünüm:

bende ruancutan kullanmak istiyorum düşük dozda olabilir mi bitek kesin çözüm bu ilaç diyolar :1no2:

canım antibiyotik haplara veya harici ilaçlara cevap vermiyorsa, düşük dozda başlayabilirsin ama elbette doktor uygun görürse :CüvCüv:
a.s.

antibiyotik tedavileri genelde 6 ay süreli tedaviler oluyor.. 6 ay sonunda eger gecmezse bi 6 ay daha sürüyor tedavi doz artırılarak.. yani bende öyle oldu ve geneldede böyle diye biliyorum.. belkide yanılıyorum.. bu ilacı kullanmak istiyorum diye bişey söz konusu degil doktor karar veriyo sende onaylıyorsun. sıkıntını anlıyorum.. ama önce tedavini bitir. ve doktoruna danış.. belki uygun görebilir ...

evet nisancımda dogru söylemiş bana pek gerek kalmamış aslında.. kaydirigubbakcemile5

Evet arkidişlerim....Cildimde ki kusma geçti...Ve artık çok daha iyi hissediyorum kendimi.O çenemdekiler neydi öle yarabbim kaydirigubbakcemile2 Çok şükür olsun zaten bir dünya düğün dernek var tam iyileşme evresinde olması da beni çok sevindirdi.Ben daha 15 gün oldu başlayalı ilk 3 günde başladı ciltteki kusma zaten bünye olarak her türlü ilaca çabuk tepki veriyorum.Şükür olsun diyorum şimdi tek isteğim umarım bir daha sivilce kusması yaşamam -tatlicadiarzu- Şuan ki tek sorunum açıkçası cildimin soyulması nemlendirici sürüyorum lakin bana mısın demiyor.Denizden sonra soyulur ya o şekilde soyuluyor.Aman soyulsun çıkmasın da artık mutluyum be kızlar çok daha iyi hissediyorum kendimi ki 1 hafta öncesin de dışarı çıkmak istemiyordum...Seviyorum sizleri .Bakın ben de hemen etki etti umarım sizde de aynı etkiyi gösterir...Öpüyorum kocaman delikafadulden

Bende kullanmıştım canım çok etkili bir ilaç merak etme o soyulmalar iyiye işaret ölü derileri atacak ve yüzün daha berrak bir hale gelecek bende öyle olmuştu parlamıştı resmen o sivilceli surattan sonra herkesin acayip dikkatini çekmişti o halim sırnaşık şey nazar değecek yine çıkacaklar diye ödüm kopuyordu ama şükür hiç tekrarlamadı alkisalkisalkis

kızlar okuldan yeni geldim kpss başvurumu yaptım yorgun argıncokacimcoook ilk bu başlığı açtım sizleri böyle pozitif görmek çok mutlu etti benia.s. hepinize iyi dileklerimi gönderiyorummmm

ne mutlu sana bu sevincin mutlulugun hoşuma gitti...devamında moralini hiç bişey bozmasın.. benimde 4 günüm kaldı bir ayın dolmasına bakalım ne olcak.. sabrının ve güzel enerjinin devamını diliyorum.. öptmm cok.. =)
kızlar okuldan yeni geldim kpss başvurumu yaptım yorgun argıncokacimcoook ilk bu başlığı açtım sizleri böyle pozitif görmek çok mutlu etti benia.s. hepinize iyi dileklerimi gönderiyorummmm
canımcım hayılı olsun kpss şimdiden.. senide iyi görüyorum amaŞeniz

bugün 26. günüm.. biayım doluyo.. dün 1.gündü bugün 26.gün günler baya hızlı gecmiş.. ya yüzüm yine yanmaya basladı buyuk ihtimal gene soyulacak... bide komikmi trajikmi bilmiyorum ama acayip bir durum var.. yemek yerken sanki butun ekmek kırıntıları yemek kırıntıları dudagıma yapışıyo.. dısarda yemek yiyemiyorum:roflol:
bide bugün dısarda cok dolasınca dudagım kurudu ne yapacagımı bilemedim aldım elime kremi sokagın ortasında basladım sürmeye.. bide kabukları sürerken kalktı millet bana bakıyonaniknanik ne yapim dedim.. oturup canımın acısını cekemem ya.. :icecream: bugüne bugün roaccutane-zoretanin kızıyım ben :roflol:

Merhabalar canlarım an itibari ile dudağimdaki kabuğu sökeyim derken kanattım az :ecrin_bebek: Neyse sağlık olsun ama çok iyi hissediyorum kendimi bikaç gündür.Dün akşam da gittim üstte ki 2 dişimin arasında aralık vardı .Dolgu ile kapattırdım onları da.Daha iyi ,çok daha iyi olacağım hayırlısıyla hihoyyyt Cumartesi günü üniversiteden arkadaşlarla görüşeceğiz 5 yıl aradan sonra .Buluşmadan önce kendime geldim ayollllll delikafadulden Hadi bakalım hayırlısı diyorum herkese sevgilerimi sunuyorum sabredeceğiz kazanacağız :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

böyle karşımda pozitif insanları görüncede bende iyi oluyorum kaydirigubbakcemile2
ne güzel arkadaşlarınla buluşcaksın, :1hug: zamanla herşey dahada ii olcak emin ol, ya benimde bir sorunum var, dışarda ekmek arası bişeyler cokacimcoook yediğim zaman dudaklarım ve ağız çevrem gerildiği için kabuklar acayip belli oluyo, yırtık olan ağız kenarım, kabuklu ve kanamalı oluyor, sineksin söylediği şeydeoluyr senağlama ne hallere geldik biz yaa. birde bir arkadaşımla oturup konuşsam bi saat falan dudaklarım yapışıyo, karşımdakinden utanıyorum, birisiyle dışardada görüşmek istemiyorum sırf bu yüzden. ben iyice asosyal oldum ya, herdede kremimi çıkarıp süremiyorum :1no2: siz napıyosunuz dışarı çıkıp arkadaşlarınızla biryerlerde oturduğunuzda

merhaba arkadaşlar bu ilaç bendede kabızlık yaptı ben doğadan form'un kayısı çayını içiyorum özellikle sabah içiyorum akşam etkisini gösteriyo çalışanlar ve öğrenciler için sabahları içmenizi tavsiye ederim ....

roaccutanenin 4 ayına gelipte sivilceleri geçmemiş arkadaşlar doktorlarına öneride bulunup eğer kilolarıda müsaitse günde 40 mg almayı denesinler ben ilk 4 ay=30 mg 5 ayda =40 mg almaya başladım gerçekten etki ediyo dudaklarımda yanma oluyo ama elimden kremleri düşürmüyorum...:=((( sivilcesiz günler diliyorum herkese..........:=)))))))))))))

Ya kızlar lekeleriniz için fondoten v.s kullanıyomusunuz.Sivilcelerim tamamen geçti ama rengim bi tuhaf oldu.Son çare kapatıcı kullanıcam.Eski hali daha güzeldi: ızler için kullnadığınız ve memnun kaldığınız kapatıcı varmı :?

kızlar ben son aydayım..
sanki gecen ay fln daha güzeldi cildim..
aynaya bakmak istemiyorum ya şimdi.düzelcegne bozuldu sanki cildim. :teselli::teselli:
sivilce yok ama kıpkırımızı oluyo yüzüm ve de o lekeler.. :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
off napıcazz yaa..
sizde durumlar nasıl???

canımcım ben delilige vurduruyorum ne yapim.. milletle oturuyoruz okulda kantinde bahcede gidip süremiyosam o dakka bende cıkarıyorum kusura bakmayın arkadaslar ama buna mecburum diyip sürüyorum.. ilk günler garipsediler ama baktılar ben egleniyorum halimle onlarda dalga gecmeye basladı nerede senin krem yine iye... dalgaya alcaksın öyle kendini soyutlamakta neymisklava:
bugüne bugün güzel olmak için ugraşıyoruz heralde:içelim:
bide anlattımya sokakta da sürdüm diye.. durakta otobus beklerkende ne yapim canım mı acısın cıkarıp sürüyorum.. bu arada kaızlar sizlere bir tüyo.. eger parlatıcı ruj kullanamıyorsanız benim gibi şunu deneyin..

1 adet hametan merhem.. daha cıvık ve uzun süre nemli tutuyo dudagı
1 adet goldenrose kırmızı dudak kremi (stick) niveadan daha cıvık ve daha iyi renk veriyo

şimdi canlarım önce merhemi sürüyosunuz dudagınıza hafif sarımsı bir renk alıyo dudak ve asırı yumusak oluyor.. sonrada üzerine golden rose stickten biraz sürüyosunuz.. ve ortaya tatlı pembemsi bir parlatıcı cıkıyor ortaya.. ve uzun saatler bu sekilde dudadgınızı hem koruyup hemde güzel gösterebiliosunuz... hadi hayırlı olsun... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…