İyiki Roaccutane Kullanıyorum Dedirten Şeyler
(morali bozulan arkadaşlarıma gülümsemelik. sizde kendinizce ekleyip devam edebilirsiniz)a.s.
1-Tırnak etlerim çekildi, manikür yaptırmama gerek yok
2-Yağ ve kırmızı etten uzak duruyorum, daha sağlıklıyım
3-Birisi beni sevmek için burnumu veya yanağımı sıktığında karşıdakinin elinin artık yağlanmadığını biliyorum ve utanmıyorum
4-1 hafta banyo yapamasamda farkedilmiyor, saçlarım yağlanmıyor
İyiki Roaccutane Kullanıyorum Dedirten Şeyler
(morali bozulan arkadaşlarıma gülümsemelik. sizde kendinizce ekleyip devam edebilirsiniz)a.s.
1-Tırnak etlerim çekildi, manikür yaptırmama gerek yok
2-Yağ ve kırmızı etten uzak duruyorum, daha sağlıklıyım
3-Birisi beni sevmek için burnumu veya yanağımı sıktığında karşıdakinin elinin artık yağlanmadığını biliyorum ve utanmıyorum
4-1 hafta banyo yapamasamda farkedilmiyor, saçlarım yağlanmıyor
kızlar ben 4 aydır ntedivi görüyorum ama cildim hala ilk günki gibi bi düzelme yok
ayağım yanmıştı bundan 2 ay önce yanık bile geçti izi kalmadı cildim geçmedi:çok üzgünüm:
bende ruancutan kullanmak istiyorum düşük dozda olabilir mi bitek kesin çözüm bu ilaç diyolar :1no2:
kızlar ben 4 aydır ntedivi görüyorum ama cildim hala ilk günki gibi bi düzelme yok
ayağım yanmıştı bundan 2 ay önce yanık bile geçti izi kalmadı cildim geçmedi:çok üzgünüm:
bende ruancutan kullanmak istiyorum düşük dozda olabilir mi bitek kesin çözüm bu ilaç diyolar :1no2:
Bende kullanmıştım canım çok etkili bir ilaç merak etme o soyulmalar iyiye işaret ölü derileri atacak ve yüzün daha berrak bir hale gelecek bende öyle olmuştu parlamıştı resmen o sivilceli surattan sonra herkesin acayip dikkatini çekmişti o halim sırnaşık şey nazar değecek yine çıkacaklar diye ödüm kopuyordu ama şükür hiç tekrarlamadı alkisalkisalkisEvet arkidişlerim....Cildimde ki kusma geçti...Ve artık çok daha iyi hissediyorum kendimi.O çenemdekiler neydi öle yarabbim kaydirigubbakcemile2 Çok şükür olsun zaten bir dünya düğün dernek var tam iyileşme evresinde olması da beni çok sevindirdi.Ben daha 15 gün oldu başlayalı ilk 3 günde başladı ciltteki kusma zaten bünye olarak her türlü ilaca çabuk tepki veriyorum.Şükür olsun diyorum şimdi tek isteğim umarım bir daha sivilce kusması yaşamam -tatlicadiarzu- Şuan ki tek sorunum açıkçası cildimin soyulması nemlendirici sürüyorum lakin bana mısın demiyor.Denizden sonra soyulur ya o şekilde soyuluyor.Aman soyulsun çıkmasın da artık mutluyum be kızlar çok daha iyi hissediyorum kendimi ki 1 hafta öncesin de dışarı çıkmak istemiyordum...Seviyorum sizleri .Bakın ben de hemen etki etti umarım sizde de aynı etkiyi gösterir...Öpüyorum kocaman delikafadulden
ne mutlu sana bu sevincin mutlulugun hoşuma gitti...devamında moralini hiç bişey bozmasın.. benimde 4 günüm kaldı bir ayın dolmasına bakalım ne olcak.. sabrının ve güzel enerjinin devamını diliyorum.. öptmm cok.. =)Evet arkidişlerim....Cildimde ki kusma geçti...Ve artık çok daha iyi hissediyorum kendimi.O çenemdekiler neydi öle yarabbim kaydirigubbakcemile2 Çok şükür olsun zaten bir dünya düğün dernek var tam iyileşme evresinde olması da beni çok sevindirdi.Ben daha 15 gün oldu başlayalı ilk 3 günde başladı ciltteki kusma zaten bünye olarak her türlü ilaca çabuk tepki veriyorum.Şükür olsun diyorum şimdi tek isteğim umarım bir daha sivilce kusması yaşamam -tatlicadiarzu- Şuan ki tek sorunum açıkçası cildimin soyulması nemlendirici sürüyorum lakin bana mısın demiyor.Denizden sonra soyulur ya o şekilde soyuluyor.Aman soyulsun çıkmasın da artık mutluyum be kızlar çok daha iyi hissediyorum kendimi ki 1 hafta öncesin de dışarı çıkmak istemiyordum...Seviyorum sizleri .Bakın ben de hemen etki etti umarım sizde de aynı etkiyi gösterir...Öpüyorum kocaman delikafadulden
canımcım hayılı olsun kpss şimdiden.. senide iyi görüyorum amaŞenizkızlar okuldan yeni geldim kpss başvurumu yaptım yorgun argıncokacimcoook ilk bu başlığı açtım sizleri böyle pozitif görmek çok mutlu etti benia.s. hepinize iyi dileklerimi gönderiyorummmm
Merhabalar canlarım an itibari ile dudağimdaki kabuğu sökeyim derken kanattım az :ecrin_bebek: Neyse sağlık olsun ama çok iyi hissediyorum kendimi bikaç gündür.Dün akşam da gittim üstte ki 2 dişimin arasında aralık vardı .Dolgu ile kapattırdım onları da.Daha iyi ,çok daha iyi olacağım hayırlısıyla hihoyyyt Cumartesi günü üniversiteden arkadaşlarla görüşeceğiz 5 yıl aradan sonra .Buluşmadan önce kendime geldim ayollllll delikafadulden Hadi bakalım hayırlısı diyorum herkese sevgilerimi sunuyorum sabredeceğiz kazanacağız :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
böyle karşımda pozitif insanları görüncede bende iyi oluyorum kaydirigubbakcemile2
ne güzel arkadaşlarınla buluşcaksın, :1hug: zamanla herşey dahada ii olcak emin ol, ya benimde bir sorunum var, dışarda ekmek arası bişeyler cokacimcoook yediğim zaman dudaklarım ve ağız çevrem gerildiği için kabuklar acayip belli oluyo, yırtık olan ağız kenarım, kabuklu ve kanamalı oluyor, sineksin söylediği şeydeoluyr senağlama ne hallere geldik biz yaa. birde bir arkadaşımla oturup konuşsam bi saat falan dudaklarım yapışıyo, karşımdakinden utanıyorum, birisiyle dışardada görüşmek istemiyorum sırf bu yüzden. ben iyice asosyal oldum ya, herdede kremimi çıkarıp süremiyorum :1no2: siz napıyosunuz dışarı çıkıp arkadaşlarınızla biryerlerde oturduğunuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?