Kızlar,kabızlığa değinmişken bende yazmadan edemedim.
Zaten ciddi kabızlık problemi yaşıyorum roaccutane'a başlayınca daha kötü olursa ne yaparım bilmiyorum. :çok üzgünüm:
Hemoroid var birde bende. :a015:
Gerçi düşük dozla başlıcak ama bilmiyorum. :1no2:
Canım daha önce hemen hemen bütün ilaçları denedim..canım yorum yapıldıgı için yazmamıstım sana.. ama tek tük sivilceler için kullanıcam bide yag dengem falan demişsin.. bence cok agrılı sancılı iltihaplı derin sivilcelerin yoksa kullanma.. farklı tedavi sekilleri vardır elbet.. bak hala uyuyamadım yüzümde cıkan sivilcelerin agrısından... yani anla derdimi ve bircogumuzun derdini.. bence cok gerekli degilse ve baska yöntemler denenebilecekse doktorunla konus onları dene.. bak bugün yazdım burnumdan kan geldi kabızlık cekiyorum vs vs.. diye.. neler neler.. sac derim kabuk kabuk oldu birde diş eti basladı ilacla aiakalımı bilemicemde.. yani iyi düşün derim.. baska tedavi sekilleri denemeye calıs bu son caren olsun.. benim 8 sene oldu bak daha yeni kullanıyorum bu ilacı..
NİSAN; LİZM; NAZIMSIN26; BUYCU; GÖRKEM.... ve daha adını sayamadıklarım..yüzümde cıkan sivilcelerden dolayı cok agrı cekiyorum... uyuyamıyorum... galiba dayanamayıp delicem... şistikce siştilar...yğzğme yumruk yemiş gibiyim.. hem şiş şiş hem agrılı.. hemde uyutmuyor.. ..Szileri cok aradım yanımda.. mirmirmirmirsenağlama.. umarım bukez uyuyabilirim.. ya ben cok kötü oluyorum.. ne zaman işe yarayacak..senağlama iyigeceler kızlar.. iyi uykular...:a015:
canım ben ilk ayımda yan tarafımın üzerine yatamıyodum yani yüzümü yastığa değdiremiyodum sürekli sırt üstü yatıyodum çok acı bişey seni çok iyi anlıyorum evden çıkmak istemiyodum ama sabretmen lazım şeyi sorucaktım bide sana yüzündekiler normal sivilce gibimi yoksa sert içten çıkan cinstenmi
Oy oyyyy...İnsanın gözkapağı da soyulur mu ya ama soyuluyo işte ne yapalım :ecrin_bebek: Çıkan sivilceler sönmeye başladı ama yüzüm fena geriliyo kendimi Ajda Pekkan gibi hissediyorum delikafadulden Bir de benim 12 gün oldu.Yani 12 günde bu kadar etki edeceğini hiç düşünmedim ben aman geçsinler de bi...Sabırlar diliyorum hepimize öptüm kızlar
canım içten cıkan cinsten.. bırak dokunmayı dokunmadan agrıyor...böyle sert içten yüzeye vurmayan ve kücüklü büyüklü.. bitanesi nohut anesi kadar.. sertleşti iice.. digerleri biraz daha kücük.. Allahtan yüzeye cok vurmuyo hafif şiş duruyo ordan kurtayıyorum.. ama içten cok feci ya.:1no2:
Canım daha önce hemen hemen bütün ilaçları denedim..
Ayrıca geçen haftayla birlikte 7 seans kimyasal peelingimde var..
Tamam cildim çok güzel oldu ama çıkan sivilceler ve geçmeyen izleri beni mahvediyor.:çok üzgünüm:
Devamlı parıl parıl parlayan bir cildim de var.
Bilemiyorum ki bende ya.
Dermatoloğum düşük doz kullanıcaz çok fazla sorun yaşamazsın dedi ama olabilecek tüm yan etkilerden de bahsetti.
Tahlillerimide yaptırmadım henüz,bakalım gittiğimde ne diyicek ama bu ilaca başlamamak için bunca zaman neler denedim geçmiyor ki lanet olası sivilceler.
Az da olsa yine var yine var işte. :a015:
arkadaşlar merhebe bende kullandım bu ilacı ama tedaviyi yarıda bıraktım 2 ay kullandım inanılmaz bi şekilde çıban derlerya onlardan çıktı tüm yüzümde öncesinde daha iyiydi cildim düğünüme de az kalmıştı baktım iyice bozdu bende bıraktım bu arada evlendim eşim çok çocuk istiyor malum ilaç 3 ayda atılıyormuş vücuttan iyi ki bırakmışım diyorum şimdi cildim daha güzel şimdi bu arada eşim in aktar bi arkadaşı var bi krem göndermiş ve inanın 1 haftada izleri geçrdi ve yeni oluşumları önledi ilgilenen olursa beklerim
senin dediğin gibi olmuştu benimde ama bazıları dışa vurmadan geçmişti bazıları da dışa çok kötü vurmuştu inş. seninkiler hemen geçer ama dayan cnm genede
Sineks kendimi yerine koyupta düşündümde eminim yüzünün alıca durumdan çok ağrılarını düşünüyosundur şimdi ama sakın oynama yüzünle. şu sayfaya dudaklarım kurusun diee sabırsızlığımı yazdıgım günler dün gibi aynımerak etme bi bakmışsın son ayındasın. sakın pes ediyim deme. ilaca başlamasaydın bile diyebilirim ama buraya kadar gelmişken bırakma. bugün sivilceler ağrı yapar yarın başka bi sorun çıkar. her seferinde pes mi ediceksin? ilaca başlarken biliyodun zaten bu etkilerin olucanı. sabret canım sadece. bak hatırlatırım bu sölediklerini p
sinekcim yapma böyle hepimiz neler geciriyoruz biliyosun
benimde nasil agrili oluyodu gece uykumdan bile uyaniyodum üstüne yattigim zaman
4. ayimdayim simdi agri falan yok ama hepsi duruyo silik sekilde yinede gecicek diye ümit ediyorum
canlarım ya.. valla iyiki varsınız hepiniz.. cekmeyen bilmiyo.. sizler olmasanız ne yaparım bilmiyorum.. kimse anlamıyo dinlemiyo umursamıyo.. .. tesekkür ederim ya.. anladıgınız ve moral verdiginiz için.. ŞenizŞeniz
sgursoy, anal bölgede sinir yırtılmasıda ne oluyor,kabızlıktan mı oldu, vede sonuç ne, kilonu ve kullandığın dozunuda yazarmısın. lütfen biraz daha açık olurmusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?