Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
21 yaşındayım. 5 yıldır sivilce sorunum var ilk 2 yıl tek tük vardı çok da takıntım değildi. 3. yılda 2-3 gün içinde birden tüm yüzüme sıçradı. Sonradan sönselerde hepsi leke bıraktı yüzümde. 3 yıldır da yine tek tük çıktı ama o lekeler hiç geçmedi Tersine hep yenileri eklendi senağlama İyiki roaccutane (zoretanin) kullanmışım. Hem sivilcelerim geçti hemde 3 yıldır geçmeyen lekelerim geçti. Tamamen temizlenmedi lekeler ama yinede oldukça hafifledi.

Roaccutane kullanmadan önce antibiyotik kullananlarda sivilce kusması olmadıgını farkettim. İsterseniz önce 2-3 aylık antibiyotik tedavisini deneyip sonra roaccutane kullanımına geçebilirsiniz kullanmak isteyenler. Bende antibiyotik kullanmıştım ve extra hiçbi sivilce çıkmadı.

Kardeşimin de sivilce sorunu var bir yıldır. Hemde onun yüzü ve sırtı çok kötü bi durumda. Tam roaccuane lik yani. Ben kullanmasından yanayım hep destekliyorum ama ailem izin vermiyo. Benim neler çektiğimi gördükten sonra ağızları yandı bi vakaa daha istemiolar. Yinede bu sonuç için her yanetkisine değer bence.

Bende 10 yıl önce roacutan kullanmıştım. Aşırı sivilce sorunum vardı ve pırıl pırıl olmuştu, sivilce falan çıkmaz hale gelmişti. İlaç tedavisi sırasında güzellik merkezine yüz bakımı yaptırılamıyor. Tedavim bittikten sonra Güzellik merkezinde cildi peelingle soydurma seanslarına gitmiştim izler için.Yan etkilerinden sinirlilik bende olmuştu, ama sivilce sorunu tetradox gibi ilaçlarla geçmeyenlere tavsiye ederim. Verdiğim en iyi karar olduğunu düşünüyorum:) Sevgiler

Bence de yan etkilerine rağmen, sivilcesiz bir cilt ve hayat için değer arkadaşlar...=))

iki gündür makyaj yapıyorum.. hiç bukadar yakışmamıştı.. tek sorun suratımm şişti.. nedense.. vücuduma göre baya bi kocaman oldukaydirigubbakcemile3
pazartesi randevumvar.. 1.ayım bitiyor.. ama bi sorunum daha varki siyah noktalarım arttı.. oda neden oluyor anlamadım..benneyaptımki

hay Allah ya, hep aynı şeyleri yaşıyoz :roflol:

burnumun üstü siyah oldu resmen...akşam temizlicem diye soymuşum, kötü duruyor şimdi, neyse Bepanthen sürüyom :1rolleyes:

bugün bnm 21. günüm :1hug:

bu ilaç siyah noktaları 1-2 ay içinde önce tamamen dışarı çıkartıyo sonra hepsi geçiyo. fakat gözeneklerin geçmesi biraz zaman alıyor.

hay Allah ya, hep aynı şeyleri yaşıyoz :roflol:

burnumun üstü siyah oldu resmen...akşam temizlicem diye soymuşum, kötü duruyor şimdi, neyse Bepanthen sürüyom :1rolleyes:

bugün bnm 21. günüm :1hug:
sırnaşık şey ben ön teker sen arka teker... sonumuzda aynı güzel olacak inşallahkaydirigubbakcemile3
bu ilaç siyah noktaları 1-2 ay içinde önce tamamen dışarı çıkartıyo sonra hepsi geçiyo. fakat gözeneklerin geçmesi biraz zaman alıyor.
ayy insallah insallah.. varsın olsun gözenekler kalsın.. onada bi care bulunur elbet.. sunlar bir gecsiinde...:sm_cool:

öyle valla kuzum...=)) :teselli:

son günlerde arttı sivilcelerim biraz, regl dönemi malum :a015:

kızlar siz yediklerinize dikkat ediyormusunuz?valla ben nasolsa ilacı kullanıyorum diye durmadan çikolata yemek istiyorum ve bazende aşırıya kaçırıyorum yaa bide bn nerdeyse her sabah patates kızartması fln de yiyorum ooof arkadaşlar diyeceğim şu ki siz yediklerinize dikkat ediyormusunuz?

ofyaof kolesterolünde bi sorun oluşturmuyosa bence hiçbi mahsuru yok. Benim kolesterolüm yükselmesine ragmen kaçırdım ipin ucunu :) Dediğin gibi hergün çikolata cips kızartmalar, mısır ve kumpir düşkünlüğümden dolayı tereyağı :) Kolesterolümde 200 ü geçmedi ama 190 larda. Seninde çok yüksek değilse kısıtlama kendini. Ama her ay belli bi miktar yükseliyosa dikkat et derim. Tedavin 8 ay sürücekmiş yarı yolda kalma sonra..

ne yalan söylim ilacı kullanmadan önce baslamıstım cok dikkat etmeye hatta yazmıstım buraya.. sıfır yag. gazlı içecek yok.. falan filan.... ama 2 haftadır yediklerimin hatdi hesabı yok.. zaten ilaçla birlikte acayip yemeye baslamıstım ama cok yiyip özenli yiyiyordum.. şimdi ise hem cok yiyiyorum hemde ne bulursam.. özellikle regl dönmimde hayatımda yemedigim kadar çikolata yedim.. allah sonumu hayır etsin.. hamur işide yemiyodum.. oda tavan yapmıs durumda.. ak koyun kara koyun belli olcak p.tesi.. :çok üzgünüm:

51. günüm
ilk ay okadar dikkat ettimki yediklerime, kollesterol 126 dan 151 e çıkmıştı süprizzzzz
ama bu ay hiç dikkat etmedim, etli yemekler,pasta, kek, çikolata,tatlılar cokacimcoook bakalaım bu ay kaç çıkacak kolesterol, cuma günü gidcem tahlile benneyaptımki

ya kıslar ben herşeyi geçtim da şu yüzümdeki kurumalara taktım ama öyle böyle değil, önce günde 2 kere jelle yıkardım şimdi 1 e indirdim, hijyenik olcağını bilsem onu da yapmam :1no2: sabah akşam kremliyorum, üstelik benim nemlendiricim güya su bazlı ama yağ oranı da var. ama ben pulluyum yinede, çok berbat yaa :çok üzgünüm: ya bugün sabah aynaya baktığımda bişey yoktu,öğleye doğru 4-5 arkadaş toplandık sohbet kahkaha falan, sonra dağıldık aynaya bir baktım :1shok: dudakta kabuklar beyaz, burnumun altında çizgi şeklinde bir kuru kabuk, sanki s..... akmışta kurumuş, ağız kenarım herzamanki malumluğuu un serpmişim gibi.. arkadaşlarım öyle görmişler beni.. ya kızlar en çok bu durum üzüyo beni, suratımın her an ne halde göründüğünü bilmiyorum,napcam ben yaaa, evde olsam hiç dert etmem, ama işyerindede de insanlardan kaçamam ya senağlama

nazımsın, nemlendiricini değiştirsen veya jelini. Biliyosun jellerin kurutucu etkisi daha fazla. Dove gibi nemlendiricili sabunlar kullansan. Hem merak etme öyle görmemişlerdir seni :) gülmekten çok gerilmiştir bunun sonucundada çatlamıştır :)

gündüz kremim koruma faktörlü diye kullanıyorum aslında bikaç kişidede duymuştum, benimkide öyle biraz beyaz, yüzüme sürünce beyazlıyorum, ama kuru yerler zaten beyaz, birde bu olunca daha beyaz oluyo, ben iyisimi şeffaf güneş kremi alayım gündüz kullanım için, zaten memlekete gidcem yakında, güneye, oralar malum daha sıcak. evet sanırım gülmekten çatladım öyle kaydirigubbakcemile3 yemek yiyincede aynı oluyorum
gel teskere geeeelllllllllllll

meraba arkadaşlar bekarkn bende de çok sivilce vardı ve bana evlenince bişey kalmaz demişlerdi inanmadım ve yaşadım gördüm ki gerçekten doğru erkek eli deyince hiç sivilce diye bişy kalmadı sadece adet günlerime 1-2 gün kala bitane yada iki tane çıkıyo.

haydi kızlar hep birlikte kocaya:jeyyar: :tomato: Boşuna uğraşmayın ilaçmış milaçmış, tıbbi yöntemlermiş elzem olan erkek eli
şaka bir yana serap hanım sizin sivilceleriniz başka bir sebepten geçmiş olmasın elbet bunu bilemeyiz ama evlenince geçer filan bunlar bana komik geliyor, inanmıyorum ben

Son düzenleme:
benimde 2 kuzenim gerçekten evlenince sivilcesi geçti, e şimdi biz sivilcemizin geçmesi için evlenmeyimi beklicez (kimbilir ne zaman), sivilcemizin geçmesi için mi evlenecez -tatlicadiarzu- yeterr sivilcelerin yüzüme verdiği hasar ben daha önce bu ilacı keşfetmediğime yanıyorumm, zararın neresinden dönersen kardır
benim şahsi fikrim hormanlarla alakalı sorunları olanların evlenince geçiyor, yoksa ne alaka
tılsım eldeyse, bi erkek bulup elletelim yüzümüzü sırnaşık şey

:a015: slm kızlar.. bugün kontrole gittim.. benim doktor yoktu baska doktor vardı.. kan tahlili istedi.. kan alınırken öylebir canımı yaktılarki. yanlış sokmuş çgrensini.. yok mekanizma işlemişyomus kan cekilmiyomus falan igneyi sokup sokup cıkardılar.. kolum tutmadı ya... saatlerce agladım.. daha yeni yeni kendime geliorum:çok üzgünüm:....
tahlili aldım ne kolestrol ne bişey bi kan degerlerim vardı onlarda normal gibi.. sonra direk ilacı yazdı gecti diger doktor.. ... ben yine dikkat etsem iyi olcak yediklerime.. haber vereyim dedim..a.s.

sizinki öyle denk gelmiş bencea.s... bendede kuzenler evlendiler ettiler hala akne tedavisi görüolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…