iki gündür makyaj yapıyorum.. hiç bukadar yakışmamıştı.. tek sorun suratımm şişti.. nedense.. vücuduma göre baya bi kocaman oldukaydirigubbakcemile3
pazartesi randevumvar.. 1.ayım bitiyor.. ama bi sorunum daha varki siyah noktalarım arttı.. oda neden oluyor anlamadım..benneyaptımki
sırnaşık şey ben ön teker sen arka teker... sonumuzda aynı güzel olacak inşallahkaydirigubbakcemile3hay Allah ya, hep aynı şeyleri yaşıyoz :roflol:
burnumun üstü siyah oldu resmen...akşam temizlicem diye soymuşum, kötü duruyor şimdi, neyse Bepanthen sürüyom :1rolleyes:
bugün bnm 21. günüm :1hug:
ayy insallah insallah.. varsın olsun gözenekler kalsın.. onada bi care bulunur elbet.. sunlar bir gecsiinde...:sm_cool:bu ilaç siyah noktaları 1-2 ay içinde önce tamamen dışarı çıkartıyo sonra hepsi geçiyo. fakat gözeneklerin geçmesi biraz zaman alıyor.
sırnaşık şey ben ön teker sen arka teker... sonumuzda aynı güzel olacak inşallahkaydirigubbakcemile3
ayy insallah insallah.. varsın olsun gözenekler kalsın.. onada bi care bulunur elbet.. sunlar bir gecsiinde...:sm_cool:
kızlar siz yediklerinize dikkat ediyormusunuz?valla ben nasolsa ilacı kullanıyorum diye durmadan çikolata yemek istiyorum ve bazende aşırıya kaçırıyorumyaa bide bn nerdeyse her sabah patates kızartması fln de yiyorum ooof arkadaşlar diyeceğim şu ki siz yediklerinize dikkat ediyormusunuz?
gündüz kremim koruma faktörlü diye kullanıyorum aslında bikaç kişidede duymuştum, benimkide öyle biraz beyaz, yüzüme sürünce beyazlıyorum, ama kuru yerler zaten beyaz, birde bu olunca daha beyaz oluyo, ben iyisimi şeffaf güneş kremi alayım gündüz kullanım için, zaten memlekete gidcem yakında, güneye, oralar malum daha sıcak. evet sanırım gülmekten çatladım öyle kaydirigubbakcemile3 yemek yiyincede aynı oluyorumnazımsın, nemlendiricini değiştirsen veya jelini. Biliyosun jellerin kurutucu etkisi daha fazla. Dove gibi nemlendiricili sabunlar kullansan. Hem merak etme öyle görmemişlerdir seni :) gülmekten çok gerilmiştir bunun sonucundada çatlamıştır :)
sizinki öyle denk gelmiş bencea.s... bendede kuzenler evlendiler ettiler hala akne tedavisi görüolar...meraba arkadaşlar bekarkn bende de çok sivilce vardı ve bana evlenince bişey kalmaz demişlerdi inanmadım ve yaşadım gördüm ki gerçekten doğru erkek eli deyince hiç sivilce diye bişy kalmadı sadece adet günlerime 1-2 gün kala bitane yada iki tane çıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?