Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kaydirigubbakcemile3 otobüs beklerken mi sürüyosun, ya benimde bazen yolda giderken öyle maceralarım oluyor ama, ben kimsenin beni görmediği yerde, ve niveayı avucumun içine alıyorum, elimi ağzıma götürüyomuş gibi yapıp çaktırmadan sürüyorumyerimseniben ama işte her arkadaş ortamında da yapamıyorum, malum çekinebileceğim insanlar olduğu zaman.. ayyy bugün biri geldi bizim kurumda yeni başladı işe, onla bazı şeyler kunuştuk, tabi benimkiler yine yapışmaya başladı karşımdaki de yalanmaya benneyaptımki gülermisin ağlarmısın haline.....

selam kızlar ben 4.ayıma gırdım pazartesi:):)kaydirigubbakcemile2
ben ıcmeye basladıktan 1hafta sonra hıc sıvılce cıkarmadım bende ole kusma olmadı suan cıldım bebek gıbı 2ayım kaldı... 1tane cukurum var mınıcık baskada bırseyım yok...

dudaklarım donem donem cok kotu kuruyor yarılıyor kenarları yırtılıyor....agrım cok oluyor bazende anlamsız ağlama krızlerı doktoruma soyledıgımde bunu ılaca yorma falan dedı zaten doktorumdanda pek hoslanmıorum...

sıze sorum özel bölgeye bu donemde agda yaptırsak derım kalkarmı??? bıkere bıyıklarıma yaptırmıstım aman aman dıyım sıze dudagım 2.derece yanık oldu 2hafta gecmedi....aynısı acaba ozel bolgedede olur mu bu konuda deneyımlı olan varmı???

canım pudra kapatmıyo mu lekelerini ? ben pudrayla doğal bi görüntü veriyorum çok kat kat gözükmesin diye. Ama özel bi günse pastelin kapatıcı stiğini kullanıyorum. Porselen gibi dümdüz ve renk bütünlüğü sağlıyo. Üstüne çok az pudra sürüyorum daha güzel oluyo :teytey:

Kızlar kabızlık sorununa çok kolay bi çözüm buldum :dance: Nazimsın demişti galiba yaz geliyo bol bol kayısı yiyin diye. Bende dün sabah acaba gerçekten etkisi varmıdır diye bi avuç kuru kayısı yedim. Akşam dersten hocadan izin alıp çıkmak zorunda kaldım kaydirigubbakcemile3 Eve zor yetiştim kaydirigubbakcemile3 Zorda kaldıkça deneyin bence :dance:

merhaba kızlar!!bn bildiğiniz gibi 4.ayımdayımdayım 2 hafta kaldı doktora gitmeme vee 5.ayıma gircem..ama bnm tedavim 8 ay sürcek daha yeni yarıladım yolu yani..ama doktorumun dediği gibi 4.aydan itibaren hızla biriyileşme oluyor..yaa bnm sol yanağım müthiş iyileşti kızlar..ama sağ yanağım yine kötü ama onun da artık silikleştiğini görüyorum :) artık kafaya takmıorum bu sivilceleri geçiyor görüyorum ve mutlu oluyorumm..bnmde dudaklarım yine kuruyor bazen çoook hemde okuda süremiyorum ben sineks cim gibide yapamıyorum işte napimm bnm arkadaşlar pek anlamaz onlarda yoksa bu dert garip karşılarlar
bide bişey sorcam arkadaşlar rouccutane ile antübüyotik kullanabiliyormuyuz?bn çok hastayım ve antibiyotik kullanamıyorum bu ilaçla bi şey olur diye??
neyse hepinizi öpüyorum..ama gerçekten yüzüm çok düzülüyor bunu hissediyorum.hepmizi svilcesiz günlşe bekliyor arkadaşlar..bide moraliniz fln bozuk olduğunda lütfen bu ilaca yorumlamayalım herşeyi kızlar..olmayan birşeyi yaratırsınız ona göre xD..
birde GÖRKEM cim snde bnmle aynıydın 4.ayında olmalısnız cnm neler yaşıyorsun bnmle paylaşırsan sevinirim...

Sağol canım .Senin kaç ayın kaldı daha bitmedimi?

:uhm: kızlar bana yardımcı olurdanız sevinirim

bugün kontrolüm vardı doktora gittim
daha önce bu topicte sordum siz bana ruancutan için erken demiştiniz ve önermemiştiniz sivilcelerim çok değil sağ yanağımda ve çenemde

ama doktora ruancutan istiyorum dediğimde tamam olabilir hatta daha çabuk geçer dedi

ama önümüz yaz güneşe çıkamazsın sakınclaı dedi :uhm: birde tahliller yapılması gerekmiş

ama ben vazgeçtim ve ruancutan kullanmayı kabul etmedim çünkü yan etkileri çokmuş ve önümüz yaz olmaz dedim

oda bana benzamyn ve imex verdi temmuz ağutosa kadar kullanıcam eğer geçemzse

eylülde ruancutana başlıycam CADIARZU

Ben keşke kullanmasaydım diyorum şuan.Başlamadan önce az sivilcem vardı.Tamam hepsi geçti artık hiçte çıkmıyor ama çok özlüyorum onceki halini.Rengim soldu leke doldu aman nebiliyim çok dertliyim sabaha kadar yazabilirim.Kimsenin moralini bozmakta istemiyorum.şuan aynaya bile bakmak istemiyorum.Mecbur kalmazsan kullanma derim ben arkadaşım.

selam kızlar,
Acnecinamide'in Günşe kremini almıştım ya, dün 2. defa sürcektim, elime sıktım aman yareppi, sırf yağ...ayrışmış böle iğrenççç...korktum. elimi yıkadım, kutuyu çalkaladım gene döktüm gene aynı ...ayy :1shok: kötükedihüso klava:

hemen eczaneye koştum, değiştirdiler sağolsunlar , LA Roche Posay 'in 30+ akneli cilt için olanı aldım, oh rahat ettim , süpermiş a.s

yahu dudaklarım Angelina Joliyi geçti benim...:roflol:

kuruyor, çatlıyor, ben de bir güzel yiyorum derste :roflol: şişti hep, zaten dolgundu, abartı oldu eheuheuh fisfisfis sabah, duştaykene, keseyle azıck ovdum, üstündeki çatlaklar gitti, bugün daha rahat ettim, isterseniz siz de deneyin :)) a.s

Sineksçim, ben de valla her yerde Sebamed stick elimde, habire sürüyorum :roflol:

bir de, ruj sürmek isteyenlere tavsiyem var, Alix Avien'in rujları gayet iyi nemlendiriyor, benim bu markaya antipatim vardı, nedense hiç sevmem ama bir rujunu denedim, şapşırdım :roflol: renkleri de çok güzel, iki tane aldım, bence deneyin =))

arkadaşlarla sohbet ederken tam gülücem kahkaha atıcam, cırt dudağım kenardan çatlıyor :çok üzgünüm: hemen bepanthen sonra, kızlar alıştı artık :1rolleyes:

bir de, regl oldum, 2 tane yeni sivilcem var
ama diğerleri küçücük kaldı, biri geçerken başka çıkıyor ama cildin kusması böyle oluyor demek ki, sonuçta çok bir artış olmadı, ben memnunum yani

48. günüm, hiç pişman oldum demedim, böyle gidersede demem. ama aynı şeyi bende düşünüyorum, güzelliğimin gittiği konusunda. kuruluktan mıdır nedir, yüzüm solgun vede eskisinden daha çok yıpranmış gibi, sanki birkaç yaş yaşlandım.temizlik konusunda daha temiz, daha duru ama çok soldum, acayip oldu rengim:a015:

ARkadaşlar ''keşke kullanmasaydım'' asla demedim ve demeyeceğim de..ya şimdi yüzünüz kötü olabilir buna sevinmeniz bile gerekir bence çnkü vüvudunuz mikropları boşaltıyor işte gelecekte çıksaydı daha mı iyi olurdu :S şimdiden kurtuluyoruz bu sivilcelerden...yesilgosluMELEK bnce bir an önce başla cnm bn önceden kullanmadığım için çook pişmanım..bana da önceden bu ilacı verselerdi çoktan güzel yüzüme kavuşacaktım ve yüzüm bu kadar zarar almıcaktı..snn kullandığın ilaçları bnde kullandım cnm hemde ne türlü türlü ilaçlar bir tanesinden 2 kutu bile kullandığım oldu ..ama yok hiç faydası olmuo hatta yüzüne zarar veriolar..sivilcelrinden sonsuza dek kurtulman için kanının temizlenmesi gerekio oda bu ilaçla oluo.yinede sn bilirsin yan etkilerine gelince o kişiden kişiye değişit zaten bnm sadece dudak çatlaması ve burun kanaması oldu zaten çokda kötü yan etkileri yok bnde ilk başta korkmuştum ama çok şükür bnde olmadı..çektiklerine değiyor inan bana...TABı yaz ayında başlamanı pek tavsiye etmem,güneşe kesin çıkmamak gerekio am bn çıkmak zorundayım..kızalr sizede tam bunu sorcatım bn güneşe mutlaka çıkıyorum okulda olduğum için daha mı çok dikkat etmeliyim bu konuda yoksa güneş koruyucu ile rahat edimmi?güneş koruyucu varken bile kendimi kötü hissediyorum,iz kalır diye...??

ofyaof canım bilgilendirdiğin için sağol çok kararsız kaldım

birde yazın denize giricem sık sık tuzlu su iyi geliyor ve güneş

yeşilgöslümelek, ben kesinlikle tavsiye ederim, bende daha önce başlamadığıma pişmanım, doktora çok gittim ama bu ilaç geçirmedi başka ilaç yazın diye istikrarlı bir şekilde gitmedim, gitseydim mutlaka bir yol bu ilaca çıkardı. yüzüm bu kadar hasar almadan bu süreci bitirirdim. hasardan kastım, çıkıp batan sivilcelerin bıraktığı izler, sivilceliyken anlaşılmıyodu, şimdi sivilcelerim gittikçe ne çok yıpranmış benim cildim diyorum:çok üzgünüm: herkes gibi senide korkutan yan etkiler sanırım. herkeste aynı olmadığını bil, birçok insanın söylediği şeyi kendin yaşayacağını sanma, kötü etkilenirsende dozunu düşürüp devam edersin. denizi gitmeyi düşünüyosun galiba, tatil dönüşü daha fazla erteleme derim. yaz geldi ve hepimizde kullanıyoruz. bu ilaca başlamadan 2 hafta antibiyotik kullandım, yüzümü sadece kusturdu, an acılı şekilde, ama geçirmedi, çıkmaya dvm etti doktor sonra bunu yazdı. bu ilaç yüzümü kusturmadı hep söyledim burda başladıktan kısa süre sonra olan sivilcelerim hızla kurumaya başlamıştı 48 günde 4 tane sivilce çıktı hihoyyyt. bendeki yan etkiler kemik ağrıması, dudak kuruluğu ve ağız çevresi kuruluğu ve pulllanmalar. sormak istediğin başka bişey varsa yardımcı olurumyerimseniben

Bu tedaviye kasım gibi başlamak en iyisi bencede önmüzü yaz..Buarada o ilaçları benim arkadaşım kullanmıştı yüzündeki herşeyi geçirdi bence kullan onlarda iyi geliyo..

Buarada ben 4. ayımı bitirdim 5.aya başladık bakalım ..Ama söle bi sorunum var önümüz yaz ve ben güneşe çıkamıyorum doktora 7 ay deilde 6 ay da bitirebilrmiyiz dedim tamam haziranda günde 40 mg veririz temmuza kalmaz dedi(Ben günde 30 mg alıyorum )
ama bu bi değişikliğe filan neden olmaz inşallah ..

Birde ben bu izlerden çok şikayetçiym sivlce yok yüzümde hiç şuan ama izleri var kırmızı kırmızı onlar ne zmamn geçcicek ooff yaa offf:çok üzgünüm:

Arkadaşlar bu roaccutane sadece sivilceler için midir ?
Yani leke,gözenek,siyah noktalarda fln etki durumu yok mu ? :uhm:

nazimsin26 sana harfiyen katılıyorum cnm..yüzüm o kadar hasar aldıki izler delikler fln..oof yani!!bu ilaçla keşke daha önce tanışsaymışım keşke...yesilgosluMELEK bide tuzlu su iyi geliyoır demişsin valla bnm cildimi mafediyor..bu yaz denizsiz geçirmeyi düşünüorum hatta bnde güzenşten korkuyorum iz bırakır fln diye..bide kılzar yüz temizleme jeli fln kullanyormusunuz bn valla bi bu ialcı içiyorum bide güneş koruyucu başka bir şey kullanmıyorum kullansammı acaba,bni bilgilendirirseniz sevinirim..
askısı..cnm 5.ayındaymışsın bnde nerdeyse gircem 5.ayıma ama yüzümde hala sivilceler var devamlıdadediğim gibi sağ yanağım çok kötü ama sol yanağım sildi nerdeyse..bndede çok iz var ve gözenekelrim açık bundan çok rahatsız oluyorum bu ilaç charming in de dediği gibi gözeneklere flnda fayda edermiki yaa..yada bu gözenekler için napmalıyım??
bu arada askısı sonunda 'ooff yaa offf' yazmışsın nickimi niye koyduğumu daha iyi anlamışsındır bu sölze pek bir haşır neşirimde ..
herşey çok güzel olacak kızlar bozmayın moralinizi haydi neşee saçalım xD sizleri seviorum....

canım ben 4.ayımdayım ılk15gunden sora ne sıvılce kaldı ne bısı...ben makyaj yapmıyorum artık allık gözaltı kapatıcısı ruj rımel okadar...özel gunlerde agır makyaj yaptıgımda bodyshop'un greentea temızleme jelını kullanıyorum...hem lekelerede ıyı geliyor...ben temızleme jelı vs kullanınca yuzum geregınden cok kuruyor ve soyuluyor...sanada tavsıye ederım bodyshop urununu...sol yanagımda kucuk bır delık kaldı gecmısten okadar oda zaten yuzume yaklaşınca belli oluyor ama yuzumden nefret ettırmıyor bırde gozeneklerım cok acık okadar

benequel cvp için teşekkürler..cnm ya bn de 4.ayımdayım ama bnm sivilceler geçmedi zaten bnm 8 ay sürcek..neyse geçsinde ne kadar sürerse sürsün...

kızlar benim cildim cok güzeldi ama ne olduysa stresten son 4 ay icinde oldu (

sag yanagımda ve cenemde

allahtan simdi cok az arada cıkıyor ama izler var hala onlarda gecicek ins.

bu arada kızlar yaslarınız kac??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…