canımcım ben delilige vurduruyorum ne yapim.. milletle oturuyoruz okulda kantinde bahcede gidip süremiyosam o dakka bende cıkarıyorum kusura bakmayın arkadaslar ama buna mecburum diyip sürüyorum.. ilk günler garipsediler ama baktılar ben egleniyorum halimle onlarda dalga gecmeye basladı nerede senin krem yine iye... dalgaya alcaksın öyle kendini soyutlamakta neymisklava:
bugüne bugün güzel olmak için ugraşıyoruz heralde:içelim:
bide anlattımya sokakta da sürdüm diye.. durakta otobus beklerkende ne yapim canım mı acısın cıkarıp sürüyorum.. bu arada kaızlar sizlere bir tüyo.. eger parlatıcı ruj kullanamıyorsanız benim gibi şunu deneyin..
1 adet hametan merhem.. daha cıvık ve uzun süre nemli tutuyo dudagı
1 adet goldenrose kırmızı dudak kremi (stick) niveadan daha cıvık ve daha iyi renk veriyo
şimdi canlarım önce merhemi sürüyosunuz dudagınıza hafif sarımsı bir renk alıyo dudak ve asırı yumusak oluyor.. sonrada üzerine golden rose stickten biraz sürüyosunuz.. ve ortaya tatlı pembemsi bir parlatıcı cıkıyor ortaya.. ve uzun saatler bu sekilde dudadgınızı hem koruyup hemde güzel gösterebiliosunuz... hadi hayırlı olsun... Şeniz
Ya kızlar lekeleriniz için fondoten v.s kullanıyomusunuz.Sivilcelerim tamamen geçti ama rengim bi tuhaf oldu.Son çare kapatıcı kullanıcam.Eski hali daha güzeldi:İzler için kullnadığınız ve memnun kaldığınız kapatıcı varmı :?
canım pudra kapatmıyo mu lekelerini ? ben pudrayla doğal bi görüntü veriyorum çok kat kat gözükmesin diye. Ama özel bi günse pastelin kapatıcı stiğini kullanıyorum. Porselen gibi dümdüz ve renk bütünlüğü sağlıyo. Üstüne çok az pudra sürüyorum daha güzel oluyo :teytey:
Kızlar kabızlık sorununa çok kolay bi çözüm buldum :dance: Nazimsın demişti galiba yaz geliyo bol bol kayısı yiyin diye. Bende dün sabah acaba gerçekten etkisi varmıdır diye bi avuç kuru kayısı yedim. Akşam dersten hocadan izin alıp çıkmak zorunda kaldım kaydirigubbakcemile3 Eve zor yetiştim kaydirigubbakcemile3 Zorda kaldıkça deneyin bence :dance:
Ben keşke kullanmasaydım diyorum şuan.Başlamadan önce az sivilcem vardı.Tamam hepsi geçti artık hiçte çıkmıyor ama çok özlüyorum onceki halini.Rengim soldu leke doldu aman nebiliyim çok dertliyim sabaha kadar yazabilirim.Kimsenin moralini bozmakta istemiyorum.şuan aynaya bile bakmak istemiyorum.Mecbur kalmazsan kullanma derim ben arkadaşım.
:uhm: kızlar bana yardımcı olurdanız sevinirim
bugün kontrolüm vardı doktora gittim
daha önce bu topicte sordum siz bana ruancutan için erken demiştiniz ve önermemiştiniz sivilcelerim çok değil sağ yanağımda ve çenemde
ama doktora ruancutan istiyorum dediğimde tamam olabilir hatta daha çabuk geçer dedi
ama önümüz yaz güneşe çıkamazsın sakınclaı dedi :uhm: birde tahliller yapılması gerekmiş
ama ben vazgeçtim ve ruancutan kullanmayı kabul etmedim çünkü yan etkileri çokmuş ve önümüz yaz olmaz dedim
oda bana benzamyn ve imex verdi temmuz ağutosa kadar kullanıcam eğer geçemzse
eylülde ruancutana başlıycam CADIARZU
nazimsin26 sana harfiyen katılıyorum cnm..yüzüm o kadar hasar aldıki izler delikler fln..oof yani!!bu ilaçla keşke daha önce tanışsaymışım keşke...yesilgosluMELEK bide tuzlu su iyi geliyoır demişsin valla bnm cildimi mafediyor..bu yaz denizsiz geçirmeyi düşünüorum hattabnde güzenşten korkuyorum iz bırakır fln diye..bide kılzar yüz temizleme jeli fln kullanyormusunuz bn valla bi bu ialcı içiyorum bide güneş koruyucu başka bir şey kullanmıyorum kullansammı acaba,bni bilgilendirirseniz sevinirim..
askısı..cnm 5.ayındaymışsın bnde nerdeyse gircem 5.ayıma ama yüzümde hala sivilceler var devamlıdadediğim gibi sağ yanağım çok kötü ama sol yanağım sildi nerdeyse..bndede çok iz var ve gözenekelrim açık bundan çok rahatsız oluyorum bu ilaç charming in de dediği gibi gözeneklere flnda fayda edermiki yaa..yada bu gözenekler için napmalıyım??
bu arada askısı sonunda 'ooff yaa offf' yazmışsın nickimi niye koyduğumu daha iyi anlamışsındır bu sölze pek bir haşır neşirimde..
herşey çok güzel olacak kızlar bozmayın moralinizi haydi neşee saçalım xD sizleri seviorum....
Sağol canım .Senin kaç ayın kaldı daha bitmedimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?