:icecream::icecream: fanlarım beni heryerde bulur :roflol::roflol: şaka yapıorum
saol canım benim.. benimkide baya iyi oldu gibiya.. bakalım.. insallah tam bebek olucaz burdaki butun kızlar...:icecream:
Bende aynıydım kulanırken.Hiç olmadık yerde ağlamaya başlıyodum.2 ay oldu biteli sanki hala ilaç vucudümdaymış gibiyim.Ama geçicek düzeliyorum sankia.s.
ben başladığımın 5. günü başladı malesef, acaba ben kendimi ona mı odakladım diyorum :1no2: ilacı kullandığımı unutuyorum ama içimdeki şey geçmiyo, ya öyle bişey ki, akşama kadar işyerimdeyim, an oluyor eve gidip ağlamak istiyorum.dışarda bişey oluyo beni üzecek kendi kendime 'hadi eve git ağla, zaten hemen ağlarsın' diyorum tedavim çok şükür iyi gidiyor onla alakalı değil. durup duruken kaşlarımı çatıyorum, oysaki ben kaşımı çatmazdım.evde tv kumandasına bağırıyorum, fotoğraf makinemle kavga ediyorum,anlık bir tepki oluyor, sonra kendime şaşırıyorum benimle uzaktan yakından alakalı bir davranış değil. ailemden uzaktayım, birkaç haftaya yanlarına gidcem, umarım orda da böyle olmam, biraz toparlanırım, onlarında kalbini kırmadan :a015:
a.s. tşk ederim canım.. tek teselli o zaten, kusura bakmayın nazım kimseye geçmediği için sizinle paylaştım, annemede ağız kenarım yırtıldı dedim, oda geçer, bak şunun kızı bunun kızı da o ilacı kullanmış. suratları toprak gibi olmuştu ama şimdi kaymak gibiler şutarafagitti dedi. moral bulmak isteyenler, roaaccutane yazıp görsellerden arama yapsınlar sonucu süpper resimler var yerimseniben ben ara sıra bakıp kendimi daha ii hissediyorum..üsülme ama kuzum...cildin düzeliyor, sağlığımıza kavuşucaz, alemin en güzelleri biz olucaz!! sırnaşık şey
kızlar bişi söylicem sizlere süper moral olsun..
az evvel okuldan geldim (okulda da olay çıktı off çok fenaydı neyse)
ön sıramda oturan kız arkadaşın cildine hayran hayran bakıyordum...ama nasıl güzel bir cilt, beyaz tenli bir de, gözleri falan da yeşil kızın, a.s aşık mı oldum ne :roflol:
arkadaş ta dedi noldu diye sordu tabii :))
dedim maşşallahh ne kadar güzel cildin dedim, bende tik oldu artık ciltlere bakıyorum kusura bakma dedim, kız gülmeye başladı a.s
meğer Roaccutane kullanmış geçen yıl, benim yüzümü hatırlamıyosun galiba dedi, vallahi hatırlamıyorum dedim, herkes te bana şaşırdı, çok fenaymış yüzü geçen sene, bir anda kocaman sivilceler olmuş, 6 ay kullanmış Roaccutane...
inanamadım yani, fondoten falan da yokmuş şuanda, kızlar süper ötesiydi cildi, çok sevindim hem onun adına, hem bizim adımıza :1rolleyes:
bizler de çok gücel olucasss :1hug:
arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve aknetrent verdi doktor hazirandakullanmaya başlıcam kusma fln yapıyormuş ne kdr sürede oluyor acaba ağustoza kadar biraz hafiflermi acaba ve makyaj yapabiliyormuyuzzz?[/Q
hoşgeldin aramaza, aknetren te roaccutane il aynı etkide bizdensin anlicağın. yan etkiler kişiden kişiye değişiyor, kusmada öyle, olsa bile ağustosa kadar geçer tahminimce. 3. aydan sonra bildiğim kadarıyla çok sivilce olmuyor.
Ay canım çok sevindim kurtulduğuna :)
Demek bıraktıktan 4-5 ay sonrada tedavi devam ediyo bunada sevindim saanki bu lekeler hiç geçmicek gibi geliyo banaTabi bu arada kendimizi korumaya devam etmeliyiz
Kuruluk bende yanaklarımda hala var ama yağlanmaya başladı bile çoktan eskisi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?