Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ardıç katranlı sabun benim çocuklarda iyi geliyor. Kekik sabunu da iyi diyorlar ama denemedimki :uhm:

:icecream::icecream: fanlarım beni heryerde bulur :roflol::roflol: şaka yapıorum
saol canım benim.. benimkide baya iyi oldu gibiya.. bakalım.. insallah tam bebek olucaz burdaki butun kızlar...:icecream:

hanı nan gormedım dudaklarını lınk atsana aradım bulamadım benım 30lu sayfalar şeklınde :))

iki topişide ıdare edıyorum heee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

insallah bebeeem :dua eden böcuk: anaamm arıom simgeyi bulamadım neydım delikafadulden

sen fan yazmıssın ben fon dıe okuyooomm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 izindeyim yaffriiimm naniknanik

kızlar bu ilaç sizde sinirlilik yapıyormu veya ağlıyormusunuz, ben bu ilacın psikolojik olarak etkilediğine inanmayanlardandım, ama ben önce böyle değildim yaaa, mutlu olamıyorum, olsam bile anlık sonra bir buhran çöküyor, kızlar noolur bişiy söyleyin senağlama

Bende aynıydım kulanırken.Hiç olmadık yerde ağlamaya başlıyodum.2 ay oldu biteli sanki hala ilaç vucudümdaymış gibiyim.Ama geçicek düzeliyorum sankia.s.

Bende aynıydım kulanırken.Hiç olmadık yerde ağlamaya başlıyodum.2 ay oldu biteli sanki hala ilaç vucudümdaymış gibiyim.Ama geçicek düzeliyorum sankia.s.

ben başladığımın 5. günü başladı malesef, acaba ben kendimi ona mı odakladım diyorum :1no2: ilacı kullandığımı unutuyorum ama içimdeki şey geçmiyo, ya öyle bişey ki, akşama kadar işyerimdeyim, an oluyor eve gidip ağlamak istiyorum.dışarda bişey oluyo beni üzecek kendi kendime 'hadi eve git ağla, zaten hemen ağlarsın' diyorum tedavim çok şükür iyi gidiyor onla alakalı değil. durup duruken kaşlarımı çatıyorum, oysaki ben kaşımı çatmazdım.evde tv kumandasına bağırıyorum, fotoğraf makinemle kavga ediyorum,anlık bir tepki oluyor, sonra kendime şaşırıyorum benimle uzaktan yakından alakalı bir davranış değil. ailemden uzaktayım, birkaç haftaya yanlarına gidcem, umarım orda da böyle olmam, biraz toparlanırım, onlarında kalbini kırmadan :a015:

Son düzenleme:

üsülme ama kuzum...cildin düzeliyor, sağlığımıza kavuşucaz, alemin en güzelleri biz olucaz!! sırnaşık şey

kızlar bişi söylicem sizlere süper moral olsun..
az evvel okuldan geldim (okulda da olay çıktı off çok fenaydı neyse)
ön sıramda oturan kız arkadaşın cildine hayran hayran bakıyordum...ama nasıl güzel bir cilt, beyaz tenli bir de, gözleri falan da yeşil kızın, a.s aşık mı oldum ne :roflol:
arkadaş ta dedi noldu diye sordu tabii :))
dedim maşşallahh ne kadar güzel cildin dedim, bende tik oldu artık ciltlere bakıyorum kusura bakma dedim, kız gülmeye başladı a.s

meğer Roaccutane kullanmış geçen yıl, benim yüzümü hatırlamıyosun galiba dedi, vallahi hatırlamıyorum dedim, herkes te bana şaşırdı, çok fenaymış yüzü geçen sene, bir anda kocaman sivilceler olmuş, 6 ay kullanmış Roaccutane...

inanamadım yani, fondoten falan da yokmuş şuanda, kızlar süper ötesiydi cildi, çok sevindim hem onun adına, hem bizim adımıza :1rolleyes:

bizler de çok gücel olucasss :1hug:

nisan..ayy cnm bayıldım dediğine şimdi demekki o güzel ciltli kızda rouccutane kullanmış hee..aay süper ötesi inşallah bizede öyle bakcaklar ilerde..böyle canlı örnekler duydumu en çok seviniyorum..ooh 1 hafta daha bu moralle geçiririm kendimi

arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve aknetrent verdi doktor hazirandakullanmaya başlıcam kusma fln yapıyormuş ne kdr sürede oluyor acaba ağustoza kadar biraz hafiflermi acaba ve makyaj yapabiliyormuyuzzz?

a.s. tşk ederim canım.. tek teselli o zaten, kusura bakmayın nazım kimseye geçmediği için sizinle paylaştım, annemede ağız kenarım yırtıldı dedim, oda geçer, bak şunun kızı bunun kızı da o ilacı kullanmış. suratları toprak gibi olmuştu ama şimdi kaymak gibiler şutarafagitti dedi. moral bulmak isteyenler, roaaccutane yazıp görsellerden arama yapsınlar sonucu süpper resimler var yerimseniben ben ara sıra bakıp kendimi daha ii hissediyorum..
nisancım abartısız gördüğüm her bayanın cildine bende bakıyorum sırnaşık şey vasat durumda olanlara içimden sende roaaccutane kullansana diyorum, utanmasam kendine söylicem :1closedeyes: valla arkadaşınada çok sevindim, bizde öyle olcaz demii:hooray:

kızlar, benim gece nemlendiricim bitti, önerebileceğiniz bir marka varmı, nette araştırırken avene clean ac ye rastladım, roac. ted. kullanılan bir nemlendiriciymişCADIARZU kullannanınız var mı, yada avene markası hakkında fikri olan????

Sonunda 6 aylık tedavim bittii :teytey:
Daha dün başlamıştım sanki hala inanamıyorum bittiğine. Küçük bordo haplarımı çok özlicem senağlama Kızlar dikkat ettiyseniz soyulan yerler hep sivilcelerin üstü oluyo. Bu yüzden sivilceler tamamen geçtikten sonra soyulmada azalıyo. İlaca başladıgımda 2. ayın başında bi soyulma oldu bende. Özellikle sivilcelerin üstü. Zaten 15 güne kadar onlarda geçtiği için soyulma kalmadı bende.
İlacı kullandıgım dönemde her sorunuma bi çare buldum. Kemik ağrılarım dışında senağlama Normalde ufacık bi ağrıya dayanamayıp ilaçlara sarılırken 5 ay boyunda kemik ağrılarıma sabrettim. Kimi zaman ağrıdan doğrulamadığım bile oldu. Annem ağrıyan yerlerimi ova ova ancak düzeltti. Adım atmaya halimin kalmadıgı zamanlar oldu. 5 dk yürüyüp 5 dk dinlenerek ulaştım gitceem yerlere senağlama Bence ilacın en kötü yan etkisi de bu.
Tedavi boyunca makyaj yaptım. Yalnız öle gözeneklerimi kapatıcak kadar abartı değil. Hafif pudrayla kötü görünümünü birazda olsa gizledim yüzümün. Kuruluktan pudra süremediğim zamanlar için çok güzel bişi keşfettim. Yine bu forumda okumuştum kırmızı kantoron yağının lekelere sivilcelere iyi geldiğini. Ben lekelerim için denedim ama gece sürüp sabah uyandıgımda yüzümün pürüzsüz bi duruma geldiğini gördüm. Kokusu yüzünden sürmeye devam etmedim. Sadece yüzüm çok kurursa gece sürdüm sabaha yumuşacık bi ciltle uyandım. Bu ay bıyık bölgemi iple alırken tüylerle birlikte derim de kalktı senağlama Bunun içinde kantoron yağını kullandım.
Ben ilaca başlamadan önce de çok kuru bi cilde sahiptim. Yüzüm dışında heryerim kupkurudur. Bu yüzden çatlaklarım bile var bu yaşımda senağlama ağda yapardım çok kuru oldugum için tüylerimi almazdı. Mecburen epilatörle alırdım. Oda 3-4 gün sonra geri çıkardı tüylerim kırarak aldıgı için senağlama İlacı kullanırken doktor vücuttaki kuruluk için excipial lipo diye bi krem verdi. Krem inanılmaz iyi geldi. Elimdeki vücudumdaki yaralar geçti. Ve benim için en çok işe yarayan tarafı kremi sürdükten 1-2 saat sonra aldığım tüyler 3 hafta sonra yeni yeni çıkmaya başladı. Demekki tek sorunum kurulukmuş. Daha önceden keşfetseydim çatlaklarımı da önlemiş olucaktım senağlama
Kuruyan dudakların da çaresini buldum :dance: 2-5 aylar arası dönem dönem ağız kenarlarım yırtıldı. Gece bephanteni yoğurt gibi sürüp öyle yatıyodum. Sabah kabuklarını atmış olarak uyanıyodum. Yüzümü yıkadıktan sonra dudaklarım için ayırdıgım yumuşak bi havluyla kabuklarını temizliyodum. Sonra azcık bephanten. Gün boyu çok rahat ediliyo. En azından kabuklanmadığı için milletin dikkatli bakışlarından kurtuldum. -tatlicadiarzu-
Ayy birden yazarken kendimi kaybetmişim sanki günlüğüm gibi döktüm içimi ama o kadar yazmışkende silmek olmaz yollayım bari

Sonuç olarak ilacı kullandıgım için hiç pişman değilim. Yüzüm inanılmaz düzeldi. Nette yaptıgım araştırmalara göre ilaç bitiminden sonraki 6 ayda hızla iyileşmeye devam ediyo. 4-5 aya kadar yüzümde tek bi leke kalmıcana da eminim Şimdi umuyorum 2 haftaya kadar kuruluğum ve kızarıklığım gider çünkü çok önemli bi gün için geri sayım yapıyorum.

Bitiren arkadaşlar kızarıklık ve kuruluk ne zaman geçiyo bilgilendirebilirmisiniz

Ay canım çok sevindim kurtulduğuna :)
Demek bıraktıktan 4-5 ay sonrada tedavi devam ediyo bunada sevindim saanki bu lekeler hiç geçmicek gibi geliyo bana Tabi bu arada kendimizi korumaya devam etmeliyiz
Kuruluk bende yanaklarımda hala var ama yağlanmaya başladı bile çoktan eskisi gibi

lizim tebrik ederim çok sevindim bittiğine :1hug: darısı bize :Saruboceq:
bende lekelerin kendiğinden geçeceğine inanıyorum ama kimbilir ne zaman, lekeler için doktor bişey söyledimi peki, benimki bitttikten 2 ay sonra leke tedavisine başlarız dedi. ama kimsasal peeling veya lazer tarzı şeyler kesinlikle düşünmüyorum, yararından çok zararı olur diye düşünüyorum.

Ya lekeler için şimdi bieşelr kullanmak sakıncalı olur gibi geliyo bana havalar baya bi sıcak oldu.Ama fazla kalıp yüze oturmasıda iyi değilmiş biran önce kurtulmak lazım.Ne yapacağımı şaşırdım ben

lekeleri sordum doktora şuan hem yüzün çok hassas uygun olmaz hemde sıcaklar başladı tedavi edelim derken iyice lekelenir, ekim gibi başlarız o zamana kadar geçmezse dedi. Ama o kadar sabredicek halim kalmadı benim artık. ekimde kimyasal peeling veya lazer düşünüyorum. kimyasal peeling lazere göre daha zararlıymış büyük ihtimal maddi durumum da olursa lazer düşünüyorum bakalım. ama sanki kendiliğinden geçicekmiş gibi geliyo çünkü inanılmaz azaldı lekelerim.

evet canım hatta bulabilirsem nette bi resim vardı ekleyim onu buraya. Tedavinin bitiminde ve 4 ay sonraki resimleri vardı bı kızın.

lizim çok sevindim bittiğine daha dün gibiydi başladığın tarih...çok tebrik ediyorum senia.s. kuruluğun 1,5 aya kadar geçer canım. ayrıca bende önümüzdeki kış kimyasal peeling ya da türevi tedaviler düşünüyorum

tşkr edrm lotf en iyi destekçilerimden biri de sen oldun onun için de ayrı tşkr ederim. iyiki burası varmış yoksa zaman nasıl geçerdi bilmiyorum
Daha 1,5 ay kurumu gezicem senağlama dudaklarım geçseydi hiç değilse :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…