dün nemlendirici sormuştum sizee :dilcikar: kimseden ses çıkmamışş, avene clean hakkında bilgisi olan var mıı?????
bu arada bugün 3. ayın testleri için gittim :dance: zaman nasılda geçmiş, 2 ayım bitmiş bile 4 ay da biter a.s birde doktora cildim bu ay da kusmadı dedim yüzüme baktı mercekle baya güzel dedi sositososito bencede dedim. normalmi yüzümün kusmaması dedim genelde kusma olur hayret dedi fisfisfis benimde kafam karştı bu iyi mi kötümü anlamadım.benden başka cildi kusmayan varmıydı kızlar ??
nisan, iyi canım demek 1 ayın bitti :1hug: 2. ayda hemen bitecek ve diğer aylar ... bende bugün kan verdim ama ben perşembe günü alcam sonuçlarımı :1shok: hastane yoğunmuş neyseki çarşambaya kadar ilacım var, bende o yüzden hep erken gidiyorum. fondöteni sor bakalım, bende tedavim bitince daha önceki kullandıklarımı atcam yenilerini alcam kaydirigubbakcemile2 şimdi de kullanmıyorum zaten, korkuyorum neme lazımm. güzelse bizde alırız.:içelim:
Trigiliseridin 44 mü çıktıkafamçokkarıştı
Benimki niye 216 lara fırladı anlamadım yağda yemem fazla
Neyse senin adına sevindim kendi adımada üzüldümsenağlama
ARKADAŞLARIIIM!!nasılsınız bakiim??valla ben nasıl olduğumu anlayamıyorum oof yani oof..bir iyi bir kötüyüm ya dengesizmiyim nebu ilacı kullandıktan sonra böyle oldum demek istemiyorum ama oldu işte napimm..nedense bazen ağlamak gelior içimden bazen çok sevinçliyim oof yani anlayamıyorum kendimi neyse:
Lizim cim benim öyle büyük çukurlarım yok sdece yanak bölgemde gözeneklerim açık,doldurulduğunu bende duymuştum ama böyle bir şeye kalkışcağımı zannetmiyorum,hem zararlıdır felan..bilgilendirdiğin için teşekür ederim
arkadaşlar bende babe nin 50 faktörlük güneş koruyucusunu kullanıyorum tavsiye edebilirim sizlere... yüzüm içinde herhangi bir kapatıcı nemlendirici vs. kullanmıyorum..fondotenin felan zararlı olcağını düşünüyorum bnm cildim çok hassas çünkü..
bugün ne oldu bi bilseniz.yolda arkdaşlarımla giderken küçük bir kız gördük aay ne tatlısın felan seviyorduk.ne dedi bi bilseniz.yüzüme baktı ve'aa abimin de aynı böyle sivilceleri var''diye anlatmaya başlamazmı..aay deli oldum güleyim mi ağalıyım mı..oof dedim ya benim yüzüme bakan bir kişinin sivilcelerimden başka konuşacak birşeyi niye olmuyorrr!!küçücük kız bile yüzüme bakar bakmaz demekki böyle hissediyor..oof yerin dibine girdim tabi aa öylei feln diye sevidm konuyu kapattım ve içimden defol küçük cadı dedim
ne zman bitcek bu çile..ben nerdeyse 5.ayıma girdim ama yok müthiş bir düzelme yoook!!büyün hayallerim bu ilaca bağlı..eğer bundan da iyi bir sonuç alamazsam beni kaybettiniz demektir arkadaşlar..başından beri ümitle sarıldım bu ilaca.ama artık ümitsizliğe düşüyorum her geçen gün geçtikçe..YAA NİYE BENİ HER ŞEYİN KÖTÜSÜ BULUYOR!!sitem etmek istemiyorum ama öyle işte!!kimseyi bulmuyor geliyor beni buluyor işin kötüsü..bende mi var bi yamukluk anlamadım ki yaa..
küçüken ne çok hayal kurardım büyüyüp çok güzel bir genç kız olucam diye..hatta yüzü sivilce olanları gürünce ben böyle olmıcamki derdim..hele bir gün bir kız görmüştüm onunda böyle bayaa açık güzenkeleri felan vardı ama o aşırı makyaj yaptığı için geri tepti felan derdim..ama onu gürüncede bn böle olmıcam demiştimyaa acaba diyorum böyle dediğim için mi allah bana ceza verdi çook komik biliyoruma ma başka bişey aklıma gelmiyor..bazılarıda var herkese bir kulp takar ama hiçbişey olmaz onlara kök taşı gibi sağlamdırlar hepsi..ben bi kötü laf etsem geri teper hemen..oof çok yazdım neyse yeter bu kadar..başınızı ağrıttım.. içimi döktüm rahatladım ama bu psikoloji ile yaşıorum arkadaşlarım..her an pes edebilirim..
sizlerde olmasanız asla zaman geçmez..sizi diğer arkadaşlarımdan bile kendime daha çok yakın hissediyorum..çünkü onlarla asla bu konuda konuşmam konuşamam beni anlayamazlar anlayamıyorlarda zaten..siz benim kader arkadaşlarımsınız.sizleri çok seviyorum iyiki varsınız...
bayanlar daha önce soruldumu bilmiyorum.. bu ilacı kullanırken baska ilaçlar kullanılabilirmi.. örnegin dogum kontrol için kullanılan ertesi gün hapı gibi...??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?