Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Lizim tbrik ederim cnm ne güzelsin iyileştin..geçmiş olsun cnm..darısı bizim başımıza.bnm daha 3 ayım var :) ama olsn böyle iyileşenleri görünce daha bir gayretle içiyorum hergün ilacımı.camın birşey sorcam senşn şimdi byağı düzeldi yani hiç sivilcen kalmadı leke dediğinde nasıl yani kırmızılık mı var?foto.varsa eklermisn cnm :S rouccutanenin sitede eklenen resimler gibi kötü durumdamıydı?snn deliklerin varmı onlarda geçermi??aay neyse sıkboğaz ettim seni ama ne yapayım merak ediyrum....bir an önce bnmde tedavim bitsin istiyorum :) tekrar geçmiş olsn cnm..

nisan , offyaaoff tşk edrm alkisalkisalkis
yüzüm roaccutane ın sitesindekiler kadar kötü değildi ama iyi de sayılmazdı. derinden büyük büyük sivilcelerim yoktu. genelde yüzeye çıkan küçük küçük pütürcükler. yani öyle aynanın karşısına geçip patlatmak için uğraştıgım kocaman sivilceler değildi. en çok lekelerim için başladım zaten. derinin altında kırmızı kırmızı yer yer kahverengi :) lekelerim vardı. baya da çoktu kapatamıyodum bile senağlama yeni sivilceler çıktıkça önüne geçemedim gitgide daha da çoğaldı. senağlama doğru bi kararla roaccutane a başladım bende :1closedeyes:delik yok çok şükür lekelerim de inanılmaz hafifledi. yalnız hala var tamamen geçmedi. Yüzümde kırmızı turp gibiyim kötükedihüso. neyse bi ay sonra daha kesin konuşurum
4-5 yıl önce roaccutane kullanan bi arkadşım var. onun da kocaman kocaman sivilceleri varmış. yüzünde çok derin çukurlar var. sakallarını kesmez hiç ama yinede belli yani çok derin. güzellik uzmanı bi tanıdığımıza sormuştuk tedavisi var mı diye. lazerle olmaz dolgu yapılması gerekir onlara dedi. anlatmıştı bi yöntem şimdi yalan yanlış anlatmıyım tam anlamadım. iğneyle dolgumu yapılıyomuş ne öyle bişiler sölemiştii

Benimde kızdığım tarafı bu işte çukurlar.Yüzümde hiç yoktu .Aslıda aşırı sivilcemde yoktu.Çukurlar oluştuğu için pişman oldum biraz kullandığıma Herşeyin çaresi var lekenin ,yüzün solgunlaşmasının falan hepsi geçiyoda çukurlar malesef.Benim buna canım çok sıkkın

dün nemlendirici sormuştum sizee :dilcikar: kimseden ses çıkmamışş, avene clean hakkında bilgisi olan var mıı?????
bu arada bugün 3. ayın testleri için gittim :dance: zaman nasılda geçmiş, 2 ayım bitmiş bile 4 ay da biter a.s birde doktora cildim bu ay da kusmadı dedim yüzüme baktı mercekle baya güzel dedi sositososito bencede dedim. normalmi yüzümün kusmaması dedim genelde kusma olur hayret dedi fisfisfis benimde kafam karştı bu iyi mi kötümü anlamadım.benden başka cildi kusmayan varmıydı kızlar ??

canım Avene iyidir genel olarak ama ben kullanmadım. Vivatinell Acnecinamide Niacinamide AHA complex kullanıyorum geceleri memnunum ben, ama bazen Bepanthen de sürüyorum krem, o da güsel =) a.s
canım bende de pek kusma olmadı...
az evvel kan verdim, birazdan sonucu almaya gidicem, 1 ayım bitti

benim cildim şuanda normal görünüyor, doktor da öle dedi. çıkan sivilceler tam geçerken, başka da çıkıyor ama onlar da hemen geçiyor sonra başka yerde küçük çıkıyor falan öyle bir döngü içindeim...
yani sivilcelerde artış veya azalma olmadı, kısır döngüde gibiyim...:roflol:

doktora fondoten sordum, önümüzde hep düğün dernekler, parti davet vs var...

Heliocare'in bi ürününü önerdi, şimdi çıkınca soucam bakalım, size de haber veririm a.s.

arkadaşlar hepinize kolay gelsin her şeyden önce sabırlı olun ve moralinizi bozmayın..ilaç bitince bebek gibi bir yüzünüz olacak...ilacı yaz aylarında kullanmanız iyi olmaz ama seba med in %50 koruma faktörlü yüz kremi var onu kullanabilirsiniz dışarı çıkmadan önce...
nemlendirici sormuş bir arkadaşınız biothermin nemlendiricisini tavsiye ederim pul pul olacak çünkü yüzünüz...
ve biothermin yine su bazlı fondoteni var kuru ciltler için.şimdi kapatıcılığı çok olmayan bir ürün almanızı tavsiye ediyorum zaten bir kaç aya bebek gibi olacaksınız...
kolay gelsinnn....

nisan, iyi canım demek 1 ayın bitti :1hug: 2. ayda hemen bitecek ve diğer aylar ... bende bugün kan verdim ama ben perşembe günü alcam sonuçlarımı :1shok: hastane yoğunmuş neyseki çarşambaya kadar ilacım var, bende o yüzden hep erken gidiyorum. fondöteni sor bakalım, bende tedavim bitince daha önceki kullandıklarımı atcam yenilerini alcam kaydirigubbakcemile2 şimdi de kullanmıyorum zaten, korkuyorum neme lazımm. güzelse bizde alırız.:içelim:

canlarım, Kolesterolüm 100, triglseridim de 44 çıktı :lepi:

fondotene baktım, ama kız numune vermedi
bir gün gel uygulayalım öyle denersin dedi...bakalım, denemeyi düşünüyorum. 50 TL miş...
acaba napsam kararsız kaldım, çok para harcadım son zamanlarda yaaaa :a015:

ama kapatıcı olmadan da davetlere gidemem, iyi bişey olsun istiyorum...:sm_confused:

Hep her gun sürekli takip ediyorum sizi azcık yazma gereği duydummm
Benim son 10 günüm kaldı 6.ayı tamamlıyorum. Bu arada Lizim arkadaşım hakkaten geçmş olsun allah tekrarlatmasın bidaha..Neler çektik ya.
ilk 3 ayımı hatırlamak istemiyorum otobüse binmeye utanırdım çok artışlarım olmuştu sonra hiç çıkmamaya başladı 1 leğen çekirdek yemiştim 5.ayda bi tanecik bile çıkmadı sivilcem çok güzel bişey istediğini yiyosun. Doktorcum bidaha hap wermicem son kez bu ay dedi iyisin dedi ama ben kendimi iyi gördümü söleyemem. domates kepçap kıpkırmızı yüzüm ve çıkan sivilcelern yerndeki izler varolmakta. Doktorcum hapı bıraktıktan 1 2 ay sonra leke açıcı krem werdi gerek duyarsan kullanırsın dedi ama yüzün dinlensin çok yoruldu dedi.
onun dışında kullandıklarımı sölim Nemlendirici avene clean kullandım sonra bepanten krem aldım inanın bepanten krem daha iyi ve UCUZ :) dudaklarıma bepanten merhem kullandım. ama şu anda dudaklarım mafolmuş durumdalar ağzımı açamıorm kurumuş çöller gibiyim allamm yaarabbem. Güneş koruyucu babe 50 faktörlük kullanıorm ama istanbulun yakıcı güneşine banamısın demiyo geçenlerde güneş altında kaldm dudamın üstü alnım yandılar hep neseki bepanten saolsun varolsun diyoruz.
ama şükür bitiyo tek derdim tamam sivlce çıkmıyo ama şu yüzüm böle kalmasın allam lütfen
Bide not düşüvereyim. Ben bu ilacı arkaşımın zoruyla kullandım kendi kullandı çünkü bide 2 ablası kullandı bu ilacı şimdi görseniz ayna gibi pırıl pırıl kendinizi görürsünz maşallah diyorm
Sabır sabır diyerekten noktalıorum

Trigiliseridin 44 mü çıktıkafamçokkarıştı
Benimki niye 216 lara fırladı anlamadım yağda yemem fazla
Neyse senin adına sevindim kendi adımada üzüldümsenağlama

Canlarım cancağızlarım nabarsınız bakem sengözlerimebaksanab beni sorcek olursanız çok süperim kahretmesin laelaelaelaelae İnsanın cildi gerçekten çok önemli benim 5 günüm kaldı 1.ayım bitecek ilk haftayı hatırlamak dahi istemiyorum :1closedeyes: Neyse efendime söyleyeyim canım cancağızlarım şuanda çok çok iyiyim bende cildim de Umarım bir daha kusma yaşamam :1shok: Ölürüm o vakit :jeyyar: Şimdilik selma ediyor ve mesajıma son veriyorum.Sabır diliyorum bu yola baş koyan arkadaşlara öpüldünüz kızlar :jeyyar::jeyyar:

salve aynısefa kremi netten bak bi istersen ve yine salne anti akne kkürtlü sabunla tıkayıp sabah akşam sürüyorsun izlerin olduğu yere daha yoğun ben etkisini gördüm

ARKADAŞLARIIIM!!nasılsınız bakiim??valla ben nasıl olduğumu anlayamıyorum oof yani oof..bir iyi bir kötüyüm ya dengesizmiyim ne bu ilacı kullandıktan sonra böyle oldum demek istemiyorum ama oldu işte napimm..nedense bazen ağlamak gelior içimden bazen çok sevinçliyim oof yani anlayamıyorum kendimi neyse:
Lizim cim benim öyle büyük çukurlarım yok sdece yanak bölgemde gözeneklerim açık,doldurulduğunu bende duymuştum ama böyle bir şeye kalkışcağımı zannetmiyorum,hem zararlıdır felan..bilgilendirdiğin için teşekür ederim
arkadaşlar bende babe nin 50 faktörlük güneş koruyucusunu kullanıyorum tavsiye edebilirim sizlere... yüzüm içinde herhangi bir kapatıcı nemlendirici vs. kullanmıyorum..fondotenin felan zararlı olcağını düşünüyorum bnm cildim çok hassas çünkü..
bugün ne oldu bi bilseniz.yolda arkdaşlarımla giderken küçük bir kız gördük aay ne tatlısın felan seviyorduk.ne dedi bi bilseniz.yüzüme baktı ve'aa abimin de aynı böyle sivilceleri var''diye anlatmaya başlamazmı..aay deli oldum güleyim mi ağalıyım mı..oof dedim ya benim yüzüme bakan bir kişinin sivilcelerimden başka konuşacak birşeyi niye olmuyorrr!! küçücük kız bile yüzüme bakar bakmaz demekki böyle hissediyor..oof yerin dibine girdim tabi aa öylei feln diye sevidm konuyu kapattım ve içimden defol küçük cadı dedim
ne zman bitcek bu çile..ben nerdeyse 5.ayıma girdim ama yok müthiş bir düzelme yoook!!büyün hayallerim bu ilaca bağlı..eğer bundan da iyi bir sonuç alamazsam beni kaybettiniz demektir arkadaşlar..başından beri ümitle sarıldım bu ilaca.ama artık ümitsizliğe düşüyorum her geçen gün geçtikçe..YAA NıYE BENı HER ŞEYıN KÖTÜSÜ BULUYOR!!sitem etmek istemiyorum ama öyle işte!!kimseyi bulmuyor geliyor beni buluyor işin kötüsü..bende mi var bi yamukluk anlamadım ki yaa..
küçüken ne çok hayal kurardım büyüyüp çok güzel bir genç kız olucam diye..hatta yüzü sivilce olanları gürünce ben böyle olmıcamki derdim..hele bir gün bir kız görmüştüm onunda böyle bayaa açık güzenkeleri felan vardı ama o aşırı makyaj yaptığı için geri tepti felan derdim..ama onu gürüncede bn böle olmıcam demiştim yaa acaba diyorum böyle dediğim için mi allah bana ceza verdi çook komik biliyoruma ma başka bişey aklıma gelmiyor..bazılarıda var herkese bir kulp takar ama hiçbişey olmaz onlara kök taşı gibi sağlamdırlar hepsi..ben bi kötü laf etsem geri teper hemen..oof çok yazdım neyse yeter bu kadar..başınızı ağrıttım.. içimi döktüm rahatladım ama bu psikoloji ile yaşıorum arkadaşlarım..her an pes edebilirim..
sizlerde olmasanız asla zaman geçmez..sizi diğer arkadaşlarımdan bile kendime daha çok yakın hissediyorum..çünkü onlarla asla bu konuda konuşmam konuşamam beni anlayamazlar anlayamıyorlarda zaten..siz benim kader arkadaşlarımsınız.sizleri çok seviyorum iyiki varsınız...

canım benim ama böyle düşünme...:1hug::1hug::1hug:

tedavin biraz uzun sürecek belli ki ama geçecek sonunda, geçmemesi gibi bir ihtimal yok!!!

her tedavide moral ilk sıralardadır canım, lütfen kendini üzme...:1hug:

oofyaoff naptın canım ya yok artık ne cezası ıyıce bunalıma sarmıssın relax lütfen :)
hepimiz yasıyoruz aynı seyi hepimiz lanetlimiyiz simdi yani kaydirigubbakcemile3
gecende bizim mahalleden kücük bir kız bana abla su yüzündeki benekler olmasa güzel olursun aslında dedi delikafadulden cok dengesız oluyo canım su ufaklıklar :mymeka:

bayanlar daha önce soruldumu bilmiyorum.. bu ilacı kullanırken baska ilaçlar kullanılabilirmi.. örnegin dogum kontrol için kullanılan ertesi gün hapı gibi...??

nisan,gorkem moraller için saolun canlarım yaa aslında o kadar abartmıyorum bazen ama işte bazende geliyorlar çok umutsuz oluyorum,ağlamak geliyor içimden..ya eskiden çok güzel bir yüzüm vardı ya herkes beni çok beğenirdi şimdi ise devamlı yüzüme ne olduğunu soruyorlar iğrendiklerini hissedebiliyorum bunlar geldikçe aklıma işte niye böyle oldğunu düşünüyorum..siz destekçilerim varken ben her zmaan iyiyim

bayanlar daha önce soruldumu bilmiyorum.. bu ilacı kullanırken baska ilaçlar kullanılabilirmi.. örnegin dogum kontrol için kullanılan ertesi gün hapı gibi...??

bu ilaçla birlikte doğum kontrol hapları kullananlar var ama ertesi gün hapı hakkında bilgim yok :uhm:

offyaaoff aslında sen de biliosun sabretmen gerektiğini içindeki pozitif seni dışarıya çıkar :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…