Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
korktum valla o dudaklar ne öle bende cok sey denedım bu ılacıda denesemmı acaba dıodumkı tövde ettım allah kolaylık versın valla cok gecmıs olsun arkdasım
benim dudaklarımdan mı??:uhm:

sey eger benim fotoyu gördüysen hemen söyleleyim insan alışıyo.. ben daha 2.ayımın ilk haftasındayım hemenceceik alıştım.. agız kenarlarım falan yırtıldı vakti zamanında.. gülemedim yemek yiiyemez hale geldim ama geciyo.. eger agır aknen varsa bence dene derim.. yüzümün su halini gördükten sonra keşke 8 sene bklemeseydimde hemen kullansaydım diyorum daha 2. ayımdayım düşün..

Son düzenleme:
o resımdekıler senınse evet acımıyomu canım yaa cok gecmıs olsun ıns duzelır ben vazgecdım kullanmıycam valla

o resımdekıler senınse evet acımıyomu canım yaa cok gecmıs olsun ıns duzelır ben vazgecdım kullanmıycam valla

eger yazılanları okursan hakikaten fikir degiştirirsin.. senin durumun ne anlat istersen.. bak ben orta okul liseden beri ortalama yani 23 yasındayım 8 senedeir bu sıkıntıyı cekiyorum.. benimkiler cok dısada vurmuyo hani.. içerde acıyan ve dısarı vurmayan şişlik seklinde ve ben agrısından onları cıkartıp yara yapar haldeydim.. sırf acımaın diye.. düşünebiliomusun ne buyuk sıkıntı.. bide o yaralarla gecen süre.. bir bayan için cok zor..

bi dünya tedavi.. ama yok kullandıgım süre boyunca gecio sonra yine pırtlıyo...

bunu kullandıgımdan beri bazen cok mutlu bazen cok kötü günler gecidim ama insanın kendisinde bitiyor olay... eger sen psikolojini saglam tutarsan hiç bişey olmaz. dudaklar kuruyor evet ama caresi msürekli kremlemek.. vücudun kurruyor caresi kremlenmek.. sacların hiç yaglanmıyor bu iyi tarfı.. bazılarında burun kanaması olmus bende bir kere sızıntı seklinde minnacık oldu.. caresi burun içine yine bepanten vari kermler sürmek.. kabız olabiliosun ama caresi caylar ve beslenmeye dikkat etmek.. yani.... daha ne anlatim.. sonuc ise bebek gibi bir cilt..... yeterki kendini buna hazırla.. ben bırakmak için cok agladım korkudan ama gecti.. alışıyor insan.. sorunun agırsa bence doktorunla konus ve dene.. cunku bu akneyle yasanmaz...

Son düzenleme:
ya valla nasıl anlatılırkı fakulte hastanesınde tedavı oluyodum bende kremlerı kullanıorum felan bellı bı zman yok sonra tekrar cıkıyolar .bebek gıbı suratım vardı kırışdım yemın edıorm kremlerden. 20 tane suan elımde kremım var eczanelere hazırlattım özel bıtkıseller hariç sabunlar jeller neler neler ayaklı eczane gıbı oldum. benım alnımda cok var bu lanetler cok rahatsız edıcı deıl ama pürüzlü olmasından hoslanmıyorm. bide benım devamlı burnum kenarları elmacık kelımın ustu felan gunesde devamlı kızarık onlar kabarıyo sıvlce gıbı duruyo.ne yabdıysam gecıremedım beneklı gıbıyım valla.bayadır doktorumada gıtmedım sıkıldım artık .bıkere daha gıtsem bu ılacı verceınden emınım cunku herseı denedık.ama gıtmıycem vazgecdım korktum yagmurdan kacarken dolu olmasın aman aman allah kolaylık versın dıorum

canım benim anlamazmıyım sıkıntını... ben diyorum ya 8 sene o doktor bu doktor...

bak ben sana bu ilaca nasıl basladıgımı anlatayım.. bu ilacı kullanmadan baya önce sigarayı bıraktım.. beslenmeme dikkat etmeye basladım.. yag yok asitli içecekler yok.. artık ögrenci halimle ne yapabilirsem.. sonra son bir sans gittim doktora.. ben söylemeden kendisi önerdi bu ilacı.. ama sen doktoruna danısabilirsin düşük dozda başlayabilirmiyim diye.. o zaten kan tahliline göre seni yönlendirir..

ayrıca yüzüme uzun süredir tek bir kozmetik krem sabun vs. degdirmiyorum... sebamed sabunum var.. sabah aksam bikere onu kullanıyorum.. ilacı kullanmaya baslayalıda sadece hametan krem veya merhem sürüyorum suratıma... sana yemin ederim gören inanamıyor.. daha 2. ayım bak.. bazı arkadaslarınki daha agır sıkıntılı oldugu için 6. ayda belkide 1 senede geciyor.. ama benim ki okadar agır olmadıgından yani onlara göre daha cabuk iyileşme gösteriyo belkide bilemiyorum..

bence hiç bir krem sabun jel vs kullanma.. sadece sebamed gibi bu işin üstadı markalardan bir tane temizleme jeli yada sabunu birde güneş kremi senin işini fazlasıyla görür.. bak yüzüne onca karısım bitki yagları kozmetik kremler vs sakın sürme.. ben eskiden neler neler yaptım.. aklıma tüküreyim diyorum.. ben roaccutane degil zoretanin kullanıyorum.. roaccutane'nın muadili... kullanmaya baslayınca cildim soyulmaya başladı ve inan alttan gelen cilt okadar yumusak ve canlı oluyorki.. ve kac kez soyuldu.. iyide oldu.. tüm ölü deriyi attım.. hemde kulaklarıma varana kadar =)..

ya doktorunu degiştir.. yada doktoruna artık bu durumdan sıkıldıgını kesin cözüm aradıgını mümk
ünse düşük dozda da olsa bu ilacı kullanmak istedigini söyle.. belki yüksek dıozda gerekebilir durumunu bilmiyorum.. .. cogu kişi 30la 20yle baslarken ben 40la basladım 40mg la devam ediyorum mesela... neyse uzun lafın kısası bence bu sıkıntılara hiç gerek yok.. bu ilacı kullanırken cekecegin sıkıntı sadece ilacı kullanma süresi kadar.. sonra ferahlık.. ilaca alışırken vcğt acayip tepkiler verebiliyor bunlarada hazırlıklı olmalısın mesela...ayyy cok yazmısım

Yok ya bı bukadar daha yazsan gene okurum =) haklısın tavsıyelerını dıkkate alıcam kesınlıkle. Ben ne sıgara kullandım ne alkol agzıma surmedım hıcbırnı daha.kola cıps baharat cekırdek yemıyorum ıcmıyorum gayet gusel beslenıyorm. makkyaj aslaa yapmıyorum bakımlıyım temızımdır. ama neden sıvılceyle savasıyorum anlam veremıyorum bırturlu bıktım artık gercekden. bıde kızarıklıkla kabarıklıgada care bulamadım yumurta cok yımemden dolayı alerjı yapıp yuzume vuruyo olabılırmı ?

vala bende genelde yumurta yemeye dikkat ediyorum.. demir almak için.. yumurtadanda olabilir baska bişeydende.. doktoruna git allerji testi iste.. durumunu anlat şüpheleniyorum de.. bide bak bişey söylim bu ilac vücuttaki sivilceyede neden bütün yag sebumunu aritiyor.. sen yine önce bir alerji testini yaptır.. belki ondan kaynaklanıyor olabilirdoktoruna sıkıntını iyice anlat..tüm tahlillerini yaptır... sonra eger aksi bir durum yoksa yine sivilceler için care olarak bunu sorarsın..

Şeniz

mrb kızlarr. ben başladığımdan beri resimlerimi çekiyorum, bugün resimlerimi karşılaştırdım başladığım günkü ve bugünkünü ama sivilce çıkmamasına rağmen resimler aynı, nedeni lekeler benneyaptımki buraya eklicektim size moral olsun diye ama görüntüde bariz sivilceler dışında bir değişiklik yok, lekelerde sivilce gibi, değişikliği yüzüme dokunduğum zaman ben farkediyorum, sivilce çıkmadığı için aynaya baktığım zaman yine daha temiz ama resimler aynııı. napcaz biz bu lekeleri

merhaba canlarııııımmmmmm
benim 1 ayım bitti biliyorsunuz, aynı 30 mg ile devam ediyorum, doktor 4-6 ay devam edicez dedi...

cildim bu aydan sora kusmaya başlar mı sizce ?
2 gündür minik minik sivilceler türedi de...büyük değil ama küçükler...Çok üzgünüm çoook

neyse ya, iltihapı atsın cildim tamamen, yeniden sivilcelenmeyelim başka bişi istemiyorum.

Nisancım benimde 2.ayımın ilk haftası doldu galiba hapları saymadım tam.. ama daha kusma yasamadım. bugün igne bası kadar minik bitane sivilce cıktı.. baskada yok.. ama yüzüm cok yanıyor.. soyulmuyor zar gibi ama galiba cok ince görünmicek sekilde soyuluyor gibi geliyor bana.. bide asırı hassaslastı.. yastıga yan yatamıyorum.. hımmm bide bu form cayı yok care olmuyor ya.. tık yok hala bende...=) 2 günde bi kere tuvalatemi gidilir yahu =)

canım 2 günde 1 de iyi kaydirigubbakcemile3
ben geçenlerde 6 gün gidememiştim offf felakettii :1no2: kaydirigubbakcemile2

bak şindi bugün de yeni 2 tane sivilcem var, içten derin, ağrı var biras senağlama

yahu tam da düğün dernek zamanı kardeşim yaa...:a015:

ayy kıyamam ya.. 6 gün mükaydirigubbakcemile3 canım benim..
sakın oynama sivilcelerle olurmu.. bendede oldu ilk ay regl zamanı ben elledikce agrıdı... bu arada benim yüzüm yine soyuluyor hemde kabuk kabuk:sm_cool:

ayy kıyamam ya.. 6 gün mükaydirigubbakcemile3 canım benim..
sakın oynama sivilcelerle olurmu.. bendede oldu ilk ay regl zamanı ben elledikce agrıdı... bu arada benim yüzüm yine soyuluyor hemde kabuk kabuk:sm_cool:

yoğ ben oynamam zati de, kaşınıyo da gıcık şeyler yaa...

oh soyulsun canım, taze cilt olsun kaymak gibin kaydirigubbakcemile5

kızlar dün kan sonuçlarımı almaya gittim. doktor ilk başta leke için tedaviye başlamanın sakıncalı olucanı söylemişti. bu gittiğimde yine aynı şeyleri tekrarladı. 3 ay dinlensin cildin sonra renk açıcı kremlerle devam edicez dedi. reçeteye ilaç yazıyodu. şimdiden mi yazıyosunuz 3 ay sonramı kullanıcam bu kremi dedim. hayır bunu hemen kullanmaya başlıcaksın 3 ay kullanıp tekrar geliceksin o zaman vericem renk açıcı kremi, bu verdiğim soyucu krem haftada 3 kere kullanıcaksın dedi.
ben anlamadım soyucu krem zaten lekeler için değilmi. yüzün dinlensin diyip bu kremi vermesi biraz tuhafıma gitti. çok kafam karıştı :uhm:

bu arada nisancım sana da teşekkür etmek istiyorum form çayını senden öğrenipte aldım çok işe yaradı

yok tatlım, soyucu kremle renk açıcılar fraklı kremler. ama leke giderici etkisi de vardır tabii. sen doktorun dediğini yap :)) kaydirigubbakcemile2

form çayının işe yaramasına sevindim canımm :)) kaydirigubbakcemile5

lizim neymiş doktorun sana yazdığı kremin adı, benim 2 ayım bitti ama benim yüzüm hiç soyulmuyor keşke soyulsaydı, ağız çevrem pullanıyo tek.keşke şimdidem krem kullanabilsek,sivilce sorunumu çözmeden lekelere taktım ben fisfisfis

benimde öyle aman aman soyulmamıştı yüzüm. bu krem bile soyamaz kanımca :)
kremin adı izotrexin. isotrexin kullanmıştım ama bunu ilk defa duydum daha almadım.
nisancım haklısın canım doktor diyosa doğrudur alıyım bari bugün :)

LıZıM soyucu kremleri mutlaka kullan.. lekelerdede hafifleme olur mutlaka.... ben tretin kullanmıstım ama sadece acı verdi bana hiç faydasını grmemiştim.. inşallah seninki işe yarar... bu arada renk acıcı krem ne ben bilmiyorum onu... ciltteki koyuluklarımı düzeliyo acaba.. yani güneş lekesi gibi falan... bendede aksine yanagımda hafif bir renk açıklıgı var. allık sürünce belli oluyor o kısım.. neyse kafanızı karıstırmim..Şeniz

tretin iyi gelmedimi bende o iyi zannediyodum tedavi bitince onu kullacaktım :çok üzgünüm: çok fazla alternatifmiz yok galiba leke tedavisinde, yarın doktora gidcem bir sorayım bakayım.
bu arada kızlar, elma sirkesinin lekelere iyi geldiğini duymuştum, yarı yarıya sulandırıp pamukla siliniyomuş, ben buz küpleri yapıcam, buzda ciltteki kanı harekete geçiriyor ve cildi yeniliyor,bunu yapmayı düşünüyorum, zannedersem cildide kurutmaz. fikri olan var mı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…