Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
İlaç dışında ibrahim saraçoğlu nun önerdiği lavanta kürünü uygulamanızı öneriyorum. Benim cildime çok faydası oldu. Lavantayı dediği gibi hazırlayıp suyunu da içtim. Yüzüme de sürdüm. Dediğiniz ilaç sinirleri oldukça tahrip ediyor. İntihara eğilimi artırıyormuş. Ama kullanılacaksa da dikkat edin kendişnize kulanın tabi.

kankalarım nerdesiniz yaa, ses soluk kesilmiş gelin bakalım buraya klava:
ben bugün 3. ayımın ilaçlarımı aldım kaydirigubbakcemile2 doktor yine 40 yazmak istedi bende bian önce kurtulmak için 50 istedim doktorda test sonuçlarım iyi çıktı diye 50 yazdı :sm_cool: ama sıcaklara dikkat et daha çok kurursun dedi. birde ağız kenarımın hep yırtık olduğunu söyledim fito krem yazdı. iyi gelirse söylerim size şakkıdı 50 mg umarım olumsuz etkilemez beni :1ninca:

canım tretin coguna iyi gelio aslında ama ben dogru kullanamamıs olabilirim.. tedavi sonrası bende soyucu yazdırcam. belki tretin yazar bilemiyorum.. yine denerim belki
fito yara kremimi acaba.. ne yazıyo üstünde.. benimde dudaklarım yapış yapış oluyor ıslanınca.. kuruyuncada yiyiyorum.. daha kötü olacak.. sen bi kac gün kullanda haber ver... bu arada finaller basladı canım benim.. ondan durgun burası =)

bende dün beşinci ay ilaçlarımı aldım ısrarlarım sonucunda 50 mg a çıkarttım hihoyyyt
her ay sonunda beneklerimin resmini çekiyorum tedavi bitince burda ilginize sunacağım canlarım :içelim:

fito krem- antiseptik skatrizan
Epitelin yenilenmesini gerektiren deri dokusu rahatsızlıklarının topikal tedavisinde kullanılır. Fito Krem bu özelliği nedeniyle özellikle; - Ulsero distrofik değişimlerde; (varikoz ülserleri, radyodermatit, uzun süre yatağa bağlı kalanlarda görü en yaralar; fistüller; decubitus yaraları, çatlaklar) - Ekzema ve psoriatik belirtilerde, (Eritrodermik oıguıar, dermatoz, allerjik kaşıntılar) - Her derecedeki yanık; kapanmayan yaralar; mesleki entoksikasyonun yol açtığı cild rahatsızlıkları; soğuk nedenıy e oluşan çatlaklar; - Cilt dokusunun yenilenmesi işleminin değişik nedenlere bağlı olarak yavaşladığı yada değiştiği olgularda (yaşlılık, çeşitli kozmetiklerin oluşturduğu lezyonlar) endikedir.

bakalım birkaç gün kullanayım söylerim dudağıma sürdüm, viks gibi yanıcı bişey. bakalım yarama iyi gelcek mi.
görkemcim seninde hayırlı olsun, bitsinde kurtulalım garii :içelim:

görkem son durumun nedir 4 koca ay bitmiş alkisalkisalkis

eskisine göre çok çok iyi ama daha çok var
ilk 2 ay sokağa çıkamıyodum son 2 ay hafifledi gibi delikafadulden

merhabalarrrrr :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:
bnde 5.ayımdayım hatta yarn yeni kontrol için doktora gidicem 5 te bitiyo yani ama bnm dokorum 5 ay 15 gün kullnıcz dedi son 15 günde işte en yüksek dozu verrim dedi, ama bana 15 gün daha yetmez hadi aktif sivilcem yok o neyse ama izlernde hafften yok olması için 1 ayda kulnnmam gerkmezmi tmm kesn çözm değil izlern hepsi için ama ynede bnce uzatlınca1 ay fazladan, dahada azalır, bide bna sende işe yaramamş dedi ilaç zatn bi beni bulur böyle şeyler yanıt vermememiş yani ilaç ama ynede çevremdekiler bişy kalmadı falan diyolar tabi bn tatmin olmuyorum bn bu ilacı yüzüme bişy sürmemek için kulnnmk istedim ama hala pudra sürüyorum benneyaptımki nemlendirici olarkta bazen bephanten baznde dove un kremini kulnnıyorumbenneyaptımki offf:çok üzgünüm:

Bn yarın doktoruma gıdıyorum!! 5.aya gırıyorum :d Çok mutluyum ne Çabuk bıttı yaa.bılıyormusunuz artık bende fark etmeye baŞladım yÜzÜm gerÇekten temızlenıyor..arkadaŞlarım yÜzÜn dÜzelıyor dıyorlar..mutluyum ınaŞlahh daha da mutlu olcam..sızı haberdar etcem..saĞlıcakla kalın byyy!!

benimde iş arkadaşlarımdan biri kullandı 24 yaşın 4 aydır kullanıyor şuan ilacı kesti doktor

nasıl büyük iri ve irinli sivilveleri vardı hemen hemen geçti izleri saymazsak..

artı cildi çok yağlıydı fondöten sürüyordu su gibi oluyordu fondöten, şuan kuğkuru iyi geldi iyi

ama depresyon falan olmadı ondan yanetkilerinde öyle yazıyordu CADIARZU

daha iyi olacak canım...:)) :1hug:

cok sev,indim daha iyi olacak... Şeniz

arkadaslar ben de aranıza yenı katıldım.ama uzun süredir sizi takip ediyordum.benin zoretanin kullanımında 2. ayım dolmak üzere.kusma yapmadı ama bir kac tane kocaman cıktı.üstelik kırmızı ve şiş olanlarından.ama cildimin rengi cok güzel oldu.simdiden fark ediyor.la roche effaclar kullanıyorum yüz jeli olarak . o da bitmek üzere.bizim gibilere uygun olan iyi bir temizleme ürünü tavsiye eden var mı

öncelikle aramıza hoşgeldina.s. ben Avene Cleanance Gel kullanıyorum. Sanırım bu jel de la roche posay effaclar la benzer içeriktedir. memnunum avene den ben... diğer arkadaşlarımız da fikir verirler sana

bu arada eğitimciyim ama ekonomist olarak görülüyor sayfada.hic alakam yoktur aslında:icecream:yanlıs bastım herhalde.neyse bu arada benım yüzüm haricinde kollarım da soyuluyor.dermoskin kullanıyorum güneş koruyucu olarak ama pek memnun degilim.yüzüm yağlıymıs gibi parlıyor...

hoşgeldin canım....
temizleyici olarak ben Neutrogena akne sabunu veya Exfoliac temizleme jeli kullanıyorum.
yüzüm çok soyulmuyor çünkü.
ama çok soyulursa bunlar kötü yapabilir.

Güneş kremi ise, LA Roche Posay 30 SPF. yağlı-akneli ciltler için olandan çok memnunum!

sağolun kızlae .sizi takıp ettiğim dönemlerde yazdıklarınız cok işime yaradı.doktordan değil sizden bilgilendim daha çok.cunku doktorumun ağzından dirhemle laf çıkıyor.bisey anlattığı yok.şu günleri bir atlatsak kaymak gibi cıksak ortalığa.artık insanların hastalıklıymısım gibi yüzüme bakmalarından bıktım.millet yüzünü bile yıkamaz ben onca özen gösteriyorum yok.bu sefer basarıcaz kızlar.alkisalkisalkis

hosgeldin canım sende..
roaccutane kızları her gecen gün hem cogalıyorrrr hem güellesşiyorrr :içelim:
yani insallah hepimiz bircok kişi gibi fayda görücez...kaydirigubbakcemile5

kızlar ya benim kabızlık olayı artık kendini aştı.. cok katı yemiyorum.. yeşillik tüketiyorum bolca.. sıvı desen olayı aştım. form cayımıda eksik etmiyorum.. ama tık yok. 2 günde bir oda anca...kafamçokkarıştı
allahım tamda sınav zamanı....benneyaptımki

bide yüzüm hiç mat degil benim ya.. sera folyoyla sarmıs gibi parlıyo devamlı.. millet "yüzüne bakınca kendi yansımamı görcem nerdeyse" diye dalga geciyoo... ne yapıcam bunun için.. hakkatende acayip bişey.. kafamçokkarıştı

ayy evet yaa 5nci ayıma girdim hala sabah kalkınca yaglı yaglı nasıl şey anlamadım
millete aşırı kuruluktan şikayetci bende yağdan:)
herlade oldukca fazla yağlıyım ilaç bile yetişemiyo bana delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…