canım tretin coguna iyi gelio aslında ama ben dogru kullanamamıs olabilirim.. tedavi sonrası bende soyucu yazdırcam. belki tretin yazar bilemiyorum.. yine denerim belkitretin iyi gelmedimi bende o iyi zannediyodum tedavi bitince onu kullacaktım :çok üzgünüm: çok fazla alternatifmiz yok galiba leke tedavisinde, yarın doktora gidcem bir sorayım bakayım.
bu arada kızlar, elma sirkesinin lekelere iyi geldiğini duymuştum, yarı yarıya sulandırıp pamukla siliniyomuş, ben buz küpleri yapıcam, buzda ciltteki kanı harekete geçiriyor ve cildi yeniliyor,bunu yapmayı düşünüyorum, zannedersem cildide kurutmaz. fikri olan var mı bu konuda
fito yara kremimi acaba.. ne yazıyo üstünde.. benimde dudaklarım yapış yapış oluyor ıslanınca.. kuruyuncada yiyiyorum.. daha kötü olacak.. sen bi kac gün kullanda haber ver... bu arada finaller basladı canım benim.. ondan durgun burası =)kankalarım nerdesiniz yaa, ses soluk kesilmiş gelin bakalım burayaklava:
ben bugün 3. ayımın ilaçlarımı aldım kaydirigubbakcemile2 doktor yine 40 yazmak istedi bende bian önce kurtulmak için 50 istedim doktorda test sonuçlarım iyi çıktı diye 50 yazdı :sm_cool: ama sıcaklara dikkat et daha çok kurursun dedi. birde ağız kenarımın hep yırtık olduğunu söyledim fito krem yazdı. iyi gelirse söylerim size şakkıdı 50 mg umarım olumsuz etkilemez beni :1ninca:
Bn yarın doktoruma gİdİyorum!! 5.aya gİrİyorum :d Çok mutluyum ne Çabuk bİttİ yaa.bİlİyormusunuz artık bende fark etmeye baŞladım yÜzÜm gerÇekten temİzlenİyor..arkadaŞlarım yÜzÜn dÜzelİyor dİyorlar..mutluyum İnaŞlahh daha da mutlu olcam..sİzİ haberdar etcem..saĞlıcakla kalın byyy!!
cok sev,indim daha iyi olacak... ŞenizBn yarın doktoruma gİdİyorum!! 5.aya gİrİyorum :d Çok mutluyum ne Çabuk bİttİ yaa.bİlİyormusunuz artık bende fark etmeye baŞladım yÜzÜm gerÇekten temİzlenİyor..arkadaŞlarım yÜzÜn dÜzelİyor dİyorlar..mutluyum İnaŞlahh daha da mutlu olcam..sİzİ haberdar etcem..saĞlıcakla kalın byyy!!
bu arada eğitimciyim ama ekonomist olarak görülüyor sayfada.hic alakam yoktur aslında:icecream:yanlıs bastım herhalde.neyse bu arada benım yüzüm haricinde kollarım da soyuluyor.dermoskin kullanıyorum güneş koruyucu olarak ama pek memnun degilim.yüzüm yağlıymıs gibi parlıyor...
hosgeldin canım sende..sağolun kızlae .sizi takıp ettiğim dönemlerde yazdıklarınız cok işime yaradı.doktordan değil sizden bilgilendim daha çok.cunku doktorumun ağzından dirhemle laf çıkıyor.bisey anlattığı yok.şu günleri bir atlatsak kaymak gibi cıksak ortalığa.artık insanların hastalıklıymısım gibi yüzüme bakmalarından bıktım.millet yüzünü bile yıkamaz ben onca özen gösteriyorum yok.bu sefer basarıcaz kızlar.alkisalkisalkis
bide yüzüm hiç mat degil benim ya.. sera folyoyla sarmıs gibi parlıyo devamlı.. millet "yüzüne bakınca kendi yansımamı görcem nerdeyse" diye dalga geciyoo... ne yapıcam bunun için.. hakkatende acayip bişey.. kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?