Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
benım sıvılcelerım cok degıldı ama alnımda yanaklarımda vardı agır bır ılac tahlılsız vermıyorlar,her gun ıcıyordum 2 kutu kullandım.Doktora gidip danış ıyı olur.

benım sıvılcelerım cok degıldı ama alnımda yanaklarımda vardı agır bır ılac tahlılsız vermıyorlar,her gun ıcıyordum 2 kutu kullandım.Doktora gidip danış ıyı olur.
ben zaten 2 aydır 40mg kullanıyorum:icecream: yan etkilerinide bir bir cekiorumsırnaşık şey
iki kutu olması dikkatimi cekti.... bizler genelde bikac ay kutu kutu kullandıgımız için şaştım kaldım sadece.... gecmiş olsun..

Kızlar 1.ayım bitti.Yeni çıkan birkaç sivilcem var onlar için bi iğne verdi doktorum şişliğini alır dedi.( depo-medrol 40mg) İlacın dozunu 40mg'a çıkardı.Tahlil sonuçlarım da şükür bişi çıkmadı .Kimse sıkmasın canını bizim elimizde olan bişi değil bu önce kendimizi iyi hissedeceğiz yoksa baştan kaybetmiş olacağız.Gözeneklerim gözle görülür biçimde azaldı ve yağlanma yok artık cildim de.İşte tek sorun aslında dudak kuruluğu ama idare edeceğiz ne yapalım :sm_cool: Satırlarıma burada son veriyorum.Kendinize ve cildiniz iyi bakın hoşçakalın

kızlarr bişey farkettim kaç gündür gözlerim çok kaşınıyo
kaşıya kaşıya bi hal oldum gözüm çıkcak yerinden
sizdede varmı böyle bir durum

bende yok canım ama gözde de kuruluk yapabiliyormuş...

suni göz yaşı alıp gece yatmadan sıkarsan rahat edersin canım...kaydirigubbakcemile2

sagol tatlım alayım bari yarın eczaneden a.s.

göz doktoruna görünmeden kendi kendine bişiy yapma derim
bende kuruluktur diye gittim eczaneden suni gözyaşı almaya
vermedi muayene ol önce göz bu ihmale gelmez dedi
gittim göz doktoruna kuruluğa bağlı iltihaplanma varmış bi ton ilaç verdi :1shok:
suni gözyaşıda verdi ama gidip kafama göre alsaymışım sorunuma çare olmucakmış :1no2:
gözlerin konusunda çok hassas davranmalısın bence :1no2:

evet tabii, doktora görünmekte de fayda var canım

aaaa tamam öyleyse önce doktora gitmeliyim bari uyarın ve ilgin için çok teşekkürler lizimcim

bende normalde hep göz makyajı yaparım ama kaşıntı olmazdı, ilaca başladığımdan beri hafif kaşıntı var, bazen makyaj göze kaçtığı zaman çok kaşınıyor. makyaj yapmıyorsan tozdan polenden de olabilir. yinede doktora gitmekte tabi fayda var. gidersen söyle bize neden olduğunu tamammı şakkıdı

makyaj yapmıyorum dersem yeridir anca gezmeye falan gidersem 40 yılda bir yani :hooray:

haftaya göz doktoruna gitmeyi düşünüyorum sonucu bildiririm sizlerre a.s.

ya görkemcim benimde gözlerimden çok sorunum var...gözlerim çok yanıyor ve sulanıyor banada doktorum bir ilç vermişti adı PATANOL valla suni gözyaşımı bilmiyorum bide ben sabahları sıkıyodum akşamlarımı sııksam ki ?? :S oof çok rahtsız ediyor ama çok sulanıyor...

görkemmm benimde gözlerim cok kaşınıyo cok kuruuuu.... offff bende hemen gitmeliyim göz doktoruna.....

kızlar bide bogazı hafif hafif acıyan.. yutkunurken zorlanan varmı?

göz kuruluğunu ben de yaşıyorum arkadaşlar üstelık göz kapaklarım da kurudu .beyaz far sürmüş gibi bem beyazpul pul.kollarım da cok kötü pul pul dökülüyor.işin kötüsü nohut tanesi kadar kızarıklar mevcut kollarımda.cuma gibi doktora gidicem .bi de şu işi soralım bakalım.:CüvCüv:

umarım işe yarıyordur ilaç
doktorunu bir ara sor istersen yada eczacıda yardımcı olur sanıyorum
inşallah bir an önce geçer :Saruboceq:
biri bitiyo yan etkilerin biri başlıyo gerçi delikafadulden

görkemmm benimde gözlerim cok kaşınıyo cok kuruuuu.... offff bende hemen gitmeliyim göz doktoruna.....

kızlar bide bogazı hafif hafif acıyan.. yutkunurken zorlanan varmı?

hemen hemen hepimizde var sanırım bu göz kuruluğu çok geçmiş olsun şekercim
boğazındaki ağrı konusunada gelince bence sen dondurma yedin ilaçla ilgisi yok :icecream:

senin sorun daha ciddi sanırım beyaz far sürmüş gibi diyosun aman haa ihmal etme hemen git doktora bence çok geçmiş olsun sanada
ilacı ne zamandır kullanıyodun

hemen hemen hepimizde var sanırım bu göz kuruluğu çok geçmiş olsun şekercim
boğazındaki ağrı konusunada gelince bence sen dondurma yedin ilaçla ilgisi yok :icecream:
bak onu hiç düşünmemiştim:icecream:
ne olsa bu ilaca baglıcam artıklaelaelaelaelae
kızlar coppertone kotuyucumu degiştirdim.. sebamed 45 kullanıyorum eskiden oldugu gibi.. o zamanlar cildim bu kadar kuru olmadıgından cok yaglı yapıodu vıcık vıcık oluodum ama şimdi öle degil.. hakkaten işimi görüyor.. sürüyorum anında emiliyo ve pudra sürmüşüm gibi oluyor.. cok sevdim...

a.s. slm canlar, naabersiniz yine pasif bizim topik :1closedeyes:
benim 50 mg etkisini gösterdi yüzüm yine pullandı benneyaptımki pullanan alanım genişledi bu defa, yüzümü yıkayıpda elimi yüzümde hafif bastırarak gazdirdiğim zaman bişeyler çıkıyo kremimmi, kuruyan derilermi anlamadım. ellerimde çok kurudu yine. varya eskisi gibi dehşete düşmüyorum bu olanlardan, alıştımmı ne:1rolleyes:.birde saçlarım keçe gibi oldu fönlesemde şekle girmiyor, bende dağınık model yapıp işe geliyorum:1closedeyes:
sineks boğaz ağrısı bendede olmuştu, hatta 3 gün solunum sorunu yaşadım. astımla ilgili bir hastalığım vardı geçen yıl, onu etkilediğini düşündüm çok korkmuştum, nefes alamıyodum çünkü, sonra boğaz ağrım geçmeden hapşırmaya başlayınca grip olduğumu anladım. ama korkumu anlatamam sana, ilaçtan oldu zannetmiştim kaydirigubbakcemile3

evet kullandım ama 1 yılı gectı 4 kutu sımdı yuzum cok guzel cok sukur gectı sıvıllce felan kalmadı ama doktor tavsıyesıyle kullanılır.

KIzlar benim 5. ayım bitmek üzere ve yüzüm soyulmaya başlaladı bu normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…