ben zaten 2 aydır 40mg kullanıyorum:icecream: yan etkilerinide bir bir cekiorumsırnaşık şeybenım sıvılcelerım cok degıldı ama alnımda yanaklarımda vardı agır bır ılac tahlılsız vermıyorlar,her gun ıcıyordum 2 kutu kullandım.Doktora gidip danış ıyı olur.
kızlarr bişey farkettim kaç gündür gözlerim çok kaşınıyo
kaşıya kaşıya bi hal oldum gözüm çıkcak yerinden
sizdede varmı böyle bir durum
bende yok canım ama gözde de kuruluk yapabiliyormuş...
suni göz yaşı alıp gece yatmadan sıkarsan rahat edersin canım...kaydirigubbakcemile2
sagol tatlım alayım bari yarın eczaneden a.s.
göz doktoruna görünmeden kendi kendine bişiy yapma derim
bende kuruluktur diye gittim eczaneden suni gözyaşı almaya
vermedi muayene ol önce göz bu ihmale gelmez dedi
gittim göz doktoruna kuruluğa bağlı iltihaplanma varmış bi ton ilaç verdi :1shok:
suni gözyaşıda verdi ama gidip kafama göre alsaymışım sorunuma çare olmucakmış :1no2:
gözlerin konusunda çok hassas davranmalısın bence :1no2:
göz doktoruna görünmeden kendi kendine bişiy yapma derim
bende kuruluktur diye gittim eczaneden suni gözyaşı almaya
vermedi muayene ol önce göz bu ihmale gelmez dedi
gittim göz doktoruna kuruluğa bağlı iltihaplanma varmış bi ton ilaç verdi :1shok:
suni gözyaşıda verdi ama gidip kafama göre alsaymışım sorunuma çare olmucakmış :1no2:
gözlerin konusunda çok hassas davranmalısın bence :1no2:
kızlarr bişey farkettim kaç gündür gözlerim çok kaşınıyo
kaşıya kaşıya bi hal oldum gözüm çıkcak yerinden
sizdede varmı böyle bir durum
bende normalde hep göz makyajı yaparım ama kaşıntı olmazdı, ilaca başladığımdan beri hafif kaşıntı var, bazen makyaj göze kaçtığı zaman çok kaşınıyor. makyaj yapmıyorsan tozdan polenden de olabilir. yinede doktora gitmekte tabi fayda var. gidersen söyle bize neden olduğunu tamammı şakkıdı
ya görkemcim benimde gözlerimden çok sorunum var...gözlerim çok yanıyor ve sulanıyor banada doktorum bir ilç vermişti adı PATANOL valla suni gözyaşımı bilmiyorum bide ben sabahları sıkıyodum akşamlarımı sııksam ki ?? :S oof çok rahtsız ediyor ama çok sulanıyor...
görkemmm benimde gözlerim cok kaşınıyo cok kuruuuu.... offff bende hemen gitmeliyim göz doktoruna.....
kızlar bide bogazı hafif hafif acıyan.. yutkunurken zorlanan varmı?
göz kuruluğunu ben de yaşıyorum arkadaşlar üstelık göz kapaklarım da kurudu .beyaz far sürmüş gibi bem beyazpul pul.kollarım da cok kötü pul pul dökülüyor.işin kötüsü nohut tanesi kadar kızarıklar mevcut kollarımda.cuma gibi doktora gidicem .bi de şu işi soralım bakalım.:CüvCüv:
bak onu hiç düşünmemiştim:icecream:hemen hemen hepimizde var sanırım bu göz kuruluğu çok geçmiş olsun şekercim
boğazındaki ağrı konusunada gelince bence sen dondurma yedin ilaçla ilgisi yok :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?