yokkkk benimki yaglıda degill....kafamçokkarıştı kupkuru....yanii cildimi elledigimde kupkuru.. ama rengi parlak.. cila atılmış gibikaydirigubbakcemile3ayy evet yaa 5nci ayıma girdim hala sabah kalkınca yaglı yaglı nasıl şey anlamadım
millete aşırı kuruluktan şikayetci bende yağdan:)
herlade oldukca fazla yağlıyım ilaç bile yetişemiyo bana delikafadulden
yokkkk benimki yaglıda degill....kafamçokkarıştı kupkuru....yanii cildimi elledigimde kupkuru.. ama rengi parlak.. cila atılmış gibikaydirigubbakcemile3
kız seninki nasıl yaglanıyo hala.. benim daha ikinci ayım.. hatta birinci ayda anında kurudukafamçokkarıştı
selam kızlar ben geldim şakkıdı
ilaç biteli 10 gün oldu ve ben hala kupkuruyum hiçbi değişiklik yok kaydirigubbakcemile2
dudaklarımı bile hala nemlendirmekteyim. görünürde bişi belli değil yalnız ben hissediyorum.
yanagımda bi kabartı var. ne sivilce gibi nede değil gibi. niye böle oldu anlamadım. sanırım soyucu kremin bi etkisi. gerçi soyulmuyorum ne deri varmış bendede :1shok: tretin bile paklamaz beni maşallahı var derimin şakkıdıkaydirigubbakcemile3 kimyasal peeling yaptırsam o bile soymucak maazallah kaydirigubbakcemile3
nazımsın ilacın dozajını yükselttirmişsin sanırım onun etkisiyle yan etkilerini daha çok yaşarsın. ben mesela ilk ay 30 son ay 40 kullandım ve dudağımdan hiçbi şikayetim olmadı yırtılmadı kenarları. 50 kullandığım zamanlarda yırtılıyodu. bi tarafı iyileşip diğer taraf yırtılıp sonra orası iyileşip öteki taraf yırtılıyodu. kantaron yağını yine şiddetle tavsiye ediyorum. yalamam koklamam diyosanız bolca sürüp etkisini görün diyorum.
Sineks bencede bephanten hametan kullanıyosan yüzüne onun etkisiyle parlıyodur. veya güneş kreminin kıvamından. bi dene bakalım kullanmadığında parlıcakmı yüzün kaydirigubbakcemile5
inşallah biz de aynı şeyi yaşamayız.eczacıların dediğine göre yediğimize içtiğimize dikkat edersek tekrar etmezmiş.kızlar ben başladığımda 48 kıloydum simdi 2 kılo verdim .yan etkı etti sanırım.çünkü ne kadar yesem de alamıyorum.sizde de böyle mi.nasıl kilo alıcam.iskelet gibiyim üstelik sivilcelikafamçokkarıştı
nazim26 tatlım sen dert etme okadar..demekki senin dudakların daha hassasmıs.. bak ben ametan pomad sürüyorum dudaklarıma anında yumusatıp iyileştiriyo dilimde tüy bitti.. yani benim dudagımı görenler gmrdü onu bile iyi ediosa daha ne diim.. sen direk git hametan pomad al dogruca... bide agzını cok oynatma.. yani yemek yerken minnacık kış kadar ac agzını su içerken pipetle iç.. aşırı c vitamini içeren seyler tüketme üzüm yeme..tamm mı? bak sözümü dinle ama. pişman olursan gel benide pişman et...=)
kafamçokkarıştıaaaa sakınnnnnn.. güneş bile yasak aslında bizlere.. bosunamı günes kremi olmadan cıkmıcaksınız dio doktorlar. bence sakın deneme ayrıca cok zararlı oldugu düşüncesindeyim bronzlaşmanın... bide cildin cok hassaslastı.. sakın sakınArkadaslarrrrrrr
onemli bir sorum varrrrr
roaccutane kullancisiyim bildiginiz gibi ve 5nci ayimin sonundayim.
Pek sivilce derdim kalmadi ama lekelerden rahatsizim,
solaryuma girmemde bi sakincalik olabilirmi?
cunku rengim soldu, sarardim resmen??/
canımmm bak bozma moralini.. benimde yeryer pullanmalar oluyor... şimdide burnumun üstü ve yine kulaklarım pul pul dökülüyor kaydirigubbakcemile3kızlar!!geldimbn bildiiniz gibi hafta sonu doktoruma gitmiştim ve doktoruma yüzümde gelişme var mı dedim..oda şimdiden belli olmaz dedi,doğru düzgün bir açıklma ypmadı bile..benim kollarım pul pul olup dökülüyor arkadaşlar sizde de böyle bir sorun var mı?bana ilaçtan olmuştur dedi excipial diye bir ilaç verdi onu sürüyorum aranızda bilen varmı nasıl bir ilaç?bide 8 ayda bitcek demi dedim o da BELLİ OLMAZ 9 AY HATTA 1 SENE BİLE SÜREBİLİR dedi oof moralim çok bozuk yaa..ben 2 ayı sabırsızlıkla çekiodum..BENim yüzümde aktif sivilce yok ama yüzüm çok hasarlı hep leke var. moralim çok bozuk.bide gözlerim çok yanıyor..dier ay gittiğimde gramınıu yükseltmesini sölicem yoksa bitcei yok bunun..bide bnden 2 ayda bir kAn alıorlardı bu sefer çok zor aldılar tansiyonummu düştü nedir başım felan döndü kolumu mosmoır yaptılar (
şaşırdın mı güzelim sen, hassas ciltle solaryuma girilir mi :1shok: yaz geldi biz aman güneş bize değmesin diyoruz, sen solaryum diyosun. tedavi bitip 2 ay geçmeden hiçbişey yapma
nasıl yani:uhm: 2 kutu derken. kac miligram. kac gün kullandın.. bid sivilcelerin cokmu agırdı hafifmiydi...ben 2 kutu kullandım 2 yıl oldu, cildiye doktorum vermıstı tahlıller vs yapıldı sımdı yuzum bebek gıbı :) Ama yas sınırı var.
kızlarrrr bide bende ne oldu anlatmadım.. burnumun üstü genelde cok yaglıydı benim.. sıkınca bçle yag cıkar falan ya kafamçokkarıştı okadar igrenc yani.. dün ve bugün soyuluyo burnum soyulurkende o gözeneklerden cıkan yaglar sert ve diken diken atıyodu kendini.. boydan boya parmagımı sürttüm sadece hepsi benek benek sökülüverdi... sırnaşık şey güzel oldu burnuşummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?