teşekkürler canımmm bu temizleme jeli sanırım ??
hayır canım pudra
kizlar siz hangi günes koruyucu kullaniyorsunuz?
doktorum bana photoderm AKN verdi ama pek beyenmedim ya diyer hasas ciltler için olani daha guzel sanki hem fondötenli
teşekkürler canımm.. internetten arattım temzleme jeli çıktıda o yzden sordum :)
http://i40.tinypic.com/295rh1j.jpg
tatlım fotosunu ekledim shiseido pureness matifyıng compact pudra. sevil ve tekin acar da bulabilirsin.zaten sivilceler için geliştirilmiş bi seriymiş bu.sivilceleri tedavi edici özelligi var .üstüne pudra tanımam hayatımsositososito
tamam canımmm çok teşekkürlr kurtarıcı oldn benim için cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cadis ve bicemerel merhaba size bazı sorularım olacak ben 19 yaşındayım 1 sene öncesine kadar hiç sivilce problemi yaşamadım ama 1 yıldır yaşıyorum geçen sene bu zamanlarda ilk çenemden ağrılı sivilceler çıkıyordu onlar geçti ama hiç dokunmama rağmen lekeleri kaldı alnımda burnumda dudak üstümde küçük kabarıklıklar şeklinde çıkıyor gittiğim doktor ilaç yazmama bile gerek yok bunlar ğeçici dedi ama aylardır geçmedi aslında onlar geçiyor yenileri çıkıyor imex cleseloin isotrexin vs kullandım ama artık onların faydalı olacağına inanmıyorum bu ilacı kullanmak istiyorum doktor hastanın isteğiyle verbilir mi bu ilacı...aslında çok olmasada az da değil sivilce problemim küçük küçük değer mi bilmiyorum ama sonu gelmiyor bu ilaçla belki kurtulurum diyorum sizin sivilceleriniz ağırmıydı iri ve iltihaplı sivilceleremi veriliyo sadece benim gibi sonu gelmeyenlerede veriliyo mu....bir de bu ilaç cilt yağlanmasınıda tamamen ortadan kaldırıyor mu daha sonra da sivilce ve yağlanma ne kadar oluyor tamamen geçiriyor mu teşekkürler:uhm:
mrvmrv canım yaşın daha çok genç ve sivilcelerin anladığım kadarıyla çok az benim cildim de aşırı yağlı ve sivilcelerim iltihaplıydı 2 3 tanesi birarada heryerde çıkardı bende 18 25 yaş arası hafif antibiyotik aksil 5 gibi sivilce kurutucular ve temizleme losyonları kullandım ama yaş ilerledikçe ve geçmeyip artıkça cildiyeci bu ilacı yazmıştı ağır bir ilaç başlarda bunu sadece üniversite hastaneleri veriyormuş şimdi devlet hastaneleride veriyor cildini temiz tut ve doktorun verdiği ilaçlara devam et ama ağırlaşırsa cilt doktoruna böyle bir ilaç varmış diye danışırsın sevgilerle
mrvmrv benim bildiğim enbüyük yan etki hamilelere bebekte zeka problemleri çıkartıyor ve bu ilacın kullanımından 3ay sonrasına kadar hamile kalınmayacak çünkü vücuttan atılmıyor ve kollestrolü yüksek olanlara verilmiyor benim kan tahlilim de çok düşük çıkmıştı doktor hiç yağlı yemiyormusun diye şaşırmıştı (şimdi halimi görse kadıncağızım şok geçirir) ilaç kollestrolü arttırıyor bildiğim kadarıyla ve güneşten korunup bol sıvı tüketmeyi söylüyor gerçi antibiyotik kullanıldığı zaman da sıvı arttırlıyor ve senin kullandığın tetro dioksit monoksit gibileri bende kullanmıştım ama benim cildim halen çok yağlı ama sivilceler eskisi gibi değil arada sırada ve bildiğim kadarıyla izleri yok etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?