Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kizlar siz hangi günes koruyucu kullaniyorsunuz?
doktorum bana photoderm AKN verdi ama pek beyenmedim ya diyer hasas ciltler için olani daha guzel sanki hem fondötenli

kizlar siz hangi günes koruyucu kullaniyorsunuz?
doktorum bana photoderm AKN verdi ama pek beyenmedim ya diyer hasas ciltler için olani daha guzel sanki hem fondötenli

ben ikinci aya girdm.sebamed kullanıyorum 45+.ama bitince avene kullanmayı düşünüyorum,doktor onu tavsiye etti.

teşekkürler canımm.. internetten arattım temzleme jeli çıktıda o yzden sordum :)

http://i40.tinypic.com/295rh1j.jpg
tatlım fotosunu ekledim shiseido pureness matifyıng compact pudra. sevil ve tekin acar da bulabilirsin.zaten sivilceler için geliştirilmiş bi seriymiş bu.sivilceleri tedavi edici özelligi var .üstüne pudra tanımam hayatımsositososito

tamam canımmm çok teşekkürlr kurtarıcı oldn benim için cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar. Daha önceden roaccutane kullanan biri olarak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim. Ben ilaca ilk başladığımda yana döne daha önceden kullananların yorumlarını aradım. Yeni başlayanlara faydası olursa ne mutlu bana.

Benim senelerce süren sivilce problemim vardı. O kadar abartılı durumdaydım ki göz kapağımın üstünden, kaşlarımın dibinden bile çıkmaya başlamıştı artık. Yüzümde sayamayacağım kadar çok sivilce vardı. En sonunda dayanamadım ve doktora gittim. Bu ilacı verdi tabi ki. 6 ay kullandım ben. Öncelikle şunu söylemem gerekiyor ilk aylarda mucize beklemeyin. Sabırlı olmanız gereken bir tedavi bu. ılk aylarda sivilce sayınızda artış bile olabilir. Sakın ümitsizliğe kapılmayın. Benim ilk 3 ay çok belirgin bir değişiklik olmadı. Sonradan birdenbire kesilmeye başladı sivilcelerim. 6 ay sonra inanın yüzümde doğru düzgün sivilce kalmadı. Şuan tedavimin üzerinden 2.5 sene geçti ve tekrarlama gibi bir durum olmadı Allaha şükür. Sadece adet döneminde tek tük cıkıyor. Ve yüzüm çok tazelendi.

ılk bıraktığım zaman yüzümde lekeler vardı. Doktor telaşlanma birkac ay icinde gececek onlar dedi. Ve gercekten zaman gectikce yüzüm tazelenmeye basladı. Ben iyi ki bu ilacı kullanmışım dedim. Çok memnun kaldım.

Yan etkilerine gelince. Ben de başlamadan önce çok sey duymuştum. ınanın dudak kuruluğu ve hafif burun kanaması (abartılı bir şekilde olmadı) dışında hiçbir yan etkisi olmadı bana. Ruh halim de gayet normaldi. Saçlarımda da kuruma oldu ama bunlar zaten normal etkileri. Bırakınca eski haline geliyor her şey. Dudak için verilen kremi kullanmanızı tavsiye ediyorum. Onun dışında hiçbir şeyi kafanıza takmayın sadece doktorunuzu dinleyin. Bilinçli kullandığınız sürece bütün sivilcelerinizden kurtulursunuz. Hepinize geçmiş olsun...

slm bu ilacı 5yıl önce bende kullandım bi arkadaşa askerde vermişler ondan duymuştuk 2erkek arkadaşın biri bebek yüzlü olmuş 1inde işe yaramamıştı kız arkadaşım evlenmeden kısa dönem kullandı onun zaten sorunu azdı ve kuru ciltliydi dudaklarında çatlama yaşamıştı bense aşırı yaglı cildimden dolayı kuruma çatlama yaşamadım ve 2kapsul den 4 kapsul yani en yoğun haliyle 4ay 2kapsulde 3ay kullandım ve sonuç Allaha şükür diyorum sadece 2haftada 1kan testi yapılıyordu yüksek kolestrolü olana kullandırılmıyor ve karaciğeri sorunlu olanlara hamile olan ve olma ihtimali olanlar için sözleşme imzalıyosun bebegin özürlü olabilir ilacı bıraktıktan 2ay sonra hamile kalmalısın yada ilacı kimseye tavsiye edip kullandırmaman gerektiğini bilgilendiriyorlar çünkü okişi hamile olabilir reçeteli ilaç zaten direk eczaneden alamazsınız ve almayın ama memnuniyetiyse 4arkadaş kullanan biliyorum 3ü çok memnun tabi ben aşırı memnun 5yıl tabiki sivilce çıkıyo ama eski halimi düşündükçe yolda gördüğüm 18 yaş üstü herkeze söyleyesim geliyor.şutarafagitti

cadis ve bicemerel merhaba size bazı sorularım olacak ben 19 yaşındayım 1 sene öncesine kadar hiç sivilce problemi yaşamadım ama 1 yıldır yaşıyorum geçen sene bu zamanlarda ilk çenemden ağrılı sivilceler çıkıyordu onlar geçti ama hiç dokunmama rağmen lekeleri kaldı alnımda burnumda dudak üstümde küçük kabarıklıklar şeklinde çıkıyor gittiğim doktor ilaç yazmama bile gerek yok bunlar ğeçici dedi ama aylardır geçmedi aslında onlar geçiyor yenileri çıkıyor imex cleseloin isotrexin vs kullandım ama artık onların faydalı olacağına inanmıyorum bu ilacı kullanmak istiyorum doktor hastanın isteğiyle verbilir mi bu ilacı...aslında çok olmasada az da değil sivilce problemim küçük küçük değer mi bilmiyorum ama sonu gelmiyor bu ilaçla belki kurtulurum diyorum sizin sivilceleriniz ağırmıydı iri ve iltihaplı sivilceleremi veriliyo sadece benim gibi sonu gelmeyenlerede veriliyo mu....bir de bu ilaç cilt yağlanmasınıda tamamen ortadan kaldırıyor mu daha sonra da sivilce ve yağlanma ne kadar oluyor tamamen geçiriyor mu teşekkürler:uhm:

Merhaba mıvmıv... Senin sivilce sorunun çok yeniymiş. Ben kendi sivilce sorunumu tarif edeyim sen kendininkiyle karşılaştır. Benim sivilce sorunum 7. sınıfta başladı. Doktora 21 yaşımda gittim ben. Geçer geçer dedim hep ama geçmedi doktora gidene kadar. Ve ilk başladığı zamandan itibaren hiç tek tük halini görmedim.Krem, losyon kullanmayı denedim ama ben pek beceremedim sıkıldım sürmedim bıraktım. En son çare olarak bu ilacı kullanmaya basladım. Herzaman yüzüm sivilce doluydu. Ve kocaman oluyordu içi sert ve ağrılı oluyordu. Doktor beni görür görmez hemen bu ilacı yazdı zaten.

Senin eğer tek tük çıkıyorsa ben doktorun yazdığı ilaçları denemeni öneririm. İmexi isotrexini (birkac tane daha vardı) bunlar iyi ilaclar aslında. Benim sorunum yüzüme bir ilac sürmüyordum üşendiğim için. Hapı içmek kolay oluyordu ama yüze solüsyon uygulamak benim için zor işti. Bu ilaçlardan bazıları antibiyotik sanırım. Yani birgün kullanıp öbür gün kullanmamak olmuyor. Çok düzenli bir şekilde kullanmak zorundasın. Cilt yağlanmasına gelince roaccutane'ı kullansan bile geçici bir sekilde cildin kuruyor. Sonra tekrar eski haline geliyor. Şuan benim cildim yağlı. Adet dönemlerimde tek tük sivilce cıkıyor ama abartılı degil tabi.

Bence sabırlı bir şekilde önce doktorunun sana verdiği ilaçları kullan. Sanırım 2-3 ay süre gerekiyor imex, isotrexin gibi ilaclar icin ( emin değilim) Yani İlk hafta kullanıp da hemen sonuc bekleme. Biraz sabırlı ol düzenli bir şekilde kullan o kremleri. Baktın geçmiyor ozaman roaccutane'ı kullan bence. Roaccutane kullandığın zaman da ilk 3 ay mucizeler olmayacak zaten. Eğer sorunun cok fazla degilse daha basit ilaclarla atlatmak roaccutane'ı kullanmaktan daha iyidir bence. Sonucta yüzümüz düzeliyor ama içimize ne kadar zarar veriyoruz, bu zarar kan testlerinde nekadar belli olabilir? bunlar hep soru işareti olarak kalır. Ben ilk 2-3 ay kremleri dene derim. Tercih sana kalmış artık. Umarım çok rahat atlatırsın sorununu... :Saruboceq: :Saruboceq:

ya kızlar bende fazla sııvlce yok ceneemde cıkıoo tek tük ama sıyah noktalrım var onlarada ne denesem gecmedı roacutane kullanmalımıyım sızce ama bı yandan iğnelı epılasyona gıdıyorm aynı anda olmas sanıırım

verdiğin bilgiler için sağol cadiscim krem ve losyon gerçekten sabır işi ısotrexin hele.... neyse kremlere devam edicem galiba... aslında bu ilaçtan korkuyorum ama iyileştirdiğinede çok inandım yani kremlerin işe yaramaması psikolojik bile olabilir bilmiyorum işe yaramadıklarını düşünüyorum aslında kremlerden de 3 aydan sonra cevap alındığını biliyorum ama hap tedavisi sanki daha kalıcı ve etikili gibi geliyo bunu birde cilt doktoruna danışmak lazım tekrar teşekkürler birde benim cildim hiç yağlı değildi kuruda şimdi alım burun çene yağlı yanaklarım pul pul dökülüyo ben yağlanmayı sivilcelere bağlıyorum sivilce çıkan yerler yağlanıyo yani normalde cildim yağlanmazdı o yüzden sordum tedaviden sonra sivilcelerle geçer mi yoksa kalıcı mıdır bu yağlanma ergenlikte değil yani 18 yaşımda başladı... cilt yapısı sonradan kalıcı olarak değişir mi imex de yağlandırıyo kafam karıştı yaa neyse inş bende artık bi şekilde kurtulurum bıktım valla ama sağol sorularımı cevapaldığın için a.s.

mrvmrv canım yaşın daha çok genç ve sivilcelerin anladığım kadarıyla çok az benim cildim de aşırı yağlı ve sivilcelerim iltihaplıydı 2 3 tanesi birarada heryerde çıkardı bende 18 25 yaş arası hafif antibiyotik aksil 5 gibi sivilce kurutucular ve temizleme losyonları kullandım ama yaş ilerledikçe ve geçmeyip artıkça cildiyeci bu ilacı yazmıştı ağır bir ilaç başlarda bunu sadece üniversite hastaneleri veriyormuş şimdi devlet hastaneleride veriyor cildini temiz tut ve doktorun verdiği ilaçlara devam et ama ağırlaşırsa cilt doktoruna böyle bir ilaç varmış diye danışırsın sevgilerle

arkadaşlar bugün 3.ayım bitti 4.ayıma girdim tedavinin yarısı bitti yani...
kontrole gittim doktor ilk iki ay tahlillerim normal çıktığı için bu ay tahlil yaptırmaya gerek duymadı,ilk 3 ay çok sivilcem çıktı 4 sivilcem vardı 45-50 sivilcem çıktı şimdi çıkmıyor artık sanırım iyileşmeye başlıyor ama kırmızı izlerde iyileşme yok doktora sordum tedaviden sonra 6ay ile 1 yıl arasında geçer onlar dedi o kadar uzun sürer mi sizce?tedavisi biten arkadaşalr sizlerin nekadar sürede geçti

teşekkürler cnm herkes böyle diyo bende bu ilaçtan korkuyorum ama hiç geçmeyecek gibi geliyo son çare olarak kullanılan bi ilaç banada cildiyeci bunu daha kolay kolay yazmaz herhalde zaten... tetradoks kullandım bi ara antibiyotik olarak kullandığım zaman bile geçmedi bi etkisi olmadı aslında en azından kullanıldığı esnada geçiriyo diye biliyordum ama bende antibiyotik etkili olmadı imex de yağlandırıyo ısotrexin de galiba roaacutune gibi yüzü soyuyo ama okadar etkili değil imexde karaciğeri yoruyomuş ve oda çok ağırmış diye duydum yani ozaman bu ilacı kullanmak daha mantıklı geldi ama biraz daha beklicem artık npalım sen şu bahsedilen yan etkileri hakkında ne diyosun o kadar oluyo mu tşkkrlermirmirmirmir

mrvmrv benim bildiğim enbüyük yan etki hamilelere bebekte zeka problemleri çıkartıyor ve bu ilacın kullanımından 3ay sonrasına kadar hamile kalınmayacak çünkü vücuttan atılmıyor ve kollestrolü yüksek olanlara verilmiyor benim kan tahlilim de çok düşük çıkmıştı doktor hiç yağlı yemiyormusun diye şaşırmıştı (şimdi halimi görse kadıncağızım şok geçirir) ilaç kollestrolü arttırıyor bildiğim kadarıyla ve güneşten korunup bol sıvı tüketmeyi söylüyor gerçi antibiyotik kullanıldığı zaman da sıvı arttırlıyor ve senin kullandığın tetro dioksit monoksit gibileri bende kullanmıştım ama benim cildim halen çok yağlı ama sivilceler eskisi gibi değil arada sırada ve bildiğim kadarıyla izleri yok etmiyor

benimde bu 4. ayım 1 haziranda ilacım tamamen bitecek ama daha izlerim geçmedi sivilceler bitti izler kaldı artık sivilce çıkmıo ama bu izler nasıl geçecek bunlar hep yüzümde kalacak die korkuorum valla ((

kızlar bende bugün alıcam bu ilacı inş.faydası olur.hepimize sivilcesiz bir cilt aminnn

teşekkürler cnm verdiğin bilgiler için bende bugün yarın gitcem cildiyeciye bakalım nolcak sorularım olursa yazarım burdan sağol :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…