Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm
bende roacgutan kullanıcısıyım yaw bıktım bu ilaçtan valla soylekı bana cok yanetkı gostermedım 3 ayıma gırdım sadece bazen dudagım kuruyo fakat feci sekılde kocaman kocaman sıvılceler cıktı yuzumde ya napcam bılmıyorum valla bırı bana yardım etsın lutfen

3. ayımın 3. günü.bende de aşırı bi sivilce çıkmadı.önceden çıktığı kadar çıkıyo hala.siyah noktalar gitti ama pürüssüzlüğe daha çoook var gibi görünüyo(

Ben 5.ayımdayım ben de hiç kusma olmadı Jut.yerimseniben İlla çoğalacaklar diye bişey yok=)

sicilve kusmuyor şimdilik peki ama çok kuruyor cildim ve kızarık duruyor eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile bunn için ne yapsam? sen krem olark ne kullanıosunn??

duyguyezda; hayır çoğalmadı.Bu 5 ay içinde toplasan 5-6 tane çıkmıştır .
3 ayda hatta 6.ayında sivilceleri çıkmaya devam eden bir sürü hasta var.Endişe yapmana gerek yok=)

Jut;yapacak pek bişey yok o kızarıklık için.Zamanla azalır ama çok hareket ettiğinde,güneşte ,çok az olsada, kaldığında filan kızarmaya devam edersin.

Ben krem olarak "la roche posay effaclar h " adlı kremi kullanıyorum.Ayrıca bazen "bepanthen krem" de sürüyorum. yerimseniben

Arkadaslar yanlıs hatirlamiyorsam bu roaccutane'ın recetesinde doz miktari yaziyor degil mi ?
Tedaviyi tamamlamak icin gerekli doz miktari yani.
O doz miktarini bana soyleyebilecek olan var mi ?
Ben aknetrent'in recetesinde boyle bir bilgi goremedimde..

1,ay 10.gün oldu kullanalı :) alnmda problemim vardı benim sadece yanaklarımda hafifti.doktora kontrole gittiğimde 2.ay bitiminde sivilcen kalmaz dedi:) bide şöyle bişi var ben buğday tenliydim iyice tenim beyazlamaya başladı alnımda bayağ gitti sadece çok az kızarıklık var kusma dönemini 1.ay yaşamışım doktorum anlattıklarıma göre öyle dedi.kusma dönemimde zaten çıka çıka 3 tane sivilcem çıktı o kadar yüzüm şu anda parlak pürüzsüz sadece kızarıklık var.bide ilacı içtikten 2 saat sonra acayip bi ateşlenme oluyo bende yanıyorum falan :)
dudak kurumasına vazelin süper etkili oluyo:)
geçicek inanıyorum..)

bnde 2.ayımı btrdım alnımda yoq hıc bsıı sadece 2 tane kucucuk var. yanaklarımda kucuk kucuk ızler var. brınde 2 tane dıerındede 3 4 tane :S onlar ıcın ız kremı ısteyecegım.onlarda 1 aya gecer her halde 4.ayımda bıtırırım bende. ınşallah. ama aRkadaslar bazılarında artma cok oluyor yada bıraz daha fazla surecek hapı kullanmanız o kdr.Umarım en kısa sekılde atlatırız cok da guzel cıldımız olur hepımızın bi kız ıcın cılt cok onemlı zaten :S Bendede cok kızarıklık oluyo. hapı ıctıkden sonrada bı an ateş bası0.o yuzden sıcaktan tamamen uzak dur. Bn okulda tenefuse bıle cıkmıyorum gunesı yuzum gormuyor fazla Golge nerde ben ordayım

bende kullandım bu ilacı ççook memnun kaldım kızlar,bitireli 1.5 ay oluyor...kesinlikle sadece sadece doktorunuzun dediğini dikkat ealın gerisi boş,ve bu kadar evhamlı olmayın acaba bu ilaçtan şöyl eoldu keisn bu ilacın etkisi,bunları düşünmeyin...gerçekten ben memnun kaldım,iyki de kullanmışım.bakalım önümüzdeki haftalarda tahlil yaptıracağım ilaç vücudumdan atılmış mı?yazarım burdan sizlere)herkese geçmiş olsunn

Roaccutane da 17. Günümdeyim. Varolan sivilceler söndü ama siyah noktalarim kabarmaya basladi. Ins kusma olmaz. Dudaklarim, yuzum kurudu henuz baska bi gelisme yok, daha cok yeni zaten. Hepimize gecmis olsun, gecerde kurtuluruz insallah hayirlisi ile..

ArkadaŞlar artık kımse sıteye pek uĞramıyor gelıŞmelerı kımse yazmıyor gÖz gezdırenler lÜtfen gelıŞmelerınızı de yazmayı unutmayın... Bende ıkıncı ayımı bıtermek Üzereyım yÜzÜm ıyıleŞme gÖsterıyor zaman zaman da kabarıyor ama yınede ıyı, yalnız bu aralar vÜcudumda Çok sıvılce Çıktı hepsı kocaman kocaman ve etrafı kıpkırmızı yaygın bÜyÜk bÜyÜk boynumun altında gÖĞÜs taraflarımda ıkı tane Çıktı her yerı kaplamıŞ kadar bÜyÜk dÜŞÜnÜn yanııı ne olacak bılmıyorum

kremler yüzünden yzde oluşan parlamayı önlemek için pudra kullanan var mı acaba? varsa hangi marka kullandığınıda söyleyebilir mi??

Ben de 3.ayıma başladım.Sivilce artık çok çıkmıyor,ara ara bir kaç tane..
Güneş koruyucu da aldım.Bakalım inşallah düzelir düğüne kadar..

kremler yüzünden yzde oluşan parlamayı önlemek için pudra kullanan var mı acaba? varsa hangi marka kullandığınıda söyleyebilir mi??

shiseido pureness canım.şiddetle tavsiye ederim hem parlamayı önlüyor ama aynı zamanda kurutmuyor da.pul pul olmuyor yüzünlmaz:

benim 5. ayım bitti yarın doktora gidicem bende ufak tefek lekeler kaldı pembemsi onlar için büyük ihtimal soyucu krem vericek .ama ilacın tam dozunu almadım yani bitmesi için haziranın sonunu beklemem gerekiyor.tedavi sonucu alamayan arkadaşların çoğu yarıda bırakıp yada dozu yetersiz alanlardı ..ben napmalıyım sizce kıızlar ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…