Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bir ay önce 6 aylık tedavim bitti ve çok memnunum şuan yanaklarım için imex merhem kullanıyorum ve çok büyük gelişmeler var. Cildim bebek gibi oldu herkes farkerdiyor bende ki değişimi. Kendimi çok güzel buluyorum artık eskisi gibi yüzümü saklamak zorunda değilim çok mutluyum ilacın hiçbir yan etkisini görmedim kesinlikle tavsiye ediyorum kesin ve etkili çözüm olduğuna inanıyorum.:dance::dance::dance:

benim 2. ayım bitecek 4 gün sonra.yüzüm kupkuru oldu ayrıca kızmızı beneklerle doluyum.bugün okula bile gitmedim bunların yüzünden.siyah noktalarımda geçmedi bnm.psikolojimi mahvetti bi de çok değişik hallerdeyim ben bile tanımlayamıyorum durumumu ama inanıyorum geçecek .yorumları okudukça daha bi seviniyorum.umarım güzel günler bizi bekliyodur .:)

bende burda yorumları okudukça seviniyorum benimde olcak diye ama okula gelip gidiyoruz yüzümü saklamaya calışıyorum falan millet bakıyo hatta bugün otobüste kadının biri sivilcelerine maydonoz suyu kullan kızım dedi sorada dönüp herkes bana baktı nese inanıyorum gececekk

bende yıllardır sivilceli gezdim ama bu ilaç ruh halimi çok etkilediği için böyle oldum ama yarın mecbur gideceğim.

Psikolojik yonde etkilenen tek ben degilmisim demek ki..
Cok degisken bir ruh hali gelisti bende.
Mesela 10 gun oncesine kadar karamsar,mutsuz,surekli aglamaya yer arayan biriydim.
Bu aralar daha iyi gibiyim sanki.
Ama bir an geliyor bunaliyorum resmen.
Duruma gore degisiyor iste.

arkadaşlar benimde şuan roaccutane tedavimde son kutumdyım aylarca bebek gibi bir yüzle gezdikten snra son kutuma geçmeden hemen önce (buarada son üç kutuyu günde 40 mg olarak yazmıştı önce 30 kullanıyodum) sivilceler başladı alnımda ve yanağımda ne olduğunu anlayamadığım kırmızı büyük bir kabartı çıktı kafayı yemek üzereyim tam bitmek üzereyken tedavi yüzümde sivilceler çıkıyor bu niye ben anlamadım doktor gidişattan okadar memnunduki bidaha görüşmeye çağırmadıı bile gerek yok dedi son üç kutumu yazdı ve gönderdi bu kadar iyi giderken bu durum nerden çıkı anlamadım akne değil kesinlikle ama minik kabartılar haftaya çarşamba gibi gitcm mecbur doktora bu konuda fikri olan varmı böyle birşey yaşayan??

aynı şeyi ben yaşamıştım özellikle son 1ayımda hergün yeni sivilceyle uyanıyodum sonra anladım ki artık yüzümü kötü etkilemeye başladı ilacı 2 günde bir almaya başladım sonrada bitirdim o günden beri de tek bir sivilcem çıkmadı ama malesef çıkanların lekesi kaldı keşke o son 1ayıda kullanmasaydım diye pişman oldum..bence senin de vaktin gelmiş artık tedavini bitirmek için heleki yüzün düzeldiyse..

slm arkadaşlar bende 1 aydır roaccutane kullanıorum geçmeye başladı ama yan etkilerinden çok korkuorum.doktor bana kan testi yapmadı korkarak içiorum.eyvahedigeldismileherkes bişi sölüo sabredicem diorum takmıcam diorum ama elimde deil..bazılarının sacları bayag dökülmüş bana çok uyku yapıo,3 kilo werdim zaten zayıfım dahada zayıflıorum...ama arkadaşlarım dahada güzelleştiğimi sölüo işte bu ii moral oluo:lepi:

arkadaşlar siz kimseyi dinlemeyin benim 3 ay 1 hafta oluo ilacı kullanmaya başlayalı bu aydan sonra 3 kutu hakkım var sonra ilacı kesecek doktor bana oldukça ii geldi eskiden yüzümde yaralar vardı gerçekten sivilce deil yaraydı yüzümdekiler şimdi yanaklarımda sayabilceğim kadar az sivilcem var bu ayın sonuna kızarıklıklarda geçecekmiş yüzüm şu ara pul pul dökülüyo resmen cildim yenilenio galiba biraz iz kalacak galiba yüzümde ama eskiye göre muhteşem oldu resmen ne psikolojik bunalımlara girdim nede zarar verdi bana dediğim gibi iide geldi siz kullanın kimseyide takmayın benden sadece 1 kere kan alındı korkmayın bişey olsa bana olurdu 55 kilo olduğum halde 60 kiloyum dedim ve çokta fazla dozda ilaç alıorum bu ayın sonunda bakalım nasıl olacağım merakla bekliorum opuyorumnanaktan

Bnmde 2.ayımın btmesıne 1 hafta kaldı :Ssss... sıyah noktalarm cok fazlalastı :S bıde buyuduler ..... bir sey dha soylemek ıstıyorum.Bn bu hapa bslamadn once hıc izim yoktu şimdi yanaklarımda izler var. küçük kırmızı kırmızı acaba onlar siyah noktamı. çünkü bnde sonradan cıkan sıvılcelerin kenarları kırmızı oluyordu. kucucuk sıvılce bıle kocaman gozukuyordu.sızınde sıyah noktalarınızın kenarlarında kırmızılıklar oldu mu ?.

arkadaşlar bende de psikolojik yönden çok etki yapıyor bu ilaç yani nasıl diyim moralim bozuk olduğu zaman özellikle acayip dibe vuruyor gibiyim, kendime zarar verme isteği falan duyuyorum ama sonra kendime geliyorum ertesi gün. galiba moralim bozulduğu için geçmiyor ki bir türlü benimde ikinci ayım bitecek ve 60 mg kullanmama rağmen bir değişiklik yok ayrıca yüzüm bildiğiniz domates gibi kıpkırmızı makyaj yapmıyorfum iki aydır kendimi salmış durumdayım geçtiği zaman kendimde değişiklik olacak ve kendime bakacağım diyorum bütün umudumu geçmesine bağladım ya geçmezse...kırmızılık için doktor birşey diyor mu size benim yüzüm çok kızarıyor... allık süremiyorum bile .. birde makyaj yapmanıza bir şey dedimi

doktorum bana makyaj yapabilirsin dedi ama ben yapmıyorum pul pul oluyo zaten yüzüm görüntü hoş olmuyo yanii

arkadaşlar ben ilaca başlayalı 2.5 ay oldu benim 10 gündür hiç sivilcem çıkmadı sanırım düzelmeye başladı çok mutluyum siyah noktalar zaten ilk ayda gitmişti..inşallah izlerde gider onlar ne zama geçice kacaba bilgisi olan varmı?bu arada sizlere tavsiyem inanların söylediklerini hiç takmayın kimsede aynı etkiyi yapmıor bende sadece dudak kuruması ve ellerimin üstünde aleji gibi kızarıklık yaptı brde şişlik sanki ellerde onun dışında hiç bir yan etkisi olmadı çok şükür..ilk başta cildim bozuldu tabii ama biraz sabır gerektiren bir ilaç..herkese sivilcesiz bir cilt diliorum geçmiş olsun......

kızlar benim de yüzüm kıpkırmızı oluyor böyel koyu pembe gibi değişik birşey ve izler daha belirginleişyor bende ikinci ayımı bitirmek üzereyim... acaba ileride geçermi daha önce kullananlar böyle sorun yaşadımı ...

Bnde 2. ayımn basndaım ve kızarıklık coqu kısıde oluyor.Bendede oluyor. Doktor bı tane gunes koruyucu yazıyor cıldınıze ozel. Yanı doktorunuzun verdıqını alın bn eczaneye sordum evdekı gunes koruyucu kremler olmaz dedı.
Bu hap ızlerı gecırıyormus ama cıltden cılde degısıyorms.Yanı ızlere cokda etkı yapmıyor bndede 2 3 tane ız var :/ Ancak doktr ızler ıcınde bu hapa uygun ozel ız kremı verebılıyormus o yuzden kafanıza gore eskı doktorunuzun verdıqı kremlerı kullanmaya kalkmaın

bende başladım bu ilaca ilk ayım yeni bitti 2-3 gündr kullanmıyorum ama normalde 3.hafta yüzümde sivilce atması gereekrken atmadı hiçbişey yok hiçbideğişiklk yok normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…