merhaba arkadaslar bende lise dönemimde kullanmştım hemen hemen 5-6 ay kadar.Tamam ilacın yan etkileri çok olabilir ama kullandıktan sonraki yüzünüzdeki değişiklik güzellik herşeyden önemlii.Benım sağlığımla alakalı bi sıkıntım olmadı sadece dudaklarımı felaket derecede kuruttu derin yaralar açtı ama inanın yüzümün güzelliğine deydi diyorum o kadar çektim ama deydii muhteşem bi ilaçç valla öneriririm sonuçta doktorlar veriyolarr
arkadaşlar brz önce nette gezerken yüksek doz alıp tedavi kısa sürede bitirildiğinde tekrarlayabiliyomuş sivilceler ben de 50 mg alıyorum böyle bişey duymuşmuydunuz bnm doktor pek bilgi vermiyo bana bide özele gidip bi dünya para veriyorum
yarın kontrole gidicem .aslnda ilaç p.tesi bitiyo ama tahlil sonçları anca çıkıyo bi gün kullanmam bi ay öncesine götrceği için..
neyse 3.ayım bitti. kollarım çok kaşınıyo. burnum kanıyodu geçti.göz kapaklarım hala soyuluyo.alnımda soyulma yok bi tek burun çevremde var. sivilce hiç çkmıyo . arada cips kola türü şeler yiyip içsemde..
inş yarn kötü biişi olmaz gerçekten geçiriyo. herkes muhteşem oldun dedi.buna eminim geçicek inanın kızlar :)
arkadaşlar brz önce nette gezerken yüksek doz alıp tedavi kısa sürede bitirildiğinde tekrarlayabiliyomuş sivilceler ben de 50 mg alıyorum böyle bişey duymuşmuydunuz bnm doktor pek bilgi vermiyo bana bide özele gidip bi dünya para veriyorum
ben 50 kiloyun 40mg' alıyorum günde.çokmu acaba yaa kızlar :S
cnm ben de 50 kilyoum 50 mg alıyorum doktorum medical park bahçelievlerde bişey de sölemiyo ki ya tekrarlarsa zaten yüzümü sarmış durumdalar offff yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?