Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaslar bende lise dönemimde kullanmştım hemen hemen 5-6 ay kadar.Tamam ilacın yan etkileri çok olabilir ama kullandıktan sonraki yüzünüzdeki değişiklik güzellik herşeyden önemlii.Benım sağlığımla alakalı bi sıkıntım olmadı sadece dudaklarımı felaket derecede kuruttu derin yaralar açtı ama inanın yüzümün güzelliğine deydi diyorum o kadar çektim ama deydii muhteşem bi ilaçç valla öneriririm sonuçta doktorlar veriyolarr

işte ben böyle yazanları çokkkkk tebrik ediyorum tamamen motive oluyo insan saol cnm ii yorumlar her zaman güzeldirkaydirigubbakcemile

arkadaşlar brz önce nette gezerken yüksek doz alıp tedavi kısa sürede bitirildiğinde tekrarlayabiliyomuş sivilceler ben de 50 mg alıyorum böyle bişey duymuşmuydunuz bnm doktor pek bilgi vermiyo bana bide özele gidip bi dünya para veriyorum

bende günde 40 mg alıyorum ama hiç böyle birşey duymadım ve doktorumda söylemedi. ayrıca doktorlar bir takım testlerden sonra senin durumuna göre ilacın dozunu yazıyorlar ve tedavi süresini tahminen söylüyorlar. bi de sonuçta herkesin akneleri aynı şiddette deil seninki daha şiddetlidir 50 mg iyileştirmede yararlı olabiliyordur bazısının daha hafif sorunları vardır günde 20 mg kullanması ve tedavi sürecinin kısa olması yetiyordur tedavi için. bence sen içini rahat tut. ama aklına takılmaması için ilk kont de doktoruna da sor istersen

Son düzenleme:
slm millet.ben 4. ayın ortasındayım roaccutane kullanıyorum.3. ayın sonuna kadar yüzüm kızarıyordu sivilceler de artmıştı.moralim çok bozuktu bu yüzden .4.ayın ilk haftalarında da çıktı sivilceler ama geçmesi çok hızlı oluyo sivilce çıkıyo ve iki gün sonra neredeyse eser kalmıyo.suan birkaç tane iz var yüzümde.umarım onlarda geçer.bugüne kadar yüzüm hiç bu kadar parlak olmamıştı (iyi anlamda:))çok sıkıntı yaptım başlarda ama pişman değilim iyiki başlamışım diyorum.başlamayı düşünenler hiç korkmayın başlayın derim.herkese sivilcesiz bi hayat diliyorum:)

kızlar merhaba bende roaucutane tedavisinin 10. günündeyim benim eskiden çok az vardı ama yaşadığım streslar sonucu cok fazla arttı. dudaklarım kuruyor sadece bepanthane krem suruyorum bol bol. gunes kremıde la roche nun akneli ciltler için uygun olan30 faktörlü güneş kemini ve clinique 50 faktörlü kremini kullanıyorum yüzüm baya soyuluyo gün içinde kızarmaya başladım bıraz etkısını erken gosterdı sanırım ben 30 mg kullanıyorum yaz mevsimine girdiğimiz için 2 ay sonra düğünüm var umarım geçer 2 aya kadar gerçi tedavi 7 ay falan surecek ama dugune kadar gecsınde...

Bende 3 aydır kullanıyorum. Günde 10 mg. Başlarda çok artmıştı sivilcelerim ama şimdi geçti hepsi bi kaç tane iz var umarm onlarda geçcek ve yüzüm yumuşacık oldu

yarın kontrole gidicem .aslnda ilaç p.tesi bitiyo ama tahlil sonçları anca çıkıyo bi gün kullanmam bi ay öncesine götrceği için..
neyse 3.ayım bitti. kollarım çok kaşınıyo. burnum kanıyodu geçti.göz kapaklarım hala soyuluyo.alnımda soyulma yok bi tek burun çevremde var. sivilce hiç çkmıyo . arada cips kola türü şeler yiyip içsemde..
inş yarn kötü biişi olmaz gerçekten geçiriyo. herkes muhteşem oldun dedi.buna eminim geçicek inanın kızlar :)

cnm sen roac mı aknetrentmi yoksa zoretanin mi kullanıyosun bi de kaç mg kullanıyosun.ben daha 2. ayıma girdim ilk ay 40 şimdi 50 verdi doktorum sivilceler hala çıkyo yüzümde pul pul dökülme yok ama yağlanmıyo kollarım acayip kaşınıyo.tedavi öncesinde hormonlarıma baktırmadığım için eğer hormon kaynaklı sivilcelerse geçmezse bu ilaçla diye düşünüp korkuyorum fazla soru sordum ama yardımcı olursan duacı olurum.kolların için ne yapıyorsun

ben 1 hafta kullandım ama yaz geldiği için ve lazere gittiğim için bıraktım çünkü çok hassaslaştırıyor. ve dudaklarım 1haftada aşırı derecede kurudu daha yeni düzeliyor ki aradan 2 hafta filan geçti :S

arkadaşlar ben günde 40 alıyorum 2. ayım biticek yüzüme makyaj yapmıyorum öyle kokulu süslü kremler sürmüyorum içeriği karışık olduğu için sadece gündüzleri dışarı çıkmadan sebamed güneş kremi kullanıyorum 30 faktör 3-4 saatte bir yeniliyorum kremi ve bol su içiyorum aklıma geldikçe yüzümü devamlı yıkıyorum sık sık duş alıyorum şikayetlerim dudak kuruması yarılması elimde bepantn geziyorum üst dudağımda bir yırtık var gülünce bile kanıyor yemek yerken hep aynı yer olduğu için canım yanıyor ama ilaca ilk başladığımda dudağım çok kötüydü 2 değil 4 dudaklı gibiydim :) birde burnum kanıyor arada ama öyle aman aman değil çok şükür yalnız şu sıra inanılmaz bir bel ağrısı başladı bende ondan tedirginim koltukta oturuyorum ya kalkmak istediğimde sanki belimde biri oturuyoda bende kaldıramıyo gibi oluyorum

bişey daha sorucam malum yaz geldi daha 5 ay kullanıcam bu ilacı denize girsem bi sorun olurmu yüzümü güneş kremiyle koruyorum zaten ne öneriyorsunuz ve klestrolü 2.ayda 225 e çıkan var mı benim gibi

evet Gulhan dogru benim doktorum dedi bana ilk basladigimda sormustum cok doz alsam hemen gitse diye olmaz demisti ozaman tekrar geri çikar

bende 40 mg aliyorum ama kilom fazla eger seninde kilon fazlaysa 50 mg çok degildir

cnm ben de 50 kilyoum 50 mg alıyorum doktorum medical park bahçelievlerde bişey de sölemiyo ki ya tekrarlarsa zaten yüzümü sarmış durumdalar offff yaaaaa

ben 65 kiloydum 60 ml alıyodum kızlar..normalde 3 4 ayda biticek tedavim 7 aya uzadı 40 ml düşürünce.tedavi uzun olunca tekrrlaması daha az bi olasılıkmış

arkadaslar yorumlari okuyunca sasirdim bu kadar yan etkisi oldugunu bilmiyordumohaoldumsmile ben 5 sene once kullandim yaklasik bir sene boyunca cildim baya duzeldi.cok zorda kalmadiginiz surece kullanmayin ama sonuc gayet olumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…