Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Selam :)

Sonunda tahlillerimi götürdüm ve doktor kullanmamda bi sakınca olmadığını söyledi. 20-20 günlük 40mg verdi. bir de nemlendirici. yarın falan başlamayı düşünüyorum. yalnız merak ettiğim şu. makyaj konusunda birşey söylemedi doktorum. ben catherine arley kompakt pudra kullanıyorum. ilacı kullanırken bi zararı olur mu bana?mirmirmirmir

hayırlı olsun canım :)
doktor bi zararı yok demişti çok sık yapmazsan iyi olur dedi. Kaliteli olması ve iyi temizlemek lazım

canım su dan kastım bol bol su içmek :)

ben kullanıyorm 6. ayımdayım canım sivilcelerim kalmadı biraz lekem ve kucuk cukarlarım kaldı sonuc cok guzel ama saglıgından olmak istemezsin emin ol canım

bugün yine dr giitim 4. ayıma başlıcam ve son ayımmış zemuszemus o kadar sevindim ki artık hiç sivilcem cıkmıyo biraz lekem var ama olsun onların da geçtiğini görüyorum. ama saçlarım tekrar yağlanmaz inşallah. kullanan varsa cevaplayabilir mi?

hayırlı olsun canım :)
doktor bi zararı yok demişti çok sık yapmazsan iyi olur dedi. Kaliteli olması ve iyi temizlemek lazım

Teşekkürler :) Pek kaliteli denemez, yani hemen her yerde bulunabilen ama baya işe yarayan bi ürün. Bilemiyorum sanırım gezmeye tozmaya çıkmadığım sürece kullanmam .D

hiç 4. ayında bitirince duymadım canım gunde kaclık kullanıyorsun ?

canım su dan kastım bol bol su içmek :)

ben kullanıyorm 6. ayımdayım canım sivilcelerim kalmadı biraz lekem ve kucuk cukarlarım kaldı sonuc cok guzel ama saglıgından olmak istemezsin emin ol canım

mrb.bende 6. ayımdayım bu ay bitiyor benimki..sen daha kullanacakmısın? bide günde kaç mg alıyosun ve kg ne kadar öğrenebilirmiyim...

bu sorunun yeterli doz almamakla alakası var diye duymustum acaba ne kdr doz aldın ?

günde 40mg almıştım yanlış hatırlamıyorsam ve 7-8 ay kadar kullandım ve benim cildim daha fazla doz alacak kadar kötü değildi ama ben bu sorunun mg la alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü bir çok kişide benimle aynı sorunu yaşıyor yüzü daha beter olanlar bile var yani ben artık bu ilacın kesin çözüm olduğunu asla düşünmüyorum :1no2:
o kadar ağır bir ilaç kullandığımla kaldım senağlama

6 ay oldu yada fazla oldu tedavim biteli. cildim hala ii durumda :) ama ne yalan sölim regl doneminde minnacık minnacık cıkıo gene ama eskisi gibi degil tabi. bide ii nemlendiricilerle her gun bıkmadan usuanmadan surup geziorum. korkmayın korkutmayın=) tedavi sonucuna kadar sabır sabır sabır.. :) herkse gecmiş olsun tekrar. 8 seneyi askın bu sorunla ugrasmıs ve roaccutane sayesinde bu dertten kurtulmus biri olarak sorusu olan herkes ozelden yazabilir. iyi bir terapide ücretsiz kaydirigubbakcemile3 hadi hoscakalın. sabredin kusan cildinizi dert etmeyin. gecicek hepsi gecicek hihoyyyt

Az önce içtiğim ilk zoretann haplarıyla tedavim başlamış bulunmakta :lepi: 6 aylık süreçte korktuğum tek şey psikolojik durumum, desteklerinizi bekliyorum umarım kısa zamanda geçmeye başlıycaklar :Saruboceq:

mrb.bende 6. ayımdayım bu ay bitiyor benimki..sen daha kullanacakmısın? bide günde kaç mg alıyosun ve kg ne kadar öğrenebilirmiyim...

bir doktora gittim yeterli dedi fakat ben gereken dozu almak istedigim için baska doktora gittim oda 7.aya uzayabilir dedi 6 ay kullandım 1 ay daha kullanırım tam dozu alırım diye dusnuyorum. canım benim 3 ay 40 3 ay 30 kullandım şuan kullandıgım 40

Canım hayırlısı olsun öncelikle. psikolojik olarak korkmanı gerektiricek hiç bir durum yok canım merak etme 6 ay hemen bitiryor emin ol.
Şuan geçmekten çok artmaya baslıcak canım sonra etkisini goruceksın 3 ay sonra hemen hemen yuzun duzelmeye baslıcaktır

canım doktorlar dozu sivilceye gore vermiyorlar arkadasım suratı cok kotuydu 30 kullanıyordu ben o kdr kotu degildim 40 la basladım doktora sordugumdada dozun sivilceyle alakası olmadıgını kiloya bunyeye gore oldugunu söylemişti.
Şuan çok memnun olanlarda var olmayanlarda var inş kimse sivilce sorunu cekmez bu şikayetlerimiz olmaz

İnşalahta :/ Bana uzun geliyo işte 3 ay Umarım geçer hemen. bazıları 10günde kurur diyo bazıları 3 bazıları ilk 1 ay bekleme bişi diyo valla herkeste farklı.. o yüzden umarım benmki çabuk geçmeye başlar. okula gitmek istemiorum böylemafoldumben

canım önce kusucak cildin bu belli bişi 1 ay içinde kusmaya başlar okula gitcegin zamanlar fondoten sürersin canım ben öyle yapıyordum gelincede hemen cıkarıyordum

kızlar benimde bugün 3.ayımdaki son günüm.yarın doktora gidicem.cildimde inanılmaz güzellesti.bakalım doktor ne dicek

tedavisi biten arkadaşlar size sorum var
benim tedavim biteli yaklaşık1,5 ay oluyor
yüzümde minik minik kabarcıklar çıktı çok ufaklar ve her yerinde var
sıcaktan mı neden anlamadım

kızlar benimde bugün 3.ayımdaki son günüm.yarın doktora gidicem.cildimde inanılmaz güzellesti.bakalım doktor ne dicek

:teytey: hadi hayirli olsun arkadasim cok sevindim cildinin guzellestigine nasil bir fark var guzelim ben 3. ayimdayim simdi acaba benimkilerde bu ayin sonunda gider mi merak ediyorum nasil bi gelisme oldu biraz anlatir misin tatlim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…