Selam :)
Sonunda tahlillerimi götürdüm ve doktor kullanmamda bi sakınca olmadığını söyledi. 20-20 günlük 40mg verdi. bir de nemlendirici. yarın falan başlamayı düşünüyorum. yalnız merak ettiğim şu. makyaj konusunda birşey söylemedi doktorum. ben catherine arley kompakt pudra kullanıyorum. ilacı kullanırken bi zararı olur mu bana?mirmirmirmir
hayırlı olsun canım :)
doktor bi zararı yok demişti çok sık yapmazsan iyi olur dedi. Kaliteli olması ve iyi temizlemek lazım
ben kullandım 2 yıl geçti yağlanmalar ve sivilceler tekrar geldi :1ninca:
bugün yine dr giitim 4. ayıma başlıcam ve son ayımmış zemuszemus o kadar sevindim ki artık hiç sivilcem cıkmıyo biraz lekem var ama olsun onların da geçtiğini görüyorum. ama saçlarım tekrar yağlanmaz inşallah. kullanan varsa cevaplayabilir mi?
canım su dan kastım bol bol su içmek :)
ben kullanıyorm 6. ayımdayım canım sivilcelerim kalmadı biraz lekem ve kucuk cukarlarım kaldı sonuc cok guzel ama saglıgından olmak istemezsin emin ol canım
bu sorunun yeterli doz almamakla alakası var diye duymustum acaba ne kdr doz aldın ?
mrb.bende 6. ayımdayım bu ay bitiyor benimki..sen daha kullanacakmısın? bide günde kaç mg alıyosun ve kg ne kadar öğrenebilirmiyim...
Az önce içtiğim ilk zoretann haplarıyla tedavim başlamış bulunmakta :lepi: 6 aylık süreçte korktuğum tek şey psikolojik durumum, desteklerinizi bekliyorum umarım kısa zamanda geçmeye başlıycaklar :Saruboceq:
günde 40mg almıştım yanlış hatırlamıyorsam ve 7-8 ay kadar kullandım ve benim cildim daha fazla doz alacak kadar kötü değildi ama ben bu sorunun mg la alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü bir çok kişide benimle aynı sorunu yaşıyor yüzü daha beter olanlar bile var yani ben artık bu ilacın kesin çözüm olduğunu asla düşünmüyorum :1no2:
o kadar ağır bir ilaç kullandığımla kaldım senağlama
Canım hayırlısı olsun öncelikle. psikolojik olarak korkmanı gerektiricek hiç bir durum yok canım merak etme 6 ay hemen bitiryor emin ol.
Şuan geçmekten çok artmaya baslıcak canım sonra etkisini goruceksın 3 ay sonra hemen hemen yuzun duzelmeye baslıcaktır
İnşalahta :/ Bana uzun geliyo işte 3 ayUmarım geçer hemen. bazıları 10günde kurur diyo bazıları 3 bazıları ilk 1 ay bekleme bişi diyo valla herkeste farklı.. o yüzden umarım benmki çabuk geçmeye başlar. okula gitmek istemiorum böylemafoldumben
kızlar benimde bugün 3.ayımdaki son günüm.yarın doktora gidicem.cildimde inanılmaz güzellesti.bakalım doktor ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?