5. ayım bitti çok şükür iyiyim izler kaldı bi ama doktor ocağıma incir ağacı dikti Hyseke Solaire SPF 50 kendileri 51 ytl; ayrıca burnum için bi krem verdi ki artık kurudum resmen :) onuda devlet karşılamadı 19,50 ytl de o ayrıca aylık hapım roaccutane20mg + roaccutane10mg off ya yüzümü eski haline getircem derken cebim eskidi valla. Ya şu güneş kremi yerine avonun 50 faktörlüklerinden felan kullansam acaba bişe olumu kullananınız var mı? Ühüü yaa daha izler için 3 ay sonra tedaviye başlıycakmış bakalım ona nekedar bayılacağımHa bide okudum da yeniden tekrarlıyomuş sivilceler öyle yazmışınız, doktor kesin çözüm diyodu yediğimize içtiğimize dikkat etsektemi bu illet peşimizi bırakmıycak. Hepimize geçmiş olsun .....Güneş kremi knusunda beni bi aydınlatın hacı yaa :) :)
slm, ilk aylarda sivilce artışı normal olur, bunlar içerde kalmış sivilceleri dışarı atıyor daha iyi böyle olması. bende 3- 4 ay çok fazla çıktı, ama daha sonra yüzün daha güzel oluyor bunları kafana takma... belki KPSS stresinden de olabilir bende de oluyor çünkü özellikle sınav yaklaştıkça, neyse inşallah biran önce kurtulursun yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben:1hug:
ya arkadaşlar ben 3. ayımdayım ama son bir aydır yüzümde sivilce adına hiç birşey çıkmadı mşlh.... ama önceden büyük sivilceden kalan kızarkılıkları duruyo hala gitmez mi bunlarr
merhaba arkadaşlar benimde bir haftam kaldı ilacımın bitmesi için :dance::dance: yüzümde şimdi sivilce kalmadı... çoğu arkadaşlar yüzündeki kızarıklıklar için şikayetçi bende de başlarda kızarık çok fazla oluyordu, özellikle sarışın olduğum için yüzümde daha fazla belli oluyordu, ama şimdi kızarık kalmadı . arkadaşlar doktorum ilaç bittikten sonra lekeler için tedavi edecekmiş ama çok şükür yüüzmde bir iki tane kızarık var o kadar yani leke yok sizce gene de gideyim mi doktora yoksa cildim biraz dinlensin mi??? :uhm::uhm: yerimsenibenyerimseniben
Çok teşekkür ederim ya böyle en azından birinden bende de artış yaptı diye duymak bile beni rahatlatıyorSabırla geçer inşallah ama bu roaccutane.den sonra öyle agrıyorki çıkan sivilceler ; ilaçtan önce çıkanlar en azından agrımıyordu buna da tek çözüm sabır heralde
kızlar gözlerinde kuruluk we yanma yapan warmı yan etkısı olmuo derken tedavının sonlarına dogru fazlaca yan etkı gostermeye basladı :1no2:
evet benim gözlerim yandı ve kurudu...
Kızlar ben 3ay kullandım bu lanet olası ilacı.. SAKIN KULLANMAYIN. Valla şuan üzüntümden ağlıycam. Bakın gecenin bi yarısı uyuyamıyorum. Bu ilaç güzelliğimi gençliğimi aldı götürdü. Yemin ediyorum sakın almayın kullanmayın. Bu ilaç insanı yaşlandırıyo. Cildim incecik oldu dolgunluğuda gitti. Bende bu kadar çabuk yaşlanma olurmu diyordum. Daha gencim bu kadar çabuk bi yaşlanma imkansız ama meğer bu aptal haptan olmuş. Doktorum incelme olabileceğini bana önceden söylemediği için ona hakkımı helal etmiyorum. SİVİLCELİ AMA GÜZEL, DOLGUN, DİRİ YÜZÜMÜ GERİ İSTİYORUM BEN((((((((((((( ölmek istiyorum.Gitti gençliğim güzelliğim ! (Üstelik gözümde çöktü)
bnde öyle bi etkisi olduğunu duydum bn 16.günümdeyim ve bn normalde tuvalete pek çıkamıyorum sebze yemediğim için ve hala öle devam ediyor (yani eskisi gibi) ilacı kullandığımdan beri ama ilaç kesilince geçer seninkide kilolarında kalıcı olmaz bnce yani verirsin ve ayrıca şunu söyleyim az sivilcesi olanlar kullanmasın arkadaşlar sadece bu hap için konuşmuyorum tüm ilaçlar için gerçekten gerekiyosa kullanın bi ağrı kesicinin biLe zararları var bnm yaşım çok küçük ama sivilcelerim çok artık çevreden çok tepki alıyorum ve bu bnm psikolojimi bozdu:çok üzgünüm: düzgün bi cildim olsun die yapmadıım şey kalmadı ama geçmedi senağlamaişte son çare bu inş hepimizinki geçer ilacı kullandığımdan beri yüzümde sivilceler arttı ama abartılacak kadar deil yani onların dışarı çıkmaı gerekiyor yüzümde fazla kuruluk yok ama dudaklarım çok kötü bide bn dudaklarımı ıslatıyorum dilimle durmuyorum işte sonrada daha çok kuruyo nese fazla konuştum ii akşamlar by...a.s.yaa 1.si yazima cvp vermessiniz..konusmaya ihtiyacim var
birde ben afedersiniz 4 gündür tuvaletimi yapmiyorum(
bunun bölye bi etkiside mi var
yoksa pisikolojik mi ki
okumustum cunku
kilo almaktansa sivilceyi tercih ederim
yardim(
güzelim geçmiş olsun daha çok yenisin sakın moralini bozma ben ilk 2 hatta 3 ayımı hatırlamak bile istemiyorum kabus gibiydi zaten ilaç karamsarlık yapıyor bi de insan artışı görünce daha beter oluyor ben heralde boşuna uğraşıyorum geçmiycek bu diyip ağlama krizlerine giriyodum inan abartmıyorum sabretmen gerek 4.ayımdayım tek 1 tane var şu anda yüzümde sakın vazgeçme mutlu günler....
bugün 21. günüm..sanki benimde artis oldu ama cikmasiyla kurumasi bir oluyor.nemlendirici disinda yüzüme hic bir sey sürmüyorum..gercektende cok sabir gerekiyor..yogun calisan bi insanim zorunlu hep görüsmelerim oluyor eve kapayamiyorum kendimi ..bu cok zorluyor beni
bu yaz türkiyeye gelicem türkiye benim yasadigim yere göre daha sicak ve günesli .. ne yapicam bilmiyorum yazin .. günes koruyucu yeterli gelir mi arkadaslar?
birde iki ayim falan kaldi türkiyeye gelmek icin, 20 gundurde kullaniyorum .. tatilimiz baslayasiya kadar gecer mi baya?
ben 40 mg kullandigimi yazmistim ve devam ediyorum anormal bi yan etki görmedim daha sadece hafif bi dudak kurulugu daha sonraki aylarda mi basliyor bu siddetli yan etkiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?