Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

slm, bence doktorunun tavsiyesine uy onun dediği güneş kremini al, bende tam 50 ytl verdim küçücük güneş kremine. yüzüm hassaslaştı ilacı kullandıktan sonra ama güneş kremi çok iyi geliyor. doktorun sana o kremi önermişse bir bildiği vardır yerimseniben inşallah hepsi biran önce geçer:1hug::1hug:

arkadaşlar ben de yağlı bişiler yiyince anında sivilce çıkıo sabaha..çok kötü ard arda çıkıo yha.bi de geçmio uzun süre.dayanamıyorum dokunuyorum daha kötü oluo

Çok teşekkür ederim ya böyle en azından birinden bende de artış yaptı diye duymak bile beni rahatlatıyor Sabırla geçer inşallah ama bu roaccutane.den sonra öyle agrıyorki çıkan sivilceler ; ilaçtan önce çıkanlar en azından agrımıyordu buna da tek çözüm sabır heralde

Çok teşekkür ederim ya böyle en azından birinden bende de artış yaptı diye duymak bile beni rahatlatıyor Sabırla geçer inşallah ama bu roaccutane.den sonra öyle agrıyorki çıkan sivilceler ; ilaçtan önce çıkanlar en azından agrımıyordu buna da tek çözüm sabır heralde

ya arkadaşlar ben 3. ayımdayım ama son bir aydır yüzümde sivilce adına hiç birşey çıkmadı mşlh.... ama önceden büyük sivilceden kalan kızarkılıkları duruyo hala gitmez mi bunlarr

Bence izleri hiç dert etme zamanla güneş etkisi vs ile gececektir Ilımlı olmaya çalışmalıyız bu derdin tek çaresi sabır
ben rouccutane de 1.5 aya yaklaştım ama yüzüm şuan sivilceden delirmiş gibi eskisinden kat kat fazla çıkıyor kullanmayı kessem mi diyorum ama umut edip sabırla devam etcem galiba
Doktora gitmek için biile dışarı çıkamıyorum o kadar eve kapattım kendimi
İzler kalsa bende de sadece keşke ben bu illetten 6 senedir cekiyorum izlere razıyım sende pozitif düşün bence biraz zor ama olsun

Ben ilacı kullanıp bitirmedim henüz 1 ayı gecti ama bence yani kullanıp bitiren arkadaslarımdan duydugum kadarıyla izler kızarıklıklar için tedavi ilaç tedavisinden 6 ay vs sonra yapılsa daha iyi oluyormus

Süveyda01 Teşekkür ederim canım ama ben öğrenciyim zaten minnacık bişeye niye okadar para alıyolar anlamadım gitti Sanada geçmiş olsun

bugün 21. günüm..sanki benimde artis oldu ama cikmasiyla kurumasi bir oluyor.nemlendirici disinda yüzüme hic bir sey sürmüyorum..gercektende cok sabir gerekiyor..yogun calisan bi insanim zorunlu hep görüsmelerim oluyor eve kapayamiyorum kendimi ..bu cok zorluyor beni

bu yaz türkiyeye gelicem türkiye benim yasadigim yere göre daha sicak ve günesli .. ne yapicam bilmiyorum yazin .. günes koruyucu yeterli gelir mi arkadaslar?

birde iki ayim falan kaldi türkiyeye gelmek icin, 20 gundurde kullaniyorum .. tatilimiz baslayasiya kadar gecer mi baya?

ben 40 mg kullandigimi yazmistim ve devam ediyorum anormal bi yan etki görmedim daha sadece hafif bi dudak kurulugu daha sonraki aylarda mi basliyor bu siddetli yan etkiler?

kızlar gözlerinde kuruluk we yanma yapan warmı yan etkısı olmuo derken tedavının sonlarına dogru fazlaca yan etkı gostermeye basladı :1no2:

güzelim geçmiş olsun daha çok yenisin sakın moralini bozma ben ilk 2 hatta 3 ayımı hatırlamak bile istemiyorum kabus gibiydi zaten ilaç karamsarlık yapıyor bi de insan artışı görünce daha beter oluyor ben heralde boşuna uğraşıyorum geçmiycek bu diyip ağlama krizlerine giriyodum inan abartmıyorum sabretmen gerek 4.ayımdayım tek 1 tane var şu anda yüzümde sakın vazgeçme mutlu günler....

Kızlar ben 3ay kullandım bu lanet olası ilacı.. SAKIN KULLANMAYIN. Valla şuan üzüntümden ağlıycam. Bakın gecenin bi yarısı uyuyamıyorum. Bu ilaç güzelliğimi gençliğimi aldı götürdü. Yemin ediyorum sakın almayın kullanmayın. Bu ilaç insanı yaşlandırıyo. Cildim incecik oldu dolgunluğuda gitti. Bende bu kadar çabuk yaşlanma olurmu diyordum. Daha gencim bu kadar çabuk bi yaşlanma imkansız ama meğer bu aptal haptan olmuş. Doktorum incelme olabileceğini bana önceden söylemediği için ona hakkımı helal etmiyorum. SİVİLCELİ AMA GÜZEL, DOLGUN, DİRİ YÜZÜMÜ GERİ İSTİYORUM BEN ((((((((((((( ölmek istiyorum.Gitti gençliğim güzelliğim ! (Üstelik gözümde çöktü)

mrb kızlar bende kullandım roacutanı 1 yıl önce yani tedavim biteli bir yıl oldu dudakları çok kurutuyo kanatıyo neyse tedavi bitti cildim süper oldu siyah nokta sivilce hepsi gitti ama 1 sene geçti üzerinden aynen eskisi gibi yine sivilce siyah nokta doldu yüzüm hergünde yenisi ekleniyo kesin çözüm değil yani belki 1 2 yıl işe yarıyo.birde bu ilacın etkileri 1 senede anca atılıyo vücuttan dr bıtaktıktan sonra en az z1 sene kesinlikle hamile kalma dedi.sakat bebeklere neden oluyomuş zaten kutunun üstündede uyarı var evleneli 8 ay oldu şimdi yeniden kullansammı diye düşünüyorum ama 1 sene sonra yine çıkıcaklar((((((((ve bebek yapmaya karar vermemi geciktirecek bence kesin sonuç değil(((((

ben öğretmenim okulumda çalışan bir öğretmen arkadaş iki sene önce kullanmış ilacı, kullandığı zaman geçmiş sivilceleri ama şimdi yine aynı büyük büyük çıkıyor. gerçi her bünye aynı değildir.

yaa 1.si yazima cvp vermessiniz..konusmaya ihtiyacim var

birde ben afedersiniz 4 gündür tuvaletimi yapmiyorum(
bunun bölye bi etkiside mi var
yoksa pisikolojik mi ki
okumustum cunku
kilo almaktansa sivilceyi tercih ederim
yardim(

seni anlayabiliyorum ama panik yapmana gerek yok. İlacın kullanımını bitirenler çok mutlu, ben 4. ayıma başladım. Şu anda yüzümde bir tane sivilce var ve siyah nokta çıkmıyor artık. Benim de problemim lekelerin kalma ihtimali. Ama umutluyum geçeceğinden.Moralini bozma, inşallah her şey geçecek. İlacı kullandıktan sonra bir iki ay sonra yüzümüz dinlenecek ve her şey normale dönecek.. İnan senin yaşadığın her şeyi ben de yaşadım..

yaa 1.si yazima cvp vermessiniz..konusmaya ihtiyacim var

birde ben afedersiniz 4 gündür tuvaletimi yapmiyorum(
bunun bölye bi etkiside mi var
yoksa pisikolojik mi ki
okumustum cunku
kilo almaktansa sivilceyi tercih ederim
yardim(
bnde öyle bi etkisi olduğunu duydum bn 16.günümdeyim ve bn normalde tuvalete pek çıkamıyorum sebze yemediğim için ve hala öle devam ediyor (yani eskisi gibi) ilacı kullandığımdan beri ama ilaç kesilince geçer seninkide kilolarında kalıcı olmaz bnce yani verirsin ve ayrıca şunu söyleyim az sivilcesi olanlar kullanmasın arkadaşlar sadece bu hap için konuşmuyorum tüm ilaçlar için gerçekten gerekiyosa kullanın bi ağrı kesicinin biLe zararları var bnm yaşım çok küçük ama sivilcelerim çok artık çevreden çok tepki alıyorum ve bu bnm psikolojimi bozdu:çok üzgünüm: düzgün bi cildim olsun die yapmadıım şey kalmadı ama geçmedi senağlamaişte son çare bu inş hepimizinki geçer ilacı kullandığımdan beri yüzümde sivilceler arttı ama abartılacak kadar deil yani onların dışarı çıkmaı gerekiyor yüzümde fazla kuruluk yok ama dudaklarım çok kötü bide bn dudaklarımı ıslatıyorum dilimle durmuyorum işte sonrada daha çok kuruyo nese fazla konuştum ii akşamlar by...a.s.

Yeniyim ama aşağıda wickede nickli arkadaşın düştüğü karamsarlığa düşmekten korkuyorum çünkü gidişim o yönde sanki ya nedir bu sivilce yeter artıı diyorum olmayanda olmuyor işte bende tonla
incecik bir ten sivilce dolu dokundugum an cildim acıyor ama roaccutaneden başka hiçbirsey yaramadı eger bu da yaramazsa artık bilmiyorum nereye gitcem...

Ama sana güveniyorum vazgecmicem ve inşallah istedigim yüze sabırla ulaşcam başka yapcak birsey yok

Mrb bende 1.5 aylıgım ve depresyona girme eğiliminde olanlardanım bende çok artış yaptı
Güneş kremi yetermi yazmısın 50 faktörlü bir krem ve sapka tavsiye edebilirm etrafımda kullanan ve 3.ayında olan bir arkadasımdan biliyorum ..
sivilcelerin sen gelmeye bence %80 oranla gecer fakat cildin daha da inceleceği için güneş kremi ve şapka vs gibi koruyucuları ihmal etme
geçmiş olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…