merhaba arkadaşlar benm ilacım bir hafta oluyor biteli, dün yüzümde küçük bir tane gene çıktı. ilacı bitiren arkadaşlara soruyorum sizce bu normal mi :1no2: doktora da bu aralar gidemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim :1hug::1hug::1hug:
Meraba kızlar...Benim gittiğim dr. bu ilacı kullanırken tereyağ ve sakatat yeme demişti.Bunun dışında istediğini yiyip içebilirsin dedi. Ama başka birine havuç ile patlıcan yeme demiş doktoru. Havuçla patlıcanda bulunan bi madde olumsuz mu etkiliyomuş, yoksa iz mi kalmasına neden oluyomuş öyle bişiler dedi. Bi başkasına da bu ilacı kullanırken ağrı kesici dahil hiç ilaç alma demiş. Size doktorunuz yeme içmeyle ilgili buna benzer bişi dedi mi??:bbo:
havuçta karoten var a vitamini var o yüzden yeme demiştir çünkü a vitami alıyorsun zaten aşırıya kaçar diye demiştir
Benim tedavimde 5 ayım bitti, cildimde o kocaman görüntüler de küçük sivilceler de yok oldu ama çok kurudu cildim..kuruluktan soyuluyor,bepanten sürmeme rağmen geçmiyor kuruluklar..
Yarın doktora gideceğim ve ne kadar devamedeceğimi öğreneceğim
birde her gün bebe yağı sürmeme rağmen vücudumun kuruluğu geçmiyor aynı sorunu yaşayan varmı?
mrb cnm
cildime en iyi gelen nemlendirici la roche effeclar h -oldu....yeni bir ürün bizim gibi ilaç kullananlar için...kuruluğu ,yıpranmayı azaltıyor ....cildi bayağı rahatlatıyor,istersen sor dr una ama eczacına da sorsan söyler...
vücuduma en iyi gelen body shop body butter lar oluyor gerçekten çok yağlı ve uzun süre etkisini gösteriyor...bu arada seb abşından beri kaç mg alıyorsun???
merhabalar,Benim 4. ayım bitmek üzere. Sivilceler bitti. ama yanak- şakaklarm arasında kırmızı lekeler var ve yüzümün genelinde hafif bi kızarıklık, renk düzensizliği mevcut. Çok bunaldığım zamanlarda ( haftada1 yada 2 kez) vichy'nin fondotenini kullanıyodum. Ama yine de cildime zarar verir diye içime sinmiyodu.:1no2: sonra birinden İ.D. bare mineral isimli mineral içerikli bi fondoten duydum. Onu aldım. Cilde hiçzararı yokmuş.Ona da dr u önermiş. Ama bu fırçalı ve toz bişi, kapatıcılığı iyi ama normal fondotenden daha belli oluyo, yada ben beceremedim sürmeyi :sm_confused: Ne diyosunuz, sizce fondoten sürmemeli miyim? Ya da bildiğiniz zararsız bi ürün var mı ?
merhabalar,
mecbur kaldığımda ,çok özel günlerde kullanıyorum ben de ....vichy normaderm serisinin bir fondötenini kullanıyorum....memnunum ...allık olarak i.d kullanıyorum,naturel çoook memnunum,eminin i.d nin fondöteni de çok iyidir...ama fırçayla sürüldüğü için azdır kapatıcılığı...
Ben de vichy'nin dermablend serisinin fondöteni var, sivilce ve siyah nokta yapmıyormuş diye almıştım. Ama yüzüm parıl parıl parlıyoCADIARZU yani üstüne pudra sürmek şart, ama dr fondöten sür ama pudra sürme dedi, pudra sabitlediği için cilde nefes aldırmıyormuş. Vich'nin senin kullandığın fondöteni de cildini parlatıyo mu?merhabalar,
mecbur kaldığımda ,çok özel günlerde kullanıyorum ben de ....vichy normaderm serisinin bir fondötenini kullanıyorum....memnunum ...allık olarak i.d kullanıyorum,naturel çoook memnunum,eminin i.d nin fondöteni de çok iyidir...ama fırçayla sürüldüğü için azdır kapatıcılığı...
Ürünün adı İ.d. Fondötenleri İ.d. bareMinerals diye geçiyo. Allık ve matlaştırıcı (pudra ayarında ) ürünler de yüz detayları altında farklı isimleri var. Yanlız tüm ürünler için özel samur fırçaları var, onlarla uyguluyorsun. Hatta göz kalemi bile toz ve fırçalı. Gözleri mikroplardan koruma özelliği varmış. Ürün eczanelerde satılıyor. Bu ürünlerin cilde faydalı ve %100 doğal minerallerden yapıldığını söylediler. Hatta "O kadar doğal ki,onunla uyuyabilirsiniz bile..." diyor kitapçığında....merhabalar i.d allık markası hiç duymadım da açılımı yok mu?
tedaviyi bitiren arkadaşlara soruyorum: bu izler nasıl geçecek? güzelliğim kalmadı valla..umudumu kestim ya..
..$€L!n..;2682068 .!.:slm herkese bnm bugün 27. günüm yüzüm sanki bi iyi oluyor bi kötü oluyor tabi benim piskolojim ona göre değişiyor ya sinirli yada mutlu geçmicek gibi geliyor ama inş geçer bide benim elimde kırmızı kırmızı bişiler çıktı bende bepanthen sürdüm geçti sizdede böyle bşy oldumu olduysa siz ne yaptınız yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?