Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
cNM Visifirm ne demek? eminmisin roc kullananların erken kırıştığına..Yaa niye baştan demiyolar? Bende o zaman uygulayım visifirmi..Biraz aydınlatırsan sevinirim..Kaç para bu Visifirm ve sağlık karnesiyle alınıyor mu?

Sanırım Vichy'nin bi ürünü, yanlış anlamadıysam di mi?. Benim de cildim kırışmaya başladı gerçekten. Benim bu ilacı 2. kullanışım. Şimdi 4. ayım bitmek üzere. Bi de 9 yıl önce kullanmıştım. Şimdi 27 yaşımdayım. Ama özellikle gülünce yüzüm kırış kırış oluyo. roaccutane'dan kaynaklandığını hiç düşünmemiştim :uhm: ama mantıklı. Çünkü biz zaten yağlı cilt sahipleri olarak geç kırışmamız gerekirken, şimdiden kırışmaya başladıysak bu ilacın etkisi olabilir. Peki bu ürünü roaccutane'la birlikte mi kullandın, sonra mı?
Bu arada ben sivilcelerin ya da en azından bizim ( roacctuane kullanmayı gerektiren) sivilcelerimizin yeme içmeye bağlı olduğuna inanmıyorum. Ben yıllarca ağzıma çekirdek, çikolata, asitli tüm içecekler vs. sürmedim, ama sivilcelerim hiiiç :sm_confused: etkilenmedi.Zaten doktor da, roaccutane kitapçığında verilen bilgiler de sivilcelerin yeme içmyle ilgili olmadığını söylüyor. Bu bizim yağ bezlerimizin çok çalışmasından kaynaklanan bi durum.
Bi de roaccutane'nın bazı kanser türlerinden koruma gibi bir yararı da varmış...şutarafagitti

O bahsettiğin elinde çıkan kırmızı şeylerden bende de çıktı.a.s Yaklaşık 3 hafta sürdü sonra geçti. Suya girince daha da belriginleşiyor, sıcak su hafif yakıyor ve bazen kaşınıyodu. Doktora gösterdim, bizim ilaçtan kaynaklandığını ve geçeceğini söyledi. "Advantan M Losyon" diye bi krem verdi, ama çok süremeden geçti zaten.Sanırım ilaca karşı vücudun verdiği tepkilerden biri. Hiç takma kafana, geçecek bütün yan etkileri. Sık dişini ... Bi de lütfen gün saymaktan vazgeç, işi daha da zorlaştırıyorsun... Yaşadıklarının aynısını, hatta fazlasını yaşadım. Ama bu derdin bu ilaçtan başka çözümü yok.yasakkelime Üstelik bu ilacı herkes de kullanamıyo, bence vucudun bu ilacı kullanmana izin verdiği için çok şanslısın, a.s çünkü bu ilaç sayesinde kurtulacaksın bu dertten. Tabi mucize ilaçların, mucize yan etkileri olur... yerimseniben Biraz dikenlerine katlanmalıyız bence...

ya arkadaslar bu gözlere olan olumsuz etkiside diger yan etkiler gibi geciyor mu? ciddi rahatsizlik hissediyorum gözlerimde 4-5 gündür

teşekkür ederim
bugün dişçiye gittim sen roccutane mi kullanıyosun dedi heralde dudağımın ve yüzümün kurumasından anladı:sm_confused:keşke hemen geçse ama şükretmeliyizdaha kötü rahatsızlıkları olup tedavi olamayan yada tedavisi olmayan hastalıklarda var:1no2:şimdi benim 3 ayım kaLdı inşa.sama ben yüzüme güneş kremi kullanmıyorum yaşadığım şehirde yağmur yağıyor zaten dışarıda sadece okula giderken çıkıyorum yada markete fln dışarda kalmadığım için inş bişi olmaz artık bnmde kullanmam lazım

arkadaşım bak. bu ilaç çok tehlikeli.. bende kullandım. valla hiç bi tesirini görmedim. aksine daha kötü sonuçlar doğurdu. cildimdeki tüm yağ hücrelerini kuruttu, doğru. ama gözlerindeki yağ hücrelerini de kurutuyor. bu ilaç yüzünden göz kuruluğu çekiyorum. göz doktoruna gittim gözlerin o kadar kuru ki dedi. bende dedim. sivilcelerim için Roaccutane kullandım dedim.bana söylediği şey ne bilionmu bu ilacı keşke kullanmasaydın. gözlerin bir numaralı düşmanıdır dedi. kullanan arkadaşlar. bence sizde bi göz muayenesinden geçin...unutmayın sivilcelere çare var ama göz kuruluğuna çare yok.

pardon ama kullananların morale ihtiyacı var kimse bunu bi iki sivilce var diye kullanmıyor ve bu ilacı kullananlar dier şeylerden sonuç alamadığı için bu ilaca başvuruyor insanları korkutmayın o kadar kişi sonuç almış herkesin vücudu farklı tepki gösterir çok tehlikeli die yorum yapmayın lütfen insanların gözünü korkutmayın burda 15-16 yaşta kullananlarda var buna bnde dahil

mrb selincim. benim de kollarımda kırmızılıklar olmuştu. vazelin sürdüm ben her gün.kısa bi süre sonra o kızarıklıklar pullanma yaptı ve döküldüler. doktor ilaçtan dolayı olduğunu söyledi. mutlu günler:teytey:

Çok üzgünüm çoookSiz onu bbunu bırakında erkenden yaşlanmaya sebep olurmu bana onu söyleyin..Erkenden kırışacaksam bırakayım ilacı kafamçokkarıştı

teşekkürler şadiye ablacım:1hug:
senin tedavin bitmişti sanırım şimdi yüzün nasılCADIARZU
benim yüzüm dudaklarım kururdu fazla kızarıklık yok şimdi bnde yüzüm geçmicek die tırsıyorum bazen:1no2:

ya arkadaşlar bir arkadaş demiş ki: roaccutan kırışıklığa sebebiyet verebilir. Bence şuanda yüzümüzün öyle olmasının sebebi yüzümüzün çok hassas olması ve cildimizin kuruması. İlacın kullanımı bittikten sonra geçer diye düşünüyorum. İyi niyetli mi düşünüyorum bilmiyorum ama kullanımı bitirenler öyle söylüyor. Bu arada yüzümdeki izler gitmiyor, geçmiyor...of!

kızlar, güneş kremi olarak ben de avene 50'yi almak istiyorum ama buradaki eczahanede yok, eczahane Erzurum'a ve Trabzon'a sordurttu fakat bulunamadı. Siz nereden aldınız? Ben Artvin Yusufeli'ndeyim.

evet arkadaslar roacutane ciltteki yağ salgısını sıfırladığı için erken yaşta kırışıklara yol açıyor. ben bıraktığımda hatta cildim sarkıyormuş gibi bi hissiyata da kapılmıştım. sonra daha bilgili bir arkadasımın tavsiyesiyle kırışık kremlerine başladım. ilacı kullanırken kullanmıyorsunuz arkadaslar ilaç bitince başlayın ben visifirm marka kremler (göz kremi yüz nemlendiricisi ve serum )kullanıyorum.Bu markayı sadece eczanelerde bulabilirsiniz. Bazı eczanelerde internetten satışını yapıyor. Fiyatlarıda diğerlerine göre çok uygun. Şiddetle tavsiye ederim. 28 yaşındayım roaccutane kullandım ve şu an kırışık problemim yokk. İlginçtir ben fındık yediğimde ertesi gün sivilce çıkıyor hiç ikiletmiyor bide kötü marka saç jöleleride sivilce yapıyor dikkat arkadaslarrr

Yaaa şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam.Bu aptal hapa başladığm için çok üzülüyorum.Druma hakkımı helal etmiyorum..Yüzümün kemiği çıktı..Sizdede aynı durum varmı arkadaşlar?Lütfen bilgilendirin beni?

himmm doktoruna durumu söyledinmi ??? ekten bişiler kullanman hayırlı olacaktır bepanthene kremi dene bence .... yada ilacın dozununu düşürmeleri gerekebilir .. bende neler yaptı tam hatırlamıyorum :-SS ama az daha dişini sık başarıcaksın ;-)

Cnm benim derdim çöküntü..Kırışma olmadıda yüzümün şişliği dolgunluğu kalmadı..Ağlıycam yaa...Yüzümü güzelce nemlendireyim dimi cnm? Yani her gece...Yaşım 25 kullandığım doz 20gr. 3.ayımdayım..Bilmiyorum. Dr'a söylemedim.Oraya gitmem 1ayı bulur.O yüzden netten araştırıyom.Nolursuınuz bilgi istiyommm..Kullananlar yardım..Bu ilacı bıraktıktan sonra antiaging kreminemi başlamam gerekiyo? Ama daha yaşım küçük

arkadaşlar konuyu görünce hemen girdim,bu ilacı şiddetle tavsiye ediyorum.ilk ergenlik dönemimden beri aşırı derecede sivilce sorunum vardı ve kullanmadığım ilaç kalmadı.geçen sene roaccutane kullanmaya başladım ve yaklaşık 5-6 aylık bi tedavi sonunda sivilcelerim tamamiyle geçti.bazı arkadaşlarında bahsettiği gibi ilacın kullanılmaya başlandığı ilk zamanlarda sivilcelerde artış,dudak kuruması,burun içinde hafif yaralar vs.görülüyo.kesinlikle pes etmeyip ilacı kullanmaya devam ederseniz sivilce sorunu tamamiyle ortadan kalkıyo.sivilceleri geçirmekle kalmayıp bi daha sivilce çıkmasını da önlüyo.sivilce sorunu olan tüm arkadaşlarıma tavsiye ettim ve hepsi de bana minnettar.yanlız riskli bir ilaçtır,her ay düzenli olarak tahlil yaptırmak gerekir.

Arkadaşım sen bu ilacı kaç yaşında kullandında tavsiye ediyorsun? Bu ilaç 22yaşın altındakilere verilmeli benim yaşım 25 ben bu saatten sonra çökmelerimi nasıl durdurup kolajen bağımı nasıl güçlendiririm? Bu ilaç zararlı
Bu ilaç yaşlılığı erken getiren bi ilaç

arkadaşlar bakın,cildinizin kırışmasından falan bahsetmişsiniz.bunda roaccutanenin bi suçu olduğunu sanmıyorum naniknanik stres,sigara,yaşam koşulları,beslenme şeklide kırışıklıklara yol açan faktörlerdendir.eğer roaccutane kullanıyosanız tedaviniz bitinceye kadar çok fazla nemlendirici kullanmayın derim.sadece geceleri kaynamış sıcak suya toz nane atarak buharını yüzünüze tutup nemlendirmeyi deneyin ve ardından temiz bir beze buz parçalarını sararak yüzünüzde gezdirerek masaj yaparsanız cildinizin sarkmasını önlemiş olursunuz.

ilacı geçen yıl yani 23 yaşında kullandım.siz her ay tahlilinizi düzenli olarak yaptırdınız mı?yapılan tahlillerde vücuttaki yağ değerleri ölçülüyo ve buna göre doktorunuz ilacı kullanmaya devam edeceğinizi yada tedaviyi keseceğinizi söylüyo.eğer yağ değerleri çok fazla düştüyse hemen bırakman konusunda zaten uyarıyo seni.ama doktorun böyle bi uyarı yapmadıysa bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…