cNM Visifirm ne demek? eminmisin roc kullananların erken kırıştığına..Yaa niye baştan demiyolar? Bende o zaman uygulayım visifirmi..Biraz aydınlatırsan sevinirim..Kaç para bu Visifirm ve sağlık karnesiyle alınıyor mu?merhabalar bu klübe bu başlık sayesinde üye oldum. Bu ilacın varlığından üniversite yıllarından beri haberim vardı ama kullanmamak için köşe bucak kaçtım taki 27 yaşına gelip kendi iş yerime sahip oluncaya kadar... Sivilce ve kilolar insanın kendine güvenini sıfırlayan etkenler: Ben eczacıyım. Sivilclerim yüzünden bilgisayarın arkasına saklanıp hastalarımla ilgilenemiyordum ve hayatımın kontrolünü kaybetmiştim. 12 yaşımdan beri koca yanar dağlar halinde sivilcelere sahip olunca durum bu boyuta kadar geliyor. hacettepe tıp fakülteside gittim son umut... Profesör ilk muayenede roaccutane kullanacaksın dedi. ddaklarım içinde bepanten yazdı bana hiç bir kozmetik kullanmamamı söyledi. Altı ay boyunca yüzüme sadece su sürdüm6 ay boyunca ne çektim hatırlamıyorum. Çünkü sonucu görünce unuttum herşeyi... Pürüzsüz bir cilt. Ancak ilacı bıraktığında cildi besleyen en büyük etken olan yağ gittiği için cilt güçsüz kalıdı pürüssüz ama cansız bir ten. roacutan kullanan kişilerin ciltleri erken kırışıyor. Bu yüzden bir eczacı ablamın rehberliğinde antiaginge başladım : Visifirm kullandım çok ama çok iyi geldi. çok ilginç bişi dikkatimi çekti roaccutane kullandığımdan beri adet siklsum düzene girdi. sadece kötü yan etkileri yokmus demekki arkadaslar roaccutandan sonra düzeninizi değiştirmezseniz sivilce ler tekrar eder ben mesela bu ilaçla birlikte bana sivilce yapabilecek şeyleri hayatımdan çıkardım cips çikolata vs ...ilaçtan sonra yeme içme düzeninizi de değiştirin bence böylece kalıcı sonuç alırsınız... herkese iyi geceler....
Sanırım Vichy'nin bi ürünü, yanlış anlamadıysam di mi?. Benim de cildim kırışmaya başladı gerçekten. Benim bu ilacı 2. kullanışım. Şimdi 4. ayım bitmek üzere. Bi de 9 yıl önce kullanmıştım. Şimdi 27 yaşımdayım. Ama özellikle gülünce yüzüm kırış kırış oluyo. roaccutane'dan kaynaklandığını hiç düşünmemiştim :uhm: ama mantıklı. Çünkü biz zaten yağlı cilt sahipleri olarak geç kırışmamız gerekirken, şimdiden kırışmaya başladıysak bu ilacın etkisi olabilir. Peki bu ürünü roaccutane'la birlikte mi kullandın, sonra mı?merhabalar bu klübe bu başlık sayesinde üye oldum. Bu ilacın varlığından üniversite yıllarından beri haberim vardı ama kullanmamak için köşe bucak kaçtım taki 27 yaşına gelip kendi iş yerime sahip oluncaya kadar... Sivilce ve kilolar insanın kendine güvenini sıfırlayan etkenler: Ben eczacıyım. Sivilclerim yüzünden bilgisayarın arkasına saklanıp hastalarımla ilgilenemiyordum ve hayatımın kontrolünü kaybetmiştim. 12 yaşımdan beri koca yanar dağlar halinde sivilcelere sahip olunca durum bu boyuta kadar geliyor. hacettepe tıp fakülteside gittim son umut... Profesör ilk muayenede roaccutane kullanacaksın dedi. ddaklarım içinde bepanten yazdı bana hiç bir kozmetik kullanmamamı söyledi. Altı ay boyunca yüzüme sadece su sürdüm6 ay boyunca ne çektim hatırlamıyorum. Çünkü sonucu görünce unuttum herşeyi... Pürüzsüz bir cilt. Ancak ilacı bıraktığında cildi besleyen en büyük etken olan yağ gittiği için cilt güçsüz kalıdı pürüssüz ama cansız bir ten. roacutan kullanan kişilerin ciltleri erken kırışıyor. Bu yüzden bir eczacı ablamın rehberliğinde antiaginge başladım : Visifirm kullandım çok ama çok iyi geldi. çok ilginç bişi dikkatimi çekti roaccutane kullandığımdan beri adet siklsum düzene girdi. sadece kötü yan etkileri yokmus demekki arkadaslar roaccutandan sonra düzeninizi değiştirmezseniz sivilce ler tekrar eder ben mesela bu ilaçla birlikte bana sivilce yapabilecek şeyleri hayatımdan çıkardım cips çikolata vs ...ilaçtan sonra yeme içme düzeninizi de değiştirin bence böylece kalıcı sonuç alırsınız... herkese iyi geceler....
O bahsettiğin elinde çıkan kırmızı şeylerden bende de çıktı.a.s Yaklaşık 3 hafta sürdü sonra geçti. Suya girince daha da belriginleşiyor, sıcak su hafif yakıyor ve bazen kaşınıyodu. Doktora gösterdim, bizim ilaçtan kaynaklandığını ve geçeceğini söyledi. "Advantan M Losyon" diye bi krem verdi, ama çok süremeden geçti zaten.Sanırım ilaca karşı vücudun verdiği tepkilerden biri. Hiç takma kafana, geçecek bütün yan etkileri. Sık dişini ... Bi de lütfen gün saymaktan vazgeç, işi daha da zorlaştırıyorsun... Yaşadıklarının aynısını, hatta fazlasını yaşadım. Ama bu derdin bu ilaçtan başka çözümü yok.yasakkelime Üstelik bu ilacı herkes de kullanamıyo, bence vucudun bu ilacı kullanmana izin verdiği için çok şanslısın, a.s çünkü bu ilaç sayesinde kurtulacaksın bu dertten. Tabi mucize ilaçların, mucize yan etkileri olur... yerimseniben Biraz dikenlerine katlanmalıyız bence.....$€L!n..;2682068 .!.:slm herkese bnm bugün 27. günüm yüzüm sanki bi iyi oluyor bi kötü oluyor tabi benim piskolojim ona göre değişiyor ya sinirli yada mutlu geçmicek gibi geliyor ama inş geçer bide benim elimde kırmızı kırmızı bişiler çıktı bende bepanthen sürdüm geçti sizdede böyle bşy oldumu olduysa siz ne yaptınız yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürederim
pardon ama kullananların morale ihtiyacı var kimse bunu bi iki sivilce var diye kullanmıyor ve bu ilacı kullananlar dier şeylerden sonuç alamadığı için bu ilaca başvuruyor insanları korkutmayın o kadar kişi sonuç almış herkesin vücudu farklı tepki gösterir çok tehlikeli die yorum yapmayın lütfen insanların gözünü korkutmayın burda 15-16 yaşta kullananlarda var buna bnde dahilarkadaşım bak. bu ilaç çok tehlikeli.. bende kullandım. valla hiç bi tesirini görmedim. aksine daha kötü sonuçlar doğurdu. cildimdeki tüm yağ hücrelerini kuruttu, doğru. ama gözlerindeki yağ hücrelerini de kurutuyor. bu ilaç yüzünden göz kuruluğu çekiyorum. göz doktoruna gittim gözlerin o kadar kuru ki dedi. bende dedim. sivilcelerim için Roaccutane kullandım dedim.bana söylediği şey ne bilionmu bu ilacı keşke kullanmasaydın. gözlerin bir numaralı düşmanıdır dedi. kullanan arkadaşlar. bence sizde bi göz muayenesinden geçin...unutmayın sivilcelere çare var ama göz kuruluğuna çare yok.
..$€L!n..;2682068 .!.:slm herkese bnm bugün 27. günüm yüzüm sanki bi iyi oluyor bi kötü oluyor tabi benim piskolojim ona göre değişiyor ya sinirli yada mutlu geçmicek gibi geliyor ama inş geçer bide benim elimde kırmızı kırmızı bişiler çıktı bende bepanthen sürdüm geçti sizdede böyle bşy oldumu olduysa siz ne yaptınız yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürederim
teşekkürler şadiye ablacım:1hug:mrb selincim. benim de kollarımda kırmızılıklar olmuştu. vazelin sürdüm ben her gün.kısa bi süre sonra o kızarıklıklar pullanma yaptı ve döküldüler. doktor ilaçtan dolayı olduğunu söyledi. mutlu günler:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?