ben 5-6 yıl önce kullandım roaccutan ı.bir ay geçmedi bütün cildim pürüzsüz oldu.burnum bile küçüldü.demek gözenekler nasıl etkiliyormuş.dudaklarımın kurumasıyla başa çıkamıyordum o kadar.bunun dışında süperdi.ama bir arkadaşım kullanıyor şimdi.benim 1 ayda ulaştıgım sonuca o 4 ayda ulaşamadı.onunki zor ilerliyor.sanırım her ciltte farklı..ama sonuçta sabrederseniz sonuca ulaşıyorsunuz.bir de yazın kullanamıyorsunuz zaten..Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
ama roaccutan kullananların cildi zaten aşırı sivilceli ise önce çıkartıyor.derinlerdekileri çıkartıyor.doktorlar da bunu söylüyorlar zaten.sabırlı olmak gerekiyor.Mrbbende 1.5 aylıgım ve depresyona girme eğiliminde olanlardanım bende çok artış yaptı
Güneş kremi yetermi yazmısın 50 faktörlü bir krem ve sapka tavsiye edebilirm etrafımda kullanan ve 3.ayında olan bir arkadasımdan biliyorum ..
sivilcelerin sen gelmeye bence %80 oranla gecer fakat cildin daha da inceleceği için güneş kremi ve şapka vs gibi koruyucuları ihmal etme
geçmiş olsun!
ben kullanırken hiç de öyle bir sorun yaşamamıştım.şimdi kullanan arkadaşımda da yok böyle bir şey.acaba psikolojik mi senin ki..bana doktorum da böyle bir şey söylememişti..yaa 1.si yazima cvp vermessiniz..konusmaya ihtiyacim var
birde ben afedersiniz 4 gündür tuvaletimi yapmiyorum(
bunun bölye bi etkiside mi var
yoksa pisikolojik mi ki
okumustum cunku
kilo almaktansa sivilceyi tercih ederim
yardim(
Süveyda01 Teşekkür ederim canım ama ben öğrenciyim zaten minnacık bişeye niye okadar para alıyolar anlamadım gitti Sanada geçmiş olsun
arkadaşlar sebamed 50 faktör kullanan var mı güneş için bana doktor bunu önerdi kullanan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim:)tşkler
yaa 1.si yazima cvp vermessiniz..konusmaya ihtiyacim var
birde ben afedersiniz 4 gündür tuvaletimi yapmiyorum(
bunun bölye bi etkiside mi var
yoksa pisikolojik mi ki
okumustum cunku
kilo almaktansa sivilceyi tercih ederim
yardim(
ben kullandım ve hiç tavsiye etmiyorum.bana doktorum onermişti ama inanılmaz yağlı alnımda sivilce yaptı ve bir daha kullanmadım.avene 50+ kullanıyoruym fiyatı biraz daha pahallı 44 ytl civarında ama yağsız ve sivilce yapmıyorum tavsiye ederim...
gerçekten mi yaa
aldım ben de hiç kullanmadım bi de güzelim makyaj yapıyo musun eğer yapıyosan pudrayı falan bu losyonun üstüne mmi sürüyosun yok sa kullanmammak en iisimi
slm kızlar sonunda tedavim bitti çooooooooooook şükür valla allah sabır versin hepimize gerçekten zor bi süreççç geçti benim için ama gerçekten sonuç güzel inanın buna sabredin... bakalım bundan sonrası nasıl olacak biraz dinlenelim bakalım
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM,NE MUTLU SANA ..BENİM DE 22 GÜNÜM KALDI İNŞALLAH .....DÜZELME ÇOK VAR TABİ...ANCAK BU HAFTA MİNİK İKİ TANE ÇIKTI AMA ÖNCEKİLER GİBİ DEĞİL ....AMAN İYİCE HASSAS OLDUK VALLA....ŞÜKRETMEYİ BİLMEK LAZIM DEĞİL Mİ....DARISI YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINA ZATEN TEDAVİM BİTTİKTEN SONRA ADIM ADIM YAŞADIKLARIMI YAZACAĞIM HERKESE YARDIMCI OLMASI İÇİN...
HERKESİ ÖPÜYORUM :)
Merhaba tedavinin bitmesine çok sevindim, ben 4. ayıma başladım. Merak ettiğim bir şey var: yüzünde sivilcenin izleri kalmadı mı? Benim sivilce izlerim var. Bu izlerle nasıl uğraşacağızz?
merhaba,
izler var ancak günden güne daha azalıyor gibi..güneşte daha belirgin oluyor...dr umun söylediğine göre yaz sonuna kadar bakacağız,muhtemelen geçecek ama geçmezse kimyasal peeling dedi, son çare...açıkçası ben peeling i artık istemiyorum...fazla yormak istemiyorum cildimi...belki krem le falan tedavi etmeye çalışırız...sonuş hepimiz için iyi olacak ..
bu arada senin tedavin ne kadar sürecek ???
Benim tedavim 6 ay sürecek ama ben şimdiden izler kalacak mı diye sordum fakat acele ediyorsun diyor. Her şey yavaş yavaş olacak diyor ama benim bu izler yüzünden moralim çok bozuk. Sivilce ile uğraşırken şimdi de izler başıma bela oldu. Hele güneşli bir havaysa kıpkırmızı oluyorlar kendimi güzel hissetmediğim zaman da mutsuz oluyorum doğal olarak. Arkadaşım da space'ına yakın çekilmiş fotoğrafımızı koymuş, izler ortada. Az önce aradım, neden koydun diye sordum. Üstelik benim bu konuda ne kadar hassas olduğumu biliyor. Yakından fotoğraf çektirmiyorum "özellikle" fotoğraf çektirirken söylüyorum. Gıcık oldumm yaaa....Hoş mu şimdi bunu yapmak...Arkadaşlığa sığar mı?
gerçekten mi yaa
aldım ben de hiç kullanmadım bi de güzelim makyaj yapıyo musun eğer yapıyosan pudrayı falan bu losyonun üstüne mmi sürüyosun yok sa kullanmammak en iisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?