Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben 5-6 yıl önce kullandım roaccutan ı.bir ay geçmedi bütün cildim pürüzsüz oldu.burnum bile küçüldü.demek gözenekler nasıl etkiliyormuş.dudaklarımın kurumasıyla başa çıkamıyordum o kadar.bunun dışında süperdi.ama bir arkadaşım kullanıyor şimdi.benim 1 ayda ulaştıgım sonuca o 4 ayda ulaşamadı.onunki zor ilerliyor.sanırım her ciltte farklı..ama sonuçta sabrederseniz sonuca ulaşıyorsunuz.bir de yazın kullanamıyorsunuz zaten..

ama roaccutan kullananların cildi zaten aşırı sivilceli ise önce çıkartıyor.derinlerdekileri çıkartıyor.doktorlar da bunu söylüyorlar zaten.sabırlı olmak gerekiyor.

yaa 1.si yazima cvp vermessiniz..konusmaya ihtiyacim var

birde ben afedersiniz 4 gündür tuvaletimi yapmiyorum(
bunun bölye bi etkiside mi var
yoksa pisikolojik mi ki
okumustum cunku
kilo almaktansa sivilceyi tercih ederim
yardim(
ben kullanırken hiç de öyle bir sorun yaşamamıştım.şimdi kullanan arkadaşımda da yok böyle bir şey.acaba psikolojik mi senin ki..bana doktorum da böyle bir şey söylememişti..

Süveyda01 Teşekkür ederim canım ama ben öğrenciyim zaten minnacık bişeye niye okadar para alıyolar anlamadım gitti Sanada geçmiş olsun

slm ceren; canım ben de güneş kremini almadan önce diyordum nedne bu kadar çok para veriyorlar. bende senin gibi öğrenciyim açıkcası verdiğim zaman da çok zoruma gitmişti ama şimdi iyiki de almışım diyorum, çünkü Adana'da okuyorum o güneş, nem çok kötü yapıyor. güneş kremini kullandığımdan beri yüzüm güneşte daha iyi fazla etkilenmiyor yerimsenibenyerimseniben :1hug::1hug:

arkadaşlar sebamed 50 faktör kullanan var mı güneş için bana doktor bunu önerdi kullanan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim:)tşkler

kullanan varsa moralini bozmasn bnm arkadaşımın yüzü çok feciydi dışarı çkamıyodu 5 aymı 6 aymı ne kullandı şmdi 1 sene geçti üstünden 1 senedr sivilce mivilce çkmıyo çok güzl oldu çektiklerine değdi :)

arkadaşlar sebamed 50 faktör kullanan var mı güneş için bana doktor bunu önerdi kullanan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim:)tşkler

ben kullandım ve hiç tavsiye etmiyorum.bana doktorum onermişti ama inanılmaz yağlı alnımda sivilce yaptı ve bir daha kullanmadım.avene 50+ kullanıyoruym fiyatı biraz daha pahallı 44 ytl civarında ama yağsız ve sivilce yapmıyorum tavsiye ederim...

yaa 1.si yazima cvp vermessiniz..konusmaya ihtiyacim var

birde ben afedersiniz 4 gündür tuvaletimi yapmiyorum(
bunun bölye bi etkiside mi var
yoksa pisikolojik mi ki
okumustum cunku
kilo almaktansa sivilceyi tercih ederim
yardim(

canını sıkma ya bende aynı derdi yaşıyorum aylardır 6. ayımaın dolmasına 15 gun var ve 2. ayımdan beri kabızım.bu ilac bağırsak fonksiyonlarını geçici olarak etkileyebiliyormuş doktor bu durum ilacı bırakınca gecer dedi.ben bekunis diye bir ilac kullanıyorum fiyatıda çok uygun 5 ytl falan bunu gece yatmadan bir tane içiyorsun sabah tuvalete çıkıyorsun başka çaresi yok ben mecburen kullanıyorum.ilacın dozunu gunde 10 mg kadar dusurdu doktor ona rağmen geçmedi kabızlık.inş ilac bitince kurtulacam bu dertten.ayrıca bu ilac kşlo yapmaz korkma ama yanında depresyon ilacı falan kullanırsan kilo alabilirsen.dediğim ilacı kullan bence ben tek çareyi onda buldum.sağlıklı gunler...

Ben daha 20. günümdeyim. Doktor bana günes kremi olmadan dısarı sakın cıkma gibi hicbir sey dememisti. Tereddütte kaldım Gecen gün doktora gittim tekrar aklıma takılan şeyleri sormak icin. Doktor istersen kullan ama gözünü korkutmuslar dedi. kullanmasan da pek bir sey olmaz dedi. Avene'nin 50 faktörlü günes kremini önerdi.

gerçekten mi yaa
aldım ben de hiç kullanmadım bi de güzelim makyaj yapıyo musun eğer yapıyosan pudrayı falan bu losyonun üstüne mmi sürüyosun yok sa kullanmammak en iisimi

gerçekten mi yaa
aldım ben de hiç kullanmadım bi de güzelim makyaj yapıyo musun eğer yapıyosan pudrayı falan bu losyonun üstüne mmi sürüyosun yok sa kullanmammak en iisimi

slm kızlar sonunda tedavim bitti çooooooooooook şükür valla allah sabır versin hepimize gerçekten zor bi süreççç geçti benim için ama gerçekten sonuç güzel inanın buna sabredin... bakalım bundan sonrası nasıl olacak biraz dinlenelim bakalım

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM,NE MUTLU SANA ..BENİM DE 22 GÜNÜM KALDI İNŞALLAH .....DÜZELME ÇOK VAR TABİ...ANCAK BU HAFTA MİNİK İKİ TANE ÇIKTI AMA ÖNCEKİLER GİBİ DEĞİL ....AMAN İYİCE HASSAS OLDUK VALLA....ŞÜKRETMEYİ BİLMEK LAZIM DEĞİL Mİ....DARISI YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIZIN BAŞINA ZATEN TEDAVİM BİTTİKTEN SONRA ADIM ADIM YAŞADIKLARIMI YAZACAĞIM HERKESE YARDIMCI OLMASI İÇİN...

HERKESİ ÖPÜYORUM :)

Merhaba tedavinin bitmesine çok sevindim, ben 4. ayıma başladım. Merak ettiğim bir şey var: yüzünde sivilcenin izleri kalmadı mı? Benim sivilce izlerim var. Bu izlerle nasıl uğraşacağızz?

Merhaba tedavinin bitmesine çok sevindim, ben 4. ayıma başladım. Merak ettiğim bir şey var: yüzünde sivilcenin izleri kalmadı mı? Benim sivilce izlerim var. Bu izlerle nasıl uğraşacağızz?

merhaba,
izler var ancak günden güne daha azalıyor gibi..güneşte daha belirgin oluyor...dr umun söylediğine göre yaz sonuna kadar bakacağız,muhtemelen geçecek ama geçmezse kimyasal peeling dedi, son çare...açıkçası ben peeling i artık istemiyorum...fazla yormak istemiyorum cildimi...belki krem le falan tedavi etmeye çalışırız...sonuş hepimiz için iyi olacak ..
bu arada senin tedavin ne kadar sürecek ???

Benim tedavim 6 ay sürecek ama ben şimdiden izler kalacak mı diye sordum fakat acele ediyorsun diyor. Her şey yavaş yavaş olacak diyor ama benim bu izler yüzünden moralim çok bozuk. Sivilce ile uğraşırken şimdi de izler başıma bela oldu. Hele güneşli bir havaysa kıpkırmızı oluyorlar kendimi güzel hissetmediğim zaman da mutsuz oluyorum doğal olarak. Arkadaşım da space'ına yakın çekilmiş fotoğrafımızı koymuş, izler ortada. Az önce aradım, neden koydun diye sordum. Üstelik benim bu konuda ne kadar hassas olduğumu biliyor. Yakından fotoğraf çektirmiyorum "özellikle" fotoğraf çektirirken söylüyorum. Gıcık oldumm yaaa....Hoş mu şimdi bunu yapmak...Arkadaşlığa sığar mı?

cvp veren arkadaslarima cok tesekkur ederim a.s.

aysecim cikiyor öyle aptallar..saygisiz.. bende sinir oldum

aysenin arkadasina :tomato:

benim tedavimin 18. günü yüzümde bugün iki tane daha çıktı moralim çok bozuk okula gitmek istemiyorum kendimden nefret ediyorumm:mymeka: ilk başlarda heycanlıydım geçicek diye ama dayanamıyorum iştesenağlama sanki herkes bana bakıyo gibi geliyo hatta gibisi fazla herkes yüzüme bakıyo:çok üzgünüm: eğer bu ilacın sonunda geçmezse napıcam bilmiyorum:1no2: bi an önce okullar tatil olsada dışarı hiç çıkmasam diyorumsenağlama

anlıyorum seni,hoş bir hareket değil gerçekten...canım kimse bizim yaşadıklarımızı anlayamaz...Allah a binbir şükür tabi sorun bu olsun ..ama gerçekten zor bir ilaç...sabır sabır sabır ..bunu öğretiyor bize...
moralini bozma,izler hepimizde var ama zamanla azalacak merak etme :)

ama selincim öyle yaparsan olmaz ki
eminim cok zordur anliyorum..ben biraz daha buyugum saniyorum senden..senin yaslarinda ve okulda zordur ama lütfen öyle dusunme .. ben simdi anliyorum ki birazda gervekten beyinde bitiyor

benim ergenlik dönemimde hic yoktu ..yatili okuldaydim dersler yogun yuzumde bi kucucuk sivilce cikmisti ben zevkle oynadim durdum onunla, sonra 1 ay icerisinde yuzumun heryeri sivilce doldu.simdi 10 yil oldu 10 yildir cekiyorum bazen hic kalmiyor sanki hic yuzumde sivilce yokmus gibi bazen stres oluyorum bi tane cikiyor ben oynuyorum butun yuzume aninda dagiliyor sonra aylarca sürüyor..kendi kendine söz ver karar al bakimini nemlendiricini sür ve aynaya bakma elini yüzüne götürme asla.. cok degil bi kac ay sabrediceksin..bunu yillarca cekmetense bi kac ay kim bakarsa baksin onemseme sen rahat ol.. inan o zaman görüceksin yerimseniben:içelim:

gerçekten mi yaa

ben kışın kullanmamıştım ama doktor yaz geldiği için mutlaka kullanmalısın dedi.ama sebamed çok yağlı mahvediyor insanın yuzunu evde duruyor 2 kez surdum boşuna parama yazık oldu.avene 50 + tavsiye edebilirim yağsız gayet guzel.ben once koruyucuyu suruyorum bir 10 dk falan bekliyorum üstüne normal makyajımı yapıyorum hiç bir problem olmuyor.doktorada sormuştum makyaj yapsam olurmu koruyucu surunce uzerıne diye oda yap farketmez cildini dhaa fazla kurutmayan her şeyi surebilirsin dedi..sağlıklı gunler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…