BU ARADA İLACI KULLANANLAR GÜNEŞLENMEYE ÇIKMAYINIZ,GÜNEŞLENMEYİ İLAÇ BİTİMİNDEN 1 AY SONRA KORUYUCU KREMLERLE YAPINIZ.
ÇÜNKÜ A VİTAMİNİ BRONZLAŞMAYI MAKSİMUMA ÇIKARIR VE YÜKSEK MİKTARDA OLDUĞUNDAN KARARIRSINIZ VE DE BU KARALIK KALICI OLUR.
kızlarrrr sabredin herşey süper oluyor...... tedavim biteli 1 ay oldu ama gerçekten değdi bu kadar zahmete diye düşünüyorum.....
Hiç korkma aynı şey bende de olmuştu. Ama ilk kullanışımda... Bu ikinci kullanışım. yaklaşık 9 yıl önce bu ilacı yine kullanmıştım ama o zaman 18 yaşımdaydım ve sanırım küçük olduğum için dr. düşük dozda vermişti ve gerekli dozu tamamlamadığım için olsa gerek tekrarladı. O zaman benim de gözlerim yanıyordu, hatta kaloriferin yanında otursam gözlerimin yanmasından gözlerim kapanıyodu. Bu ilaç gözdeki bi tabakayı kurutuyomuş. Bunun için yapay göz yaşı veriyorlar ama ben kullanmadım, ilacın bitimiyle birlikte gözdekiler dahil tüm yan etkiler de bitiyor. Bu da dudak kuruluğu gibi yan etkilerinden biri. O yüzden bence panik yapma, geçecek.:teselli: İstersen dr. 'una söyle belki yapay gözyaşı damlası falan yazar, ama geçeceğini bil...a.smerhaba, benim gözlerim çok yanıyor uykusuz olmadığım halde sanki uykusuzmuşum gibi gözlerim yanıyor, gözümün içi sızlıyor. Korkuyorum siz de böyle bir şey oldu mu?
merhaba, benim gözlerim çok yanıyor uykusuz olmadığım halde sanki uykusuzmuşum gibi gözlerim yanıyor, gözümün içi sızlıyor. Korkuyorum siz de böyle bir şey oldu mu?
arkadaş bu ilacı 5 aydır kullanıyorum ama bı etkısını göremedimKötü Kazen doktora gittim dedi nasıl olr cildinin altından sivilceler çıkmaya baslmış ve derim çok kaşınıyor özelliklede burnum bn bu ilacı çekmiş yani ne desem şua an duygularıma hakim olamıyorum bnce sizde bunu kullnamyın acayip tehlikesi hatta alırken size bir kagıt imzalıttılar demi işte bnde imazaladım hak talep edemiroum burnum içi bile kurudu ama derim soyuluyor yuzum tanımıcak halde ama derim altında sıvılceler var ıstetsenız sorunuz varsa yazın cvplarım oprt meneklava:kşe
canım bu kadar endişelenme ablam
kullandı yüzündeki sivilceler
için çok fazla yan etkisi var 2 sene çocuğun olmuyo
mesela ama cildini bitek
bu düzeltti. çok önemli bi prof.
vermişti onada 1 sene sonra anca düzeldi cildi ama
sabretmek lazım işte
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN....BENİM DR UMUN SÖYLEDİĞİ,BU İLAÇLA BİRLİKTE CİLT HASSASLAŞTIĞI İÇİN BAŞKA BİRŞEY SÜRMEMEK DAHA İYİ...TEDAVİ BİTTİKTEN 5-6 AY SONRA BAŞLAMAMI ÖNERDİ ,YAZ BİTİMİNDE SÜRECEĞİM BEN DE ...İSTERSEN DR UNLA TEKRAR KONUŞ...
benim ilacı kullanmaya başlayalı 5. ayım bitmek üzere. sivilcem çıkmıyor çıksada adet dönemimde 1 tane falan. her ne kadar istemesekte yüzde izler kalıyor.tedavisi biten arkadaşlara benim sormak istediğim doktorları herhangi bir iz giderici ilaç falan yazmışmıydı. yarımcı olursanız sevinirim....
ayrıca 2 yıl çocuk sahibi olmayı yasaklayan başka bir sivilce ilacı var onun dozu sanırım bu ilaçtan bir hayli yüksek yada etkisi daha fazla. karışıklık olduğu kanaaatindeyim.
Kızlar merhaba. Devamlı okuyorum bu forumu cok faydanız oluyor bana. Ama bir konuda da cok rahatsızım. Bence burada insanlar sadece kendi etkilerini paylaşsın. İyi bilmeden insanları yanlış yönlendirmesin kimse. Bazıları cıkmıs "ne gerek var az yaglı yiyin cıkmaz cekmeye degmez" diyor. Bunu diyenin doktorlukla bir alakası olup olmadıgını merak ediyorum. Hiçbir doktor bosuna vermez bu ilacı. Evet ağır bir ilaç hepimiz bunun farkındayız birilerinin bize bunu hatırlatmasına, gözümüzün içine sokmasına gerek yok ki. Neden moral bozmaya calısır ki insanlar?
Etkilerine gelince birileri kullanmadan bilmeden bir seyler duyuyor gelip burada milleti telaslandırıyor. Hepimizin elinde prospektüs var hamilelik olayından tutun da yan etkilere kadar herseyi yazmıslar. Ve hepimizin doktoru var. Kullanmayan birinden etkilerini ögrenmeye ihtiyacımız yok ki. Hamilelik süresini de biliyoruz bıraktıktan birkac ay sonra hamile kalınabilir. Kısırlıkmış, baskabisiymis gelip kimse burada bilip bilmeden aklına geleni sallamasın. Kanmayın böyle seylere.
Ben sadece doktorumun dediklerini uyguluyorum. Yan etkilerini saydı kabul ettim hepsini. 1 ay 13 gündür kullanıyorum ve bende cok etkisi oldu yüzüm temizlendi resmen. Kuruyor soyuluyor ama cok temiz duruyor. Zorluk cekiyorum elbette ama değiyor gercekten. Telaslanmıyorum yan etkilerle karsılastıgımda cünkü basıma gelecegini biliyorum. Burada kullanan arkadasların yasadıgı seyleri yazması da rahatlatıyor beni. Burnum kanadıgında cok olağan karşılıyorum. Bu tedavide biraz da morale ihtiyacımız var. Lütfen kızlar olur olmaz kisilerin dedigine kanıp da moralimizi bozmayalım. Her ay düzenli doktora gittikten sonra bu tedavinin olumsuz sonuclanacagına ihtimal bile vermiyorum. Hepinize sevgiler...a.s.
merhaba, benim gözlerim çok yanıyor uykusuz olmadığım halde sanki uykusuzmuşum gibi gözlerim yanıyor, gözümün içi sızlıyor. Korkuyorum siz de böyle bir şey oldu mu?
merhabalar herkese.. siteye yeni üye oldum daha doğrusu roaccutane hakkında araştırma yaparken gordum ve üye olup size bir seyler danısmak istedim.
ben de doktora gittim ve roaccutane kullanmamam icin bir sebep olmadıgını soyledi.. gerci bazı testler istedi bgn onları da hallettim sonucları daha goturmedim doktoruma.. benim kafama takılan bir sey var o da su : doktorum bu ilacı bana mayıs ayında baslatıcak.. yani yazın bu ilacı kullanmıs olucam.. ama yazılarınızı okudugumda doktorların bu ılacı vermediklerini leke bıraktıgı yazılmıs.. inanın cok korktum.. Doktorumdan suphelenmeye basladım.. tamam gunes koruyucu kremler kullanıcam golgede durucam ama o da biyere kadar sürer ki sonucta yazın ısık gorucek cildim?
bu konuda sizlerin de bilginizi almak istedim.. yazın kullanırsam ne gibi etkısı olur.. daha dogrusu tedaviye yazın baslamıs olan var mı??? beni bu konu da bilglendirirseniz cok sevinicem cunku baya bi kafama takıldı bu hassas konu...
ya nie öle diosunuz bu ilacı kulanıp aradan 1 yıl geçenn başka bi arkadaşta çok güzel olduğunu söylüo napıcaz şimdikızlar bu ay rRoaccutane bırakılı tam 1 yıl oldu suratım yine eski halinde boşuna kullanıp vucut dengenizi bozmayın derim tabi karar sizin ama boşa giden bi zaman ve çekilen işkence kalır elinizde geçmiyo geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?