arkadaşlar benm 2, ayım doldu doktora gidip yeniden yazdırıcam.ama göz damlasını kullanmayı unutuyorum o yüzden gözlerim acayip ağrıyor..burnum ve ağız çevresi acayip kuruyor.bepantene kullanıorum ama yine d ekuruma dewm ediyor.nemlendirici olarak da lorealin bir ürününüü kullanıyorum...bir df etedaviye başladım başlayalı gneş kremi kullanmadım.avene aldım o kadar para verdim amja çok yağlanma ve parlama yaptııığı
için kullanmıyorum.lekeler oluşmaya başladığını farkettim.kullandığımdada yüzüm kıpkırmızı oluyor vbe yanıyor..var mı bir tavsiesi olan????????????şimdiden teşekkürler..herkese geçmş olsun.....
Kızlar, internetten avene 50 güneş kremini aldım. Kargo parası 12 ytl aldılar, şok oldum valla.. Ama inanın çok memnunum..Annemler de fark etti, yüzümdeki kızarıklıklar daha az belli oluyor. Eğer güneş kremi almak isterseniz bence uygundur. Ben yüzüme fondoten, pudra, allık hiçbir şey kullanmıyorum. Korkuyorum sivilce çıkar diye zaten çok hassas ve kuru. Kullananız var mı? Varsa sivilce felan çıkıyor mu? Benim 4. ayım bitiyor bu arada..herkese mutlu günler...
Merhabalar .. roaccutane da 2 ayı bitirdim 2 ay 5 gün oldu tam olarak ama yüzümde bir ay öncesinde çıkan sivilcelerin izleri ve bir yandan yeni çıkanlar . ve bu ilçatan önce 4 günde iyileşen sivilcelerim şimdi ufacık bir tanesinin iyileşmesi bile 10 günbu ilaca başladığım güne lanet ettim :'( yani bu durumda olup da 6 ay sonrasında gercekten düzelen varmı ben napcm devam etmeliyimiyim
bende kullanıyorum. avene 50 faktörü hiç bir şekilde yağlı his bırakmıyor.
ayrıca avene diacneal kullanıyorum 1 aydır ve izlerimde belirgin azalma var..alnımda kahverengi bi leke vardı onu bile geçirdi mesela
ben maalesef makyaj yapıyorum hala ama hiç sivilce çıkmadı..makyaj malzemelerinizi su bazlı kullanın..
benim 6. ayım hazirandada 10 mg kullanıp bitiricem..
inşallah herkes amacına ulaşır..arkadaşın biride demiş sabır diye zaten..yarım yamalak kullanırsanız bir faydasını göremezsiniz zaten...
tekrar tekrar yazıyorum. bu i,laç kısırlık falan yapmıyor, kafasına göre uyduruk hikayeler üreten kişilere inanmayınız..biz kullanıyoruzda konuşuyoruz...
avene diacnel kullandığını söylemişsin, doktor mu tavsiye etmişti? Gerçekten de izlerde azalma varsa ben de alayım..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?