Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
burdkı yazılanları okuyunca inanın doktora test sonuclarımı gosterneye gidesim ve ilacı kullanasım gelmıyor.. insanoglunun elinde değil etkıleniyor.. hele de yazın bu ilaca baslayacaksam daha bi korkuyorum.. herkes kullanma sana gerek yok dior.. ama ben artık pudra kapatıcı kullanmak istemiyorum.. cok asırı sivilcem yok abartılacak kadar.. ama olanlarda beni rhtsız ediyor.. pürüzsüz bir cilde sahip olmak istiyorum.. doktorum bu ilacı kullanmaman icin hic bir sebep yok dedi.. yazın da golgede durmam ve gunes kremleri kullanmam gerektıgını soyledi.. ama burda yazılanları okudukca inanın artık bir cok seyi sorgular oldum

önemli olan doktorun tavsiye ettiği tozda ve sürede kullanmak bıraktıtkan sonra tkrr çıkması gayet doğal... snra orda burada yazarlar işe yaramıyo diyee

benim 4. ayım bitti ve ve benimde en başlarda çok kuruluk vardı lipo diye bi krem verdi dktor ve kısa sürede kullandım sonra o sorunum gitti şimdi sivilcesiz yumuşacık bi cildim var ama lekelerim var hala onlar geçer inş. bi ayım kaldı bitmesine bide bana vichy 50fktör güneş kremini kullanıyorum malüm yaz geldi çok iyi yağsız dışarı çıkmadan yüzümde emdirip çıkıyorum... eski kızarık yüzümde yok artık:dance:

bide size şunu söylemek istiyorum Roaccutane A vitaminidir.. nasıl ki hasta olduğumuz da soğuk algınlığında gripte bize verilen ilaçları tam kullanmadığımzda kısa sürede tkrarlanır hastallık.... demek istediğim herşey sabır en güzeline ulaşmak için

Kızlar, internetten avene 50 güneş kremini aldım. Kargo parası 12 ytl aldılar, şok oldum valla.. Ama inanın çok memnunum..Annemler de fark etti, yüzümdeki kızarıklıklar daha az belli oluyor. Eğer güneş kremi almak isterseniz bence uygundur. Ben yüzüme fondoten, pudra, allık hiçbir şey kullanmıyorum. Korkuyorum sivilce çıkar diye zaten çok hassas ve kuru. Kullananız var mı? Varsa sivilce felan çıkıyor mu? Benim 4. ayım bitiyor bu arada..herkese mutlu günler...

yuzdekı kızarıklarlar bı sure sonra gecıo zaten kızlar ole kafaya takılcak bısey değil ama gunes kremı gereklı tabıı tedavım hala dewam edıo son ayında kurtuluorum ınsallah bı ay sonra cıldım cok guzel :teytey: herkes soruo ne kullanıosun die :sm_cool:

bende kullanıyorum. avene 50 faktörü hiç bir şekilde yağlı his bırakmıyor.
ayrıca avene diacneal kullanıyorum 1 aydır ve izlerimde belirgin azalma var..alnımda kahverengi bi leke vardı onu bile geçirdi mesela
ben maalesef makyaj yapıyorum hala ama hiç sivilce çıkmadı..makyaj malzemelerinizi su bazlı kullanın..
benim 6. ayım hazirandada 10 mg kullanıp bitiricem..

inşallah herkes amacına ulaşır..arkadaşın biride demiş sabır diye zaten..yarım yamalak kullanırsanız bir faydasını göremezsiniz zaten...

tekrar tekrar yazıyorum. bu i,laç kısırlık falan yapmıyor, kafasına göre uyduruk hikayeler üreten kişilere inanmayınız..biz kullanıyoruzda konuşuyoruz...

Ben bu ilacı üç ay kullandım aslında 2 doktor bana yazmak istemedi fazla sivilce yok diye ben de üçüncü bi doktora gittim o yazdı saolsun:) yani hiç sivilce olmasın istiorum bu ilaç da bence şu an sivilce için en etkili olanı diğer dıştan sürülenler hikaye bence .Üç ay kullandım böyle zararları hakkındaki söylentilerden dolayı bıraktım ama keşke biraz daha kullansaydım öyle abartılı yan etkilerini ben görmedim sadece dudaklarım soğuktan çatlıyo gibi oluyodu bepanten sürüosunuz dudaklarınıza yüzünüze de Excipial Lipo sürüosunuz gayette güzeldi cildim. Şunu söliyim ilacı bıraktıktan sonra bidaha başlayamazsınız onun için bırakacağınız zamanı iyi ayarlayın.

bende artık bugn yüzüme baktıktan sonra hic bir kuvvet beni bu ilacı kullanmama engel olamaz dedim.. hersey daha gusel olacak ins. en sonunda.. tek dusunduum sey yazın gelmesi ve ilacın daha zor kullanılması.. bunun icin tavsiyeleriniz neler?

Sabredin kızlar...Hepimiz aynı kabusları yaşadık ama şu an gerçekten adet döneminde bile sivilce çıkmıyor...
Aşırı yan etkiler,kısırlık yaptığı vs gibi yorumlar saçmalıktan ibarettir..
Tabi ki her vücutta tepkisi aynı olmaz. 45 kiloluk birine günde 60 mg verirsen,elbetteki yan etkisi artacaktır..
en az 6 aylık bir süreç sizleri bekliyor...4. aydan itibaren ciddi bir şekilde farkı görmeye başlayacaksınız..Tabi ki ialçları zamanında ve düzenli kullanırsanız...

bepanten ve gözler için göz yaşı damlası kullandığınız zaman yan etkiler neredeyse 0 a iner...
vücunuzda da kuruluklar olmaya başlayacak,bunun için drunuz özel karışımlar yazabilir ya da kendi nemlendiricilerinizi sürebilirsiniz...

Geçmiş olsun

sağolasın Melisiracım yorumun icin.. her guselliğin bi zorlugu var.. napalım katlanıcaz ama sonuc gusel olacak inş

sağolasın Melisiracım yorumun icin.. her guselliğin bi zorlugu var.. napalım katlanıcaz ama sonuc gusel olacak inş :1hug::1hug:

a.s. kızlar. 3-4gündür yazılarınızı takip edememiştim.aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş.hoşşgeldiniz hepiniz:1hug: olumsuz yazılar da gördüm,arkadaşlar lütfen yazılarımızı düşünerek yazalım.kendimizde olan bi olumsuzluk herkeste olacak diye bişi yok. herkes te aynı etkiler muhakkak bi şekilde görülüyordur ama aynı dozda deil.herkesin metabolizması farklı.ben 7 ay tedavi gördüm çok ağır yan etkilerle karşılaşmadım.tedavim biteli iki ay oldu ve iyi ki kullanmışım diyorum.ve daha önce kullanmadığıma yanıyorum hergün
yeni başlayan arkadaşlar sakın umutsuzluğa kapılmayın.bu ilaç sabır isteyen ve zor bi ilaç. bizim bu zorluğu atlatmak için sıcak ve samimi bi paylaşım sitemiz var.:enbuyukkk: beraber herşeyin üstesinden gelebiliriz.yeter ki umudunuzu ve olumlu düşüncelerinizi kaybetmeyin. her şey çok güzel olacak.:dance::dance:
herkesin sağlıklı bir görünüme sahip olması dileğiyle. bol gülücüklü günleerrr:sm_cool::teytey:

Merhabalar .. roaccutane da 2 ayı bitirdim 2 ay 5 gün oldu tam olarak ama yüzümde bir ay öncesinde çıkan sivilcelerin izleri ve bir yandan yeni çıkanlar . ve bu ilçatan önce 4 günde iyileşen sivilcelerim şimdi ufacık bir tanesinin iyileşmesi bile 10 gün bu ilaca başladığım güne lanet ettim :'( yani bu durumda olup da 6 ay sonrasında gercekten düzelen varmı ben napcm devam etmeliyimiyim

a.s. arkadaşım.hepimizin durumu seninki gibiydi.benim sivilceler ilk 3 ay sürekli çıktı.ve inanılmaz büyüklüktelerdi. hiç umutsuzluğa kapılma.tedavine devam et.tedavi bitiminde hiç bir şeyin kalmayacaktır inş. ama sakın tedavine ara verme.

Bakın kızlar hepinizin içini rahatlatacak fotolar ekliyorum. Şu an 6. ayım ve 7. ayın sonunda tedavim bitecek..

Bu fotolar ilacı kullanmaya başladığım ilk ayın fotoları..aradaki farkı siz görün
Bu ilaca başladığım şekil

bu 4. ay

bu da şimdiki

flaşlı

Son düzenleme:
şimdi tek sorunum cildimin çok kuru olması, günde 3 kez nemlendirici sürüyorum ama hala kuru kalıyor...

o da zamanla düzelecek tabi

avene diacnel kullandığını söylemişsin, doktor mu tavsiye etmişti? Gerçekten de izlerde azalma varsa ben de alayım..a.s

avene diacnel kullandığını söylemişsin, doktor mu tavsiye etmişti? Gerçekten de izlerde azalma varsa ben de alayım..a.s

evet doktor bir kağıt verdi ona işaretlemişti.. fotolara bakarsan farkı görürsün. ben 1,5 aydır kullanıyorum baya etkiledi.hafif soyuyor yüzünü ama izler günden güne hafifliyor. küçük krem ama azıcık sürüyorsun çoğalıyor

Bademella gecmıs olsun cok mutlu oldum senin adına darısı başlamış olanların ve başlayacak olanların başına :) ben daha doktora tahlil sonuclarını goturemedim.. yalnız bir deger normalın altında cıktı o da bobreklerle ilgili olan.. bu ilac kullanımımı etkıler mi? sizin doktorlarınız hangi degerlere bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…