Bademella gecmıs olsun cok mutlu oldum senin adına darısı başlamış olanların ve başlayacak olanların başına :) ben daha doktora tahlil sonuclarını goturemedim.. yalnız bir deger normalın altında cıktı o da bobreklerle ilgili olan.. bu ilac kullanımımı etkıler mi? sizin doktorlarınız hangi degerlere bakıyor
Merhabalar herkese a.s. Ben de kullanıcam bu ilacı 40 g olarak verildi yani 20 gr ama 2 tane alıcakmısım günde benneyaptımki Ben lens kullanıyorum ayrıca kontakt..göz kuruluğu yapıyormuş acaba zararı olur mu ki senağlama senağlama zaten sadece okulda takıyorum onun dısında hemen cıkarıyorum(( bir de 4. ayda mı etkisini göstermeye başlıyor acaba yoksa bünyeye göre değisiyor mu ?? yiyeceklere dikkat etmek zorunlu mu miğdeye zararı var mı acaba;? ben düzenli beslenmem de miğdeden de olmayalım benneyaptımki
Çok soru sordum biliyorum ama yardım edin nolurrr yaa(( senağlama senağlama senağlama
a.s. kızlar. 3-4gündür yazılarınızı takip edememiştim.aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş.hoşşgeldiniz hepiniz:1hug: olumsuz yazılar da gördüm,arkadaşlar lütfen yazılarımızı düşünerek yazalım.kendimizde olan bi olumsuzluk herkeste olacak diye bişi yok. herkes te aynı etkiler muhakkak bi şekilde görülüyordur ama aynı dozda deil.herkesin metabolizması farklı.ben 7 ay tedavi gördüm çok ağır yan etkilerle karşılaşmadım.tedavim biteli iki ay oldu ve iyi ki kullanmışım diyorum.ve daha önce kullanmadığıma yanıyorum hergün
yeni başlayan arkadaşlar sakın umutsuzluğa kapılmayın.bu ilaç sabır isteyen ve zor bi ilaç. bizim bu zorluğu atlatmak için sıcak ve samimi bi paylaşım sitemiz var.:enbuyukkk: beraber herşeyin üstesinden gelebiliriz.yeter ki umudunuzu ve olumlu düşüncelerinizi kaybetmeyin. her şey çok güzel olacak.:dance::dance:
herkesin sağlıklı bir görünüme sahip olması dileğiyle. bol gülücüklü günleerrr:sm_cool::teytey:
evet doktor bir kağıt verdi ona işaretlemişti.. fotolara bakarsan farkı görürsün. ben 1,5 aydır kullanıyorum baya etkiledi.hafif soyuyor yüzünü ama izler günden güne hafifliyor. küçük krem ama azıcık sürüyorsun çoğalıyor
kızlarrrr sabredin herşey süper oluyor...... tedavim biteli 1 ay oldu ama gerçekten değdi bu kadar zahmete diye düşünüyorum.....
MRB CNMmgorgun selam:)bitti mi canım tedavin merak ettim ilk zamanlar senin yazdıklarınla moral buluyodum inanki çok tşk ederim ben 5. ayımın içindeyim hala tek tük çıkıyo ama çok şükür eski günler geride kaldı artık geçmiş olsun hepimize byee
MERHABALAR,
İZLER İÇİN DİACNEL İ NE ZAMANDAN BERİ KULLANIYORSUN?KAÇ AY KULLANMANI SÖYLEDİ DR ARKADAŞIM,BENİM TEDAVİM GEÇEN HAFTA BİTTİ...ÇOK ŞÜKÜR SONUÇ İYİ AMA KIRMIZI İZLERLE MALUM BAŞIM DERTTE....
canım benim 1.5 ay oldu ve arka sayfalarda fotolarımı koydum izlerin ne kadar azaldığını görürsün..kremin kutusunda 2 ay içinde belirgin azalma yazıyor ama benim alnımda kahverengi lekeyi 1 haftada yok etti..
doktor bişey söylemedi , bir dahaki gitmemde sorarım istersen ama zaten 2 ay yazıyor..
yüzünde biraz acı hissi uyandırıyor kaşırsan falan..
Onun dışında ben artık sokağa 0 makyajla çıkabiliyorum..Sadece iş gereği makyaj yapıyorum ki fırına bile fondoten sürüp gidiyordum ..,şimdiki izlerinin fotosunu çek, ondan sonra ilacı kullandıktan 1 ay sonra 2 ay sonrasını çek farkı daha net görürsün..
teyzemler falan maşallah deyip duruyor bana :) ne yaptın yüzüne diyorlar
evet doktor bir kağıt verdi ona işaretlemişti.. fotolara bakarsan farkı görürsün. ben 1,5 aydır kullanıyorum baya etkiledi.hafif soyuyor yüzünü ama izler günden güne hafifliyor. küçük krem ama azıcık sürüyorsun çoğalıyor
yaa benım 13.gunum dudaklarım kuruyo durmadan ve kocaman sıvılceler cıkıoo yaa ne zaman bıterkı bu bı de her yerım agrıyooo fenaa uykumm warr sabahları kalkamıorummm erken yatsamdaaa bu normal mııı kullananlara soruyorum bi de seyyuzum beyaz beyaz soyuluoo neden ajaba normalmıı bu
MERHABALAR
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM,ATLATMANA SEVİNDİM,BENİM DE TEDAVİM BİTELİ 5 GÜN OLDU....KIRMIZI İZLER VAR...EPEYCE GÖZE BATIYOR ,SENİN NE DURUMDA ? DR LARIN SÖYLEDİĞİ TEDAVİDEN SONRA DÜZELİYORMUŞ ....AYRICA BİR İLAÇ KULLANIYOR MUSUN ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?