Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

genellikle kolesterolü yükseltiyor bu ilaç..bak mesela benim normalde hep 80-90 olurdu kolasterolüm ama bu ilaçla 195e kadar çıktı...sınırdayım yani yüksek değil ama yükseltici etkisi var..

sana yüksek dozaj vermez bence,çünkü kiloya ve kan değerlerine göre dozaj veriyor drlar.

Merhabalar herkese a.s. Ben de kullanıcam bu ilacı 40 g olarak verildi yani 20 gr ama 2 tane alıcakmısım günde benneyaptımki Ben lens kullanıyorum ayrıca kontakt..göz kuruluğu yapıyormuş acaba zararı olur mu ki senağlama senağlama zaten sadece okulda takıyorum onun dısında hemen cıkarıyorum (( bir de 4. ayda mı etkisini göstermeye başlıyor acaba yoksa bünyeye göre değisiyor mu ?? yiyeceklere dikkat etmek zorunlu mu miğdeye zararı var mı acaba;? ben düzenli beslenmem de miğdeden de olmayalım benneyaptımki

Çok soru sordum biliyorum ama yardım edin nolurrr yaa (( senağlama senağlama senağlama

Bünyeye göre değişiklik gösteriyor elbetteki.. Ama genel etkileri ;

- Dudaklarda gözlerde kuruluk ve yanma (bende lens kullanıyorum ancak hiç bir sorun yaşamadım,gözyaşı damlası kullanabilirsin ben öyle yapıyorum hala)
- Su içilmezse kabızlık, regl döneminde koyu kıvamlı kan
- Vücutta kuruluk ve acı (nemlendirici sürersen olmaz)
- Soğuk ve sıcağa aşırı duyarlılık oldu bende
- Çeşitli kemiklerde ağrılar
- ilk bir kaç ay sivilcelerde artış olabilir bu doğaldır.
- çok yağlı (kızartma vb) yiyeceklerden kaçınmak gerekir..

Meyve sebze ağırlıklı beslenip abur cuburu azaltman hem cildin hemde genel sağlığın için önemlidir..Evet okula giderken beslenme düzeni bozlulyor ama mutlaka sağlam bir kahvaltı etmelisin

Çok çok teşekkür ederim :1hug: :1hug: Kahvaltı biraz zor olcak ama yapmaya çalışcam benneyaptımki Cidin çok güzel olmuş bu arada ya çok sevindim adına resmen monitöre dokundum cildinin son halini görünce cok pürüssüz :))) Geçmişler olsun a.s. Darısı başıma yahu nediyim..Finallerden sonra başlamyı düşünüyorum hayırlısıyla bakalım Tekrar tekrar teşekkür ederim :1hug: a.s.

rica ederim hepimiz senin yaşadıklarını yaşadık emin ol

sen sadece sabret ve kendini bilmez kişilerin yorumlarını dikkate alma yeter.

Geçmiş olsun

bende 3 aykullandım ara vermek zorunda kaldım.eğer başlıcaksanız mutlaka sabredip 6 ayı bitirin yada hiç başlamayın.ben boşuna içmiş oldum gerçekten ağır bi ilaç. ama yakınlarımda kullanalar var ciltleri dümdüz oldu.yorumları okuyunca bende tekrar başlayıp tedaviyi tam bitirmek istiyorum.herkese acil şifalar dilerim...

MERHABALAR
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM,ATLATMANA SEVİNDİM,BENİM DE TEDAVİM BİTELİ 5 GÜN OLDU....KIRMIZI İZLER VAR...EPEYCE GÖZE BATIYOR ,SENİN NE DURUMDA ? DR LARIN SÖYLEDİĞİ TEDAVİDEN SONRA DÜZELİYORMUŞ ....AYRICA BİR İLAÇ KULLANIYOR MUSUN ?

MERHABALAR,
İZLER İÇİN DİACNEL İ NE ZAMANDAN BERİ KULLANIYORSUN?KAÇ AY KULLANMANI SÖYLEDİ DR ARKADAŞIM,BENİM TEDAVİM GEÇEN HAFTA BİTTİ...ÇOK ŞÜKÜR SONUÇ İYİ AMA KIRMIZI İZLERLE MALUM BAŞIM DERTTE....

kızlarrrr sabredin herşey süper oluyor...... tedavim biteli 1 ay oldu ama gerçekten değdi bu kadar zahmete diye düşünüyorum.....

SEVİNDİM TEDAVİNİN BİTTİĞİNE ,İZLER NE DURUMDA ? BEN DE KIRMIZI İZLER VAR,TEDAVİ B İTELİ BİR HAFTA OLUYOR ,ÖZEL BİRŞEY VAR MI YAPTIĞIN???

MRB CNM
TEDAVİM GEÇEN HAFTA BİTTİ,5 GÜN OLUYOR..HENÜZ DR A GİDEMEDİM..SONUÇ GAYET İYİ..İZLER VAR TABİ,ONLARI SORACAĞIM DR A....ZAMANLA GEÇECEKTİR ONLARDA ..DARISI HERKESİN BAŞINAAAAA

canım benim 1.5 ay oldu ve arka sayfalarda fotolarımı koydum izlerin ne kadar azaldığını görürsün..kremin kutusunda 2 ay içinde belirgin azalma yazıyor ama benim alnımda kahverengi lekeyi 1 haftada yok etti..
doktor bişey söylemedi , bir dahaki gitmemde sorarım istersen ama zaten 2 ay yazıyor..
yüzünde biraz acı hissi uyandırıyor kaşırsan falan..
Onun dışında ben artık sokağa 0 makyajla çıkabiliyorum..Sadece iş gereği makyaj yapıyorum ki fırına bile fondoten sürüp gidiyordum ..,şimdiki izlerinin fotosunu çek, ondan sonra ilacı kullandıktan 1 ay sonra 2 ay sonrasını çek farkı daha net görürsün..

teyzemler falan maşallah deyip duruyor bana :) ne yaptın yüzüne diyorlar

ÇOK TŞK EDERİM CNM YARIN DR A GİDECEĞİM,BEN DE KULLANACAĞIM SANIRIM SONUCU YAZARIM ZATEN...

bunlar fotolarım................

süper yaaa. Tek kelimeyle mükemmel bi gelişme. Bende zaten çok az sivilce vardı. Yinede doktor verdi kullanıyorum..Yani öyle çok fazla gelişme yok bende

merhaba arkadaşlar, benim de çok şükür ilacım bitti darısı devam edenlerin başına :1hug::1hug: ilacı bitiren arkaşlara soruyorum, doktor ilaç bittikten sonra hangi ilacı kullanmanızı önerdiler yazarsanız sevinirim. bu arada arkadaşlar cild bakımı yaptırmamı istedi doktor fakat öğrenci olduğum için ücreti ödeyebilir miyim bilmiyorum, cild bakımı ücretleri konusunda da yardımcı olursanız sevinirim. (bu arada yeni bu ilaca başlayan arkadaşlar için söylüyorum gerçekten yüzünüz çok güzel oluyor, ben de birçok arkadaş gibi yüzüme fondoten sürmeden dışarı çıkmıyordum, ama şimdi sadece allık j-kullanıyorum başka şey yüzüme sürmüyorum, sizlerde sabrederseniz emin olun ki çok iyi bir gelişme göreceksiniz) :1hug::1hug::1hug::1hug:

canım merhaba geçmiş olsun tekrar sana bu avene diacneli tedavi bittikten sonra mı kullanmak gerekli yoksa devam ederken de kullanabilirmiyiz bi bilgin var mı ben 5.ayımdayım eğer kullanabiliyosak bir an önce alıyım yanıtlarsan sevinirim tşkler

yaa benım 13.gunum dudaklarım kuruyo durmadan ve kocaman sıvılceler cıkıoo yaa ne zaman bıterkı bu bı de her yerım agrıyooo fenaa uykumm warr sabahları kalkamıorummm erken yatsamdaaa bu normal mııı kullananlara soruyorum bi de seyyuzum beyaz beyaz soyuluoo neden ajaba normalmıı bu

Merak etme bu durum çok normal, benim 4. ayım ama hala yüzüm soyuluyor ve krem sürdüğümde yüzüm sızlıyor hassaslaştığı için cildimiz. İlk iki ayımda da belim çok ağrıyordu ama geçti merak etme geçecektir..

a.s. canım.teşekkür ederim.sana da geçmiş olsun. benim şu an da yüzüm çok ii durumda. herkes tarafından farkediliyor. tanıdık tanımadık herkes durdurup nasıl geçtiğini soruyo:dance: çok güzel olmuşsun diyorlar.bu inanılmaz ruhumu okşuyosırnaşık şey kızarıklıklar zamanla söndü çok az var. güneşten korumak gerekiyor.ayrıca bi tedavi kullanmadım.en azından kışa kadar beklemek istiyorum ayrıca bi tedavi için.ama pek kullanmama gerek kalmayacak gibi. tabi ki güneş kremi kullanıyorum.başta sebamed kullandım ama bi süre sonra yağlanma yaptı.şimdi coppertone45 kullanıyorum,memnunum.
sen de atlatmışsın büyük bölümünü.önemli olan bence bu kısmı. kızarıklıkların güneşten koruduğun sürece geçecektir inş. bizim en az 1 sene güneşten tamamen uzak durmamız gerekiyor bence.
mutlu günler:dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…