nerden alıoyoruz bu kremi bid esoyucu etkisi varsa gnes kremiyle birlikte kullanılması gerekmiomu cnküü syulma ldgu için ki yaza girerken ciltte günes lekeleri olusmazmıı arkadslar biilgi istiorumm
nerden alıoyoruz bu kremi bid esoyucu etkisi varsa gnes kremiyle birlikte kullanılması gerekmiomu cnküü syulma ldgu için ki yaza girerken ciltte günes lekeleri olusmazmıı arkadslar biilgi istiorumm
Bende güneş koruyucusu olarak en kısa zamanda ondan alıcam.Akneli çiltler için özel güneş kremi diye geçiyor.
sonunda buldum ve bugün aldım canım, kullandım, çok çok güzel, tavsiye ederim :))
içinde akne tedavi ediciler de var, hem de güneş kremi 15 faktör. çok süper yani :))
eczanelerde bulamazsan, internetten sipariş verebilirsin canım, benden tam not :)) kaydirigubbakcemile5
Güle güle kullan canım...
Yağlı ciltler için uygun mu? Bir de fiyatını öğrenebilir miyim?
Yağlı ve akneli ciltler için özel üretilmiş bir ürün canım. tedavi de ediyor.
45 TL
Benim aklımda şuan La Roche Posay Yağlı ve Akneye Yatkın Ciltler için Güneş Koruma Faktör [50 ml.] var.
Hangisi daha iyi acaba? Kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum...
canım ben onu da sordum, çünkü bu acnecinamide'i bulamıyordum hiçbir yerde, onu alıcaktım...
fakat doktorum acnecinamide'i tavsiye etti. 125 mg bu.
LA Roche Posay 50 mg ve 46 TL. çok pahalıya geliyor.
henüz yaz sıcakları başlamadı, 15 faktör yeterli diye düşünüyorum ben, elbette sen bilirsin ama LA Roche ' un da çok güzel olduğunu duydum, kullananlar memnun.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?