yaa arkadaşlar ben bu ürünü netten sipariş edicem ama şunu merak ediyorum. doktora yazdırsam daha mı ucuza gelir yoksa ifyatta bi değişiklik olmaz mı? bir an önce alıp kullanmak istiyorum...
bende aylarca kullandım sadece kurutmadan temizlio sivilce siyah beyaz nokta falan hiçbir etkisi yok bencede çok inanmayın bunlara sivilce vucudun yaptığı bişey bunu içten tedavi etmek en mantıklısı ama bu aşırısı için geçerli tabi.. bunlar sadece dıltan yardımcı ürünler..
arkadasa katiliyorum. artik bu pahali urunlerede inanmiyorum. okadar cok sey kullandimki sivilce icin hic biseyin faydasi yok. sorun dista degil icte. icten tedavi etmek lazim.
sivilcelere aynı sefa kremi çok iyi geliyor. sivilce çıkar çıkmaz gece masajla sorunlu bölgeye sürüyorum. sabahına sönmüş oluyor. tavsiye ederim. aktarlarda satılan çeşitli markalar var. marka vermek istemiyorum. fiyatları en fazla 10-20-tl.deneyin faydasını görürsünüz. sivilce için pahalı ürünlere hiç gerek yok. aynı sefa bir tür çiçek. doğanın mucizesi işte.
:2: ben sefakoyde oturdugum ıcın armonypark cosmoworld den aldım pha jelini güneş koruyucusuyla kullanıyorum çok memnunum yıkama jelide süper temizlğio 2 senedr cok memnunum tavsıye edıorum arkidişler
almakta tereddütte kaldim ya yüzüme kullanmadigim sivilce ilaci kalmadi
kesin benimkiler stresten cikiyor cenemde ve alnimda olusuyor
yanagimada önceden kalma biraz iz var yüzüm karma ama yagliya yakin
benimde stresten ve bazende çok yağlı yiyecekler yememden siivilce çıkıyor inanın hayatı çok zorlaştıran bi şey benim için ben de hangi ürünü kullanayım şaşırdım herkes bi şey söylüyor en iyisi kullanıp faydasını görenlerden tavsiye almak
bitkisel ürünler diğer ilaç ve kozmetik ürünlere göre daha etkili hem kiyasal katkı yok hem de doğanın tertemiz ikliminden gelen ürünler ben de bitkisel ürün kullanacağım
almakta tereddütte kaldim ya yüzüme kullanmadigim sivilce ilaci kalmadi
kesin benimkiler stresten cikiyor cenemde ve alnimda olusuyor
yanagimada önceden kalma biraz iz var yüzüm karma ama yagliya yakin
slm kızlar..bende acnecinamidenin jel kremini kullanıyorum 1 haftadır. fakat cildimde sivilcelenmeye neden oldu önceden sivilce çıkıp küçülen yerleri büyüttü . acaba cildi kusturup sonra yok eden bir etkisi mi var??
Benimde bu ara önü alınamaz bir sivilce problemim var.
Dellendiriyor beni, sıksam olmuyor sıkmasam olmaz.
Ve çoğalıyor sürkeli.
İz kalmasından korkuyorum..
Bir çare bana ?
ben sadece yıkama jelinı kullandım sivilcelı bır cilde sahıbım gercı halada kullanıyorum fıyatına göre harıka etkılı ürünlerı hem uygun hemde cok etkılı bütün serısını kullanıyorum jelı bıle yetıyor gercı yüzü tanrıs etmıyor ..hatta makyajımı dahı bu jelle temızlıyorum..hem cok derınlemesıne temızlıyor ..hemde cildimı kurutmadan arındırıyor ben cok cok memnunum ..bana zorla katologu burnuma sokan ve bana zorla bunu aldıran o calısana tesş.etmen lazım sayesınde kullanmaya basladım ve halada devam edıyorum