şu sivilceler gecsın onların da çarsine bakarız elbet =) kremden nasıl memnunmusun canm
rica ederim cnm inş işine yarar...tesekkur ederım verdıgın bılgı ıcın hemen yarın alıcam
bugün aldım eczacı direk sivilceler için mi dedi :) bugün başlıcm etkilerini sylerim
Bırakınca ne oluyor peki? sivilceler geri geliyor mu???
yüzdeki gözenekleri cukurcuklarıda kapatır mı kuzeymila sendeki izler nasıldı ne derce iilestirdi
içinde kortizon var ama
tüylenme yapmasn sonrabilmiyorumkismile
sonuçta kortizon bu
uzun vadeli düşünmek lazımbayanssulusmile
kuzeymila bende almak istiyorum o kremden yalnız birsey sorucam canım benim cildim yağlı acaba her cilt için uygun mu sende işe yaramıs senin cildin nasıl ?
ben bayağ netten araştırdım ama inan böle bi bilgiyi hiç görmemiştim yüzümede kullandım vücudumun çeşitli yerlerinede ama en ufak bi yan etkiyle karşılaşmadım, reçetesinide iyice inceledim aslında.
sadece ben deil arkdaşım ve kardeşimde kullandı onlarada bi zararı olmadı.
evet risk var yazılanlar doğruysa ama inan okadar çok ürün okadar çok yöntem denedim ki hiçbiri bunun kadar etkili olmadı. ben kullanmaya devam edicem bi sorun yaşarsam sizinle paylaşırım:)
canım senin adına çok sevindim. mümkünse kullanmadan önceki ve sonraki halinin fotoğraflarını ekleyebilir misin? dediğin kadar etkiliyse gerçekten hemen alacağım. yerimseniben
hayatım ben kremi kullanırken herhangi bi ümidim yoktu ölesine sürdüm o yüzden özellikle sivilcelerimin fotosunu çekmedim ama bi kaç tane fotom olabilir sivilceli halimle ama oda yakın çekim deil.. şuanki fotomu koyarım isterseniz bide o yakın çekim olmayanda eklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?