Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden 15 günde kurtuldum kesinlikle siz de denemelisiniz..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende kullanmaya başladım bugün 2.günüm gerçekden siviilcelerim küçüldü dün 2kez sürmüştüm.galiba işe yarıycak yalnız sürünce hafif yanma oluyor.ama şuan çok memnunum sonuçları paylaşırım.

bende herhangi bi kaşınma olmadı ama sen sivilcenin üstünemi sürdünn
bi de temizlenmiş cilde sürmen gerekio

öyle yapıyorum zaten ama,tekrarı olmadı kaşıntının memnunum küçülmeler de oldu sanki daha ikinci günümdeyim ama bakalım işe yarayacak inş

bende dun yazdirdim saglik ocaginda aldim kremi kullanmaya basladim bklm ins ise yarar:)
benim sivilcelerimde cok dengesiz bazen hic kalmiyo bazende bir gunde ckiyo bir suru..cok stres yaptim su ara o yuzdende olabilir..
insallah hepimiz kurtuluruz bu illettenn :)

öyle yapıyorum zaten ama,tekrarı olmadı kaşıntının memnunum küçülmeler de oldu sanki daha ikinci günümdeyim ama bakalım işe yarayacak inş

Bak gorursun nasi ise yaricak bir haftda butun sivilceler kuruyup yok oluo inan... Sonrada daha sivilce cikmio, benim regl gunlerimdede cikmamisti..

Hadi bakalim cnm ins kurtulursun sivilcelerden.. Bende resim eklicem ama flash diskimde sorun var onceki halimdeki foto flashtaydi simdiki fotom var oda sizon isinize yararmi bilmem..

İns cnm ins..
Ama ben herkese yaricagina inaniyorum..

bazı ilaçları doktor yazmıor diye almıyorm
yarın bnde yazdırayım telfnuma kaydettim ilacın ismini:icecream:

sivilcelerim söndü de sivilce lekelerim gider mi?
bu sıcakta fondötende sürmek istemiyorum akıyo,bi şu lekeler gitse keşke
yanağımda var
tenimde beyaz bilmiyorumkismile

Bende de sivilce lekesi var suan ama cok dert etmiyorum cok az fondoten kullaniyorum bazen ama artik onada ihtiyacim yok cogu zaman sadece allik surup cikiyorum yuzumde dinlenio bolece, oncdeden jer disari ciktigimda surerdim...

bugün 3.günüm ve sivilcelerim iyice küçülmeye başladı,içi dolu olanlar ise kurudu,işe yarıyor gerçekten zemuszemus

netten az önce baktım ilaç ile ilgili bilgilerde, 3 haftadan fazla kullanılmaması ile ilgili bir satır var..

ben öle bi bilgi görmedim ama ilk bi ay hergün sonraki bi ay gün aşırı kullanmama rağmen herhangi bi sorun yaşamadım, tüylenmede olmadı... risk alabilenler denesinn..

Ben bacaklarımdaki batıklar için denemeyi düşünüyorum.
İşe yarar mıbilmiyorumkismile

Ben batiklarim icin kullandim ama duzenli kullanmadim
kullandigim sure icinde iltihapli batiklara ii geldi gecirdi ama lekelerde gozle gorulur bi fark hissedemedim..duzenli kullanimda nasi olur bilemicem..

arkadaşlar önceden mevcut bir bilgim var kortizonlu ilaçları yüzünüze tavsiye edilen zamandan fazla uygularsanız ileride kılcal damarları yüzeye çıkarır diye biliyorum bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…