Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden 15 günde kurtuldum kesinlikle siz de denemelisiniz..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar önceden mevcut bir bilgim var kortizonlu ilaçları yüzünüze tavsiye edilen zamandan fazla uygularsanız ileride kılcal damarları yüzeye çıkarır diye biliyorum bilginize

Hmmm ozamn 3 haftadan fazla kullanmamak lazim
bnde daha kullanmam ozan nasi olsa gecti sivilcelerim
zaten 1 hafta bile yetio gecmesi icin...

ben yeni farkettim... hemen ilacın ismini not ettim öğlende gider eczaneye alırım... ne kaybederim kii...

benimde çene bölgemde fazla bakalım artık denediğimde bende tecrübemi paylaşırım...

ya bu ilaç lekelere iyi gelir mi gercekten..
benim önceden kalma sivilce lekelerim var.. bu yuzden genelde dışarı çıkarken
pudra falan sürerim..bazen de çene bölgemde çıkar sivilce..
peki 3hafta kullandıktan sonra bırakırsak nekadar etkili olur..
tekrar çıkmaya basladığında tekrar mı kullanıp bi üç hafta daha devam etmeli..:1closed
eyes:

cnm benim lekelerim tamamen gitmedi ama sivilcele gittiği için o bölgede ki yoğunluk gitti.. sadece sıkılmış sivilcelerin izleri var şaun ama çok belirgin deil.. lekeler için düzenli peeling yapıorum ben.

cnm benim lekelerim tamamen gitmedi ama sivilcele gittiği için o bölgede ki yoğunluk gitti.. sadece sıkılmış sivilcelerin izleri var şaun ama çok belirgin deil.. lekeler için düzenli peeling yapıorum ben.

benim sorunumda çenemdeki sivilceler, yanaklarımda da hafif sivilce lekeleri var. çok moralim bozuluyor. kremi mutlaka denicem umarım işe yarar.

benimde bugün 8.günüm..bende o kadar sivilce yoktu ama izleride kırmızıydı kırmızılıkları geçti ten rengine döndü ama birde kırmızı olmayan küçük sivilce gibi kabarcıklar var siyah noktanın şişmiş hali gibi onlarada iyi gelir mi acaba?

bugün benim de 8.günüm dün kullanamadım sadece bir kez sürebildim ama kızarıkların rengi açılmaya başladı mutluyum

Gözün aydın cnm,bende sivilcelerin yoğun olduğu yerler göğüs bölgem,omuzlarım ve sırtım fiyat olarak hiçte fiyatlı bir ürün değil etkisini gösteriyorsa denemek isterim,peki herhangi bir alerji veya vücudunda enfeksiyon kapan bir yerin oldu mu?

bugün benim de 8.günüm dün kullanamadım sadece bir kez sürebildim ama kızarıkların rengi açılmaya başladı mutluyum

nasi mutlu oluyorum birilerininde bu dertten kurtuldugunu ogrenince...

Ben ve bi kac arkadas etkisini gorduk ama 3 haftdan fazla kullanilmamasida gerekiomus bi kac gun kullan zaten etkisini hmn gosterir....

cnm çok saol paylaşımın için. en kısa zamanda alıp kullanmalıyım. bu yaştan sonra cildimde sivilce oluşmaya başladı:kedi::umursamaz:umarım faydasını görürüm.

kızlar ben de aldım bugün kremi. üzerinde NERİSONA C yazıyor. bir de C yazmayanı var dediler. ben C yazanı aldım, umarım doğrusunu almışımdır.

ben de dün ve bugün sürdüm. Aslında büyük sivilcem yok ama dokununca küçük kabartılar hissediyorum ve bazıları kırmızı olduğu için lekeli duruyor. Bugün o kızarık görüntü yatışmıştı. Yakın zamanda diğer kullandığım tonikle birlikte yüzüm en azından yakından bakmayınca pürüzsüz görünücek inş:))
nerisona c krem aslında egzama kaşıntıları için kullanılıyormuş, kortizonlu olduğu için uzun süre kullanmayın arkadaşlar. tavsiye eden arkadaşa da teşekkür ederim

konuyu açan arkadaş peeling de yaptığını söylemişti,hangi tür yaptığını söylersen memnun olurum,izler kaldı çünkü onlardan kurtulmalıyım şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…