Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden 15 günde kurtuldum kesinlikle siz de denemelisiniz..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar mrb bende bugün doktora gittim bana bu kremi verdi ama 7 gün sürüp 5 gün ara vermelisin dedi bilginizee.....
bende nette araştırayım derken sizlerin yorumunu gördüm.bende yıllardır uğraşıyrm aknelerle denemedik krem kalmadı inşaallah bu işe yarar.
görüşmek üzere bende sürüp yatayım bayanssulusmile

cnm nasıl kullanmanı söylemişti doktor tam olarak yazarmısın..ben iki hafta kullanmıştım..sivilcelerim geçmişti ve sanki baş dönmelerim başlamıştı bıraktım ilacı ama bırakalı bi hafta oldu çenemde yine aynı sivilcelerim çıktı ve dün itibariyle sağ yumurtalığımda 2 cm kist teşhis edildi..:gitme: ilacı kulandığım için olmadı sanıırm kist hemen korkmayın..benim çünkü 2 senedir karın ağrılarım var geçen sene de doktora gitmiştim hiç bir bulguya rastlanmaıştı.geçen seneden beri büyüdü heralde..neyse bu ayrı bir konu ama şimdi yine sivilcelerim çıktı ve ilacı kullanıp kullanmama konusnda kafam karışık kistten dolayı ..kiste zararı olur mu ?? siz doktorun tavsiyesini açık anlatabilirseniz sevinirim..sağlıkla kalın

ben de kullandım bu kremi tek tük sivilcem vardı ama büyüktü hepsi. sayılarını daha da arttırdı benimkilerin ya. şimdi sağ yanağımın tamamını kapladılarsenağlama. dudak üstünde de sivilcelerim vardı o kısımda sürdüğümde yanma yapmıştı. ordakileri geçirdi ama yanağım çok kötü durumda:bbo:

bu yan etkileri bi tek ben görmedim heralde...
yan etkilerini gören kullanmasın ozaman..
her bünyeye farklı sonuçlar doğurabiliyor demekki.

Bende kullandım. hiçbir yan etkisini görmedim. cildimde hassas değil. sivilcelerim geçmeye başladı. harika bir krem. paylaşımın için sağol...

ben bu ürünü burda gördüm ve kullandım. benim fazla sivilce çıkmıyor lekelerim var yüzeysel onlarda. kardeşimin çok sivilcesi vardı onun sivilceleri cilt yüzeyinin üstündydi yani pürüzlü gibiydi cildi.

ben leke ve sivilceler üzerine sürdüm bi hafta kadar. ama yüzeysel olan leke olan yerlerde çukurluk yaratmaya başladı dikkat edin derim. özellikle sivilceleri benim gibi yüzeysel deri içinde olanlar. kardeşimin deri dışında olduğundan onda böle bişi olmadı. sivilceler gitsin derken çukurlar olmasın bide. onları iyileştirmek çok daha zor biliosunuz..

yani sivilcesi yüzünde pürüz gibi görünenler kullansın onları baya iyileştiriyor ama cilt yüzeyinde pürüzlü sivilcesi olmayanlar sürmesin çukurluk olmaya başlıyor bende hemen kestim.

bıraktığında eski haline dönüyo malesef geçti diye sevinmiştim..mafoldumben

benim kulaklarımda yara oluodu küperlerden dolayı we doktorum da bana bu krem yazmıştı. çok ii gelio kulak yarasına onu ii biliorm:1rolleyes: sivilceme de bugün sürmeyi düşünüorm. umarım faydası olur.

ne kadardır kullanıyorsunuz ilacı hala memnunmusunuz etkisi devam ediyor mu?

kızlar ben bu kremi kullanıp dok. dediği günde muayeneye gittim dok çok beğendi kullanım süreini 1.5 aya çıkardı...
bende o aralar üşenip sürmedim ama yine çenemde kocaman kırmızımı kırmızı bir ekne çıktı akannehir tamamen nasıl geçecek bilmiyorum inşaallah yakın bi zamanda ogünlere kavuşuruz...

Back
X