Kızlar bu kremi kullanalı yarın 2 hafta oluyor ve bugün bitti yarın 2 kutu daha alıcam ve en azından 1 ay daha deniycem. ilk başladığımda her şey çok güzeldi ertesi gün bile farkediliyodu diyebilirim 2-3 gün sonra sivilce kızarıklıkları tamamen geçti yüzümün sağ yanında aşırı sivilcem vardı onlar hafifledi. Çevremdeki çoğu kişiden de olumlu sözler duydum herkes geçmeye başlamış yüzünde bir şey kalmamış falan diyodu.sadece izler duruyordu.
sonra ben bi hata ettim aylardır fondöten değmemiş yüzüme fondöten sürdüm allık sürdüm dedim bunca zaman sürmedim sürmedim çıktı değişen bir şey yok geçen sene devamlı kullanırdım doğru dürüst sivilce yoktu nolursa olsun dedim. sadece 2 günlük kullanmak bile yetti sabah göz altımda küçük 4 tane ve burnumda bissürü sivilceyle uyandım. o gün sürmedim fondöten ertesi gün tekrar sürdüm şuan yanaklarımda kocaman kıpkırmızı sivilceler var. kremi de kullanmaya devam ediyorum öğlen ve gece yatarken 2 kez olmak üzere kremi sürmeden de yüzümü dove sabunuyla yıkıyorum.İnşallah tekrar azalır ve sonra tamamen biter.
size şunu diyim arkadaşlar : makyaj yapmayın ve nolduğu belirsiz kremler sürmeyin suratınıza,sivilceleri çoğaltıyor.