Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden 15 günde kurtuldum kesinlikle siz de denemelisiniz..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Canım çok teşekkürlerrr:))) 3 yıldırr çözüm bulamadığım sivilcelerimden 3 haftada kurtuldum sayende gerçekten mükemmel bir krem :37:

bende sivilcelerden cok cektim..aksam yatarken yuzume limonlu tuz karisimini surup yatiyorum aninda kurutuyor hemde izde birakmiyor...ben artik ilac tedavisi yerine bunu uyguluyorum..gayette memnunum...

acrica bebek pisik kremlerininde iyi geldigini duymustum..mantik ayni ise sivilcelerede iyi gelecektir...

Arkadaşım kullandı bu kremden 2 ay kadar .Sadece cildinin rengi beyazlaştı. Bırakınca kırmızı lekelerin göze daha çok battığını farkedip uyarmıştım. Bırakmıştı. Şimdi kil maskesi uyguluyor 1 ay oldu. Cildi çok güzel görünüyor.Ben de başlıyorum yarın kil maskesine.

arkadaşlar bu nerisona c krem tam bir mucize benim 18 aylık bir kızım var yüzünde egzamalar oluştu bu ilaçtan kullanıyoruz ortalama 4 aydır. her sürdüğümüzde ertesi güne kalmıyor hemn lekeler kaşıntılar bitiyor bende kendi cildime kullanıyorum. bu ilacı hiç bırakmadan kullanmak lazım tek kötü yanı bu bıraktıgınızda yeniden tekararlayabiliyor.

KUZEYMİLA canım bu NERİSONA C KREMi nasıl kullandın bana ayrıntılı bir şekilde yazar mısın? bu arada gerçektn faydası oldu mu? benim cildimde fazla sivilce çıkmaz ama çıktığı zaman ben sıktığım için iz kalıyor o da bilirsin ki çok kötü oluyor. :(

mrb kızlar benimde yüzümde t bölgemde çok sivilcelenmeler oluyor.Bu crem anladığım kadarıyla yan etki etmiyor ama süreklimi kullanmak lazım yoksa sivilceler geçince bırakılıyormu cvp yazarsanız sevinirim.

bende 3 hafta boyunca kullandım bu kremi gercekten çok etkili özellikle sivilce lekelerinde baya bi rengini açıyo şimdi ara vericem 15 gün umarım tekrarlanmaz:17:

kızlar bu kremi kullanmadım bilemiyorum ama doğal yoldan sivilcelerini yok etmek isteyen arkadaşlara camila kükürtlü sabunu tavsiye ederim. her sabah ve yatmadan önce her akşam bu sabunla yüzünüzü yıkayın farkı göreceksiniz.

ben de kullandım bu kremi tek tük sivilcem vardı ama büyüktü hepsi. sayılarını daha da arttırdı benimkilerin ya. şimdi sağ yanağımın tamamını kapladılarsenağlama. dudak üstünde de sivilcelerim vardı o kısımda sürdüğümde yanma yapmıştı. ordakileri geçirdi ama yanağım çok kötü durumda:bbo:

yanağınız şu an ne durumda merak ediyorum lütfen aynı sorunu çekiyorum :(

Kızlar bu kremi kullanalı yarın 2 hafta oluyor ve bugün bitti yarın 2 kutu daha alıcam ve en azından 1 ay daha deniycem. ilk başladığımda her şey çok güzeldi ertesi gün bile farkediliyodu diyebilirim 2-3 gün sonra sivilce kızarıklıkları tamamen geçti yüzümün sağ yanında aşırı sivilcem vardı onlar hafifledi. Çevremdeki çoğu kişiden de olumlu sözler duydum herkes geçmeye başlamış yüzünde bir şey kalmamış falan diyodu.sadece izler duruyordu.
sonra ben bi hata ettim aylardır fondöten değmemiş yüzüme fondöten sürdüm allık sürdüm dedim bunca zaman sürmedim sürmedim çıktı değişen bir şey yok geçen sene devamlı kullanırdım doğru dürüst sivilce yoktu nolursa olsun dedim. sadece 2 günlük kullanmak bile yetti sabah göz altımda küçük 4 tane ve burnumda bissürü sivilceyle uyandım. o gün sürmedim fondöten ertesi gün tekrar sürdüm şuan yanaklarımda kocaman kıpkırmızı sivilceler var. kremi de kullanmaya devam ediyorum öğlen ve gece yatarken 2 kez olmak üzere kremi sürmeden de yüzümü dove sabunuyla yıkıyorum.İnşallah tekrar azalır ve sonra tamamen biter.
size şunu diyim arkadaşlar : makyaj yapmayın ve nolduğu belirsiz kremler sürmeyin suratınıza,sivilceleri çoğaltıyor.

Back
X