Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden 15 günde kurtuldum kesinlikle siz de denemelisiniz..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kortikosteroid kortizon demek. kortizon çok uzun süre kullanılması tavsiye edilmeyen bir ilaçtır ve ciddi bir hastalık halinde kullanılmalıdır. ciltte kullanıldığında cildi daha da incelterek kırışıklığa sebep olur. uyarılarda yüz için kullanmayın denirken bu kastediliyor. burada işe yarayan çinko ise çinko içerikli başka kremler kullanılabilir. kortizonun cilde derhal etki den bir yapısı var ben de iğneli epilasyondan sonra kızaran cildim için sürdüğümde derhal kızarıklığı geçiriyordu ama yan etkileri çok fazla. en azından uzun vadede. ayrıca kortizon kullanıldığı müddetçe işe yarar, bıraktığında eskiye döner herşey yan etkileri de cabası.

evt kızlar. grcktn ise yarıyo. bnde kullanıyorum bu kremi yaklasık 1.5 haftadır. eskisi gibi cok deiller artk.

Bende dün itibariyle kullanmaya başladım. Bu krem sanki benim yüzümü dahada bir beyazlattı. Dünden beri pek bir değişiklik(beyazlama dışında) yok ama 1 gündede etki etmesini beklemiyorum, çene bölgemdeki sivilcelerden kurtulmamı sağlar umarım 4 yıla yakın bu problemi çekiyorum umarım düzelmesini sağlar, konu sahibine paylaşımı için teşekkür ediyorum

kızlar foto koyabilir misiniz acaba kullanmadan önceki ve kullanırken ki :) bende bugün yazdırmayı düşünüyorum ama benim cildim çok hassas korkuyorum açıkçası :18: eğer koyabilirseniz sevinirim

kızlar foto koyabilir misiniz acaba kullanmadan önceki ve kullanırken ki :) bende bugün yazdırmayı düşünüyorum ama benim cildim çok hassas korkuyorum açıkçası :18: eğer koyabilirseniz sevinirim

aynen bende foto varsa bakmak ısterım sonra denemek ıstıyorum

faydasını gören Arkadaşlar acaba foto. ekleyebilir misiniz?benmde çene bölgemde hep sivilceler çıkıyor ve hep dayanamayıp sıkarım kırmızı kırmızı izleri kalıyor makyajsız gezemiyorum umarımbu ilaç kullandığım son ilaç olur.

arkadaşlar imex kullanın ben ondan çok memnun kaldım geçen sene yüzümde kırmızı şiş sivilceler çıkıyordu şu an onlardan eser kalmadı:51:

kızlar bende bu kremi kulanıyorum sivilcelerimde baya bi azalma oldu ama 3 haftadan sonra bir hafta ara wermek gerekio buna dikkat edin sivilcesiz bebek gibi ciltlere inşallah

Bende denedim bu kremi burda okudugum yorumlardan sonra tabiki de. Sivilceler de gerçekten çok etkili. Bir ay dolduğu için kullanmayı bırakmıştım kremi. Ama henüz tam olarak geçmemişti . Yinede eski mosmor hallerinde eser kalmamıştı. Şimdi tekrar başlıycam bir aylık moladan sonra. Bakalım neler olucak merakla bekliycem. :))

Kızlar ben Akışık bitkisel bakım ürünlerinin kil maskesini kullanıyorum.Cildimi harika yaptı.Hem rengini açıyor hem lekeleri gideriyor hemde yüzünüz yumuşacık ve pırıl pırıl oluyor.Ve tamaman doğal.

Alerji olduğumda vermişti doktor bana bu kremi.

Kremi sürdükten sonra kesinlikle güneşe çıkma demişti bilginize.

arkadaşlar bende dün kullandım ilkkez vede gece yatmadan önce sürdüm. alev alevi sönmüştü ve kırmızılıklar saki pembeleşmişti geçmeye yüz tutuyor gibiler gerçekten işe yaradığını görmek çok güzel bir umut deniyoruz çünkü bakalım bir hafta boyunca kullanıcam ii gelecek gibi duruyor.

1.5 sene sivilce problemi çektim burda konu bile açıp artık dillendirmiştim bıktım diyee..
doktorada niye gitmekte direnmişsem o dönem kendim geçircem diye sürdüm sürdüm herbişe durdum..

Sonra doktora gittim ve kurtuldum sivilcelerimden..
doktor önerisi ile ilaç kullanın derim..
doktor versin ilacınıı ve istikrarlı olun ben 6 ay tedavi sonucu kurtuldum..
birden geçmez içten kurutmalısınız

Son düzenleme:
5 senedir sivilce sorunu yaşıyorum. kullandığım hiç bi üründen sonuç alamadım, başta etki ediyolardı sonra eski haline geri dönüyodu. (bi önceki konumda doktorun verdiği ürünleri yazmıştım ama onlarda tam olarak etki edemedi) bende artık kendi halie bırakmıştım,üstelik bende lekede vardı. çıkan bütün sivilceleri sıkıp iz yapmıştım.
15 gün önce yüzüm yine berbat haldeyken elime bi krem geçti,ne işe yaradığını inanın bilmiyodum netten baktığımda çinko içerdiğini okudum herhangi bi sonuç beklemeden sivilve ve izlerinin yoğun olduğu bölgeye sürdüm. gün içinde ne zaman aklma gelirse tekrarladım. o gün yanyana 2 tane kocaman sivilce vardı yanağımda ertesi gün şişliğinin indiğini gördüm ve devam ettim kreme, şuan yüzümde hiç sivilce çıkmıyor. lekelerde bayağ bi azaldı hatta belli bile olmuyo diyebilirm üstelik daha 2 haftadır kullanıyorum.
kremin adı NERİSONA C KREM eczaneden alabilirsiniz üstelik çokta uygun fiyatı 7 tl. bacaklarımdaki batık izlerinede sürmeye başladım gerçekten çok etkili olduğunu gördüm.

lekelerim tam olarak geçene kadar devam edicem. eczaneden 3 kutu daha aldım, hatta eczacıya söledim çok memnun kaldığımı, oda başkalarınında bu kremden kutu kutu aldıklarını ve sivilceleri için kullandıklarını söyledi sanırım ilk keşfeden ben deilim :)

dün ilk defa yüzüme fondoten kullanmadan çıktım sadece allık sürdüm o halde bile hiç leke yokmuş gibiydi,herkes farketti , yüzüm aydınlanmış gibiydi sanki. çinkonun cildi yenilediği gerçekten doğrymuş. gözlerimle gördümm..:nazar:

5 senedir çok çektim bu sivilcelrden herkesin kurtulmasını istiyorum çnkü çok ii anlıyorum o psikolojiyi..

umarım sizede bi faydam olur... :1hug:

merak ettim nerisona c kremi kullanmıştınız şuan cildiniz nasıl? problemler devam ediyor mu? bilgi verirseniz sevinirim.

ilk önce konuyu açan arkadaştan teşekkür ederim :46: Tam istediğim kremi buldum sanırım gerçi daha kullanmadım ama yararını görürüm diye düşünüyorum
Bütün yorumları okumadım ama okuduklarımda hep olumlu cevaplar gördüm
Bende alıcam ama bu ilacı doktor mu yazıyor yoksa gidip eczaneden alabiliyor muyuz ?

Back
X