Sivilceli Ciltler Sivilcelerimden 15 günde kurtuldum kesinlikle siz de denemelisiniz..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
fiyatı ne kadar acaba?nereden bulabiliriz....

konuyu açan arkadaşa çooooooooooooook teşekkür ederim. Benim her regl dönemimde hem yüzümde hem de sırtımda çıkar ve geçmesi uzun sürer. Bu defa bir kaç gün içinde ve sadece akşam yatarken sür içinde bütün sivilceler yok oldu. Çok memnun kaldım tavsiye ederim. Bu arada fiyatı 5,25 tl.

Benim cildim çook yağlı. Sırtımda ve yüzümde sivilceler var. Aslında ağrı yapmıyorlar ama kocamanlar.. Çok çirkin. :)) Bu krem işe yarar mı acaba?

geçen sene kullandığımda çok faydasını görmüştüm devam etmediğim için tekrar çıkmaya başladı maalesef ama kime tavsiye ettiysem herkes kurtuldu sorunundan.şuan tekrar sivilce sorunu yaşıyorum bugün nerisona c alıp başladım. bu sefer uzun kullanıcam. yanında buhar banyosu kil maskesi ve aspirinli maya maskeside kullanıyorum. hepsi birden yarıcak işe inş. umarım sizde faydasını görürsünüz.

sivilceli bir surat olarak konu dikkatimi çekti okadar mutlu anlatmışsınki eczacı arkadaşıma sordum meğer oda kullanmış ve memnun kalmış...
bu akşamdan itibaren bende başlayacağım...

kızlar bende burda okuyup aldım ve 1 ay sivilcesiz gezdimmm :D süper krem regl dönemim gelnce yenileri çıktı malesef ama nerisona c sürünce eskisi kadar kötü olmadı hemen sönüo :D çoooooooooooooooook tşk ediorum

evet kremde kortizon varmış uzun süre kullanmak hiçde doğru olmaz ben madecassol krem kullanıyorum arada sırada bepantene gibi bişey ama daha güzelki lekeleri sivilce kurusunu kabuk yapdırıp döküyo ve pespembe tertemiz cilt çıkıyo içeriğinde korkulacak bişey yok bu kremide alıcakdım okuyordum hemşire komşum onu bence hiç sürme diyince fikrim tam değişdi aklınızda olsun bayanlar

KORTİZONUN YAN ETKİLERİ
Kortizonun pek çok yan etkisi vardır ve bunlar, hemen daima uzun süreli tedavilerde ve yüksek doz ilaç kullananlarda ortaya çıkarlar. Bu etkiler tıpta Cushing Sendromu ismiyle bilinir.-Hipertansiyon-Diyabet (şeker hastalığı)-Miyopati (kas zayıflığı)-Osteoporoz (kemik erimesi)-Adet düzensizlikleri-Kıllanma-İştah artışı, kilo alma-İnfeksiyonlara eğilim (tüberküloz, mantar, virüs…)-Psikolojik bozukluklar (depresyon, uykusuzluk, taşkınlık, şizofreni ve epilepsinin ağırlaşması…)-Glokom (göz tansiyonu), katarakt-Deride atrofi (incelme), morarma, çizgilenme ve yarılmalar, sivilceler-Yüzde şişme ve yuvarlaklaşma (aydede yüz), sırtta yağ birikimi-Yara iyileşmesinin gecikmesi-Midede ve yemek borusunda ülser (yara) ve kanamalar-Hazımsızlık, şişkinlik, bulantı

yüzde şişme aydede yüz biçimi kıllanma deride incelme morarma çizgilenme yarılmalar bu tarz etkiler yapabiir üstelik dayım saçkıran olmuşdu bu tarz bir krem kullandı kortizonlu ve anında düzelmişdi kıllanma yapdığı kesinnn kortizonun

bu kremi uzun süre kullanmak uygun olmayabilir bence ara ara kullanın memnunsanız kortizonlu olduğunu okudum bide pek iç açıcı değil

5 senedir sivilce sorunu yaşıyorum. kullandığım hiç bi üründen sonuç alamadım, başta etki ediyolardı sonra eski haline geri dönüyodu. (bi önceki konumda doktorun verdiği ürünleri yazmıştım ama onlarda tam olarak etki edemedi) bende artık kendi halie bırakmıştım,üstelik bende lekede vardı. çıkan bütün sivilceleri sıkıp iz yapmıştım.
15 gün önce yüzüm yine berbat haldeyken elime bi krem geçti,ne işe yaradığını inanın bilmiyodum netten baktığımda çinko içerdiğini okudum herhangi bi sonuç beklemeden sivilve ve izlerinin yoğun olduğu bölgeye sürdüm. gün içinde ne zaman aklma gelirse tekrarladım. o gün yanyana 2 tane kocaman sivilce vardı yanağımda ertesi gün şişliğinin indiğini gördüm ve devam ettim kreme, şuan yüzümde hiç sivilce çıkmıyor. lekelerde bayağ bi azaldı hatta belli bile olmuyo diyebilirm üstelik daha 2 haftadır kullanıyorum.
kremin adı NERİSONA C KREM eczaneden alabilirsiniz üstelik çokta uygun fiyatı 7 tl. bacaklarımdaki batık izlerinede sürmeye başladım gerçekten çok etkili olduğunu gördüm.

lekelerim tam olarak geçene kadar devam edicem. eczaneden 3 kutu daha aldım, hatta eczacıya söledim çok memnun kaldığımı, oda başkalarınında bu kremden kutu kutu aldıklarını ve sivilceleri için kullandıklarını söyledi sanırım ilk keşfeden ben deilim :)

dün ilk defa yüzüme fondoten kullanmadan çıktım sadece allık sürdüm o halde bile hiç leke yokmuş gibiydi,herkes farketti , yüzüm aydınlanmış gibiydi sanki. çinkonun cildi yenilediği gerçekten doğrymuş. gözlerimle gördümm..:nazar:

5 senedir çok çektim bu sivilcelrden herkesin kurtulmasını istiyorum çnkü çok ii anlıyorum o psikolojiyi..

umarım sizede bi faydam olur... :1hug:

bu ilaç mı yoksa bakım gbi bişey mi receteyle mi alınıyor ?

Arkadaşlar merhaba. Konuyu ben de okudum ve felaket tellallığı yapmayı sevmem ancak sizinle paylaşmadan edemedim. Benim de bir ara yüzümde tek tük kistik sivilceler çıkıyordu, Acıbadem Kozyatağı cilt uzmanı Özgür Bakar' a gittim ve bana çabuk geçmeleri için Nerisona C krem verdi ama beni uzun süre kullanmamam ve çok sürmemem konusunda uyardı çünkü kremin sivilce yapma gibi bir yan etkisi var dedi. Hatta ben de kızdım içimden madem sivilce yapacak niye veriyor diye. Az sürersen faydalı olacaktır dedi. Neyse ben başladım kullanmaya , arkadaşın da dediği gibi çok hızlı bir şekilde geçirdi akneleri. Benim adeta mucize kremim olmuştu. Doktor kızmasın diye kullanmaya devam ettiğimi söylemedim. Bana sivilce filan yapmadı, demek bazı bünyelere yapıyormuş dedim. Bir tüpü bitirdim, ikiniciyi kullanmaya başladım:) Derken arkadaşlar benim o kremle baskıladığım siviceler bir patladılar (mecazi anlamda) cilt altından.Geçici bir tepkidir diye bekledim ama geçmek bilmedi. Hem de 4 yıl öncesinde çok ciddi bir sivilcelenmem olmadığı halde kremlerle uğraşmayayım diye roaccutane kullanmış 5 ay eziyetine katlanmıştır. Neyse çok uzatmayayım. Doktor direkt nerisonayı kullanmaya devam mı ettin dedi. Bakışımdan anladı zaten. Yüzümü geçirebilmek için 3 ay antibiyotik ve lokal tedaviler denedim. Pko olduğum için doğum kontrol hapı da başladım. Ama bana mısın demedi. Netice, bir buçuk aydır 2.roaccutane tedavimdeyim.

Elbetteki bu bende böyle oldu diye başkalarında da aynı şekilde olmaz. Malum ilaçların yan etkileri bölümü ilaçların herbir hasta üzerinde gösterdiği olumsuz etkilerin bir bütün olarak yer almasıdır. Zaten o yan etkilerin hepsinin bir kullanıcıda oluştuğunu düşünmek bile istemem.Benim amacım sadece aklınızın bir kenarında olsun, cilt doktorlarına uzun süreli kullanımını sorun diye sizi uyarmam ve benim yaşadığım iğrenç beni depresyona sokan süreci sizin de yaşamanıza engel olmam.

Hepinize sağlıklı,sivilcesiz, ışıltılı ciltler dilerim....:nazar:

kızlar bnce cildiyeciye gdin her cilt aynı etkiyi göstermz, sonradan cildnz kötü olmasın:52:

Canım cildiyeciler cildimize ne iyi gelecel ne kotu gelecek biliyo mu sanki onların verdigu Cok şey de alerji yaptı bana. Deneme yanılma olayı bu cilt olayları başka bisey değil gerçekten. 15gün bu kremi kullanmakta bi sakınca olacağını sanmıyorum ama şu an kullandigim başka seyler var bunu alternatif olarak kafamda tytucam:)

5 senedir sivilce sorunu yaşıyorum. kullandığım hiç bi üründen sonuç alamadım, başta etki ediyolardı sonra eski haline geri dönüyodu. (bi önceki konumda doktorun verdiği ürünleri yazmıştım ama onlarda tam olarak etki edemedi) bende artık kendi halie bırakmıştım,üstelik bende lekede vardı. çıkan bütün sivilceleri sıkıp iz yapmıştım.
15 gün önce yüzüm yine berbat haldeyken elime bi krem geçti,ne işe yaradığını inanın bilmiyodum netten baktığımda çinko içerdiğini okudum herhangi bi sonuç beklemeden sivilve ve izlerinin yoğun olduğu bölgeye sürdüm. gün içinde ne zaman aklma gelirse tekrarladım. o gün yanyana 2 tane kocaman sivilce vardı yanağımda ertesi gün şişliğinin indiğini gördüm ve devam ettim kreme, şuan yüzümde hiç sivilce çıkmıyor. lekelerde bayağ bi azaldı hatta belli bile olmuyo diyebilirm üstelik daha 2 haftadır kullanıyorum.
kremin adı NERİSONA C KREM eczaneden alabilirsiniz üstelik çokta uygun fiyatı 7 tl. bacaklarımdaki batık izlerinede sürmeye başladım gerçekten çok etkili olduğunu gördüm.

lekelerim tam olarak geçene kadar devam edicem. eczaneden 3 kutu daha aldım, hatta eczacıya söledim çok memnun kaldığımı, oda başkalarınında bu kremden kutu kutu aldıklarını ve sivilceleri için kullandıklarını söyledi sanırım ilk keşfeden ben deilim :)

dün ilk defa yüzüme fondoten kullanmadan çıktım sadece allık sürdüm o halde bile hiç leke yokmuş gibiydi,herkes farketti , yüzüm aydınlanmış gibiydi sanki. çinkonun cildi yenilediği gerçekten doğrymuş. gözlerimle gördümm..:nazar:

5 senedir çok çektim bu sivilcelrden herkesin kurtulmasını istiyorum çnkü çok ii anlıyorum o psikolojiyi..

umarım sizede bi faydam olur... :1hug:

gerçekten işe yaradıysa bu krem asrın icadı olur herhalde:)

geçen yıl kasık bölgemde aşırı kaşıntı olmuştu cildiye doktoruna gittim mantar dedi ve nerisona c kremini verdi. sivilce içinde kullanıldığını bilmiyordum çok ilginç

Back
X