- 18 Ocak 2015
- 83
- 7
- 98
- 30
- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Aynen bende oyle oldum bide hormon testi yaptiricam bu hafta bi anda bu kadar cok cikmasinin baska bi anlami olmamaz gibime geliyo her goren soruyo noldu sana diye. Sen simdi hangi tedaviyi goruyosunumarım faydasını görürsün canım :) bu da aklımın bir köşesinde dursun bakalım, tedavimden istediğim sonucu elde edemezsem bunu da denerimdeneme tahtası gibi oldum zaten
Aynen bende oyle oldum bide hormon testi yaptiricam bu hafta bi anda bu kadar cok cikmasinin baska bi anlami olmamaz gibime geliyo her goren soruyo noldu sana diye. Sen simdi hangi tedaviyi goruyosun
Ben zoratenin tedavisinden cok korkuyorum canim ya cumku universteye gidiyorum kusma donemi olursa okula gidemem zaten su an psikolojim fazlasiyla bozuldu ama umarim sende oyle olmaz hemen gecerzoretanin tedavisi görüyorum canım bir aydırben de reglimin üçüncü gününü bekliyorum hormon tahlili yaptırmak için.. biraz tüylenme yaptı sanki bu ilaç bende uzun süredir sivilcelerim de geçmeyince pko ihtimali düştü aklıma.. bakalım inşallah yoktur
Ben zoratenin tedavisinden cok korkuyorum canim ya cumku universteye gidiyorum kusma donemi olursa okula gidemem zaten su an psikolojim fazlasiyla bozuldu ama umarim sende oyle olmaz hemen gecerpko ne canim ben bilmiyorum onu
Umarim oyle bisey cikmaz canim ya bakalim artik bende ne cikicak bu sivilcelenmenin sebebi vardir mutlakacanım ben de üniversiteye gidiyorum ikinci sınıftayım ama hiç sorun etmiyorum yüzümün şimdiki halini çünkü geçici bi dönem biliyorum. zaten arkadaşlarım da bana destek oluyorlar senin de korkmandaki tek neden buysa korkma derim ben çünkü kusma dönemi en fazla iki ay sürüyor ve şiddeti kişiden kişiye değişiyor. pko yumurtalıklarla ilgili bi hastalık canım çok fazla yumurtalık kistinin oluşmasına deniyormuş.. adet düzensizliği ve tüylenme diyor belirtilerinde ama benim adetlerim hep düzenli oluyor, yüzümde tüyler çıkmaya başlayınca korktum ama umarım hapın yan etkisidir bir de kistler çıkmasın başıma
Umarim oyle bisey cikmaz canim ya bakalim artik bende ne cikicak bu sivilcelenmenin sebebi vardir mutlaka
Insallah canimsen de hemen kurtulursun inşallah canım sivilcelerinden.. bebek gibi yüzümüz olsun artık
Bu kremde cınkomu varcinko içerikli kremler kullanabilirsin benimde sivilce problemim vardı iri ve buyuk cıkıyodu genelde ve gecmesi cok uzun sürüyodu belki duymussundur sudokrem diye bi pişk kremi var gercekten cok iyi geliyo sivilceleri kurutuyo cilt lekelerini bile acıyoor
evet tamamen cinko içerikli bi krem bebeklerde pişik kremi olarak kullanılıyor.yüzüne sürünce bembeyaz yapıyo cildi sivilceleride kurutuyor ben cok memnun kalmıstım 1 hafta kullanımda farkı anlarsın istersen forumda arastırabilirsin bende burdan ögrenerek kullanmaya baslamıstım.
Canim sen su an ne kullaniyosun tam olarak bide o ilaclarin hicbirimi fayda etmedi gerci sivilce kremlerinin hicbiri banada fayda etmiyo ve ustune bide yan etki yapiyo benzamycin iyi diye duymustum ama tabiki bana yine yan etki yaptiofff offf bende bu bunalım ıle uyandım 6 aydır yuzume makyaj bıle yapmıyorumkı gecsın dıye ama yok gecmıyor.hergun ayrı sıvılce bırı gıdıyor bırı gelıyor.bıktım vala.bakalım bu ayın 30 kdr gectı gectı gecmedı doktora randevu aldım.ole abartı sıvılcem yok ama ozellıkle sag yanagıma yer edınen 6 7 adet sıvılce var.kullandıgım ılaclar :isotrexın sıvex benzamycın acnelyse azıtro ve clındoxly dıye kremlerı kullandım 2 yıldır ıcıyorum suruyorum bıtkısel maskeler.(((((((((((
sıkıldım ya benım kdr temızlıgıne dıkkat eden bıle yoktur ama ıste.bu arada cıldım yaglı aknelı.
ben son 4 aydır acnelyse azıtro clındoxly kullandım ama son 1 haftadır sadece bebek pudrası ıle lımon ve clındoxly kullanıyorumCanim sen su an ne kullaniyosun tam olarak bide o ilaclarin hicbirimi fayda etmedi gerci sivilce kremlerinin hicbiri banada fayda etmiyo ve ustune bide yan etki yapiyo benzamycin iyi diye duymustum ama tabiki bana yine yan etki yapti
Peki etki ettimi onlar iyi geldimiben son 4 aydır acnelyse azıtro clındoxly kullandım ama son 1 haftadır sadece bebek pudrası ıle lımon ve clındoxly kullanıyorum
sakınlestı cıldım ama regl da olucam bugun yarın ondanmıdır bılmem sıvılcelerım var evt.ve cene kısmım sıs 2 gundur dokununca acıyor.sankı ıntıhap var gıbıPeki etki ettimi onlar iyi geldimi
Onlar gecicidir bisey olmaz onlardan umarim hepimizinki gecer bebek gibi yuzlerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?