Sivilceli Ciltler Sivilcelerimle basim dertte...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
umarım faydasını görürsün canım :) bu da aklımın bir köşesinde dursun bakalım, tedavimden istediğim sonucu elde edemezsem bunu da denerim deneme tahtası gibi oldum zaten
Aynen bende oyle oldum bide hormon testi yaptiricam bu hafta bi anda bu kadar cok cikmasinin baska bi anlami olmamaz gibime geliyo her goren soruyo noldu sana diye. Sen simdi hangi tedaviyi goruyosun

Aynen bende oyle oldum bide hormon testi yaptiricam bu hafta bi anda bu kadar cok cikmasinin baska bi anlami olmamaz gibime geliyo her goren soruyo noldu sana diye. Sen simdi hangi tedaviyi goruyosun

zoretanin tedavisi görüyorum canım bir aydır ben de reglimin üçüncü gününü bekliyorum hormon tahlili yaptırmak için.. biraz tüylenme yaptı sanki bu ilaç bende uzun süredir sivilcelerim de geçmeyince pko ihtimali düştü aklıma.. bakalım inşallah yoktur

Ben zoratenin tedavisinden cok korkuyorum canim ya cumku universteye gidiyorum kusma donemi olursa okula gidemem zaten su an psikolojim fazlasiyla bozuldu ama umarim sende oyle olmaz hemen gecer pko ne canim ben bilmiyorum onu

Ben zoratenin tedavisinden cok korkuyorum canim ya cumku universteye gidiyorum kusma donemi olursa okula gidemem zaten su an psikolojim fazlasiyla bozuldu ama umarim sende oyle olmaz hemen gecer pko ne canim ben bilmiyorum onu

canım ben de üniversiteye gidiyorum ikinci sınıftayım ama hiç sorun etmiyorum yüzümün şimdiki halini çünkü geçici bi dönem biliyorum. zaten arkadaşlarım da bana destek oluyorlar senin de korkmandaki tek neden buysa korkma derim ben çünkü kusma dönemi en fazla iki ay sürüyor ve şiddeti kişiden kişiye değişiyor. pko yumurtalıklarla ilgili bi hastalık canım çok fazla yumurtalık kistinin oluşmasına deniyormuş.. adet düzensizliği ve tüylenme diyor belirtilerinde ama benim adetlerim hep düzenli oluyor, yüzümde tüyler çıkmaya başlayınca korktum ama umarım hapın yan etkisidir bir de kistler çıkmasın başıma

Umarim oyle bisey cikmaz canim ya bakalim artik bende ne cikicak bu sivilcelenmenin sebebi vardir mutlaka

cinko içerikli kremler kullanabilirsin benimde sivilce problemim vardı iri ve buyuk cıkıyodu genelde ve gecmesi cok uzun sürüyodu belki duymussundur sudokrem diye bi pişk kremi var gercekten cok iyi geliyo sivilceleri kurutuyo cilt lekelerini bile acıyoor

Bu kremde cınkomu var

evet tamamen cinko içerikli bi krem bebeklerde pişik kremi olarak kullanılıyor.yüzüne sürünce bembeyaz yapıyo cildi sivilceleride kurutuyor ben cok memnun kalmıstım 1 hafta kullanımda farkı anlarsın istersen forumda arastırabilirsin bende burdan ögrenerek kullanmaya baslamıstım.

pekı bunun yanı sıra başka herhangı bırsey yapıyormusun yuzune.maskeydı sıvılce kremıydı.
bırde cılt tıpın nedır?
benımkı karma yaglıya donuk

Canim sen su an ne kullaniyosun tam olarak bide o ilaclarin hicbirimi fayda etmedi gerci sivilce kremlerinin hicbiri banada fayda etmiyo ve ustune bide yan etki yapiyo benzamycin iyi diye duymustum ama tabiki bana yine yan etki yapti

Canim sen su an ne kullaniyosun tam olarak bide o ilaclarin hicbirimi fayda etmedi gerci sivilce kremlerinin hicbiri banada fayda etmiyo ve ustune bide yan etki yapiyo benzamycin iyi diye duymustum ama tabiki bana yine yan etki yapti
ben son 4 aydır acnelyse azıtro clındoxly kullandım ama son 1 haftadır sadece bebek pudrası ıle lımon ve clındoxly kullanıyorum

otacının çam katranlı ve kükürtlü sabunu kullan bence..ben çok memnunum..kimyasaldan uzak dur..zaten hiçbir şey yok yüzünde..

Kizlaaaaarrr, konuma vermis oldugunuz ilgiden dolayi cok tesekkur ediyorum, ne guzel hepiniz kullandıgınız ilaclarin yararı ve zararından bahsetmissiniz Allah razi olsun Tum mesajları teker teker okudum ve ne olur ne olmaz diye bir kenara not ettim, bende bu gun Azitro, Avene ve ozellikle Acnemix Jel'den cok memnun kaldigimi yazmak icin giris yaptim. Yavas ama etkili bir tedavi surecindeyim, ilk hafta hic bir ise yaramadi hatta gecirmeyecek diye stres yaptim sivilcelerim daha da artti cunku eger bu ise yaramasaydi banada hormon tedavisi uygulayacaklardi kimse sorsam 19 yasinda biri icin cok erken tuylenmeyi arttirir, kilo aldirir dendi fakat su an ikinci haftadayiz ve kıpkırmızı iri sivilcelerimin hepsi kurudu, sadece yuzumde kirmizi nokta seklinde kaldilar derimin altina sindiler eskiden yuzumde her birinin varligi belli oluyorken simdi belli belirsizler. Azitro bittikten sonrada jellere devam edecegim, duzenli olarak kullanmanin da verdigi etki olabilir. Bu surec icinde asla hic birseye stres yapmadim, abur cuburu bile kestim (bu gun biraz dozu kacirsamda) ilaclarimi da vakti vaktine kullandım. İsin sirri dogru ilaci bulmakta anlayacaginiz, gecene kadar pesini birakmayin derim ayni durumu agir bir bicimde yasadim sizi anlayabiliyorum. Bu arada bir arkadaş BB kremin yuzunde sivilceyi arttirdigini yazmis bende ondan cok suphelenmekteyim, karma bir cildim var ve T bölgem yagli, pudra/fondoten kullanınca burun kenarlarim kuruyordu bende BB krem alinca altina ilk nemlendirici surup sonra BB kremi kullanıyordum boylelikle yagli bir makyaj gorunumu elde ediyordum ve her gun cildimi Watsons'dan aldigim temizleme mendilleriylee temizliyordum ama sanirim cildim onlarıda kaldirmadi. Bu iki haftada alligi bile korka korka suruyorum, makyaji biraktim emeklerim bosa gitmesin diye. Sizden de guzel haberler bekliyorum...

ben onun dısında bişey kullanmıyorum.benimde cildim karma t bölgem yaglı sadece hergece mutlaka temizliyorum ardından problemli yerlere bu kremden sürüyorum bazende tüm yüzüme sürüyorum ama cildi biraz kuruttugu için herzaman tüm yüze uygulamıyorum aklıma geldikçede tek kullanımlık olan kil maskelerinden yapıyorum oda cok ii geliyor.buarada cilt bakım kursuna gidiyorum 3 aydır sormak istediğiniz seyler olursa cevaplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…