Sivilceli Ciltler Sivilcelerimle basim dertte...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben onun dısında bişey kullanmıyorum.benimde cildim karma t bölgem yaglı sadece hergece mutlaka temizliyorum ardından problemli yerlere bu kremden sürüyorum bazende tüm yüzüme sürüyorum ama cildi biraz kuruttugu için herzaman tüm yüze uygulamıyorum aklıma geldikçede tek kullanımlık olan kil maskelerinden yapıyorum oda cok ii geliyor.buarada cilt bakım kursuna gidiyorum 3 aydır sormak istediğiniz seyler olursa cevaplarım

Acnemix Jel mi??? Benimde yuzumde kuruluk yaratıyor ozellikle yanak ve dudak kenarlarında dr jelin kurulugunu gidermek amaciyla bir krem verdi, cokta dert edilcek bir durum degil kuruluk her nemlemdiriciyle gecer ama yine de sivilcelere bir yan etkisi olur mu diye dusunurseniz doktorun bana verdigi nemlendiricinin ismini sizinle paylasabilirim...

Merhaba arkadaslar bende 30 yasındayım ama hala sıvılcelerle ugrasıyorum cenemde ve sol yanagımda benı delı eden sıvılcelerle ugrasıyorum aslında benzamıcn ve doktorun yazdıgı ozel karısım bı su sıvılcelerıme ıyı gelıyor ama emzırdıgım ıcın kullanamıyorum temızlıgınede dıkkat etmeye calısıyorum ımex sabunla yuzumu yıkıyorum ardından otacının gullu suyunu suruyorum yuzume sonrada garnıer ın norma karma cıltler ıcın olan nemlendırıcısını bu ara kahveye fena takılmıs durumdayım acaba ondan mı bu kadar sıvılcem cıktı

Eger tek tuk cikiyosa kahveden olabilir tabi ama cok fazla sivilce varsa kesinlikle yeme icmeden kaynaklanmiyodur yediklerimiz sadece tetiklermis doktorum cogu cilt hastaligi tamamen şanstır stresten kaynakli olabilir dedi ben stres yapmadigim halde var sebepsiz yani

Merhaba arkadaslar bende 30 yasındayım ama hala sıvılcelerle ugrasıyorum cenemde ve sol yanagımda benı delı eden sıvılcelerle ugrasıyorum aslında benzamıcn ve doktorun yazdıgı ozel karısım bı su sıvılcelerıme ıyı gelıyor ama emzırdıgım ıcın kullanamıyorum temızlıgınede dıkkat etmeye calısıyorum ımex sabunla yuzumu yıkıyorum ardından otacının gullu suyunu suruyorum yuzume sonrada garnıer ın norma karma cıltler ıcın olan nemlendırıcısını bu ara kahveye fena takılmıs durumdayım acaba ondan mı bu kadar sıvılcem cıktı

Merhaba, eger kullandiginiz ilac iyi geliyorsa emzirme doneminiz bittigi zaman baslayamayi dusunebilirsiniz sonucta bebisiniz soz konusu... Sanirim bizimki kadar cok yok ama sizi de rahatsiz ediyor, ne zaman emzirmeyi birakacaksiniz?? Eger daha varsa bunun icin bir doktora basvurun derim ne kadar erken o kadar iyi. Bir de eger kahveden supheleniyorsaniz bir muddet birakmayi deneyin, eger gecerse muhtemelen ondandir fakat ayni sıkıntı devam ederse farklı yollar denemeye koyulursunuz.

Merhaba, eger kullandiginiz ilac iyi geliyorsa emzirme doneminiz bittigi zaman baslayamayi dusunebilirsiniz sonucta bebisiniz soz konusu... Sanirim bizimki kadar cok yok ama sizi de rahatsiz ediyor, ne zaman emzirmeyi birakacaksiniz?? Eger daha varsa bunun icin bir doktora basvurun derim ne kadar erken o kadar iyi. Bir de eger kahveden supheleniyorsaniz bir muddet birakmayi deneyin, eger gecerse muhtemelen ondandir fakat ayni sıkıntı devam ederse farklı yollar denemeye koyulursunuz.

Daha bebegım 9 aylık emzırmeyı bırakamam ama kahveyı bı ara bırakmayı bende dusunuyorum cunku kahveden once yoktu

Daha bebegım 9 aylık emzırmeyı bırakamam ama kahveyı bı ara bırakmayı bende dusunuyorum cunku kahveden once yoktu

Daha cok kucukmus tabiiki birakmaniz soz konusu bile olamaz bencede en iyi yol su an kahveye ara vermek bu surec icinde de kendi yuzunuzu takip etmek eger hala kurtulamazsaniz doktora gidersiniz belki doğal yollardan tedavi olabilirsiniz :KK15:

ya lütfen cevaplar mısınız ? benim yüzümde çok az var belirli zamanlarda çıkıyor ama onlar pek sorun değil benim için . benim sırt ve göğüs bölgemde var aşırı derecede ve izleride var ve ben bu sebeblerden dolayı bikini bile giyemiyorum el losyon sabun krem falan hepsini kullandım ama sırt bölgeme etki etmiyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edebilir misiniz cylindoxil tretin benjamin falan kullandım hep . 6.sınıftan beri böye 9.sınıfta doktora gittim ve tretin cylindoxl ve limonlu bir sabunu kullandım yüzümdekileri geçirdi ama vücumda geçmiyorlar izleride var :((((

ya lütfen cevaplar mısınız ? benim yüzümde çok az var belirli zamanlarda çıkıyor ama onlar pek sorun değil benim için . benim sırt ve göğüs bölgemde var aşırı derecede ve izleride var ve ben bu sebeblerden dolayı bikini askılı önü açık kıyafetler bile giyemiyorum el losyon sabun krem falan hepsini kullandım ama sırt bölgeme etki etmiyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edebilir misiniz cylindoxil tretin benjamin falan kullandım hep . 6.sınıftan beri böye 9.sınıfta doktora gittim ve tretin cylindoxl ve limonlu bir sabunu kullandım yüzümdekileri geçirdi ama vücumda geçmiyorlar izleride var :(((( fotoğraflarda böyle ne yapmalıyım hap kullanmalı mıyım ama çenemde yanaklarımda sivilce çıkar diye korkuyorum şu zamana kadar neredeyse hiç çıkmadı dudak kuruması sorun değil offfff :(((((((

Eklentiler

• 967978_1431986340426281_878637274_n.webp
    967978_1431986340426281_878637274_n.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 3.342
  • 10952154_1431986333759615_906791439_n.webp
    10952154_1431986333759615_906791439_n.webp
    17 KB · Görüntüleme: 4.520
Merhaba, uzun zamandir psikolojimi alt ust eden bir neden; sivilcelerim doktorun degimiyle agir bir akne sorunum var. Universiteye baslamadan evvel yoktu, ne zaman ayri bir sehirde okumaya basladim o zamandan beri stres, sıkıntı, arkadaslik iliskilerinin verdigi sıkıntılar, dersler derken yuzum bakilmayacak hale geldi. Bunun yanında duzenli yememe ragmen yanında abur cubur tukettigimi de belirtmek isterim. Mesela cok cikolata yerim, asiri kahve icerim ama strese bagli oldugunu dusunuyorum yinede bilmiyorum. Garnierin BB kremini kullanıyorum makyaj yapiyorum hatada 3 gun acaba asiri yagli oldugu icin mi yapti diyorum... İlac tedavim haftada 3 gun agizdan Azitro bir de Avene suruyorum sonra acnemix jeli. Kullananlara yararli oldular mı?? Her turlu yoruma acigimmm

Bende yıllardır aynı sorunu yasıyodum rouccutane bıle kullandım 1sene cıkmadı sonra tekrarladı kullanmadıgım jel krem maske kalmadı ama en son aspirin maskesını duzenlı olarak kullanmaya karar verdım ve gercekten cok memnunum benım yuzum bıle gectıyse sanada ıyı gelcektır 3 4 aspirini eziyorum limon ilave edıyorum kıvama gelcek kadar goz kararı yapıyorum 15dk bekletıyorum o derın sıvılcelerın verdıgı kızarıklık hemen geçti suanda da derin sivilceler yok olmaya basladı bıle ve aspirin maskesi yüzünü soyuyor hafıfce cilt yenıleyıcı ozellıgı varmıs o hıc sorun olmuyor zaten maskeyı 4kez yuzume surdum ve gercekten ınanılmaz etkısını görüyorum

ya lütfen cevaplar mısınız ? benim yüzümde çok az var belirli zamanlarda çıkıyor ama onlar pek sorun değil benim için . benim sırt ve göğüs bölgemde var aşırı derecede ve izleride var ve ben bu sebeblerden dolayı bikini askılı önü açık kıyafetler bile giyemiyorum el losyon sabun krem falan hepsini kullandım ama sırt bölgeme etki etmiyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edebilir misiniz cylindoxil tretin benjamin falan kullandım hep . 6.sınıftan beri böye 9.sınıfta doktora gittim ve tretin cylindoxl ve limonlu bir sabunu kullandım yüzümdekileri geçirdi ama vücumda geçmiyorlar izleride var :KK43:((( fotoğraflarda böyle ne yapmalıyım hap kullanmalı mıyım ama çenemde yanaklarımda sivilce çıkar diye korkuyorum şu zamana kadar neredeyse hiç çıkmadı dudak kuruması sorun değil offfff :KK43:((((((

Çok geçmiş olsun benımde zamanında sırtımda dekolte bolgede vardı rouccutanne onları gecırdı suan hıc bıse yok sadece yuzumde tekrar cıktı sıvılce senın yüzünde sorunun olmadıgı ıcın en azından bı kac ay rouccutanne iç derim benım 2.ayda sırtımdakı sıvılceler yok olmustu cok sukur oralarda cıkmıyo keske yuzumdede cıkmasaydı :KK43: eger ılac kullanmk ıstemıyosan aspirin maskesını dene bi

Çok geçmiş olsun benımde zamanında sırtımda dekolte bolgede vardı rouccutanne onları gecırdı suan hıc bıse yok sadece yuzumde tekrar cıktı sıvılce senın yüzünde sorunun olmadıgı ıcın en azından bı kac ay rouccutanne iç derim benım 2.ayda sırtımdakı sıvılceler yok olmustu cok sukur oralarda cıkmıyo keske yuzumdede cıkmasaydı :KK43: eger ılac kullanmk ıstemıyosan aspirin maskesını dene bi
Çok mu vardı peki senin? Yüzünde çok çıkardı mı ? İzleride geçirdi mi acaba ? birde kaç ay kullandın

Çok mu vardı peki senin? Yüzünde çok çıkardı mı ? İzleride geçirdi mi acaba ? birde kaç ay kullandın

Sırtımda Aşırı cok yoktu ve sureklı ugrasıyodum yoluyodum iz kalıyodu fln benımkıler daha derın agrılı sıvılcelerdı skar denıyo onlara sanırım yuzumde aynı sekıldeydı 6ay kullandım sabrettım sırtım ve dekoltede gectıler ızlerde gectı keske yuzumede aynı etkıyı yapsaydı dıyorum

Sırtımda Aşırı cok yoktu ve sureklı ugrasıyodum yoluyodum iz kalıyodu fln benımkıler daha derın agrılı sıvılcelerdı skar denıyo onlara sanırım yuzumde aynı sekıldeydı 6ay kullandım sabrettım sırtım ve dekoltede gectıler ızlerde gectı keske yuzumede aynı etkıyı yapsaydı dıyorum
Bendede aynısı sır ve dekoltedekiler ama yüzümde pek yok kullanmalı mıyım

Bende yıllardır aynı sorunu yasıyodum rouccutane bıle kullandım 1sene cıkmadı sonra tekrarladı kullanmadıgım jel krem maske kalmadı ama en son aspirin maskesını duzenlı olarak kullanmaya karar verdım ve gercekten cok memnunum benım yuzum bıle gectıyse sanada ıyı gelcektır 3 4 aspirini eziyorum limon ilave edıyorum kıvama gelcek kadar goz kararı yapıyorum 15dk bekletıyorum o derın sıvılcelerın verdıgı kızarıklık hemen geçti suanda da derin sivilceler yok olmaya basladı bıle ve aspirin maskesi yüzünü soyuyor hafıfce cilt yenıleyıcı ozellıgı varmıs o hıc sorun olmuyor zaten maskeyı 4kez yuzume surdum ve gercekten ınanılmaz etkısını görüyorum

Onerin icin cok tesekkur ederim canim doktorla bir konusayim, yurtta yapma ihtimalim pek yok ama eger bir sakınca gormezse evde deneyebilirim gerci cok gerek kalmayacak gibi cunku Acnemix Jel isimi gorecek gibi...

ya lütfen cevaplar mısınız ? benim yüzümde çok az var belirli zamanlarda çıkıyor ama onlar pek sorun değil benim için . benim sırt ve göğüs bölgemde var aşırı derecede ve izleride var ve ben bu sebeblerden dolayı bikini askılı önü açık kıyafetler bile giyemiyorum el losyon sabun krem falan hepsini kullandım ama sırt bölgeme etki etmiyorlar sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edebilir misiniz cylindoxil tretin benjamin falan kullandım hep . 6.sınıftan beri böye 9.sınıfta doktora gittim ve tretin cylindoxl ve limonlu bir sabunu kullandım yüzümdekileri geçirdi ama vücumda geçmiyorlar izleride var :KK43:((( fotoğraflarda böyle ne yapmalıyım hap kullanmalı mıyım ama çenemde yanaklarımda sivilce çıkar diye korkuyorum şu zamana kadar neredeyse hiç çıkmadı dudak kuruması sorun değil offfff :KK43:((((((

Canim benim coookk uzuldum, Allah acil sifalar versin, sende benim gibi bir genc kizsin sivilcelerin psikolojiyi nasil etkiledigini bilirim cok gec olmadan cok cok iyi bir hekime daniş, forumdaki yorumlarida dikkate al tabii ama diger internet sitelerinde yazan hic birseyi sakın doktor kontrolu olmadan uygulama, belki cok daha beter yapar, Allahim sana yardimci olsun yazi sana zehir ediyordur hemen bir ilac tedavisine gec

Back
X