- 16 Ekim 2014
- 68
- 7
- 86
- Konu Sahibi benkahvecanavari
Bendede aynısı sır ve dekoltedekiler ama yüzümde pek yok kullanmalı mıyım
ama senın sırtın ıcın gereklı dıye dusunuyorum dr a gıtmısmıydın inş tez zamanda gecer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede aynısı sır ve dekoltedekiler ama yüzümde pek yok kullanmalı mıyım
cumartesı gunu eczaneden krem ve hap aldım ıste onları suruyorum sadece.evt bugun regl oldum
kızlar madecassol kullanan oldumu pekı ?
Çok kez gittimde buradakiler birşey anlamıyorama senın sırtın ıcın gereklı dıye dusunuyorum dr a gıtmısmıydın inş tez zamanda gecer
Evet ben kullandım pek ıse yaramadı ya aspirinin cok faydası gordum mutlaka denemelısın ısrarla aspirin maskesi diyorum kızlarr
canım eczaneye soledım ama dedıkı devamlı aspırın kullanman ıyı degıl.
nasıl ıcınce mıdemızı kotu yapıyor yuzumuzde ole kusturursen yaptıgın hıc bır seye tepkı vermez dedı
Çok kez gittimde buradakiler birşey anlamıyor
2 yıl önce ben de azitro kullanmıştım. Doktor eğer geçmezse kadın doğuma git demişti.faydasını da görmedim. Ama ben kendimde pkos olduğunu düşünmediğim için gitmemiştim. Hep sivilcelerim azdıkça cildiyeye gittim. Aklım başıma yeni geldi de kadındoğuma gittim. Pkos çıktı.Merhaba, uzun zamandir psikolojimi alt ust eden bir neden; sivilcelerim doktorun degimiyle agir bir akne sorunum var. Universiteye baslamadan evvel yoktu, ne zaman ayri bir sehirde okumaya basladim o zamandan beri stres, sıkıntı, arkadaslik iliskilerinin verdigi sıkıntılar, dersler derken yuzum bakilmayacak hale geldi. Bunun yanında duzenli yememe ragmen yanında abur cubur tukettigimi de belirtmek isterim. Mesela cok cikolata yerim, asiri kahve icerim ama strese bagli oldugunu dusunuyorum yinede bilmiyorum. Garnierin BB kremini kullanıyorum makyaj yapiyorum hatada 3 gun acaba asiri yagli oldugu icin mi yapti diyorum... İlac tedavim haftada 3 gun agizdan Azitro bir de Avene suruyorum sonra acnemix jeli. Kullananlara yararli oldular mı?? Her turlu yoruma acigimmm
Onerin icin cok tesekkur ederim canim doktorla bir konusayim, yurtta yapma ihtimalim pek yok ama eger bir sakınca gormezse evde deneyebilirim gerci cok gerek kalmayacak gibi cunku Acnemix Jel isimi gorecek gibi...
Canim benim coookk uzuldum, Allah acil sifalar versin, sende benim gibi bir genc kizsin sivilcelerin psikolojiyi nasil etkiledigini bilirim cok gec olmadan cok cok iyi bir hekime daniş, forumdaki yorumlarida dikkate al tabii ama diger internet sitelerinde yazan hic birseyi sakın doktor kontrolu olmadan uygulama, belki cok daha beter yapar, Allahim sana yardimci olsun yazi sana zehir ediyordur hemen bir ilac tedavisine gec
Orası nere yurtdısındamı yasıyorsun
2 yıl önce ben de azitro kullanmıştım. Doktor eğer geçmezse kadın doğuma git demişti.faydasını da görmedim. Ama ben kendimde pkos olduğunu düşünmediğim için gitmemiştim. Hep sivilcelerim azdıkça cildiyeye gittim. Aklım başıma yeni geldi de kadındoğuma gittim. Pkos çıktı.
Uzun oldu galiba ama benim düşünceme göre sivilce sadece cildin problemi değil. Metabolizmamızda sıkıntı oluyo onun için çıkıyolar. Geçmiyorsa neden demeliyiz bence
Ama sıkıntıdan cıkan sivilceler tek tük cıkar yani eger cildinde az varsa dedigin gibidir fakat asırı hastalik derecesindeyse bunun sebebi sadece sıkıntı olamaz bence canim tabi bazende sebepsiz olusurmus sivilcelerSelamlar, az once Pkos hastaligina baktim fakat sivilce haric belirtilerin hic birisi bende yok, adetim duzenli hatta adet oncesi hic bir agri sizi cekmem, tuylenme yasamadim yani en belirgin ozellikleri bu. Evet vajinal skıntılarim var o bir gercek, akıntım soz konusu daha onceden bununla ilgili bir baslik daha acmistim fakat sivilcelerimin tamamen psikolojikman oldugunu dusunuyorum okulumun ilk donemi gercekten cok ama cok zor gecmisti, kafaya taktigim cok sey oldu, sivilcelerimi tetikleyip guzelim yuzumu mahvedince anladim hic birseyin benden daha degerli olmadigi fakat simdiki kafayi o zaman yasamis olsaydim su an bunlari yaziyor olmazdim. Bekleyelim görelim...
Benim de pkos olduğunu düşündürecek semptomlarım yoktu. Adetim düzensiz değil zaten. Şu an bile pkos tanısını koymazdım kendime. Hormonlar ve usg ile tanı kondu :| Sadece sivilcelerim var. Sınav zamanları ve adet dönemlerinde artar. daha çok çene çevremde olur sivilcelerim bu pkosta olurmuş genelde. Ama ben adetim düzensiz değil,kıllanma yok diye değilim diye düşünmüştüm.Selamlar, az once Pkos hastaligina baktim fakat sivilce haric belirtilerin hic birisi bende yok, adetim duzenli hatta adet oncesi hic bir agri sizi cekmem, tuylenme yasamadim yani en belirgin ozellikleri bu. Evet vajinal skıntılarim var o bir gercek, akıntım soz konusu daha onceden bununla ilgili bir baslik daha acmistim fakat sivilcelerimin tamamen psikolojikman oldugunu dusunuyorum okulumun ilk donemi gercekten cok ama cok zor gecmisti, kafaya taktigim cok sey oldu, sivilcelerimi tetikleyip guzelim yuzumu mahvedince anladim hic birseyin benden daha degerli olmadigi fakat simdiki kafayi o zaman yasamis olsaydim su an bunlari yaziyor olmazdim. Bekleyelim görelim...
Ama sıkıntıdan cıkan sivilceler tek tük cıkar yani eger cildinde az varsa dedigin gibidir fakat asırı hastalik derecesindeyse bunun sebebi sadece sıkıntı olamaz bence canim tabi bazende sebepsiz olusurmus sivilceler
Benim de pkos olduğunu düşündürecek semptomlarım yoktu. Adetim düzensiz değil zaten. Şu an bile pkos tanısını koymazdım kendime. Hormonlar ve usg ile tanı kondu :| Sadece sivilcelerim var. Sınav zamanları ve adet dönemlerinde artar. daha çok çene çevremde olur sivilcelerim bu pkosta olurmuş genelde. Ama ben adetim düzensiz değil,kıllanma yok diye değilim diye düşünmüştüm.
sadece sivilceyle dışarıdan savaşırken yoruluyo insan. Yüzün zaten yoruluyo.
Acnemix kullanıyorum suratıma sürünce kapkatı yapıyor. Berbat bi his.
Ben bi etkisini göremedim 1 ay kullandım.
Sivex verdi bir de doktor yine işe yaramadı.
Benzamycin verdi acnemixle aynı olduğu için, o da işe yaramadı.
Alnımda çenemde yani her yerimde sivilce var.
20 yaşındayım daha geçmedi.
En sonunda ilaç tedavisi ama kullanmayı düşünmüyorum. Yeniliyormuş sivilceler.
Bıktım ya
Azeltin kullanıyorum onu söylemeyi unuttum.
Canim ben aynisini yasadim bi gece yuzum kasinmaya basladi ve sonra hep devam etti o isilik gibi olan sivilcelerim kipkirmizi leke olarak kaldi resmen o bebek gibi cildim bi kac ayda mahvoldu psikolojim bozuldu neyse iste son care olarak dogum kontrol hapina basladim doktor verdi onuda zaten artik pek umudum yok ama umarim seninkiler benimki gibi olmaz allah hepimize tertemiz bebek gibi cilt nasip etsinmerhabalar...gördüğüm kadarıyla herkes aynı dertten bunalımlarda..!!! ben 25 yaşındayım ve hiç makyaj yapmıyorum..6-7 aydır sanki ergenliğe geri döndüm :) suratımda özellikle çene bölgesinde geçmek bilmeyen sivilceler çıktı.bu da yetmiyormuş gibi aşırı derecede yüzüm kaşınıyor ve her yeri isilik gibi oldu ne yapacağımı şaşırdım,bir tarafım sivilceler bir tarafımda isilik gibi aşırı kaşınan kabarcıklar..henüz doktora gitmedim..böyle belirtisi olan tecrübesi olan var mııı????
Merhaba ben de senin kullandıklarinı kullanıyorum 2hafta oldu ama bende dediğin gibi faydasini daha göremedim herhangi bir değişiklik yok yani bide yüzünde benim hani sivilcenin üstünde bir siyah ben gibi bisey cikiyor ve bi kaç gün içinde buyuyor ve ustu ya kuruyup dusuyuor ya da ben yoluyorum oyuk kaldi yizum hep allahim ben bu oyuklarlar la ne yapacamMerhaba, uzun zamandir psikolojimi alt ust eden bir neden; sivilcelerim doktorun degimiyle agir bir akne sorunum var. Universiteye baslamadan evvel yoktu, ne zaman ayri bir sehirde okumaya basladim o zamandan beri stres, sıkıntı, arkadaslik iliskilerinin verdigi sıkıntılar, dersler derken yuzum bakilmayacak hale geldi. Bunun yanında duzenli yememe ragmen yanında abur cubur tukettigimi de belirtmek isterim. Mesela cok cikolata yerim, asiri kahve icerim ama strese bagli oldugunu dusunuyorum yinede bilmiyorum. Garnierin BB kremini kullanıyorum makyaj yapiyorum hatada 3 gun acaba asiri yagli oldugu icin mi yapti diyorum... İlac tedavim haftada 3 gun agizdan Azitro bir de Avene suruyorum sonra acnemix jeli. Kullananlara yararli oldular mı?? Her turlu yoruma acigimmm
Zoreta nasil bir seynacabazoretanın etkılerı cokmu fazla bana bıraz bassedermısın
Zoretanin roacutane gibi bi ilaç.Zoreta nasil bir seynacaba