Sivilceli Ciltler Sivilcelerle başım dertte

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Papatya6161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
15
7
1
27
Merhaba hanımlar, 20 yaşındayım. Her ay regl dönemi yüzümde ucu beyaz sivilceler çıkıyor ve yüzümde lekeler kaldı ne denediysem de olmuyor. Denenmiş ve etkisi görülmüş bir yöntem varsa yardımınızı bekliyorum :110: ve cildim karma yağlı bir cilt.

Yani doktora gitmeden mi herşeyi denedin
Eee brovo yani
Brovo değil bravo. Ayrıca denediği ürünler benim normalde de kullandığım rutin ürünler. Bakım için fakat sivilceler için bi etkisi yok. Onun dışında beyaz sabun kullanmami söylediler, karbonat kullanmamı söylediler bunları denedim.

Elma sirkesini suyla inceltip sivilceli kısımlara sürebilirsin.
Sirkenin bakteri yok edici etkisinden dolayı baya iyi geliyor.
Geçmiş olsun ;)

Ben de 20 yaşındayım, benim de sivilcelerle başım dertte ve çözüm hiçbir şey yapmamak. Ben ne zaman yüzümle uğraşmayı bıraktım büyük ölçüde azaldılar. Yüzle oynadıkça çoğalıyorlar. Çünkü o kimyasallar hiç masum değil. Hele doktorların yazdığı haplar hiç değil. Gün içinde elini yüzüne değme, ellerimiz 2 saat içinde mikrop yuvasına dönebiliyor çünkü. Gülsuyuyla iki günde bir silmen yeterli. Yüzün temiz olsun ama kimyasalla değil. Yaşımız hala ergen yaşı, bunu da bir kabul etmeliyiz normaldir sivilce olması :) Başka da aklıma gelmedi :)

Ben de 20 yaşındayım, benim de sivilcelerle başım dertte ve çözüm hiçbir şey yapmamak. Ben ne zaman yüzümle uğraşmayı bıraktım büyük ölçüde azaldılar. Yüzle oynadıkça çoğalıyorlar. Çünkü o kimyasallar hiç masum değil. Hele doktorların yazdığı haplar hiç değil. Gün içinde elini yüzüne değme, ellerimiz 2 saat içinde mikrop yuvasına dönebiliyor çünkü. Gülsuyuyla iki günde bir silmen yeterli. Yüzün temiz olsun ama kimyasalla değil. Yaşımız hala ergen yaşı, bunu da bir kabul etmeliyiz normaldir sivilce olması :) Başka da aklıma gelmedi :)
Uzun süredir hiçbir şey yapmıyorum. Fondoten de kullanmiyorum gorunumunden cok rahatsiz oluyorum ama fondotenle de kapatarak gecici bir sey olur. Arkadasim da doktora gitti hap falan kullandi memnun kaldigini soyluyor ama uzun bi sureci oluyormus. Tesekkur ederim fikrin icin :)

Brovo değil bravo. Ayrıca denediği ürünler benim normalde de kullandığım rutin ürünler. Bakım için fakat sivilceler için bi etkisi yok. Onun dışında beyaz sabun kullanmami söylediler, karbonat kullanmamı söylediler bunları denedim.
Cilt hassastır bir sorun varsa en uzman kişiden yardım almak tedavi olmak gerekir.
Her duyduğunuzu uygularsanız zarar görürsünüz.

Regl nedeniyle sivilce çıkması normal izler için uzmana gitmen gerekir her eline geçeni insanların önerdiği şeyleri kullanma.

Ne sıklıkla ve nasıl kullanacağım ? Sen bunu denedin mi ?
Evet ben ergenlik sivilcelerinde denedim yıllar sonra da senin dediğin gibi adet öncesi tam böyle v yaka giyince açık kalan kısım var ya orada sivilceler çıkardı orada denedim benim denediğim mecitefendi nin ki internette kendi sitesinde aktarlarda mevcut alıyorsun suyla seyreltip tonik gibi kullanıyorsun sivilceli yerleri temizlemede bir iki damla da kulak çubuğuna döküyorsun tam sivilce üstüne koyuyorsun ama dikkat et başka yere seyreltilmemiş halini sürme yakıyor bir aya kalmaz kökü kurur

Benimde var cene bölgemde adet dönemimde cikiyor ama kistlik şekilde... hormon testi yaptıracam, sonra cilt doktoruna gidecem :) mart ayinda cilt soyma yaptırdım ama sadece 2 seans yapabildik biraz acildi ama cikan yine çıkıyor yapan cikmamasi lazim dedi valla benim yaşta 32 biktim yani

Back
X